10 darčekov k promóciám, vďaka ktorým by ste si vyslúžili červený diplom

Stále hľadáte perfektný darček pre svojho absolventa? Prejdite sa s nimi po javisku a získajte červený diplom s premysleným, kreatívnym alebo užitočným darčekom z tohto zoznamu, ktorý je vytvorený špeciálne pre absolventov všetkých úrovní. Keď sa vyhodia čiapky nad hlavu a obrad sa skončí, je čas rozbaliť nejaké darčeky. Absolventi vysokých škôl ocenia darčeky, ktoré ich trocha rozmaznajú, zabavia a vzdelajú, posilnia ich kariéru a pripomenú im vašu lásku. Prekvapte ho špičkovým a kreatívnym spôsobom.

1 Xbox Series S

Xbox Series S

Najmenší Xbox v histórii je tu. Konzola novej generácie, Xbox Series S so sebou prináša všetky kľúčové aspekty pre najnovšie hry: rýchlejšie načítanie, stabilnejšia obrazová frekvencia (frame rate) a bohatší a dynamickejší grafický svet. Ideálny darček pre všetkých, v ktorých stále zostalo kus dieťaťa. Konzola neumožňuje hranie hier z kompaktných diskov - nemá optickú mechaniku. Hry je možné získať a uchovať len v digitálnej podobe!
2 Luxusné čierne masážne kreslo – NAIPO MGCHR-A150

Luxusné čierne masážne kreslo – NAIPO MGCHR-A150

Čierne masážne kreslo je ideálny darček pre manžela na výročie, keď mu chcete dopriať absolútny relax, či ako darček za promócie pre usilovného študenta, ktorý má za sebou stresujúce obdobie. Poskytne dokonalé uvoľnenie celého vášho tela. Vysoko efektívna masážne kreslo zabezpečí, že počas iba 20 minút si vaše telo dokonale oddýchne. Dokonca aj za zvuku obľúbenej hudby vďaka vstavaným reproduktorom s bezdrôtovým prenosom zvuku pomocou Bluetooth 4.0.
3 I Will Teach You to Be Rich

I Will Teach You to Be Rich

Perfektná kniha ako darček k promócii. Ktorý absolvent nechce byť hneď po škole úspešný a bohatý?  😀 "If you think financial health is beyond your reach, think again. I Will Teach You To Be Rich is the modern money classic that has revolutionised the lives of countless people all over the world, teaching them how to effectively manage their finances."

Ďalšie nápady na darčeky

Alebo môžete minúť svoje ťažko zarobené peniaze na niektorý z týchto darčekov

Ubulená hromádka štěstí

Ubulená hromádka štěstí

Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si...

 7.99 Zistiť viac
Zavlažovací systém na 40 rastlín – Greenkeeper Solar

Zavlažovací systém na 40 rastlín – Greenkeeper Solar

Zavlažovací systém Blumfeldt Greenkeeper Solar umožňuje, aby kvitli kvety na balkónoch aj po dovolenke. Pretože inteligentný dovolenkový zástupca zásobuje až 40 črepníkových a záhradných rastlín a zavlažuje ich plne automaticky pomocou riadiacej jednotky. Sada na dávkovanie vody je prevádzkovaná solárnym panelom a ...

 82.90 Zistiť viac
Puzzle Pizza

Puzzle Pizza

Puzzle pizza darček pre všetkých trpezlivých, ktorí radi skladajú, čo majú radi. No a kto nemá rád pizzu? 500 dielikov na (ne)zjedenie.

 8.29 Zistiť viac
Goral MASTER VODKA + 2 poháriky

Goral MASTER VODKA + 2 poháriky

Goral Vodka Master v sebe spája vybranú odrodu tvrdej pšenice, ktorá prešla 7- kolónovou destiláciou. Zjemňuje ju voda z tatranských prameňov a nezameniteľný charakter jej dodáva aj 7-násobná filtrácia cez špeciálnu zmes prírodných materiálov. Ocenená mnohými expertmi a medailami.

 17.99 Zistiť viac
Germicídna UV lampa

Germicídna UV lampa

Prenosná stolná lampa na dezinfekciu domácností, kancelárií, škôl, chodieb a pod. Lampa dezinfikuje priamo vplyvom UVC žiarenia, nepriamo pomocou plynu O3 - ozón. Jedná sa o veľmi bezpečný a vysoko účinný spôsob dezinfekcie, ktorý nezaťažuje životné prostredie a odpadové hospodárstvo použitými chemickými prípravkami.

 32.00 Zistiť viac
Obľúbený
Smetiarske auto – Mercedes

Smetiarske auto – Mercedes

Toto SKVELÉ auto s odnímateľnou nádobou a kontajnerom na kolieskach je snom každého dieťaťa. Je vyrobené z veľmi kvalitného plastu.

 29.00 Zistiť viac
Akupresúrna masážna podložka s magnetmi

Akupresúrna masážna podložka s magnetmi

Akupresúrna masážna podložka s magnetmi má hroty zoskupené podľa anatómie chodidiel, nimi vykonávate účinnú reflexnú masáž. Využijete ju pri každodennej hygiene v kúpeľni, pri žehlení pod.

 17.00 Zistiť viac
Gin Jan II for Maria Pink

Gin Jan II for Maria Pink

Gin London Dry obohatený o príchuť lesných jahôd a vôňou borievok dotvorené macerátom zo 7 bylín z regiónu Spiš. Spoločne tak tvoria neopakovateľnú jemnú ovocnú vôňu a bohatú vyváženú chuť. Produkt si zachováva svoju kvalitu vďaka procesu spojitej 7 - stupňovej destilácie, ktorá prebieha ...

 13.95 Zistiť viac
Rybárske kreslo

Rybárske kreslo

Rybárske kresielko nadchne nejedného rybára. Skladacie kreslo s područkami a držadlom na pitie využijete iste aj v kempoch, na chatách, chalupách či počas dovolenky. Kreslo sa vďaka svojej konštrukcii ľahko prenáša a skladuje.

 33.00 Zistiť viac
Mikina folklórne srdce

Mikina folklórne srdce

Kvalitná folklórna mikina so sťahovacou kapucňou. Ste FOLKLORISTA telom aj dušou? Láka Vás folklór, staré zvyklosti či pátranie po spôsobe života našich predkov? Práve pre Vás sme vytvorili edíciu folklórnych vzorov, ktoré teraz môžte prezentovať aj na svojom oblečení. UNISEX.

 23.99 Zistiť viac
Obľúbený
Magnetický pás na zápästie pre každého kutila

Magnetický pás na zápästie pre každého kutila

Kvalitný magnetický pás na náradie je ideálny pomocník pri práci s drobnými kovovými dielmi, ako sú napríklad klince alebo skrutky. Veľmi sa hodí pri prácach vo výškach alebo na tmavých miestach. Zapína sa na suchý zips.

 14.00 Zistiť viac
Svadobné poháre pre nevestu a ženícha

Svadobné poháre pre nevestu a ženícha

Čím iným by si novomanželia v ich veľký deň mali pripiť, než originálnym a štýlovým pohárom? Svadobný pohár pre nevestu je decentne zdobený bielymi ružami a tylom, pohár pre ženícha zas hodvábnou stuhou a zamatovo hebkým motýlikom. Obe na sebe majú dekoráciu v podobe trblietavých kamienkov. Prémiové poháre od ...

 26.00 Zistiť viac
Spoločenská hra pre dospelých Človeče, napi sa!

Spoločenská hra pre dospelých Človeče, napi sa!

Zahrajte si túto zábavnú hru s priateľmi na párty. Cieľom je dostať figúrky do domčeka. Cesta po hernom pláne je však plná nástrah a prekvapení. Hráči môžu využívať skratky, blúdia po kruhovom objazde, berú karty a vzájomne sa obťažujú,, fľaškou".

 14.00 Zistiť viac
Dobbyho busta

Dobbyho busta

Pán dal Dobbymu ponožku, Dobby je voľný! Figúrka Nemesis Now nadchne každého zberateľa a rozšíri zbierku. A napadlo vás už použiť ho namiesto trpaslíka do záhrady? Vyskúšajte.

Kreatívne a rezacie spájkovacie pero – TOOLCRAFT

Kreatívne a rezacie spájkovacie pero – TOOLCRAFT

Táto skvelá pomôcka je určená pre kreatívne a trvanlivé úpravy rôznych materiálov. Slúži na vypaľovanie obrázkov či nápisov do dreva, kože, vosku alebo korku. Pre tieto účely sú k dispozícii rôzne vypaľovacie hroty a raznice. Okrem toho slúži výrobok ako spájkovačka pre menšie spájkovanie, strihanie šablón a rezanie ...

 33.00 Zistiť viac
Čelenka s čelovkou

Čelenka s čelovkou

Praktická čelenka maskáčovej farby s čelovkou, ktorú ľahko dobijete cez USB. Pre vašu bezpečnosť je čelenka zo zadnej strany vybavená odrazovým sklom. Svetlo z čelenky môžete jednoducho vybrať a čelenku vyprať.

 8.00 Zistiť viac
Dámska mikina Athlete Black – GymBeam

Dámska mikina Athlete Black – GymBeam

Dámska mikina Athlete Black bude vašim spoločníkom na ceste za splnením vašich fitness cieľov. Vďaka kvalitnému materiálu si ju počas tréningu zamilujete a štýlový dizajn s kapucňou vám dokonale padne na bežné nosenie. Vďaka nápisu GymBeam budete zároveň reprezentovať svoj životný štýl.

 19.95 Zistiť viac
Kvalitný šampón pre psíkov

Kvalitný šampón pre psíkov

Arpalit Neošampón na umývanie srsti psov, mačiek. Jemný šampón určený k pravidelnému mytiu srsti psov, šteňat, mačiek, mačiatok i iných kožušinových zvierat. Šampón má priaznivý účinok na zdravie a krásu srsti zvierat. Obsahuje vitamíny B3 a B5, olivový olej a elastín, nevysušuje a nedráždi pokožku, jeho pH je ...

 114,858.00 Zistiť viac
Obľúbený
Karta prežitia

Karta prežitia

Karta prežitia je extra praktický darček, ktorý váži len 34 gramov, no jej prínos je obrovský. S touto kartou prežitia máte obsiahnuté hneď viaceré praktické veci v jednej malej a šikovnej pomocníčke. Použite ju ako otvárač, skrutkovač, škrabku či nôž. Svoju partiou určite zaskočíte vašou pripravenosťou. 

 1.95 Zistiť viac
Teplovzdušná fritéza z nehrdzavejúcej ocele – AeroVital Deluxe

Teplovzdušná fritéza z nehrdzavejúcej ocele – AeroVital Deluxe

S teplovzdušnou fritézou Klarstein AeroVital Deluxe je nízkotučné varenie jedla rýchle a jednoduché. Fritéza AeroVital Deluxe frituje, pečie, griluje alebo opeká pomocou cirkulujúceho horúceho vzduchu s výkonom 1700 W. Teplo sa pritom distribuuje rýchlo a optimálne pomocou technológie highspeed-convection-technology a ...

 174.90 Zistiť viac
Závesný panel na náradie s 30 boxmi

Závesný panel na náradie s 30 boxmi

Táto závesná tabuľa je ideálnym pomocníkom pre organizáciu v dielni. Všetko bude mať vždy svoje miesto a nebudete už nič zložito hľadať. Panel sa skladá z 2 kusov tabúľ, na ktoré ľahko upevníte boxy na uskladnenie rôzneho druhu náradia.

 21.00 Zistiť viac
Biely box s červenými ružami

Biely box s červenými ružami

🌷 Čierny box s červenými ružami (L,XL,XXL) |🚚 Donáška kvetov, kytíc a darčekov v Bratislave a jej okolí.| Doručujeme každý deň aj počas sviatkov. 😎 | Najväčšie kvetinárstvo v Bratislave | Donáška kvetov a darčekov 24/7

 3.20 Zistiť viac
Ponožky super babka

Ponožky super babka

Ako sa vraví, rodičia sú na vychovávanie a starí rodičia sú na rozmaznávanie. Preto, keď majú príležitosť venujú sa svojim vnúčatám a rodine na 100%. No nesmieme zabúdať ani na nich a trošku ich tiež rozmaznať. Napríklad milým darčekom ako sú ponožky super babka.

 8.95 Zistiť viac
Nástenné hodiny – psík

Nástenné hodiny – psík

Nástenné hodiny so "živým motívom". Quartzový hodinový strojček poháňaný batériou. Záruka 2 roky.Talianska firma Lowell sa špecializuje na výrobu hodín od roku 1972. Trendy designy a kolekcie pre túto značku navrhujú s jemným talianskym citom známa štúdia. 

 36.00 Zistiť viac
Záložka do knihy Harry Potter

Záložka do knihy Harry Potter

Táto záložka z kvalitního kovu se hodí nejen k příběhům z magického světa Harry Pottera! Malý Harry na svém létajícím koštěti vám ohlídá stránku, na které jste právě skončili.

 8.41 Zistiť viac
Prenosná toaleta

Prenosná toaleta

Darček, ktorý netreba ďalej vysvetľovať. 😃 Vhodné použitie napríklad v kempoch, karavanoch, chatách alebo na lodiach.

 65.00 Zistiť viac
Obľúbený
Carolina reaper – tekuté chilli

Carolina reaper – tekuté chilli

Pre gurmánov, fajnšmekrov, na obranu aj na útok. Extrémne štipľavá chilli paprička Carolina Reaper je najštipľavejšou chilli na svete. Je zapísaná do Guinessovej knihy rekordov. Svojou pálivosťou okolo 2 200 000 SHU si vyžaduje rešpekt pri konzumácii ako aj pri manipulácii s ...

 12.19 Zistiť viac
Drevený nosič piva + 6 pivo Buchvald 12%

Drevený nosič piva + 6 pivo Buchvald 12%

Prepravka zo smrekového dreva vyrábaná priamo v pivovare BUCHVALD slúži na prenos 6 fľaší 500ml piva z pivovaru či predajne rovno domov. Tvar a účel prepravky vychádza z toho pôvodného, z minulého storočia, kedy to bol bežný spôsob nosenia piva. TIP: Možnosť využitia odnosky aj na drevený kvetináč s Vašou obľúbenou ...

 25.69 Zistiť viac
Tričko Slovak folk art

Tričko Slovak folk art

Trendy dámske tričko s folklórnou tématikou pre nežné polovičky. Robiť dobrú náladu sebe aj iným je veľkým darom pre každého, kto taký dar má. Preto tu máte možnosť obdarovať seba či iných slovenským tričkom od Valacha s nádychom jemného humoru či už v podobe slovných zvratov v nárečí východného ...

 15.99 Zistiť viac
Best Friends prívesok

Best Friends prívesok

Dvojitý prívesok z ocele 316L, srdce so srdiečkami a nápisom Best Friends v spodnej časti srdiečka, strieborno-čierne prevedenie.

 7.20 Zistiť viac
Obľúbený
Xbox Series S

Xbox Series S

Najmenší Xbox v histórii je tu. Konzola novej generácie, Xbox Series S so sebou prináša všetky kľúčové aspekty pre najnovšie hry: rýchlejšie načítanie, stabilnejšia obrazová frekvencia (frame rate) a bohatší a dynamickejší grafický svet. Ideálny darček pre všetkých, v ktorých stále zostalo kus dieťaťa. Konzola ...

 280.00 Zistiť viac
The Pizza Bible

The Pizza Bible

Komplexný sprievodca výrobou pizze, ktorý pokrýva deväť rôznych regionálnych štýlov vrátane štandardov ako neapolský, rímsky a chicagský. Must-have darček pre toho, kto pizzu okrem pojedania aj pečie.

 31.39 Zistiť viac
Čiapka s čelovkou

Čiapka s čelovkou

Praktická čiapka modrej farby s čelovkou, ktorú ľahko dobijete cez USB. Pre vašu bezpečnosť je čiapka zo zadnej strany vybavená odrazovým sklom. Svetlo je možné z čiapky jednoducho vybrať a čiapku vyprať.

 9.00 Zistiť viac
Obľúbený
Sada pletených košíkov

Sada pletených košíkov

Štýlová sada pletených košov vám bude robiť parádu v obývacej izbe, spálni a pokojne aj v kúpeľni. Okrem ledabolo zloženej deky totiž ľahko ukryje aj uteráky, osušky alebo ďalšie nevyhnutnosti. Vďaka svojmu prírodnému dizajnu bude navyše štýlovou dekoráciou, či už ich použijete kdekoľvek.

 24.00 Zistiť viac
Čistička vzduchu – TrueLife AIR Purifier P5 WiFi

Čistička vzduchu – TrueLife AIR Purifier P5 WiFi

Čistička vzduchu TrueLife AIR Purifier P5 WiFi vyčistí až 260 m3 vzduchu za hodinu, eliminuje vírusy, baktérie aj plesne a zlepšuje kvalitu vzduchu vo vašej domácnosti. Vďaka prachovému senzoru a automatickej detekcii nečistôt nemusíte tráviť toľko času upratovaním a doma vás neobťažujú nepríjemné zápachy.

 160.00 Zistiť viac
Obľúbený
Červený dekoračný model auta Cabrio

Červený dekoračný model auta Cabrio

Dekoračný model vozidla typu Cabrio v mierke približne 1:18, s patinou a opotrebovaným vzhľadom. Model je zhotovený z celokovu v červenej farbe, je tvarovaný podľa reálnej predlohy so vzhľadom zodpovedajúcim starým neudržovaným vozidlám. Na modeli je veľké množstvo detailov, štylizované charakteristikou vozidla, ...

 15.00 Zistiť viac
Cesty do dospělosti

Cesty do dospělosti

"Tým sociologů z Institutu pro výzkum dětí, mládeže a rodiny na FSS MU sledoval během uplynulých pěti let asi tisícovku lidí narozených v letech 1990–1994. Zajímá vás, jak tito mladí lidé uvažují o sobě a o světě? Kde a s kým..."

 11.90 Zistiť viac
Svietiace obliečky Planetárium

Svietiace obliečky Planetárium

S mäkučkými obliečkami z mikroflanelu sa vám bude aj počas tých najchladnejších nocí spať jedna báseň. Sú tak jemné a hrejivé, že si zimné noci budete doslova užívať. Originálny vesmírny vzor s planétami, slniečkom a raketami na sivom podklade navyše v tme svieti, čo poteší nielen deti, ale všetkých dobrodruhov s ...

 21.00 Zistiť viac
Kuchynská chňapka s magnetom – Mačky

Kuchynská chňapka s magnetom – Mačky

Chňapka skvele ochráni vaše prsty i zápästie, vďaka jej rozmerom. Je vybavená magnetom a praktickým pútkom pre pohodlné zavesenie kamkoľvek v kuchyni. Výhodou chňapky je teflónový povrch zo spodnej strany, ktorý je odolný voči vysokej teplote a zvyšuje účinnosť samotnej chňapky.

 5.00 Zistiť viac
Vodeodolný vak – Cattara

Vodeodolný vak – Cattara

Praktický vodeodolný vak uchová vaše veci v suchu, zabraňuje nielen vniknutiu vody, ale ochráni vaše veci tiež pred znečistením, pieskom alebo prachom. Chráňte svoju elektroniku a ďalšie cennosti. Nájde skvelé využitie na vode, pri kempovaní, cestovaní, atď.

 13.00 Zistiť viac
Akupresúrna bedrová podložka a sedák

Akupresúrna bedrová podložka a sedák

Táto akupresúrna podložka poslúži ako sedák na stoličku alebo ako opierka chrbta. Je anatomicky tvarovaná, čím podporuje správne držanie tela a vzpriamenú polohu pri sedení. Napomáha pri bolestiach hlavy, krku, chrbta, chronickej únave a nespavosti.

 25.00 Zistiť viac
Oceľový sejf s elektronickým zámkom

Oceľový sejf s elektronickým zámkom

Oceľový trezor s elektronickým zámkom v moderných pastelových farbách. Uložte si svoje cennosti štýlovo. Trezor je možné ukotviť do steny alebo podlahy. Balenie obsahuje 2 núdzové kľúče, oceľové hmoždinky a skrutky.

 47.00 Zistiť viac
Čelovka LED Zoom – Cattara

Čelovka LED Zoom – Cattara

Pri kempovaní i chytaní rýb iste využijete túto výkonnú, vodeodolnú čelovku. Čelovka tak ponúkne dosvit až do vzdialenosti 500 m a je vybavená funkciou Zoom.

 18.00 Zistiť viac
Akupresúrna podložkas prírodnými kameňmi

Akupresúrna podložkas prírodnými kameňmi

Vyskúšajte túto novinku na trhu - masážnu akupresúrnu podložku YUHUA s prírodnými kameňmi. Odporúčame používať pre polohu ležmo a pre chôdzu. Masáž stimuluje reflexnú oblasť chodidiel, podporuje cirkuláciu krvi a tým urýchľuje látkovú výmenu.

 52.00 Zistiť viac
Olej na drevené doštičky

Olej na drevené doštičky

Vysoko kvalitný minerálny olej na pravidelnú údržbu drevých krájacích doštičiek. Tenkú vrstovu oleja nanášajte špongiovým aplikátorom na obe strany krájacej dóštičky pravidelne každé dva až tri týždne. Olejom ošetrené krájacie doštičky sú odolnejšie voči opotrebeniu, prehýbaniu aj praskaniu.

 8.00 Zistiť viac
Vysúšacia helma

Vysúšacia helma

Vysúšacia helma od kvalitného nemeckého výrobcu Efbe-Schott je perfektná pre pohodlné a rýchle sušenie vlasov. Je ľahká a praktická, vaše vlasy budú mať tú najlepšiu starostlivosť. Pri sušení vlasov už budete mať voľné ruky, môžete sa pohodlne posadiť a relaxovať.

 55.00 Zistiť viac
Obľúbený
Štýlové samostmievacie kukly na zváranie

Štýlové samostmievacie kukly na zváranie

Nepodceňujte ochranu očí a tváre pri zváraní a zabezpečte si kvalitnú zváračskú ochranu. Železiarstvo Klein vám ponúka samostmievacie zváračské kukly s jedinečným dizajnom. Vyberte sebe, vášmu domácemu kutilovi alebo zváračskému profesionálovi z modelov: čierna, karbónová, americký orol, horiaca lebka a ďalšie.

 19.90 Zistiť viac
Thrustmaster Ferrari Spider – pre Xbox One

Thrustmaster Ferrari Spider – pre Xbox One

Vychutnajte si autentický pohlcujúci pretekársky zážitok na Xbox One s oficiálnym Ferrari 458 Spider! Pretekárskym volantom Ferrari 458 Spider ponúka Thrustmaster to najlepšie zo svojich rozsiahlych skúseností, aby umožnil všetkým hráčom - od začiatočníkov až po najskúsenejších používateľov - premeniť svoju rutinu pri ...

 109.99 Zistiť viac
Laserový merač vzdialenosti

Laserový merač vzdialenosti

Tento merač využijete najmä pri domácom majstrovaní alebo na stavbách. Okrem merania vzdialenosti dokáže tiež vypočítať plochu aj objem. Medzi ďalšie funkcie patrí vodováha. Displej je podsvietený, pri dlhšom nepoužívaní sa automaticky vypne.

 28.00 Zistiť viac
Červený šijací stroj – Guzzanti

Červený šijací stroj – Guzzanti

Šijací stroj je výborným pomocníkom v domácnosti, s jeho pomocou si ľahko opravíte poškodené odevy alebo ušijete nový kúsok do šatníka. Elektronický šijací stroj Guzzanti GZ 119 nesmie chýbať v žiadnej domácnosti.

 210.00 Zistiť viac
Manikúra a pedikúra – 23 dielov

Manikúra a pedikúra – 23 dielov

Sada na manikúru a pedikúru od nemeckej firmy GGS Solingen obsahuje 23 dielov vyrobených z kvalitnej ušľachtilej ocele. Použitie prvotriednej nerezovej ocele s označením 18/10, tzn. že obsahuje 18% chrómu a 10% niklu, zaručuje dlhoročnú trvanlivosť a odolnosť výrobku voči opotrebovaniu.

 78.00 Zistiť viac
Piknikový kôš

Piknikový kôš

K teplým a slnečným dňom neodmysliteľne patria pikniky alebo celé dni strávené pri vode relaxovaním a oddychom. Súčasťou je všetko potrebné náčinie - dve súpravy príborov z nehrdzavejúcej ocele s drevenými rukoväťami, dva opakovane použiteľné taniere a šálky, ako aj otvárač na fľaše. 

 167.00 Zistiť viac
Nákupná taška na kolieskach

Nákupná taška na kolieskach

Kvalitná nákupná taška na kolieskach Paris je vyrobená z polyesteru, kolieska sú vyrobené z plastu a ich priemer je 20 cm. Celú tašku je možné jednoducho odňať z hliníkovej konštrukcie.

 39.00 Zistiť viac
Závesný fotorámček

Závesný fotorámček

Vďaka tomuto fotorámčeku budete mať nezabudnuteľné chvíle so svojimi blízkymi stále na očiach. Rám je z MDF s bielym povrchom, vnútornou jutovou výplňou a dvoma jutovými povrázkami. Na osem štipcvo ľahko pripevníte obľúbené fotografie.

 13.00 Zistiť viac
Obľúbený
Fľaša Bamboo Infuse 500 ml – VanaVita

Fľaša Bamboo Infuse 500 ml – VanaVita

Fľaša Bamboo Infuse je dizajnová fľaša s objemom 500 ml vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a ekologického bambusového dreva. Je vhodná na horúce aj studené nápoje, a vďaka vynímateľnému cedítku poslúži aj na lúhovanie ovocia, byliniek či čaju. Štýlová fľaša s originálnym logom VanaVita vyrytým do bambusu rozhodne nesmie ...

 16.50 Zistiť viac
Zemiak – kefa na zeleninu

Zemiak – kefa na zeleninu

Veselá kefa na čistenie zeleniny v tvare zemiaku, s ktorou vám pôjde práca rýchlo od ruky. Kefa má príjemnú matne béžovú farbu a vďaka ideálne dlhým bielym štetinám ľahko odstránite všetky nečistoty z povrchu zeleniny.

 4.00 Zistiť viac
Varič – Lauben Sous Vide Stick

Varič – Lauben Sous Vide Stick

Chcete si doma pripraviť mäso, čo sa bude rozpadať na jazyku, ale pritom nestratí na objeme a vždy si zachová svoj tvar a farbu? Lauben Sous Vide Stick je ideálnym pomocníkom do kuchyne pre každého, kto chce ušetriť hodiny strávené pri sporáku, a napriek tomu dostať z ingrediencií maximum. Vďaka metóde varenia sous ...

 105.00 Zistiť viac
Obľúbený
LED smerovky s diaľkovým ovládaním pre kolobežkárov a cyklistov

LED smerovky s diaľkovým ovládaním pre kolobežkárov a cyklistov

Vyhnúť sa mestským kolónam, spraviť niečo pre svoje zdravie a zároveň prispieť k čistejšej prírode – to sú tri najväčšie dôvody, prečo jazdiť bicyklom či na kolobežke. Aby ste na svojom mestskom tátošovi boli dostatočne viditeľný, zvýšte vašu bezpečnosť a bezpečnosť vašich detí športovými LED doplnkami. Blikanie ...

 24.21 Zistiť viac
Stolová lampa Dragonflight

Stolová lampa Dragonflight

Byť voľný ako vták... alebo vážka. Elegantná lampa Dragonflight, ktorá už na prvý pohľad zaujme svojím jedinečným a dômyselným dizajnom v podobe vážky jemne balansujúcej na špičke kužeľového stojana. Môžete ho kedykoľvek odstrániť - bude sa rovnako dobre držať na prste alebo na akomkoľvek inom povrchu. 

 186.00 Zistiť viac
Náhradný manžel – relaxačný vankúš

Náhradný manžel – relaxačný vankúš

Je vám v posteli smutno alebo spíte radi na boku? Máme pre vás pohodlné riešenie. Vankúš "náhradný manžel" sa dá skvele použiť ako objímací. Relaxačný vankúš pre váš pohodlný a zdravý spánok.

 23.00 Zistiť viac
Obľúbený
Sada skúmaviek s kampotským korením a s mlynčekom v darčekovom balení

Sada skúmaviek s kampotským korením a s mlynčekom v darčekovom balení

Krásna sada malých skúmaviek s mlynčekom 15cm s patentovaným mechanizmom mletia CeraCut®. Špeciálna pieskovaná povrchová úprava dreva navodzuje pocit súladu s prírodou. Každý mlynček má unikátnu drevenú štruktúru, a preto nikdy nenájdete dva rovnaké kusy. Ručne robená drevená krabička z českého dreva krásne vonia po ...

 99.99 Zistiť viac
Drôtený krížik

Drôtený krížik

Hej, drotári, drotári, ako sivé husi, každý z vás po svete potĺkať sa musí. Krásny a jednoduchý darček pre babičku alebo mamičku, ktorá bude vedieť ako veľmi ju ľúbite a modlíte sa za ňu.

 5.55 Zistiť viac
Obľúbený
Mapa sveta – sprchový záves

Mapa sveta – sprchový záves

Elegantný sprchový záves pre všetkých cestovateľov a dobrodruhov. Originálny záves s pestrofarebnou mapou sveta na bielom podklade oživí kúpeľňu a dovolí v mysli cestovať kamkoľvek bez toho, aby ste opustili svoj domov. Vyrobený z vysoko kvalitnej látky.

 6.00 Zistiť viac
Obľúbený
Bambusový stolík na notebook so zásuvkou

Bambusový stolík na notebook so zásuvkou

Pracujete dlho do noci a nechce sa vám neustále sedieť pri pracovnom stole? Praktický prenosný výškovo nastaviteľný stolík vám ponúkne toľko pohodlia, koľko len budete potrebovať. Vrchná časť je polohovacia, výšku je možné nastaviť do niekoľkých úrovní.

 23.00 Zistiť viac
Kolagén pre psy s fľašou na pitie

Kolagén pre psy s fľašou na pitie

Pre dobrého majiteľa by teda stopercentná starostlivosť o psa mala byť samozrejmosťou. A takáto starostlivosť, to nie je len dostatok krmiva a občasná návšteva veterinára. Skutočne kvalitný prístup v chove vášho najlepšieho kamaráta vyžaduje ešte čosi naviac.

 54.00 Zistiť viac
White Temptation Lay-On vibrátor

White Temptation Lay-On vibrátor

Intímny darček pre ženy - silikónový prikladací vibrátor, ktorý uspokojí všetky vaše erotogénne zóny. Satisfyer White Temptation je vyrobený z antialergického silikónu, ktorý nedráždi a je ideálny pre citlivé intímne partie či pre ľudí s alergiou na latex a iné, menej kvalitné materiály.

 33.90 Zistiť viac
Pieskovisko drevené – Woody

Pieskovisko drevené – Woody

Rozmery pieskoviska sú 130 x 130 x 27 cm. Pieskovisko je vybavené ochrannou sieťou, ktorá chráni piesok pred zvieratami, opadaným lístím a inými nečistotami v čase, keď si v ňom deti nehrajú. Sieť je vybavená úchytkami a korpus pieskoviska háčikmi.

 58.00 Zistiť viac
Ľudový hrnček bažant

Ľudový hrnček bažant

Keramický hrnček výborne poslúži na Vašu rannú kávu alebo čaj. Ľudový hrnček je vyrobený z kvalitnej keramiky. Určite poteší každého milovníka slovenskej ľudovej tvorby a folkloristov telom ja duchom. Hrnčeky s vysokým povrchovým leskom sú potlačené tradičnými slovenskými ľudovými vzormi.

 7.90 Zistiť viac
Ružové odrážadlo a šlapadlo

Ružové odrážadlo a šlapadlo

Odrážadlo Berg Go 2v1 v nádhernom ružovom prevedení je vhodné pre malé dievčatká i chlapcov od 10 mesiacov. Odrážadlo rastie s deťmi. Akonáhle si dieťa osvojí jazdu na odrážadle a naučí sa stabilite, môže sa začať pomaly učiť šľapať pomocou sklopných pedálov.

 116.00 Zistiť viac
I Will Teach You to Be Rich

I Will Teach You to Be Rich

Perfektná kniha ako darček k promócii. Ktorý absolvent nechce byť hneď po škole úspešný a bohatý?  😀 "If you think financial health is beyond your reach, think again. I Will Teach You To Be Rich is the modern money classic that has revolutionised the lives of countless people all over the world, teaching them how ...

 19.81 Zistiť viac
CITIZEN pánske hodinky Eco-Drive Satellite Wave

CITIZEN pánske hodinky Eco-Drive Satellite Wave

Pánske hodinky Citizen so solárnym napájaním a GPS satelitným riadením času - k zmene času automaticky podľa polohy na základe prijímaných signálov a možnosti indikácie času v 40 časových zónach a 27 mestách.

 661.50 Zistiť viac
Jedinečná escape room vo virtuálnej realite s extra bonusom

Jedinečná escape room vo virtuálnej realite s extra bonusom

Vstúpte do sveta plného najúžasnejších miest, na ktoré by ste sa v skutočnej realite nikdy nedostali. Beztiažový stav, otvorený vesmír či dno oceánu. Jedinečná úniková hra, v ktorej budete v jednom tíme riešiť osud ľudstva a znovuobjavenie bájnych artefaktov. Podarí sa vám vyriešiť skladačku úloh v stanovenom čase?

 49.90 Zistiť viac
Osvetlená servírovacia tácka z medi

Osvetlená servírovacia tácka z medi

Pri dobrom víne záleží nielen na chuti, vôni a farbe, ale aj na tom, ako ho servírujete. A vďaka medenej tácke v elegantnom dizajne bude zážitok z konzumácie úplne dokonalý. Večer ho navyše môžete zapnúť a rozsvietiť príjemným svetlom, ktoré navodí tú správnu atmosféru.

 20.00 Zistiť viac
Masticha Active na podporu trávenia

Masticha Active na podporu trávenia

Chioská masticha napomáha zdraviu žalúdka a podporuje zdravé trávenie. Saccharomyces boulardii je špeciálna probiotická kvasinka, ktorá odoláva antibiotikám, silným žalúdočným kyselinám i antibakteriálnym účinkom mastichy. Lactobacillus reuteri DSM17648 pozitívne ovplyvňuje čas terapie. Jablčný ...

 69.99 Zistiť viac
Luxusný epilátor PERFECT SKIN – Concept

Luxusný epilátor PERFECT SKIN – Concept

Túžite po hladkej pokožke bez chĺpkov? S IPL epilátorom Concept IL3020 Perfect Skin toho môžete dosiahnuť v pohodlí svojho domova. Využíva technológiu intenzívneho pulzného svetla (IPL), ktorá bola podrobená viac než 15 rokom klinických testov po celom svete. 

 190.00 Zistiť viac
Nakličovacia miska

Nakličovacia miska

Ekologické, zábavné a zdravé. Mladé klíčky si môžete vypestovať sami pomocou našej nakličovacej misky. Nakličovať môžeme všetky semená, ktoré nie sú chemicky ošetrené, alebo morené.

 8.55 Zistiť viac
Medová mňamka KAKAO A LIESKOVCE

Medová mňamka KAKAO A LIESKOVCE

Kakao a lieskovce v mede – traja králi skutočných labužníkov. Zdravá verzia obľúbenej nugátovej pochúťky na pečivo či kašu. Spojenie maškrty s horúcim mliekom vytvorí mliečny nápoj, z ktorého odpadnete od šťastia!

 7.99 Zistiť viac
Afrodiziakálne vonné sviečky SWEET STRAWBERRIES

Afrodiziakálne vonné sviečky SWEET STRAWBERRIES

Unikátna afrodiziakálna vonná sviečka Sweet Strawberries z rady Magnetifico - power of pheromones pre vytvorenie afrodiziakálnej, jedinečnej, intímnej a zvodnej atmosféry. Špeciálna technológia šetrná k zdraviu. Ručná výroba. Luxusný dizajn.

 15.00 Zistiť viac
Šípkový pleťový olej

Šípkový pleťový olej

Za studena lisovaný olej získavaný zo semien divokej ruže patrí medzi luxusné kozmetické oleje. Šípkový olej aktívne spomaľuje prejavy starnutia, tlmí tvorbu vrások a už vytvorené vyhladzuje. Podporuje regeneráciu, zjemňuje, hydratuje a pôsobí protizápalovo. Pokožka bude po ošetrení ...

 26.36 Zistiť viac
Pánske polo tričko grafitovej farby

Pánske polo tričko grafitovej farby

Štýlové pánske polo tričko grafitovej farby. Tričko má krátky golier na gombíky a červený kontrastný prvok z vnútornej strany goliera. Pohodlné nosenie zaručuje materiál typu stretch s prídavkom elastanu. Materiál: 92% bavlna, 8% elastan

 58.40 Zistiť viac
Vonné tyčinky

Vonné tyčinky

Vonné tyčinky Tribal soul sú ručne vyrábané v Indii domácimi remeselníkmi. Na výrobu sa používajú prírodné materiály, najlepšie vonné oleje, bez akýchkoľvek chemických prímesí. Vonné tyčinky slúžia na prevoňanie priestoru, ktorý očistia od negatívnej energie a naplnia ho novou silou, pohodou a harmóniou.Svieža Biela ...

 4.75 Zistiť viac
Stojanček na vajcia v tvare Mickey Mousa

Stojanček na vajcia v tvare Mickey Mousa

Krásny a farebný stojan na vajíčka, ktorý povzbudí chuť k jedlu. Darček vhodný nielen pre deti, ale pre všetkých milovníkov Mickeyho Mousa. Takže ak máte kolegu uleteného pre túto Disneyho postavu, ďalej už hľadať ani nemusíte.

 15.00 Zistiť viac
Hojdací kruh – Woody

Hojdací kruh – Woody

Hojdačka pre zábavu i relaxáciu. Sedák je vypletený povrazovou sieťou, kovový rám je tiež chránený povrazom. Použitý materiál umožňuje komfortný odpočinok i bezpečné hojdanie.

 55.00 Zistiť viac
Dámska asymetrická ružová nočná košeľa

Dámska asymetrická ružová nočná košeľa

Dámska svetloružová nočná košeľa s asymetrickým strihom a dlhými rukávmi. Košeľa je vyrobená zo 100 % viskózy, je veľmi mäkká a príjemná na dotyk. Materiál podobný hodvábu je mimoriadne jemný k pokožke a dobre absorbuje vlhkosť. Materiál: 100 % viskóza

 73.10 Zistiť viac
Tvárové solárium – PHILIPS

Tvárové solárium – PHILIPS

Tvárové solárium čiže horské slnko EFBE-SCHOTT so 4 UV-trubicami Philips, pozitívne prispieva k tvorbe vitamínu D. Vybavené časovým spínačom, ktorý je možný nastaviť na 0-30 minút a aj pamäťovým záznamom opaľovania až pre 4 osoby.

 135.00 Zistiť viac
Pizza a pivo – najlepší kamoši

Pizza a pivo – najlepší kamoši

Pivo a pizza – najlepšia kombinácia na každej párty alebo pri posedení s priateľmi. Títo kamoši si jednoducho rozumejú a veľmi im to pristane. Darujte tento motív kamarátovi, s ktorým najradšej popíjate a pri tom sa ládujete.

 20.00 Zistiť viac
Načítať ďalšie
Poraď mi darček
Logo