45 luxusných kozmetických darčekov pre mužov aj ženy, ktoré vyzdvihnú ich krásu

Hľádáte luxusný kozmetický darček pre muža alebo ženu? Už viac nehľadajte! V tomto zozname nájdete darčeky, vďaka ktorým bude úplne jednoduchým byť krásnym. Luxusné sady a balenia, alebo jednoduché ale nápadité tipy na dennodennú či výberovú kozmetiku, vďaka ktorým bude byť fešákom a kočkou omnoho jednoduchšie.

1 Unikátny holiaci strojček s nahrievaním – GILLETTE Labs Heated Razor

Unikátny holiaci strojček s nahrievaním – GILLETTE Labs Heated Razor

Gillette – pre muža to najlepšie. GilletteLabs predstavuje unikátny holiaci strojček Heated Razor s ohrevným účinkom, ktorý z každodenného holenia urobí veľmi príjemný zážitok. Jednoduchým stlačením tlačidla dodáte vašej pokožke pocit nahriateho uteráka, čím docielite jej jemné a precízne oholenie.
2 Elegantný sonický čistič pleti – Orava

Elegantný sonický čistič pleti – Orava

Tento čistič je vhodný pre každý typ pleti aj vekovú kategóriu. Jemne a efektívne zbaví pleť nečistôt, odumretých kožných buniek, uvoľňuje póry od nadbytočného mazu, baktérií a toxických látok. Stimuluje krvný obeh.

3 Sonický čistič pleti

Sonický čistič pleti

Zbavte svoju pleť nečistôt a odumretých kožných buniek, vďaka tomuto sonickému čističu. Pomáha vyčistiť upchaté póry, výborne odstráni aj make-up. Je vhodný pre každú pleť.

4 Darčeková manikúra Srdce

Darčeková manikúra Srdce

Táto manikúra vám poskytne všetko potrebné k starostlivosti o vaše nechty. Skladá sa z 8 dielov. Nástroje sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, vďaka tomu sú veľmi odolné. Má krásny červený obal v tvare srdca v dizajne hadej kože.
5 Epilátor – Braun Silk-expert Pro 5

Epilátor – Braun Silk-expert Pro 5

Odstraňujte chĺpky IPL svetlom rýchlejšie než predtým s IPL epilátorom Braun Silk Expert Pre 5 PL5124. Rýchlejší režim posúvania po pokožke zrýchli proces odstraňovania chĺpkov. Zároveň máte na výber z troch komfortných režimov a pre uloženie v balení dostanete praktické puzdro.

6 Pánsky holiaci strojček – Braun Series 6

Pánsky holiaci strojček – Braun Series 6

Pánsky elektrický holiaci strojček Braun Series 6 má dermatologicky testovanú výkyvnú hlavu SensoFlex s čepieľkami SensoFoil, ktorá umožňuje jednoduchú adaptáciu pre tesný kontakt s pokožkou, a pritom k nej zostáva šetrná. 

7 Vibračný masážny valček

Vibračný masážny valček

Vibračná masážna terapia je nový hit v kozmetickej technológii. Prispieva k revitalizácii a vyhladeniu pokožky, kde zmierňuje vrásky a opuchy. Odporúčame používať s kozmetickými prípravkami ETANI, ktoré sú určené na lifting pleti.

8 Anti Hair Loss maska na vlasy – stimulácia rastu vlasov

Anti Hair Loss maska na vlasy – stimulácia rastu vlasov

Rada kozmetických produktov Anti Hair Loss poskytuje prirodzenú starostlivosť o vaše vlasy, vďaka čomu budú zdravé, silné a chránené pred vypadávaním. Aktívna receptúra obsahuje aminokyseliny, vitamíny, minerály a proteíny a ošetruje vaše vlasy od korienkov až po končeky. Regeneruje a stimuluje rast silných a zdravých vlasov. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

9 Manikúra a pedikúra – 23 dielov

Manikúra a pedikúra – 23 dielov

Sada na manikúru a pedikúru od nemeckej firmy GGS Solingen obsahuje 23 dielov vyrobených z kvalitnej ušľachtilej ocele. Použitie prvotriednej nerezovej ocele s označením 18/10, tzn. že obsahuje 18% chrómu a 10% niklu, zaručuje dlhoročnú trvanlivosť a odolnosť výrobku voči opotrebovaniu.

10 Nožnice „bocian“ na obočie – Tweezerman

Nožnice „bocian“ na obočie – Tweezerman

Ostré špicaté nožnice pre presné strihanie. Nožnice s inovatívnym ergonomickým dizajnom a ostrými ultra tenkými čepeľami, ktoré umožňujú optimálnu presnosť a kontrolu pri zastrihávaní a tvarovaní obočia a fúzov. Sú vhodné aj na presné rezanie hodvábneho papiera a podobných materiálov.

11 Bioaktívny krém s hadím jedom

Bioaktívny krém s hadím jedom

Luxusný krém vyvinutý na základe najnovších poznatkov z oblasti fytofarmacie, dermatológie a kozmetickej starostlivosti. V kréme je obsiahnutý syntetický hadí jed, ktorý má vysoký liftingový účinok, vyhladzuje vrásky a upravuje tonus pleti.
12 Šípkový pleťový olej

Šípkový pleťový olej

Za studena lisovaný olej získavaný zo semien divokej ruže patrí medzi luxusné kozmetické oleje. Šípkový olej aktívne spomaľuje prejavy starnutia, tlmí tvorbu vrások a už vytvorené vyhladzuje. Podporuje regeneráciu, zjemňuje, hydratuje a pôsobí protizápalovo. Pokožka bude po ošetrení hebká, elastická a dokonale tonizovaná. Vhodný na zrelú a suchú pleť.

13 Mini cestovná sada pinziet Slant – Tweezerman

Mini cestovná sada pinziet Slant – Tweezerman

Sada 3 menších ocelových pinziet v ružovom púzdre. Balenie obsahuje tri najobľúbenejšie pinzety Tweezerman. Ikonciká pinzeta Slant so šikmým hrotom je ideálna na úpravu obočia - jej hrot má sklon 25° pre precíznu manipuláciu. Špicatá pinzeta Point pomôže vytrhnúť aj tie najmenšie a zarastajúce chĺpky alebo fúzy. 

14 Masážny valček

Masážny valček

Sila liečivého kameňa pre vašu tvár. Masážny valček na tvár a dekolt Jade Roller ETANI Nefrit. Jedná sa o kombináciu masáže a prírodnej sily drahokamov, ktoré regenerujú svaly v tvári, na krku a dekolte. Táto jemná masáž tváre dokonalo podporuje cirkuláciu krvi a tým dochádza k zmierneniu opuchov a zmenšeniu hlbokých vrások. Pleťové bunky a tkanivá sa spevňujú a telo začne prirodzenou cestou produkovať viac kolagénu.

15 Zubná pasta s čiernym uhlím a bielacim účinkom

Zubná pasta s čiernym uhlím a bielacim účinkom

Inovatívna zložka známa ako Teavigo TM (aktívna látka zo zeleného čaju) zaručuje úplnú dentálnu starostlivosť: chráni pred zubným kameňom, má antibakteriálny účinok a zanecháva dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti. Predstavujeme sviežejšiu zubnú pastu s väčším bieliacim efektom, čiernu ako uhlie. Doprajte si bielenie zubov na prírodnej báze bez peroxidov. Bez fluoridov. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

16 Spevňujúca maska Collagen

Spevňujúca maska Collagen

Plátienková maska Holík Skin Rescue Mask Sheet - Collagen pre spevnenie pleti a vyhladenie vrások. Kolagén má hydratačné, vypínacie a regeneračné vlastnosti. Redukuje vrásky, pomáha vyhladzovať jazvy a zlepšuje vzhľad pleti.

17 Skin Food do každej kabelky

Skin Food do každej kabelky

Set Skin Food do každej kabelky v sebe ukrýva nenahraditeľných pomocníkov, ktorých oceníte vždy a všade. Malé balenie multifunkčného krému Skin Food a ošetrujúci balzam Skin Food Lip Butter sú kozmetickými nevyhnutnosťami pre každú ženu. Urobte radosť kamarátke, mamičke alebo pokojne aj sebe! Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

18 Prírodný ANTI-AGING komplex sérum+elixír

Prírodný ANTI-AGING komplex sérum+elixír

Vyladená kombinácia účinných látok pre vyhladenie vrások a omladenie pokožky v BIO kvalite. Zabezpečuje potrebnú hydratáciu, ktorú si pleť vyžaduje. Obsahuje kombináciu nízko a vysokomolekulárnej kyseliny hyaluronovej. Nízkomolekulárna dokáže lepšie prenikať do hlbších vrstiev pokožky, a pôsobí tak proti vráskam. Vysokomolekulárna pôsobí na povrchu a ihneď zlepšuje hydratáciu pokožky. 

19 Energizujúci šampón pre telo aj vlasy – Zúrivosť tigra

Energizujúci šampón pre telo aj vlasy – Zúrivosť tigra

Energizujúci šampón pre telo a vlasy TIGER je určený pre mužov, ktorí potrebujú po celom dni povzbudiť telo i myseľ! Organická Rozchodnica ružová je silný prírodný energetický stimulant, ktorý zaisťuje pleti aj vlasom vitalitu, redukuje viditeľné známky stresu a zvyšuje Vašu výkonnosť. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

Ďalšie nápady na darčeky

Alebo môžete minúť svoje ťažko zarobené peniaze na niektorý z týchto darčekov

Obľúbený
Veselé prasiatko do chladničky

Veselé prasiatko do chladničky

Prasiatko do chladničky je vtipnou pomôckou, ako zamedziť častým nájazdom na chladničku. Prasiatko má zabudované čidlo, vďaka ktorému zachrochtá zakaždým, keď otvoríte chladničku a ona sa rozsvieti.

 11.00 Zistiť viac
Obľúbený
LED smerovky s diaľkovým ovládaním pre kolobežkárov a cyklistov

LED smerovky s diaľkovým ovládaním pre kolobežkárov a cyklistov

Vyhnúť sa mestským kolónam, spraviť niečo pre svoje zdravie a zároveň prispieť k čistejšej prírode – to sú tri najväčšie dôvody, prečo jazdiť bicyklom či na kolobežke. Aby ste na svojom mestskom tátošovi boli dostatočne viditeľný, zvýšte vašu bezpečnosť a bezpečnosť vašich detí športovými LED doplnkami. Blikanie ...

 24.21 Zistiť viac
Čiapka s čelovkou

Čiapka s čelovkou

Praktická čiapka modrej farby s čelovkou, ktorú ľahko dobijete cez USB. Pre vašu bezpečnosť je čiapka zo zadnej strany vybavená odrazovým sklom. Svetlo je možné z čiapky jednoducho vybrať a čiapku vyprať.

 9.00 Zistiť viac
Obľúbený
MiniKlon „Ostrieľaný gangster“

MiniKlon „Ostrieľaný gangster“

Ostrieľaný gangster odchádza do dôchodku a to je dôvod na zábavu. Objednajte svojmu kolegovi miniklon, bude sa zaručene smiať aj 10 minút v kuse. Fakt super darček!

 40.00 Zistiť viac
Sviečka včelí vosk červená srdce

Sviečka včelí vosk červená srdce

Tieto sviece sú vyrábané točením z medzistienok pravého včelieho vosku. Je to stopercentne prírodný materiál, ktorý je nielen peknou bytovou dekoráciou, ale aj nádherne vonia. Pri horení tieto sviečky eliminujú cigaretový pach a ich plameň upokojuje. Vhodná na romantické i slávnostné príležitosti.

 6.25 Zistiť viac
Vychádzková skladacia palica so svetlom

Vychádzková skladacia palica so svetlom

Ak radi chodíte na prechádzky a výlety, ale máte problémy s chôdzou, pomôže Vám táto vychádzková palica s ergonomickou rukoväťou. Uľahčí vám chôdzu, dodá oporu a väčšiu istotu pohybu. Veľkou výhodou je zabudované LED svetlo, ktoré posvieti na cestu a zvýši viditeľnosť i bezpečnosť pri večerných vychádzkach.

 22.00 Zistiť viac
Obľúbený
Hasičské auto s funkčnou striekačkou

Hasičské auto s funkčnou striekačkou

Toto skvelé hasičské auto má plne funkčnú striekačku s dostrekom až 3 m. Do integrovanej nádobky na vodu sa zmestí až 250 ml. Auto má rebrík, ktorý sa otočí až o 270° a vysunie sa až o 60 cm.

 25.00 Zistiť viac
Deka „Nemusím“

Deka „Nemusím“

Urobte radosť touto vtipnou a krásnou hrejivou dekou, ktorá ľahko nájde využitie v každodennom živote. Vtipný a zároveň praktický darček, ktorý bude navždy pripomínať, že je čas oddychovať.

Nabíjacie svietidlo s lapačom hmyzu Cattara

Nabíjacie svietidlo s lapačom hmyzu Cattara

Táto lampička s elektronickým lapačom hmyzu využíva ultra fialové lúče pre efektívne nalákanie lietajúceho hmyzu (napr. muchy, mory, mole, komáre a ďalšie). Je vhodný pre použitie doma, v záhrade, v kempe, ale aj v reštauráciách a bufetoch, kanceláriách, nemocniciach atď.

 23.00 Zistiť viac
Cattara Dýka s koženým puzdrom

Cattara Dýka s koženým puzdrom

Tento všestranný pomocník sa bude hodiť milovníkom campingu, rybárčenia a ďalších outdoor aktivít. Spolu s dýkou je pribalené puzdro pre zavesenie na opasok, môžete ju tak nosiť kdekoľvek v prírode so sebou.

 19.00 Zistiť viac
Obľúbený
Mosadzná valaška veľká

Mosadzná valaška veľká

Valaška v minulosti slúžila pri pohybe v ťažkom horskom teréne, na podopieranie či presekávanie sa húštinami, na sebaobranu, alebo napríklad na sekanie dreva, či priťahovanie oviec pri dojení. Mosadzná valaška je veľmi cenný a hodnotný dar pre vzácne príležitosti, jubileá a zahraničné návštevy.

 119.90 Zistiť viac
Obľúbený
Epilátor – Braun Silk-expert Pro 5

Epilátor – Braun Silk-expert Pro 5

Odstraňujte chĺpky IPL svetlom rýchlejšie než predtým s IPL epilátorom Braun Silk Expert Pre 5 PL5124. Rýchlejší režim posúvania po pokožke zrýchli proces odstraňovania chĺpkov. Zároveň máte na výber z troch komfortných režimov a pre uloženie v balení dostanete praktické puzdro.

 370.00 Zistiť viac
Veselé ponožky Hasič

Veselé ponožky Hasič

Dokonalý darček pre hasičov. Ponožky Hesty Socks sú navrhované a vyrábané iba na Slovensku. Aj vďaka tomu, že je celá výroba umiestnená výhradne na Slovensku, je možné zachovávať autenticitu, kvalitu a jedinečnosť farebných ponožiek.

 5.99 Zistiť viac
3D vankúš Pizza

3D vankúš Pizza

Táto pizza sa nedá jesť, ale vyzerá veľmi realisticky. Pizzový vankúš je vtipný darček, ktorý sa dá využiť aj prakticky. Zostáva už len objednať pizzu!

Pánsky holiaci strojček – Braun Series 6

Pánsky holiaci strojček – Braun Series 6

Pánsky elektrický holiaci strojček Braun Series 6 má dermatologicky testovanú výkyvnú hlavu SensoFlex s čepieľkami SensoFoil, ktorá umožňuje jednoduchú adaptáciu pre tesný kontakt s pokožkou, a pritom k nej zostáva šetrná. 

 192.00 Zistiť viac
Obľúbený
Carolina reaper – tekuté chilli

Carolina reaper – tekuté chilli

Pre gurmánov, fajnšmekrov, na obranu aj na útok. Extrémne štipľavá chilli paprička Carolina Reaper je najštipľavejšou chilli na svete. Je zapísaná do Guinessovej knihy rekordov. Svojou pálivosťou okolo 2 200 000 SHU si vyžaduje rešpekt pri konzumácii ako aj pri manipulácii s ...

 12.19 Zistiť viac
Latino pre ženy začiatočníčky v Tanečnej škole TOP CENTRUM

Latino pre ženy začiatočníčky v Tanečnej škole TOP CENTRUM

Milujete latino rytmy, túžite po krásnej postave alebo hľadáte perfektné odreagovanie po práci? Nechajte sa zlákať na kurz horúcich latinsko-amerických tancov a spríjemnite si dni skvelým tancom. Latino pre ženy v tančiarni v Starom Meste alebo Petržalke v Tanečnej škole TOP CENTRUM.

 89.99 Zistiť viac
Hojdací kruh – Woody

Hojdací kruh – Woody

Hojdačka pre zábavu i relaxáciu. Sedák je vypletený povrazovou sieťou, kovový rám je tiež chránený povrazom. Použitý materiál umožňuje komfortný odpočinok i bezpečné hojdanie.

 55.00 Zistiť viac
Super prsia Bra BOX

Super prsia Bra BOX

Cestovný box Super prsia Bra BOX pre šikovné uskladnenie Vašej podprsenky a spodného prádla na cestu. Už žiadne poškodenia podprsenky v kufri!

 11.90 Zistiť viac
Magnetický držiak telefónu

Magnetický držiak telefónu

Tento univerzálny magnetický držiak telefónu sa uchytáva do mriežky ventilácie automobilu. Telefón stačí opatriť magnetickou samolepkou, ktorá zaistí okamžité prichytenie, pri priložení telefónu k držiaku.

 8.00 Zistiť viac
Osvetlená servírovacia tácka z medi

Osvetlená servírovacia tácka z medi

Pri dobrom víne záleží nielen na chuti, vôni a farbe, ale aj na tom, ako ho servírujete. A vďaka medenej tácke v elegantnom dizajne bude zážitok z konzumácie úplne dokonalý. Večer ho navyše môžete zapnúť a rozsvietiť príjemným svetlom, ktoré navodí tú správnu atmosféru.

 20.00 Zistiť viac
Obľúbený
Nedymiaci gril

Nedymiaci gril

Nielen dômyselný dizajn a dokonalé spracovanie, ale najmä špičkové a absolútne revolučné funkcie robia z LotusGrillu jeden z najlepších. Žiadny dym, žiadne nepríjemné pachy, jednoduché grilovanie aj na najmenšom balkóne, ale najmä vo vnútri priamo uprostred obývačky!

 199.00 Zistiť viac
Lekárnička – Lifesystems Pocket First Aid Kit

Lekárnička – Lifesystems Pocket First Aid Kit

Malá kompaktná lekárnička na výlety do prírody často príde vhod. Lifesystems Pocket First Aid Kit vám poskytne všetko potrebné pre ošetrenie menších úrazov ako napríklad, rezných rán a pľuzgierov. Obsahuje celkovo 18 položiek.

 17.90 Zistiť viac
Stolné hodiny – starý telefón

Stolné hodiny – starý telefón

Retro dizajn stále frčí. Kúpte si tieto štýlové hodiny so vzhľadom starého telefónu, ktoré oživia aj inak nudnú miestnosť. Ciferník má klasické arabské číslice. Hodiny nemajú budík.

 25.00 Zistiť viac
Obľúbený
Unikátny holiaci strojček s nahrievaním – GILLETTE Labs Heated Razor

Unikátny holiaci strojček s nahrievaním – GILLETTE Labs Heated Razor

Gillette – pre muža to najlepšie. GilletteLabs predstavuje unikátny holiaci strojček Heated Razor s ohrevným účinkom, ktorý z každodenného holenia urobí veľmi príjemný zážitok. Jednoduchým stlačením tlačidla dodáte vašej pokožke pocit nahriateho uteráka, čím docielite jej jemné a precízne oholenie.

 105.90 Zistiť viac
Užitočný vyhrievaný poťah sedadla

Užitočný vyhrievaný poťah sedadla

Univerzálny vyhrievaný poťah má zosilnenú konštrukciu a napájanie konektorom do zásuvky automobilového zapaľovača. Je vhodný pre všetky typy automobilov, pripevní na sedadluopomocou popruhov.

 16.00 Zistiť viac
Rozkladací box na šitie

Rozkladací box na šitie

Klasický box na šijacie potreby vyrobený zo svetlého dreva pojme všetky vaše šijacie potreby alebo iné drobné predmety. Okrem nití, ihiel a gombíkov to môže byť skvelé miesto pre uloženie šperkov, drobných darčekov, pohľadníc a dokonca aj na kozmetiku. Je veľmi priestranný.

 29.00 Zistiť viac
Best Friends prívesok

Best Friends prívesok

Dvojitý prívesok z ocele 316L, srdce so srdiečkami a nápisom Best Friends v spodnej časti srdiečka, strieborno-čierne prevedenie.

 7.20 Zistiť viac
Sada šitia

Sada šitia

Sada šijacích potrieb je ideálna pre domáce použitie alebo na cestách, všetky šijacie potreby na jednom mieste a vždy prehľadne po ruke! Sada obsahuje rôznorodý sortiment na ručné domáce šitie, hobby šitie, opravy odevov a pod.

 14.00 Zistiť viac
Krásna vyhrievaná deka – Compass

Krásna vyhrievaná deka – Compass

Univerzálna vyhrievaná deka do automobilu je vhodná na položenie na sedadlo, alebo napr. pre psa do kufra. Poťah je vyhrievaný na celej svojej ploche. Mimo položenia na sedadlá, či kufra, je možné deku prehodiť napr. cez ramená, či nohy a užiť si tepla.

 25.00 Zistiť viac
Obľúbený
Sada karafy a pohárov na whisky

Sada karafy a pohárov na whisky

Elegantná karafa na whisky pre milovníkov lahodných a kvalitných nápojov. Krištáľovo jantárový alkohol bude to pre pravé pre túto karafu. Lom skla spôsobuje, že svetlo prechádzajúce nádobou sa hrá s farbou nápoja a tým zdôrazňuje jeho krásu.

 16.00 Zistiť viac
Intenzívny 4-týždňový kurz Pole Dance pre začiatočníkov

Intenzívny 4-týždňový kurz Pole Dance pre začiatočníkov

Ruky zvierajúce tyč a vaše telo vo vodorovnej polohe dva metre nad zemou. Zapojené sú všetky vaše svaly, ktoré ladne tancujú do rytmu hudby. A to celé na najzvodnejšom kurze v Pole Dance Studio v Ružinove na Miletičovej ulici. Intenzívne kurzy s lekciami 2x do týždňa vás bezpochyby dostanú do formy.

 32.00 Zistiť viac
Masážny valček

Masážny valček

Sila liečivého kameňa pre vašu tvár. Masážny valček na tvár a dekolt Jade Roller ETANI Nefrit. Jedná sa o kombináciu masáže a prírodnej sily drahokamov, ktoré regenerujú svaly v tvári, na krku a dekolte. Táto jemná masáž tváre dokonalo podporuje cirkuláciu krvi a tým dochádza k zmierneniu opuchov a zmenšeniu hlbokých ...

 7.99 Zistiť viac
Travel Bible 2019

Travel Bible 2019

A je tady! Třetí vydání cestovatelské bible, po kterém čtenáři dlouho volali. Cestovat může každý. S hypotékou, s kariérou v korporátu i s malými dětmi. Chce to jen znát pár důležitých triků od těch, kteří už svůj batoh sbalili.

 22.70 Zistiť viac
Golfový kurz so skúsenými trénermi

Golfový kurz so skúsenými trénermi

Profesionálni tréneri v Best Swing Golf Academy robia tento krásny šport za prístupné ceny, aby klienti akadémie mali z hry čo najväčšiu radosť, správne športové nasadenie a pohyb v peknej prírode. 

 139.90 Zistiť viac
Vreckovka do klopy

Vreckovka do klopy

Šedá bavlnená vreckovka do klopy s čiernym geometrickým vzorom. Materiál: 100 % bavlna Rozmery: 25 cm x 25 cm (v rozloženom stave) Dodávame v darčekovej kartónovej škatuľke.

 10.40 Zistiť viac
Červený šijací stroj – Guzzanti

Červený šijací stroj – Guzzanti

Šijací stroj je výborným pomocníkom v domácnosti, s jeho pomocou si ľahko opravíte poškodené odevy alebo ušijete nový kúsok do šatníka. Elektronický šijací stroj Guzzanti GZ 119 nesmie chýbať v žiadnej domácnosti.

 210.00 Zistiť viac
Army kompas

Army kompas

Ste Zálesák na levelu 100 alebo sa len chcete zorientovať v horách? Tento vojenský kompas vám pomôže ľahko nájsť sever aj určiť vzdialenosť pozorovateľných objektov.

 10.95 Zistiť viac
Goral MASTER VODKA + 2 poháriky

Goral MASTER VODKA + 2 poháriky

Goral Vodka Master v sebe spája vybranú odrodu tvrdej pšenice, ktorá prešla 7- kolónovou destiláciou. Zjemňuje ju voda z tatranských prameňov a nezameniteľný charakter jej dodáva aj 7-násobná filtrácia cez špeciálnu zmes prírodných materiálov. Ocenená mnohými expertmi a medailami.

 17.99 Zistiť viac
Prútený kôš na piknik

Prútený kôš na piknik

Krásny a štýlový kôš z vŕbového prútia a môžete si dopriať pravé raňajky, obed alebo večeru v tráve. Užijete si tak skvelé chvíle so svojou rodinou alebo priateľmi.

 29.00 Zistiť viac
The Pizza Bible

The Pizza Bible

Komplexný sprievodca výrobou pizze, ktorý pokrýva deväť rôznych regionálnych štýlov vrátane štandardov ako neapolský, rímsky a chicagský. Must-have darček pre toho, kto pizzu okrem pojedania aj pečie.

 31.39 Zistiť viac
Veľký hrejivý perníček s horúcim srdcom

Veľký hrejivý perníček s horúcim srdcom

Potešte svojich blízkych originálnym darčekom. Tento veľký perníček vyzerá ako roztomilá hračka, ukrýva však v sebe špeciálny vankúšik v tvare srdca, ktorý sa dá zohriať a uľaví od bolesti či studených rúk. Ak sa vám však stane úraz a je potrebné niečo zachladiť, srdiečko sa dá tak isto i ochladiť a má potom i druhú, ...

 23.95 Zistiť viac
Dobbyho busta

Dobbyho busta

Pán dal Dobbymu ponožku, Dobby je voľný! Figúrka Nemesis Now nadchne každého zberateľa a rozšíri zbierku. A napadlo vás už použiť ho namiesto trpaslíka do záhrady? Vyskúšajte.

Oceľový sejf s elektronickým zámkom

Oceľový sejf s elektronickým zámkom

Oceľový trezor s elektronickým zámkom v moderných pastelových farbách. Uložte si svoje cennosti štýlovo. Trezor je možné ukotviť do steny alebo podlahy. Balenie obsahuje 2 núdzové kľúče, oceľové hmoždinky a skrutky.

 47.00 Zistiť viac
Machový obraz do vášho domova

Machový obraz do vášho domova

Kúsok prírody priamo u vás doma. A bez toho, aby ste ho museli zalievať, presádzať, hnojiť či riešiť starostlivosť cez dovolenku. V takejto podobe vydrží 7 – 10 rokov a okrem dizajnu má množstvo ďalších výhod. Čistí vzduch, predchádza plesniam, zlepšuje akustiku, podporuje vašu koncentráciu a je hypoalergénny, teda ...

 29.99 Zistiť viac
Čistička vzduchu – TrueLife AIR Purifier P5 WiFi

Čistička vzduchu – TrueLife AIR Purifier P5 WiFi

Čistička vzduchu TrueLife AIR Purifier P5 WiFi vyčistí až 260 m3 vzduchu za hodinu, eliminuje vírusy, baktérie aj plesne a zlepšuje kvalitu vzduchu vo vašej domácnosti. Vďaka prachovému senzoru a automatickej detekcii nečistôt nemusíte tráviť toľko času upratovaním a doma vás neobťažujú nepríjemné zápachy.

 160.00 Zistiť viac
Obľúbený
Darčeková manikúra Srdce

Darčeková manikúra Srdce

Táto manikúra vám poskytne všetko potrebné k starostlivosti o vaše nechty. Skladá sa z 8 dielov. Nástroje sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, vďaka tomu sú veľmi odolné. Má krásny červený obal v tvare srdca v dizajne hadej kože.

 33.00 Zistiť viac
Diár Chrabromil Harry Potter

Diár Chrabromil Harry Potter

Všetky čary a kúzla si teraz môžete zapísať do unikátneho diára s logom fakulty. Chrabromilský diár nesmie chýbať v žiadnom školskom batohu mladého čarodejníka. 

 33.49 Zistiť viac
Náradie Highlander Condor

Náradie Highlander Condor

Náradie Highlander Condor je vreckové multifunkčné náradie s kliešťami, ktoré sa zmestí do každého vrecka. Nevyhnutná pomôcka pre drobné opravy doma aj v prírode. Súčasťou balenia je aj polyamidové puzdro na opasok. Ideálny darček pre veľkých dobrodruhov.

 29.90 Zistiť viac
Predplatné zaujímavého časopisu

Predplatné zaujímavého časopisu

Čo tak darovať predplatné zaujímavého časopisu na jeden rok? Každý mesiac do schránky časopis, ako za starých čias, keď ešte boli noviny namiesto akčných letákov. Tak si na vás obdarovaný bude ešte dlho spomínať. V ponuke sú rôzne tituly, stačí len vybrať ten správny.

Cesty do dospělosti

Cesty do dospělosti

"Tým sociologů z Institutu pro výzkum dětí, mládeže a rodiny na FSS MU sledoval během uplynulých pěti let asi tisícovku lidí narozených v letech 1990–1994. Zajímá vás, jak tito mladí lidé uvažují o sobě a o světě? Kde a s kým..."

 11.90 Zistiť viac
Hojdacia sieť s pevnou konštrukciou

Hojdacia sieť s pevnou konštrukciou

Nechajte svojho kolegu odchádzajúceho do dôchodku užívať si s hojdacou sieťou jedinečné momenty beztiažovej relaxácie. Táto sieť sa veľmi ľahko skladá a nosnosť má až 160 kg. Nič mu potom už nebude brániť, užívať si zaslúžený voľný čas.

 84.90 Zistiť viac
Obľúbený
Slúchadlá pre deti – Philips

Slúchadlá pre deti – Philips

Správne slúchadlá, ktoré poskytnú milovníkom hudby veľa zvuku. Čisté basy i hravý dizajn sú prispôsobené rastúcim deťom a slúchadlá sú dostatočne pevné, aby zvládli každú situáciu. S hlasitosťou 85 dB je hudba zábavná, ale zároveň bezpečná.

 20.00 Zistiť viac
Čarovná záhradná studňa z jedľového dreva

Čarovná záhradná studňa z jedľového dreva

Nechajte sa očariť! Blumfeldt Loreley studňa prianí prinesie magické momenty do záhrady alebo na terasu. S Blumfeldt Loreley záhradnou studničkou dodáte záhrade úplne novú, romantickú atmosféru. 135 cm vysoká studnička prianí kompletne vyhotovená z jedľového dreva okamžite prebúdza spomienky na Žabieho kráľa a prináša ...

 165.90 Zistiť viac
Stojanček na vajcia v tvare Mickey Mousa

Stojanček na vajcia v tvare Mickey Mousa

Krásny a farebný stojan na vajíčka, ktorý povzbudí chuť k jedlu. Darček vhodný nielen pre deti, ale pre všetkých milovníkov Mickeyho Mousa. Takže ak máte kolegu uleteného pre túto Disneyho postavu, ďalej už hľadať ani nemusíte.

 15.00 Zistiť viac
Kolagén pre psy s fľašou na pitie

Kolagén pre psy s fľašou na pitie

Pre dobrého majiteľa by teda stopercentná starostlivosť o psa mala byť samozrejmosťou. A takáto starostlivosť, to nie je len dostatok krmiva a občasná návšteva veterinára. Skutočne kvalitný prístup v chove vášho najlepšieho kamaráta vyžaduje ešte čosi naviac.

 54.00 Zistiť viac
Tmavomodrý pelech pre psíka – Hapet Gya Pet

Tmavomodrý pelech pre psíka – Hapet Gya Pet

Chcete svojmu psíkovi poskytnúť komfortné a rozmerné miesto na spanie? Potom by vás mohol zaujať Hapet Gya Pet pelech pre psa. Tento typ pelechu je vytvorený pre malé plemená. Po materiálovej stránke tvorí pelech pre psa polyester a látka. Polyester je príjemný na dotyk. Látka bude mäkká na dotyk. Iste tiež oceníte, ...

 17.90 Zistiť viac
Gin Jan II for Maria Pink

Gin Jan II for Maria Pink

Gin London Dry obohatený o príchuť lesných jahôd a vôňou borievok dotvorené macerátom zo 7 bylín z regiónu Spiš. Spoločne tak tvoria neopakovateľnú jemnú ovocnú vôňu a bohatú vyváženú chuť. Produkt si zachováva svoju kvalitu vďaka procesu spojitej 7 - stupňovej destilácie, ktorá prebieha ...

 13.95 Zistiť viac
Calvin Klein – čipkované nohavičky

Calvin Klein – čipkované nohavičky

Pre líniu spodného prádla Seductive Comfort je typická super hladká elastická tkanina, doplnená jemnou zvodnou čipkou. Tieto polobedrové nohavičky majú vpredu pás z jemne lesklej elastickej čipky, ktorou je lemovaná aj zadná časť. Čipka perfektne prilieha, čím nevytvára nežiadúce zárezy, viditeľné ...

 19.99 Zistiť viac
Puzzle Pizza

Puzzle Pizza

Puzzle pizza darček pre všetkých trpezlivých, ktorí radi skladajú, čo majú radi. No a kto nemá rád pizzu? 500 dielikov na (ne)zjedenie.

 8.29 Zistiť viac
Chňapka a podložka Srdce

Chňapka a podložka Srdce

Praktická sada, ktorú vo svojej kuchyni zaručene využijete. Na prvý pohľad zaujme moderným dizajnom a kvalitným spracovaním. Chňapka je opatrená praktickým pútkom a magnetom, takže ju môžete mať vždy hneď po ruke.

 6.00 Zistiť viac
Olej na drevené doštičky

Olej na drevené doštičky

Vysoko kvalitný minerálny olej na pravidelnú údržbu drevých krájacích doštičiek. Tenkú vrstovu oleja nanášajte špongiovým aplikátorom na obe strany krájacej dóštičky pravidelne každé dva až tri týždne. Olejom ošetrené krájacie doštičky sú odolnejšie voči opotrebeniu, prehýbaniu aj praskaniu.

 8.00 Zistiť viac
Set príborov na pizzu

Set príborov na pizzu

S týmto setom príborov na pizzu môže párty naozaj začať. Pozvite kamošov, objednajte pizzu a užívajte. Príbory môžu ísť aj do umývačky riadu. Win-win!

 18.66 Zistiť viac
Maják – soľnička a korenička s olejničkou 3v1

Maják – soľnička a korenička s olejničkou 3v1

Prečo si nedopriať kúsok dovolenky aj vo všedné dni? S dizajnovým setom na dochutenie pokrmov na vás dýchne morský vzduch pri každom jedle. Soľnička, korenička a dávkovač na olejovú zálievku sa na seba môžu naskladať, aby tvorili vysoký pobrežný maják. Či už budete grilovať s priateľmi, dopriavať si piknik vo vode ...

 12.00 Zistiť viac
I Will Teach You to Be Rich

I Will Teach You to Be Rich

Perfektná kniha ako darček k promócii. Ktorý absolvent nechce byť hneď po škole úspešný a bohatý?  😀 "If you think financial health is beyond your reach, think again. I Will Teach You To Be Rich is the modern money classic that has revolutionised the lives of countless people all over the world, teaching them how ...

 19.81 Zistiť viac
Darčekový hasiaci prístroj minibar

Darčekový hasiaci prístroj minibar

Hasiaci "minibar" prístroj nadupaný luxusný darček pre muža. Poteší ako funkčná dekorácia alebo na aktívne víkendy trávené s priateľmi. Minibar je vyrobený z nového hasiaceho prístroja. Dvierka sú na pántoch a otváranie je na kovové západky. Po hranách je lemovaná kvalitná guma na ochranu hrany plechu. Z vnútornej ...

 148.69 Zistiť viac
Alkoholtester – Sencor

Alkoholtester – Sencor

Tento profesionálny tester zistí presnú hodnotu alkoholu v krvi z vášho dychu behom pár sekúnd. Pomocou kalibrovaného elektrochemického senzora (Fuel Cell - palivový článok) prebieha meranie alkoholu v dychu s presnosťou lepšou ako 0,08 ‰ promile (BAC).

 57.00 Zistiť viac
Vyhrievaný podsedák s termostatom

Vyhrievaný podsedák s termostatom

Tento vyhrievaný podsedák je ideálny pre príjemnú jazdu v chladných ročných obdobiach. Zapája sa do bežnej zásuvky automobilového zapaľovača 12 V konektorom. Nie je potrebné ho nijako uchytávať stačí položiť na sedadlo automobilu a zapojiť pomocou konektora.

 23.00 Zistiť viac
Pieskovisko drevené – Woody

Pieskovisko drevené – Woody

Rozmery pieskoviska sú 130 x 130 x 27 cm. Pieskovisko je vybavené ochrannou sieťou, ktorá chráni piesok pred zvieratami, opadaným lístím a inými nečistotami v čase, keď si v ňom deti nehrajú. Sieť je vybavená úchytkami a korpus pieskoviska háčikmi.

 58.00 Zistiť viac
Čierna maska na tvár

Čierna maska na tvár

Čierna maska na tvár so strieborným okrajom a zlatými trblietkami. Vďaka plastovému podkladu si stále drží svoj tvar a neohýba sa ako látková maska. Pomocou stuhy si masku uviažete presne podľa vašich potrieb a nemusíte sa obmedzovať dĺžkou gumičky.

 1.00 Zistiť viac
Neónové Nintendo Switch

Neónové Nintendo Switch

Nintendo Switch je hybridná konzola, ktorej súčasťou je konzola Switch, dokovacia stanica pre Switch a ovládače Joy-Con. Konzola Switch má 4GB RAM a internú pamäť 32 GB. Odnímateľná tabletová časť má 6.2", 720p multi dotykový displej. Hlavnou časťou herného systému je konzola Switch, batériou nabíjaný, tabletu podobný ...

 275.99 Zistiť viac
Zelená káva s kardamómom

Zelená káva s kardamómom

Nezvyčajná a lahodná káva pre všetkých kávičkárov. Rozpustný cereálny kávovinový nápoj so Zelenou kávou a cejlónskou BIO Škoricou. Obsahuje až 3 g extraktu zo zelenej kávy (coffea arabica L. s obsahom kyseliny chlorogénovej 45 %)! Osvieži, nakopne, navodí pocit pohody. Vhodný na každodennú konzumáciu.

 3.80 Zistiť viac
Obľúbený
Kuchynský komplet Grill party

Kuchynský komplet Grill party

Staňte sa majstrom kuchárom a upečte celej rodine ich obľúbené dobrôtky s kuchynskou sadou Grill party. Sada sa stane skvelým doplnkom aj praktickým pomocníkom doma v kuchyni i pri záhradnom grilovaní.

 11.00 Zistiť viac
Vložky do topánok s magnetom

Vložky do topánok s magnetom

S gélovými vložkami do topánok s magnetmi budete chodiť ako po machu. Magnet so svojimi liečebnými účinkami zlepšuje prekrvenie, privádza bunkám živiny a kyslík, tíši bolesti nôh a zmenšuje opuchy.

 11.00 Zistiť viac
Jogurtovač – Guzzanti

Jogurtovač – Guzzanti

Ak máte radi jogurty alebo výrobky s jogurtom a chcete navyše ušetriť, práve pre vás je vhodný tento jogurtovač. Ideálny darček pre babku, ktorá môže s láskou pripravovať domáce jogurty a zdravé mňamky pre svoje vnúčatá. 

 40.00 Zistiť viac
Nakličovacia miska

Nakličovacia miska

Ekologické, zábavné a zdravé. Mladé klíčky si môžete vypestovať sami pomocou našej nakličovacej misky. Nakličovať môžeme všetky semená, ktoré nie sú chemicky ošetrené, alebo morené.

 8.55 Zistiť viac
Prírodný ANTI-AGING komplex sérum+elixír

Prírodný ANTI-AGING komplex sérum+elixír

Vyladená kombinácia účinných látok pre vyhladenie vrások a omladenie pokožky v BIO kvalite. Zabezpečuje potrebnú hydratáciu, ktorú si pleť vyžaduje. Obsahuje kombináciu nízko a vysokomolekulárnej kyseliny hyaluronovej. Nízkomolekulárna dokáže lepšie prenikať do hlbších vrstiev pokožky, a pôsobí tak proti ...

 39.90 Zistiť viac
Akčná basketbalová loptička

Akčná basketbalová loptička

Kúpte svojmu psíkovi túto skvelú a zábavnú hračku. Vďaka akčnej loptičke Flamingo si užijete spolu veľa zábavy a spoločne strávených chvíľ v záhrade, v parku alebo na lúke. Ideálna pre malé i veľké psy.

 12.00 Zistiť viac
Odrážadlo motorka

Odrážadlo motorka

Odrážadlo motorka je pomocníkom pri prvých krôčikoch vášho malého pretekára. Poskytuje mu dostatočnú oporu a pomáha naučiť udržať rovnováhu. Jazdou na odrážadle si dieťa buduje svalovú hmotu. Krásne modré prevedenie. Vyrobené z kvalitného a odolného materiálu. 

 28.00 Zistiť viac
Kuchynská chňapka Grill party

Kuchynská chňapka Grill party

Už žiadne spáleniny! Skvelá štýlová chňapka, s ktorou sa bude variť a piecť jedna báseň. Chňapka má magnet a praktické pútko pre pohodlné zavesenie.

 6.00 Zistiť viac
Obľúbený
Čítačka kníh – Amazon Kindle

Čítačka kníh – Amazon Kindle

Nie je nad to mať v rukách klasickú knižku, ale nie vždy pre väčší kúsok nájdete miesto v batohu. Elektronická čítačka kníh Amazon New Kindle 2020 čierny vás omámi napríklad veľkým displejom s veľkosťou uhlopriečky 6 ", vhodným okrem normálneho čítania aj na prezeranie grafických dokumentov. Displej využívajúci ...

 97.90 Zistiť viac
Rodinné balenie bambusových kefiek

Rodinné balenie bambusových kefiek

Rodinné balenie bambusových kefiek pre dospelých a deti so štetinami soft, štetinami s aktívnym čiernym uhlím pre zosilnený bieliaci a čistiaci efekt. Prírodné, ECO-Friendly a kompostovateľné kefky.

 10.00 Zistiť viac
Čierny pánsky kabát

Čierny pánsky kabát

Pánsky čierny kabát ideálny na zimné obdobie. Kabát dlhšieho strihu so zapínaním na gombíky. Tento model pánskeho kabátu je vybavený vreckami umiestnenými po bokoch. Súčasťou je i náprsné vrecko a vnútorné vrecko na cennosti.

 100.00 Zistiť viac
Masážná frekvenčná myš

Masážná frekvenčná myš

Vďaka tejto frekvenčnej myši docielite účinné pulzné masáže brucha, chrbta, zadku a stehien. Má preukázateľne utišujúci vplyv na svalovú bolesť a napätie. Docielite tiež účinného chudnutia a úbytku celulitídy.

 16.00 Zistiť viac
Obľúbený
Prenájom Hummer H2 najdrsnejší off-road sveta

Prenájom Hummer H2 najdrsnejší off-road sveta

Hummer H2 nie je len obrovský, je proste monštrózny a pochopí to ihneď každý majiteľ SUV, ktorý sa pristaví vedľa neho. Dominancia, výkon, neotesaná sila 4x4 a to všetko stále s vodičským oprávnením skupiny B! Spomienka na prenájom Hummer H2 zostane vo vás určite ešte poriadne dlho.

 109.00 Zistiť viac
Obľúbený
Obličkový pás s baránkom

Obličkový pás s baránkom

Zima nemá šancu proti obličkového pásu z extra hrejivého baránka, ktorý je nepostrádateľným doplnkom počas chladného počasia. Pás skvele udrží váš chrbát v oblasti bedier i obličiek v teple a pomôže tak predísť nepríjemnému prechladnutiu.

 5.00 Zistiť viac
Darčekový 8 pack pivný Box

Darčekový 8 pack pivný Box

Prídu chvíle, keď chceme potešiť zmysly blízkeho alebo vzácneho človeka výnimočným darčekom. Plnosť chutí, jedinečný darček z jedinečného pivovaru s výnimočným pasterizovaným remeselným IPA pivom.

 19.65 Zistiť viac
Domček bylinný z čaju

Domček bylinný z čaju

Exkluzívny darček na chvíle pohody s BIO bylinným mixom čajov. Čaje v BIO Domčeku sú zložené z ekologických liečivých rastlín a plodov z oblasti Ľubovnianskej vrchoviny, ktorá patrí ku klimaticky najčistejším oblastiam strednej Európy. Domček sa dá dopĺňať novým čajom.

 11.99 Zistiť viac
Prútený košík na hríby

Prútený košík na hríby

Klasický oválny košík by nemal chýbať vo výbave žiadneho hubára. Tento má ideálnu veľkosť, tvar i hmotnosť, vďaka ktorej sa pohodlne prenáša.

 20.00 Zistiť viac
Dievčenské ľudové šaty

Dievčenské ľudové šaty

Strihovo jednoduché a variabilné šaty na viacero použití. Šatôčky rastú spolu s dievčinkou. Stuhou regulované ramienka sa dajú prispôsobiť podľa potreby. Šaty sa neskôr dajú využiť ako tričko na ramienka. V prípade chladnejšieho počasia vyzerajú dobre s tričkom a legínami. Každé sú originálom, šité z prírodných ...

 20.79 Zistiť viac
Stolová lampa Dragonflight

Stolová lampa Dragonflight

Byť voľný ako vták... alebo vážka. Elegantná lampa Dragonflight, ktorá už na prvý pohľad zaujme svojím jedinečným a dômyselným dizajnom v podobe vážky jemne balansujúcej na špičke kužeľového stojana. Môžete ho kedykoľvek odstrániť - bude sa rovnako dobre držať na prste alebo na akomkoľvek inom povrchu. 

 186.00 Zistiť viac
Laserový merač vzdialenosti

Laserový merač vzdialenosti

Tento merač využijete najmä pri domácom majstrovaní alebo na stavbách. Okrem merania vzdialenosti dokáže tiež vypočítať plochu aj objem. Medzi ďalšie funkcie patrí vodováha. Displej je podsvietený, pri dlhšom nepoužívaní sa automaticky vypne.

 28.00 Zistiť viac
Načítať ďalšie
Poraď mi darček
Logo