21 dokonalých darčekov pre všetkých pizza gurmánov

Kto pozná niekoho, kto neskonale miluje pizzu? Každý z nás! A presne to je tá správna príležitosť na obdarovanie. Každý pizza gurmán sa poteší darčeku, ktorý mu bude pripomínať jeho najväčšiu lásku – pizzu. Či už hľadáte vtipné tričko na tému pizza, originálny pizzový krájač, alebo knihu, všetko nájdete v nasledovnom zozname, ktorý musí každý pizza milovník mať. Nájdete tu originálne a dokonalé pizza darčeky pre mužov aj ženy. Tak dobrú pizzovú chuť!

1 Pizza a pivo – najlepší kamoši

Pizza a pivo – najlepší kamoši

Pivo a pizza – najlepšia kombinácia na každej párty alebo pri posedení s priateľmi. Títo kamoši si jednoducho rozumejú a veľmi im to pristane. Darujte tento motív kamarátovi, s ktorým najradšej popíjate a pri tom sa ládujete.

2 Závesy Pizza

Závesy Pizza

Pozor, tieto závesy môžu spúšťať nekontrolovateľnú chuť objednať si šťavnatú voňavú pizzu. Každý milovník pizze by ich mal mať doma, ale použitie na vlastné riziko.

3 Set príborov na pizzu

Set príborov na pizzu

S týmto setom príborov na pizzu môže párty naozaj začať. Pozvite kamošov, objednajte pizzu a užívajte. Príbory môžu ísť aj do umývačky riadu. Win-win!

4 Multifunkčný krájač na pizzu 4in1

Multifunkčný krájač na pizzu 4in1

Naozajstná vychytávka! Uľahčí vám prácu a radosť urobí aj ako darček. Každý milovník pizze sa tomuto jednoduchému ale praktickému darčeku určite poteší.

5 Párty pizza hra

Párty pizza hra

Vtipná hra vhodná pre akúkoľvek párty. Plňte úlohy, ktoré vám pizza vyberie a nechajte sa unášať zábavou. A nezabudnite si objednať skutočnú a voňavú pizzu!

6 Originálne tričko Pizza

Originálne tričko Pizza

Tričko s krátkym rukávom je vyrobené z mäkkého a na dotyk príjemného materiálu. Je nevtieravé, ale zároveň dáva jasný odkaz: Nositeľ trička miluje pizzu!

7 The Pizza Bible

The Pizza Bible

Komplexný sprievodca výrobou pizze, ktorý pokrýva deväť rôznych regionálnych štýlov vrátane štandardov ako neapolský, rímsky a chicagský. Must-have darček pre toho, kto pizzu okrem pojedania aj pečie.

8 3D vankúš Pizza

3D vankúš Pizza

Táto pizza sa nedá jesť, ale vyzerá veľmi realisticky. Pizzový vankúš je vtipný darček, ktorý sa dá využiť aj prakticky. Zostáva už len objednať pizzu!

9 Dámske tričko s potlačou „Pizza v kapsičke“

Dámske tričko s potlačou „Pizza v kapsičke“

Pizza je najobľúbenejším jedlom na celom svete a nie je sa čomu diviť. Svoju lásku k nej teraz môžete vyjadriť aj vkusným tričkom s potlačou. Parádny darček pre každého jedáka a pizzového gurmána.

10 Hrnček „Pizza chápe“

Hrnček „Pizza chápe“

Je pizza tvojou pravou láskou a liekom na všetko zlo? Určite je. Tento hrnček bol vytvorený práve pre každého pizza gurmána!

11 Tričko pre páry Pizza

Tričko pre páry Pizza

Čo je lepšie ako jedna pizza? Dve pizze! Dokonalé tričko pre pár, ktorí milujú pizzu a majú zmysel pre humor. 

12 Proteínová Pizza

Proteínová Pizza

Kto by si nechcel dopriať pizzu bez výčitiek? Proteínová pizza so 42% podielom bielkovín, ktorej príprava trvá len 10 minút. Upustite uzdu fantázii a doprajte si unikátne proteínové jedlo!

13 Rohožka Home Is Where the Pizza Is

Rohožka Home Is Where the Pizza Is

Rohožka je vec, ktorá sa s vami lúči pri každom vašom odchode. A keď sa vraciate domov, je to to prvé, čo vidíte. A preto vyberte kúsok, ktorý vyčarí úsmev na tvári ako vám, tak aj návšteve a susedom. 

14 Ponožky Feetee Pizza Hawai

Ponožky Feetee Pizza Hawai

Ananás na pizzu? Nieeeee. Aj tieto ponožky pred tým utekajú. Večná téma hádok, lenže proti chuti sa nedá bojovať. Vtipné ponožky pre pizza milovníkov!

15 Puzzle Pizza

Puzzle Pizza

Puzzle pizza darček pre všetkých trpezlivých, ktorí radi skladajú, čo majú radi. No a kto nemá rád pizzu? 500 dielikov na (ne)zjedenie.

16 Neónová dekorácia Pizza

Neónová dekorácia Pizza

Toto bude milovať každý neskonalý fanúšik pizze. Touto neónovou dekoráciou si ho získate nielen cez jeho žalúdok. Už sa bude tešiť až si objedná chutnú prepečenú pizzu a zapne darček od vás.

Ďalšie nápady na darčeky

Alebo môžete minúť svoje ťažko zarobené peniaze na niektorý z týchto darčekov

Army kompas

Army kompas

Ste Zálesák na levelu 100 alebo sa len chcete zorientovať v horách? Tento vojenský kompas vám pomôže ľahko nájsť sever aj určiť vzdialenosť pozorovateľných objektov.

 10.95 Zistiť viac
Hovoriaci vankúš Harry Potter – Triediaci Klobúk

Hovoriaci vankúš Harry Potter – Triediaci Klobúk

Triediaci Klobúk každoročne víta prvákov na ceremónii fakúlt, a vyberá tú správnu pre mladých čarodejníkov. Vďaka hovoriacemu vankúšiku bude tento vzácny artefakt Rokfortu s vašimi deťmi každú noc, a navyše pre nich vyberie tú správnu fakultu.

 29.99 Zistiť viac
Gin Jan II for Maria Pink

Gin Jan II for Maria Pink

Gin London Dry obohatený o príchuť lesných jahôd a vôňou borievok dotvorené macerátom zo 7 bylín z regiónu Spiš. Spoločne tak tvoria neopakovateľnú jemnú ovocnú vôňu a bohatú vyváženú chuť. Produkt si zachováva svoju kvalitu vďaka procesu spojitej 7 - stupňovej destilácie, ktorá prebieha ...

 13.95 Zistiť viac
Obľúbený
Mini cestovná sada pinziet Slant – Tweezerman

Mini cestovná sada pinziet Slant – Tweezerman

Sada 3 menších ocelových pinziet v ružovom púzdre. Balenie obsahuje tri najobľúbenejšie pinzety Tweezerman. Ikonciká pinzeta Slant so šikmým hrotom je ideálna na úpravu obočia - jej hrot má sklon 25° pre precíznu manipuláciu. Špicatá pinzeta Point pomôže vytrhnúť aj tie najmenšie a zarastajúce chĺpky alebo fúzy. 

 26.90 Zistiť viac
Zubná pasta s čiernym uhlím a bielacim účinkom

Zubná pasta s čiernym uhlím a bielacim účinkom

Inovatívna zložka známa ako Teavigo TM (aktívna látka zo zeleného čaju) zaručuje úplnú dentálnu starostlivosť: chráni pred zubným kameňom, má antibakteriálny účinok a zanecháva dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti. Predstavujeme sviežejšiu zubnú pastu s väčším bieliacim efektom, čiernu ako uhlie. Doprajte si ...

 12.90 Zistiť viac
Hydrolyzovaný kolagén Inca Collagen

Hydrolyzovaný kolagén Inca Collagen

Inca Collagen je výživový doplnok, ktorý pozitívne ovplyvňuje bunkovú obnovu, regeneráciu a výživu pleti, pokožky, nechtov a vlasov.100% rybí kolagén v prášku na pitiePrémiový trojzložkový kolagén (obsahuje kolagén typu I, II, III)V dennej dávke až 3000 miligramovNajlepší pomer kvality a cenyOverený zákazníkmi

 54.00 Zistiť viac
Ľudová zástera kvety

Ľudová zástera kvety

Praktický a vkusný darček nielen pre folkloristky. Pestrosť a rozmanitosť slovenských ľudových vzorov nepozná hraníc. Nechali sme sa inšpirovať, a tak vznikli výrobky pod značkou KUBO. Dávame si záležať, aby sme Vám pod touto značkou ponúkli výrobky kompletne vyrobené na Slovensku. Od ušitia cez grafické spracovanie ...

 9.90 Zistiť viac
Manikúra a pedikúra – 23 dielov

Manikúra a pedikúra – 23 dielov

Sada na manikúru a pedikúru od nemeckej firmy GGS Solingen obsahuje 23 dielov vyrobených z kvalitnej ušľachtilej ocele. Použitie prvotriednej nerezovej ocele s označením 18/10, tzn. že obsahuje 18% chrómu a 10% niklu, zaručuje dlhoročnú trvanlivosť a odolnosť výrobku voči opotrebovaniu.

 78.00 Zistiť viac
Obľúbený
Gril Deluxe

Gril Deluxe

Luxusný kontaktný gril umožňuje grilovanie po celý rok a je ideálny pre prípravu rôznych druhov grilovaného mäsa, zeleniny, rýb či sendvičov. Grilovacie dosky s nepriľnavou povrchovou úpravou sú ľahko odnímateľné. 

 67.00 Zistiť viac
Pneumerač Digital – 2v1

Pneumerač Digital – 2v1

Praktický merač s LCD displejom umožňuje merať tlak v pneumatikách a zároveň dokáže digitálne zmerať hĺbku dezénu pneumatík. Je vybavený krúžkom pre zavesenie napr. na kľúče a zároveň klipsom pre upnutie na vrecko či opasok.

 10.00 Zistiť viac
Drôtený krížik

Drôtený krížik

Hej, drotári, drotári, ako sivé husi, každý z vás po svete potĺkať sa musí. Krásny a jednoduchý darček pre babičku alebo mamičku, ktorá bude vedieť ako veľmi ju ľúbite a modlíte sa za ňu.

 5.55 Zistiť viac
Načítať ďalšie
Poraď mi darček
Logo