18 parádnych darčekov pre milovníkov Harryho Pottera

Nemusíte byť dieťa, aby vám jeden z týchto darčekov na tému Harryho Pottera urobil radosť. Každá rozprávkovo sentimentálna duša sa poteší známemu náhrdelníku, ktorým sa dať vracať späť v čase, či krásnej záložke do knihy. Sada čarodejníckeho šachu Harry Potter, kde všetky figúrky vyzerajú ako živé môže byť krásnym darčekom pre otca, či dokonca dedka. Stačí si už len spoločne sadnúť za jeden stôl a vychutnať čarovnú atmosféru.

1 Samolepka na dvere Nástupište 9 a 3/4

Samolepka na dvere Nástupište 9 a 3/4

Vstúpte do čarovného sveta. Koniec holým a všedným dverám. Nepremýšľajte nad tým, či si kupovať nové. Ide to vyriešiť aj kreatívnym spôsobom. Vydajte sa na nástupište 9 a 3/4 priamo u vás doma.

2 Dobbyho busta

Dobbyho busta

Pán dal Dobbymu ponožku, Dobby je voľný! Figúrka Nemesis Now nadchne každého zberateľa a rozšíri zbierku. A napadlo vás už použiť ho namiesto trpaslíka do záhrady? Vyskúšajte.
3 Záložka do knihy Harry Potter

Záložka do knihy Harry Potter

Táto záložka z kvalitního kovu se hodí nejen k příběhům z magického světa Harry Pottera! Malý Harry na svém létajícím koštěti vám ohlídá stránku, na které jste právě skončili.

4 Harry Potter: Boj o Rokfort (slovenská verzia)

Harry Potter: Boj o Rokfort (slovenská verzia)

Boj o Rokfort je kooperatívna hra, v ktorej hráči spoločnými silami bránia Rokfortskú strednú školu čarodejnícku pred zlosynmi. Hráči hrajú za známe postavy - Harryho, Rona, Hermionu a Nevilla...

5 Harry Potter 1 – 7 (box)

Harry Potter 1 – 7 (box)

Zberateľský kúsok všetko v jednom. Harry Potter je sirota, žije v izbičke pod schodmi u príšerných príbuzných a až do jedenástych narodenín si myslí, že je obyčajný chalan. Lenže potom dostane záhadné listy, navštívi ho sympatický obor a dozvie sa niečo, čo mu navždy zmení život.

6 Harry Potter prívesok Lietajúci kľúč – PANDORA

Harry Potter prívesok Lietajúci kľúč – PANDORA

HARRY POTTER x PANDORA pozlátený prívesok Lietajúci kľúč s detailom zlomeného krídla, ktorý stráži Kameň mudrcov. Preneste sa do sveta čarodejníkov, ktorý je plný kúziel a elixírov. Oslnivá a elegantná pozlátená kolekcia PANDORA je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra a pozlátená žltým zlatom

7 PANDORA Harry Potter náramok „Zlatá strela“

PANDORA Harry Potter náramok „Zlatá strela“

PANDORA Shine je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra s pozlátením žltým zlatom. PANDORA Rose je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra s pozlátením ružovým zlatom. Upozorňujeme, že jemná farba šperkov s vysokým obsahom medi sa môže časom v dôsledku nosenia zvýrazniť a jemne sfarbiť do ružova.

8 3D puzzle – Harry Potter Rockville

3D puzzle – Harry Potter Rockville

Rokville je dedina ktorá je jediná čisto čarodejnícka v Anglicku. Študenti z Rokfortu sem chodia cez víkendy. Sú tu rôzne obchody s čarodejníckymi pomôckami ale aj maškrtami.

9 Diár Chrabromil Harry Potter

Diár Chrabromil Harry Potter

Všetky čary a kúzla si teraz môžete zapísať do unikátneho diára s logom fakulty. Chrabromilský diár nesmie chýbať v žiadnom školskom batohu mladého čarodejníka. 

10 Pokladnička Harry Potter – Zlatá strela

Pokladnička Harry Potter – Zlatá strela

V kovovej pokladničke s metlobalovou zlatou strelou ochránite svoje úspory ešte lepšie než v Gringottbank! Vhoďte mincu a sledujte, ako zmizne, bez toho aby sa vznášajúca ohnivá strela pohla. Skvelá pokladnička pre milovníkov a fanúšikov príbehov Harry Pottera!

11 Hovoriaci vankúš Harry Potter – Triediaci Klobúk

Hovoriaci vankúš Harry Potter – Triediaci Klobúk

Triediaci Klobúk každoročne víta prvákov na ceremónii fakúlt, a vyberá tú správnu pre mladých čarodejníkov. Vďaka hovoriacemu vankúšiku bude tento vzácny artefakt Rokfortu s vašimi deťmi každú noc, a navyše pre nich vyberie tú správnu fakultu.

Ďalšie nápady na darčeky

Alebo môžete minúť svoje ťažko zarobené peniaze na niektorý z týchto darčekov

Čistička vzduchu – TrueLife AIR Purifier P5 WiFi

Čistička vzduchu – TrueLife AIR Purifier P5 WiFi

Čistička vzduchu TrueLife AIR Purifier P5 WiFi vyčistí až 260 m3 vzduchu za hodinu, eliminuje vírusy, baktérie aj plesne a zlepšuje kvalitu vzduchu vo vašej domácnosti. Vďaka prachovému senzoru a automatickej detekcii nečistôt nemusíte tráviť toľko času upratovaním a doma vás neobťažujú nepríjemné zápachy.

 160.00 Zistiť viac
Sterilizačný box s ozónom

Sterilizačný box s ozónom

Tento výrobok je určený pre sterilizáciu vecí osobnej potreby alebo potrieb pre domácnosť, ako napr. telefóny, kozmetické štetce, šperky, holiace strojčeky, kefky na zuby, erotické pomôcky, cumlíky, hrebene, okuliare a ďalšie predmety dennej potreby, ktoré majú tendenciu byť infikované vírusmi a baktériami.

 50.00 Zistiť viac
Obľúbený
Bambusový stolík na notebook so zásuvkou

Bambusový stolík na notebook so zásuvkou

Pracujete dlho do noci a nechce sa vám neustále sedieť pri pracovnom stole? Praktický prenosný výškovo nastaviteľný stolík vám ponúkne toľko pohodlia, koľko len budete potrebovať. Vrchná časť je polohovacia, výšku je možné nastaviť do niekoľkých úrovní.

 23.00 Zistiť viac
Pánsky holiaci strojček – Braun Series 6

Pánsky holiaci strojček – Braun Series 6

Pánsky elektrický holiaci strojček Braun Series 6 má dermatologicky testovanú výkyvnú hlavu SensoFlex s čepieľkami SensoFoil, ktorá umožňuje jednoduchú adaptáciu pre tesný kontakt s pokožkou, a pritom k nej zostáva šetrná. 

 192.00 Zistiť viac
Latino pre ženy začiatočníčky v Tanečnej škole TOP CENTRUM

Latino pre ženy začiatočníčky v Tanečnej škole TOP CENTRUM

Milujete latino rytmy, túžite po krásnej postave alebo hľadáte perfektné odreagovanie po práci? Nechajte sa zlákať na kurz horúcich latinsko-amerických tancov a spríjemnite si dni skvelým tancom. Latino pre ženy v tančiarni v Starom Meste alebo Petržalke v Tanečnej škole TOP CENTRUM.

 89.99 Zistiť viac
Obľúbený
Nožnice „bocian“ na obočie – Tweezerman

Nožnice „bocian“ na obočie – Tweezerman

Ostré špicaté nožnice pre presné strihanie. Nožnice s inovatívnym ergonomickým dizajnom a ostrými ultra tenkými čepeľami, ktoré umožňujú optimálnu presnosť a kontrolu pri zastrihávaní a tvarovaní obočia a fúzov. Sú vhodné aj na presné rezanie hodvábneho papiera a podobných materiálov.

 21.90 Zistiť viac
Kuchynská sada – 9-dielna

Kuchynská sada – 9-dielna

Táto sada sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej kuchyne. Nájdete v nej pomocníkov všetkého druhu, ktorí uľahčia prácu pri varení. Vyrobené z kvalitného dreva.

 31.00 Zistiť viac
Obľúbený
Xbox Series S

Xbox Series S

Najmenší Xbox v histórii je tu. Konzola novej generácie, Xbox Series S so sebou prináša všetky kľúčové aspekty pre najnovšie hry: rýchlejšie načítanie, stabilnejšia obrazová frekvencia (frame rate) a bohatší a dynamickejší grafický svet. Ideálny darček pre všetkých, v ktorých stále zostalo kus dieťaťa. Konzola ...

 280.00 Zistiť viac
Čierna maska na tvár

Čierna maska na tvár

Čierna maska na tvár so strieborným okrajom a zlatými trblietkami. Vďaka plastovému podkladu si stále drží svoj tvar a neohýba sa ako látková maska. Pomocou stuhy si masku uviažete presne podľa vašich potrieb a nemusíte sa obmedzovať dĺžkou gumičky.

 1.00 Zistiť viac
Načítať ďalšie
Poraď mi darček
Logo