15 úžasných darčekov pre družičky, ktoré budú vaše dievčatá úplne milovať

Ak máte problémy s hľadaním tých naj darčekov pre družičky, aby ste im poďakovali za to, že sú súčasťou vašej svadobnej hostiny, už nehľadajte. Tento zoznam darčekov pre dievčatá, ktoré tu pre vás počas svadobného dňa budú , ich určite poteší. Plánovanie svadby môže byť drahý proces, takže tieto darčeky sú roztomilé, zábavné, jedinečné, sentimentálne, sofistikované a pritom lacné, takže sa vojdú do rozpočtu. Je tu zahrnuté všetko, od ďakovných darčekov, cez sentimentálne až po vtipné. Určite si vyberiete.

1 Zlatá rolnička – ENGELSRUFER

Zlatá rolnička – ENGELSRUFER

Rolnička zlaté srdce - symbolizuje bohatstvo a je farbou zrodenia, slnka a čistého jasu.


2 Fľaša Mismatch Heavens

Fľaša Mismatch Heavens

Sklenená fľaša Mismatch Heavens bola navrhnutá s cieľom spojiť dva navzájom odlišné materiály do harmonického celku. Pevná a odolná sklenená fľaša s koženkovým obalom v kombinácii s kovovým držiakom, ktorý jej dodáva špeciálny lesk a štýl. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

3 Sloník pre šťastie prívesok

Sloník pre šťastie prívesok

Prívesok z 375 zlata v tvare kontúry slona s chobotom a očkom, ktoré tvorí ligotavý číry zirkón. Povrch je lesklý a hladký.

4 Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Chcete urobiť veľkú radosť blízkemu človeku, ktorý sa nepohne z kuchyne? Alebo jednoducho hľadáte krásny, osobitý a zároveň praktický darček? Naša elegantná drevená kuchynská doštička je perfektná na krájanie či servírovanie a vďaka svojmu kvalitnému materiálu bude dlho slúžiť ako pripomienka vášho unikátneho darčeka.

5 Nožnice „bocian“ na obočie – Tweezerman

Nožnice „bocian“ na obočie – Tweezerman

Ostré špicaté nožnice pre presné strihanie. Nožnice s inovatívnym ergonomickým dizajnom a ostrými ultra tenkými čepeľami, ktoré umožňujú optimálnu presnosť a kontrolu pri zastrihávaní a tvarovaní obočia a fúzov. Sú vhodné aj na presné rezanie hodvábneho papiera a podobných materiálov.

6 Mini cestovná sada pinziet Slant – Tweezerman

Mini cestovná sada pinziet Slant – Tweezerman

Sada 3 menších ocelových pinziet v ružovom púzdre. Balenie obsahuje tri najobľúbenejšie pinzety Tweezerman. Ikonciká pinzeta Slant so šikmým hrotom je ideálna na úpravu obočia - jej hrot má sklon 25° pre precíznu manipuláciu. Špicatá pinzeta Point pomôže vytrhnúť aj tie najmenšie a zarastajúce chĺpky alebo fúzy. 

7 Masážny valček

Masážny valček

Sila liečivého kameňa pre vašu tvár. Masážny valček na tvár a dekolt Jade Roller ETANI Nefrit. Jedná sa o kombináciu masáže a prírodnej sily drahokamov, ktoré regenerujú svaly v tvári, na krku a dekolte. Táto jemná masáž tváre dokonalo podporuje cirkuláciu krvi a tým dochádza k zmierneniu opuchov a zmenšeniu hlbokých vrások. Pleťové bunky a tkanivá sa spevňujú a telo začne prirodzenou cestou produkovať viac kolagénu.

8 Oceľový prsteň s dúhovými odleskami

Oceľový prsteň s dúhovými odleskami

Prsteň z 316 ocele v striebornom farebnom prevedení - biely okrúhly opál zo syntetického materiálu, dúhové odlesky, úzke lesklé ramená.

9 Cestovná tuba ka kefku

Cestovná tuba ka kefku

Bambusová cestovná tuba s dizajnovými vzormi zo 100% bambusu. Ochráni tvoju kefku a udrží ju čistú.-  2 otvory proti vlhkosti, - 100% rozložiteľná, vhodná do kompostu, - vyrobená z FSC certifikovaných bambusových lesov, - vojdú sa až 2 zubné kefky, - kvalitné spracovanie - bez náterov. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

Ďalšie nápady na darčeky

Alebo môžete minúť svoje ťažko zarobené peniaze na niektorý z týchto darčekov

Afrodiziakálne vonné sviečky SWEET STRAWBERRIES

Afrodiziakálne vonné sviečky SWEET STRAWBERRIES

Unikátna afrodiziakálna vonná sviečka Sweet Strawberries z rady Magnetifico - power of pheromones pre vytvorenie afrodiziakálnej, jedinečnej, intímnej a zvodnej atmosféry. Špeciálna technológia šetrná k zdraviu. Ručná výroba. Luxusný dizajn.

 15.00 Zistiť viac
Malá sada prežitia 8v1

Malá sada prežitia 8v1

Nožík na prežitie? Zabudnite na zastarané spôsoby. Kráčajte s dobou a zadovážte si multifunkčnú sadu prežitia 8v1, vďaka ktorej vás ani nečakané situácie v divočine nevyvedú z miery. Extrémne pevný multifunkčný nôž. Skvelý darček pre všetkých praktických mužov a odvážne ženy.

 6.45 Zistiť viac
Dobbyho busta

Dobbyho busta

Pán dal Dobbymu ponožku, Dobby je voľný! Figúrka Nemesis Now nadchne každého zberateľa a rozšíri zbierku. A napadlo vás už použiť ho namiesto trpaslíka do záhrady? Vyskúšajte.

Rozkladací box na šitie

Rozkladací box na šitie

Klasický box na šijacie potreby vyrobený zo svetlého dreva pojme všetky vaše šijacie potreby alebo iné drobné predmety. Okrem nití, ihiel a gombíkov to môže byť skvelé miesto pre uloženie šperkov, drobných darčekov, pohľadníc a dokonca aj na kozmetiku. Je veľmi priestranný.

 29.00 Zistiť viac
Obľúbený
Lapač snov

Lapač snov

Tento krásny lapač snov, ktorý podľa indiánskej legendy zachytáva zlé sny, ktoré sú ráno zničené denným svetlom. Zaveste ho voľne do miestnosti alebo priamo nad posteľ.

 6.00 Zistiť viac
Čelovka LED Zoom – Cattara

Čelovka LED Zoom – Cattara

Pri kempovaní i chytaní rýb iste využijete túto výkonnú, vodeodolnú čelovku. Čelovka tak ponúkne dosvit až do vzdialenosti 500 m a je vybavená funkciou Zoom.

 18.00 Zistiť viac
Ružový vejár s čerešňovým stromom

Ružový vejár s čerešňovým stromom

Prepracované drevo, jemná kresba čerešňového stromu. Farba na látke postupne prechádza z ružovej do žltej alebo zelenej. Môžete si vybrať, ktorú farbu si želáte. Farbu vidieť hlavne v zatvorenom stave.

 2,002.80 Zistiť viac
Obľúbený
Smetiarske auto – Mercedes

Smetiarske auto – Mercedes

Toto SKVELÉ auto s odnímateľnou nádobou a kontajnerom na kolieskach je snom každého dieťaťa. Je vyrobené z veľmi kvalitného plastu.

 29.00 Zistiť viac
Akupresúrna bedrová podložka a sedák

Akupresúrna bedrová podložka a sedák

Táto akupresúrna podložka poslúži ako sedák na stoličku alebo ako opierka chrbta. Je anatomicky tvarovaná, čím podporuje správne držanie tela a vzpriamenú polohu pri sedení. Napomáha pri bolestiach hlavy, krku, chrbta, chronickej únave a nespavosti.

 25.00 Zistiť viac
White Temptation Lay-On vibrátor

White Temptation Lay-On vibrátor

Intímny darček pre ženy - silikónový prikladací vibrátor, ktorý uspokojí všetky vaše erotogénne zóny. Satisfyer White Temptation je vyrobený z antialergického silikónu, ktorý nedráždi a je ideálny pre citlivé intímne partie či pre ľudí s alergiou na latex a iné, menej kvalitné materiály.

 33.90 Zistiť viac
Prenosná toaleta

Prenosná toaleta

Darček, ktorý netreba ďalej vysvetľovať. 😃 Vhodné použitie napríklad v kempoch, karavanoch, chatách alebo na lodiach.

 71.00 Zistiť viac
I Will Teach You to Be Rich

I Will Teach You to Be Rich

Perfektná kniha ako darček k promócii. Ktorý absolvent nechce byť hneď po škole úspešný a bohatý?  😀 "If you think financial health is beyond your reach, think again. I Will Teach You To Be Rich is the modern money classic that has revolutionised the lives of countless people all over the world, teaching them how ...

 19.81 Zistiť viac
Obľúbený
Záťažová vesta 25 kg na cvičenie – Monstervest

Záťažová vesta 25 kg na cvičenie – Monstervest

Záťažová vesta CAPITAL SPORTS Monstervest je univerzálne a všestranné tréningové zariadenie na upevnenie závaží na telo pri tréningu sily a vytrvalosti. Vďaka nylonovému opasku so suchým zipsom sa záťažová vesta prispôsobí rôznym telesným rozmerom a poskytuje neobmedzenú voľnosť pri nosení.

 152.90 Zistiť viac
Dospelosť je mýtus

Dospelosť je mýtus

Milý, zábavný komiks, plný prekvapivých momentov. Ilustruje, ako presurfujeme na internete celé víkendy, trápi nás neznesiteľná agónia, keď sa na ulici držíme za ruky s úžasným chalanom, ... 😏

 9.90 Zistiť viac
Think Like A Monk

Think Like A Monk

Kniha v angličtine o Jay Shettym a jeho učeniu, ktoré sa dá aplikovať do každoenného života. "Jay Shetty, social media superstar and host of the #1 podcast 'On Purpose', distils the timeless wisdom he learned as a practising monk into practical steps anyone can take every day to live a less anxious, more meaningful ...

 18.95 Zistiť viac
Šiltovka Converse

Šiltovka Converse

Oranžová šiltovka značky Converse bude vďačným darčekom a doplnkom pre každú teenegerku, ktorá túži zažiariť.

 7.50 Zistiť viac
Machový obraz do vášho domova

Machový obraz do vášho domova

Kúsok prírody priamo u vás doma. A bez toho, aby ste ho museli zalievať, presádzať, hnojiť či riešiť starostlivosť cez dovolenku. V takejto podobe vydrží 7 – 10 rokov a okrem dizajnu má množstvo ďalších výhod. Čistí vzduch, predchádza plesniam, zlepšuje akustiku, podporuje vašu koncentráciu a je hypoalergénny, teda ...

 29.99 Zistiť viac
PANDORA Harry Potter náramok „Zlatá strela“

PANDORA Harry Potter náramok „Zlatá strela“

PANDORA Shine je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra s pozlátením žltým zlatom. PANDORA Rose je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra s pozlátením ružovým zlatom. Upozorňujeme, že jemná farba šperkov s vysokým obsahom medi sa môže časom v dôsledku nosenia zvýrazniť a jemne ...

 359.00 Zistiť viac
Obľúbený
Termoska S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

Termoska S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

Termoska nerezová s dekorom S tebou mě baví svět v tvare plechovky je veľmi zaujímavá a nápaditá svojím tvarom. Udrží až 12 hodín teplú a 8 hodín studenú vodu. Čím viac je naplnená, tým lepšie plní svoju funkciu.

 11.00 Zistiť viac
Calvin Klein – čipkované nohavičky

Calvin Klein – čipkované nohavičky

Pre líniu spodného prádla Seductive Comfort je typická super hladká elastická tkanina, doplnená jemnou zvodnou čipkou. Tieto polobedrové nohavičky majú vpredu pás z jemne lesklej elastickej čipky, ktorou je lemovaná aj zadná časť. Čipka perfektne prilieha, čím nevytvára nežiadúce zárezy, viditeľné ...

 19.99 Zistiť viac
Prírodný ANTI-AGING komplex sérum+elixír

Prírodný ANTI-AGING komplex sérum+elixír

Vyladená kombinácia účinných látok pre vyhladenie vrások a omladenie pokožky v BIO kvalite. Zabezpečuje potrebnú hydratáciu, ktorú si pleť vyžaduje. Obsahuje kombináciu nízko a vysokomolekulárnej kyseliny hyaluronovej. Nízkomolekulárna dokáže lepšie prenikať do hlbších vrstiev pokožky, a pôsobí tak proti ...

 39.90 Zistiť viac
Tričko „Rozbaľ si ma“

Tričko „Rozbaľ si ma“

Robiť dobrú náladu sebe aj iným je veľkým darom pre každého, kto taký dar má. Preto tu máte možnosť obdarovať seba či iných vtipným tričkom od Valacha s nádychom jemného humoru či už v podobe slovných zvratov v nárečí Východného Slovenska, alebo s potlačou veselého obrázku.

 12.50 Zistiť viac
Svietiace obliečky Planetárium

Svietiace obliečky Planetárium

S mäkučkými obliečkami z mikroflanelu sa vám bude aj počas tých najchladnejších nocí spať jedna báseň. Sú tak jemné a hrejivé, že si zimné noci budete doslova užívať. Originálny vesmírny vzor s planétami, slniečkom a raketami na sivom podklade navyše v tme svieti, čo poteší nielen deti, ale všetkých dobrodruhov s ...

 21.00 Zistiť viac
MiniKlon „Nažhavený hasič“

MiniKlon „Nažhavený hasič“

Vyberte si z veľkého množstva originálnych MiniKlonov, nahrajte fotografiu v čo najvyššej kvalite a potom už len sledujte prekvapený a pobavený výraz v tvári vašich blízkych, až z elegantnej darčekovej krabice vytiahnu unikátny MiniKlon. 

 40.00 Zistiť viac
Kuchynský robot v retro krémovej farbe – Bella Pico 2G

Kuchynský robot v retro krémovej farbe – Bella Pico 2G

Veľký malý pomocník: kuchynský robot Klarstein Bella Pico 2G prináša nový výkon s obvykle vysokou kvalitou, jednoduchou obsluhou a priestorovo úsporným dizajnom. Má kompaktné rozmery, ktoré sa zmestia aj na menšie pracovné dosky, kombinuje s veľkou miskou na miešanie s objemom 5 litrov a s mimoriadne silným motorom, ...

 106.90 Zistiť viac
Obľúbený
Nedymiaci gril

Nedymiaci gril

Nielen dômyselný dizajn a dokonalé spracovanie, ale najmä špičkové a absolútne revolučné funkcie robia z LotusGrillu jeden z najlepších. Žiadny dym, žiadne nepríjemné pachy, jednoduché grilovanie aj na najmenšom balkóne, ale najmä vo vnútri priamo uprostred obývačky!

 199.00 Zistiť viac
Sada grilovacieho náradia so zásterou

Sada grilovacieho náradia so zásterou

Táto sada so základnými potrebami pre grilovanie sa bude hodiť do každej domácnosti. Jednotlivé náradie je kvalitne zhotovené z nehrdzavejúcej ocele, nie je nijako zbytočne tvarované, čo významne uľahčuje čistenie. Rukoväte jednotlivých nástrojov sú silikónové a výborne padnú do ruky. 

 17.00 Zistiť viac
Sada dvoch spoločenských hier Manželstvo hrou a Svokra to zariadi

Sada dvoch spoločenských hier Manželstvo hrou a Svokra to zariadi

Zábavnú sada dvoch hier, ktoré vás a vášho partnera pobavia. Manželstvo hrou je určené pre dvojicu v manželskom zväzku alebo snúbencov. V hre sa stretnete s celým spektrom životných situácií, problémov a kríz, ktoré môžu vo vzťahu nastať. Zábavnou formou sa tak môžete poučiť a pripraviť. 

 14.00 Zistiť viac
Závesy Pizza

Závesy Pizza

Pozor, tieto závesy môžu spúšťať nekontrolovateľnú chuť objednať si šťavnatú voňavú pizzu. Každý milovník pizze by ich mal mať doma, ale použitie na vlastné riziko.

Proteínová Pizza

Proteínová Pizza

Kto by si nechcel dopriať pizzu bez výčitiek? Proteínová pizza so 42% podielom bielkovín, ktorej príprava trvá len 10 minút. Upustite uzdu fantázii a doprajte si unikátne proteínové jedlo!

 8.95 Zistiť viac
Obľúbený
Kožený pás na náradie

Kožený pás na náradie

Praktický kožený pás na náradie s 9 vreckami - 2 veľké, 3 stredné, 4 malé je ďalej doplnený držiakom na kladivo, pútkom na kľúče a vreckom na zvinovací meter.Pás má nastaviteľnú veľkosť a ľahko sa zapína aj rozopína vďaka plastovej pracke.

 21.00 Zistiť viac
Náramok so symbolom ON a ONA

Náramok so symbolom ON a ONA

Kožený hnedý náramok na ktorom je upevnená kovová platnička so symbolom ON a ONA. Kožený náramok má zapínanie posuvné na šnúrke čím sa prispôsobí ruke chlapa v každom veku.

 12.90 Zistiť viac
Konopný olej

Konopný olej

Vychutnajte silu nášho CBD oleja a doprajte svojmu telu relax a odpočinok aký si konečne zaslúži. CBD olej z Konopnej farmy Liptov je extrahovaný z certifikovaných konopných odrôd s vysokým obsahom CBD. Konope je pestované organicky bez použitia pesticídov a herbicídov, aby všetky produkty ...

 68.31 Zistiť viac
Domček bylinný z čaju

Domček bylinný z čaju

Exkluzívny darček na chvíle pohody s BIO bylinným mixom čajov. Čaje v BIO Domčeku sú zložené z ekologických liečivých rastlín a plodov z oblasti Ľubovnianskej vrchoviny, ktorá patrí ku klimaticky najčistejším oblastiam strednej Európy. Domček sa dá dopĺňať novým čajom.

 11.99 Zistiť viac
Obľúbený
Štýlové samostmievacie kukly na zváranie

Štýlové samostmievacie kukly na zváranie

Nepodceňujte ochranu očí a tváre pri zváraní a zabezpečte si kvalitnú zváračskú ochranu. Železiarstvo Klein vám ponúka samostmievacie zváračské kukly s jedinečným dizajnom. Vyberte sebe, vášmu domácemu kutilovi alebo zváračskému profesionálovi z modelov: čierna, karbónová, americký orol, horiaca lebka a ďalšie.

 19.90 Zistiť viac
Servírovacia bambusová doštička My Kitchen

Servírovacia bambusová doštička My Kitchen

Radi organizujete pravidelné tapas večery pre svojich blízkych? Čo tak im ho naservírovať štýlovo? Doštička bude vhodná na servírovanie syrov, údenín, pečiva, predjedál, tapas i ako podložka pod horúci hrniec. 

 6.00 Zistiť viac
Detská kuchynská sada

Detská kuchynská sada

Neviete ako zamestnať v kuchyni malých pomocníkov? Nechajte ich nech Vám pomôžu. Detská kuchynka je výbornou hrou pre deti ktoré priťahuje varenie a pečenie. Pre všetky malé gazdinky.

 21.75 Zistiť viac
Obľúbený
Trekingové palice

Trekingové palice

Ideálny darček pre aktívnych dôchodcov alebo všetkých, čo sa radi hýbu. Nastaviteľné, odpružené palice, hliníkové telo, gumová krytka na hrote, nastaviteľné pútka, gumové držadlá.

 22.90 Zistiť viac
Plávacia vesta

Plávacia vesta

Väčšinu psov môžeme považovať za dobrých plavcov, ale nie je na škodu, keď im poskytnete pohodlnejšie a menej stresujúci spôsob pobytu vo vode. Jasne modrá vesta je ľahko vidieť a plávajúci podbradok podporuje držanie hlavy vášho psa nad vodou, zatiaľ čo pláva!

 26.00 Zistiť viac
Rodinné balenie bambusových kefiek

Rodinné balenie bambusových kefiek

Rodinné balenie bambusových kefiek pre dospelých a deti so štetinami soft, štetinami s aktívnym čiernym uhlím pre zosilnený bieliaci a čistiaci efekt. Prírodné, ECO-Friendly a kompostovateľné kefky.

 10.00 Zistiť viac
Pizza a pivo – najlepší kamoši

Pizza a pivo – najlepší kamoši

Pivo a pizza – najlepšia kombinácia na každej párty alebo pri posedení s priateľmi. Títo kamoši si jednoducho rozumejú a veľmi im to pristane. Darujte tento motív kamarátovi, s ktorým najradšej popíjate a pri tom sa ládujete.

 20.00 Zistiť viac
Hojdacia sieť s pevnou konštrukciou

Hojdacia sieť s pevnou konštrukciou

Nechajte svojho kolegu odchádzajúceho do dôchodku užívať si s hojdacou sieťou jedinečné momenty beztiažovej relaxácie. Táto sieť sa veľmi ľahko skladá a nosnosť má až 160 kg. Nič mu potom už nebude brániť, užívať si zaslúžený voľný čas.

 84.90 Zistiť viac
Detské bavlnené obliečky Požiarnik Sam

Detské bavlnené obliečky Požiarnik Sam

Doprajte svojim deťom pohodlný spánok a maximálne dobrodružstvo v ich snoch. Sprevádzať ich budú ich kamaráti z obľúbeného animovaného seriálu. Obliečky majú z každej strany iný vzor, môžete ich tak meniť podľa nálady.

 24.00 Zistiť viac
Obľúbený
Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Chcete urobiť veľkú radosť blízkemu človeku, ktorý sa nepohne z kuchyne? Alebo jednoducho hľadáte krásny, osobitý a zároveň praktický darček? Naša elegantná drevená kuchynská doštička je perfektná na krájanie či servírovanie a vďaka svojmu kvalitnému materiálu bude dlho slúžiť ako pripomienka vášho unikátneho darčeka.

 23.00 Zistiť viac
Fľaša Stardust Infinity

Fľaša Stardust Infinity

Fľaše EQUA STARDUST vznikli v slovinskom dizajnerskom štúdiu Desnahemisfera. Sú vyrobené z borosilikátového skla, vďaka ktorému sú ľahké a 100% recyklovateľné. Borosilikátové sklo je známe aj pre svoju tvrdosť, odolnosť voči teplu a chemikáliám. Vrchnák je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele. Aktuálnu cenu zistíte v ...

 14.99 Zistiť viac
Zelená káva s kardamómom

Zelená káva s kardamómom

Nezvyčajná a lahodná káva pre všetkých kávičkárov. Rozpustný cereálny kávovinový nápoj so Zelenou kávou a cejlónskou BIO Škoricou. Obsahuje až 3 g extraktu zo zelenej kávy (coffea arabica L. s obsahom kyseliny chlorogénovej 45 %)! Osvieži, nakopne, navodí pocit pohody. Vhodný na každodennú konzumáciu.

 3.80 Zistiť viac
Drevená dekorácia víno a pivo

Drevená dekorácia víno a pivo

Zaujímavá dekorácia, do ktorej si môžete schovávať viečka od pivných špeciálov alebo korkové zátky od zaujímavých vín, ktoré ste si vychutnali a vytvoriť si tak originálny bytový doplnok. Dekoráciu môžete tiež zavesiť na stenu.

 8.00 Zistiť viac
Nakličovacia miska

Nakličovacia miska

Ekologické, zábavné a zdravé. Mladé klíčky si môžete vypestovať sami pomocou našej nakličovacej misky. Nakličovať môžeme všetky semená, ktoré nie sú chemicky ošetrené, alebo morené.

 8.55 Zistiť viac
Obľúbený
Drevená krájacia doštička

Drevená krájacia doštička

Kuchynská doštička na krájanie je vyrobená z masívneho dreva. Má zvláštnu kresbou dreva, pretože je lepená z malých drevených kvádrov. V bokoch sú prehĺbené úchyty pre pohodlnú manipuláciu.

 21.00 Zistiť viac
Lievance s vanilkovou príchuťou

Lievance s vanilkovou príchuťou

Tradičné lievance s vanilkovou príchuťou Express Diet skvele uspokoja chuť na sladké počas diéty. S vysokým obsahom proteínov a nízkym obsahom sacharidov, tukov a kalórií sú vhodné na redukčnú diétu, alebo na doplnenie proteínov do jedálnička. Sú vegan/bez laktózy.

 2.95 Zistiť viac
Thrustmaster Ferrari Spider – pre Xbox One

Thrustmaster Ferrari Spider – pre Xbox One

Vychutnajte si autentický pohlcujúci pretekársky zážitok na Xbox One s oficiálnym Ferrari 458 Spider! Pretekárskym volantom Ferrari 458 Spider ponúka Thrustmaster to najlepšie zo svojich rozsiahlych skúseností, aby umožnil všetkým hráčom - od začiatočníkov až po najskúsenejších používateľov - premeniť svoju rutinu pri ...

 109.99 Zistiť viac
Ubulená hromádka štěstí

Ubulená hromádka štěstí

Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si...

 7.99 Zistiť viac
Obľúbený
Hasičské auto s funkčnou striekačkou

Hasičské auto s funkčnou striekačkou

Toto skvelé hasičské auto má plne funkčnú striekačku s dostrekom až 3 m. Do integrovanej nádobky na vodu sa zmestí až 250 ml. Auto má rebrík, ktorý sa otočí až o 270° a vysunie sa až o 60 cm.

 25.00 Zistiť viac
Obľúbený
Bol som mizerný ču*ák

Bol som mizerný ču*ák

Kniha, ktorú by si mal prečítať každý, muži i ženy. Trefne, s humorom a bez servítky vám tento „nas*atý terapeut“ ukáže slabé miesta vo vašom živote a naučí vás, ako sa vyhnúť stereotypom, ktoré zhoršujú vaše vzťahy a vašu životnú pohodu.

 12.90 Zistiť viac
Chilli Carolina Reaper omáčka

Chilli Carolina Reaper omáčka

Homemade chilli omáčky vyrobené tradičnou domácou receptúrou bez chémie, konzervantov, éčok a bez zahusťovadiel či škrobu natural 100% NATURAL.Použitie je univerzálne, vhodné na priamu spotrebu k mäsitým aj bezmäsitým jedlám, polievkam, zeleninovým šalátom alebo tiež na dochucovanie ...

 5.90 Zistiť viac
Varič vajec

Varič vajec

Varič vajec Sencor SEG 720BP s priehľadným krytom je plne automatický. Stačí nastaviť režim varenia a varič vajec urobí všetko za vás. Nemusíte nič strážiť. Navyše má časovač so zvukovým signálom. Do nádoby na varenie sa zmestí až 7 vajíčok.

 14.00 Zistiť viac
Obľúbený
Vyčesávatko pre psov – FURminator

Vyčesávatko pre psov – FURminator

Darček za ktorý vám majitelia psov 100x poďakujú! Pes sa prestane škrabkať, mačka vylizovať a po byte prestanú lietať chlpy. FURminator deShedding Tool M Krátkosrsté plemena je praktický nástroj, ktorý pri pravidelnom používaní znižuje vypadávanie srsti až o 99%. Kefa na psa s kovovými hrotmi pre krátkosrsté plemená, ...

 32.60 Zistiť viac
Autosedačka podsedák Mickey Mouse

Autosedačka podsedák Mickey Mouse

Jedným z najdôležitejších detských doplnkov pri cestovaní je detská autosedačka. Táto patrí do bezpečnostnej skupiny II - III s homologáciou ECE R44/04. Má vysokú odolnosť voči nárazom, jeho konštrukcia je nedeformovateľná a aj napriek tomu disponuje maximálnou možnou mierou komfortu.

 30.00 Zistiť viac
Stojanček na vajcia v tvare Mickey Mousa

Stojanček na vajcia v tvare Mickey Mousa

Krásny a farebný stojan na vajíčka, ktorý povzbudí chuť k jedlu. Darček vhodný nielen pre deti, ale pre všetkých milovníkov Mickeyho Mousa. Takže ak máte kolegu uleteného pre túto Disneyho postavu, ďalej už hľadať ani nemusíte.

 15.00 Zistiť viac
Grilovacie náradie sada – Cattara

Grilovacie náradie sada – Cattara

Profesionálna sada grilovacieho náčinia so všetkým, čo pre grilovanie potrebujete. Je úhľadne umiestnená v transportnom alumíniovom kufríku a vhodná aj pre náročných užívateľov. Sada je primárne určená nielen na využitie doma, v záhrade, ale aj na cestách.

 38.00 Zistiť viac
Dievčenské ľudové šaty

Dievčenské ľudové šaty

Strihovo jednoduché a variabilné šaty na viacero použití. Šatôčky rastú spolu s dievčinkou. Stuhou regulované ramienka sa dajú prispôsobiť podľa potreby. Šaty sa neskôr dajú využiť ako tričko na ramienka. V prípade chladnejšieho počasia vyzerajú dobre s tričkom a legínami. Každé sú originálom, šité z prírodných ...

 20.79 Zistiť viac
Best Friends prívesok

Best Friends prívesok

Dvojitý prívesok z ocele 316L, srdce so srdiečkami a nápisom Best Friends v spodnej časti srdiečka, strieborno-čierne prevedenie.

 7.20 Zistiť viac
Digitálna vodováha a uhlomer

Digitálna vodováha a uhlomer

Túto digitálny vodováhu s uhlomerom využije každý kutil. Je ideálna pre nastavenie uhlov na obrábacom stroji. Maximálny nastaviteľný uhol je 360°. Má magnety na spodnej strane, vďaka tomu sa ľahko uchytí na kovové povrchy a nástroje.

 31.00 Zistiť viac
Pánske polo tričko grafitovej farby

Pánske polo tričko grafitovej farby

Štýlové pánske polo tričko grafitovej farby. Tričko má krátky golier na gombíky a červený kontrastný prvok z vnútornej strany goliera. Pohodlné nosenie zaručuje materiál typu stretch s prídavkom elastanu. Materiál: 92% bavlna, 8% elastan

 58.40 Zistiť viac
Rybárske kreslo

Rybárske kreslo

Rybárske kresielko nadchne nejedného rybára. Skladacie kreslo s područkami a držadlom na pitie využijete iste aj v kempoch, na chatách, chalupách či počas dovolenky. Kreslo sa vďaka svojej konštrukcii ľahko prenáša a skladuje.

 33.00 Zistiť viac
Odvlhčovač vzduchu – Orava Dehum

Odvlhčovač vzduchu – Orava Dehum

Odvlhčovač vzduchu DEHUM je sušič vzduchu, ktorý dokáže odvlhčiť aj vyčistiť vzduch v miestnosti, pretože kombinuje odvlhčovač a čističku do jedného spotrebiča. Jedná sa o kompresorový typ vysúšača vzduchu, ktorý má navyše filter s aktívnym uhlíkom.

 339.00 Zistiť viac
Pištoľ tavná lepiaca

Pištoľ tavná lepiaca

Lepiaca tavná pištoľ je určená na rýchle zlepenie papiera, korku, dreva, kože, textílie, umelej hmoty, keramiky atď. Páčka mechanického posuvu umožňuje citlivé, plynulé a presné dávkovanie roztaveného lepidla na požadované miesto.

 12.00 Zistiť viac
Intenzívny 4-týždňový kurz Pole Dance pre začiatočníkov

Intenzívny 4-týždňový kurz Pole Dance pre začiatočníkov

Ruky zvierajúce tyč a vaše telo vo vodorovnej polohe dva metre nad zemou. Zapojené sú všetky vaše svaly, ktoré ladne tancujú do rytmu hudby. A to celé na najzvodnejšom kurze v Pole Dance Studio v Ružinove na Miletičovej ulici. Intenzívne kurzy s lekciami 2x do týždňa vás bezpochyby dostanú do formy.

 32.00 Zistiť viac
Pijačka obaľovaná v koži

Pijačka obaľovaná v koži

Pijačka je tradičný pohárik na ovocné destiláty. Najlepšie chutí samozrejme známa domáca pálená. Tento pohárik používali už naši starí otcovia. Pohárik je obaľovaný v koži s gravírom a koženou šnúrkou na krk.

 8.55 Zistiť viac
Medová mňamka KAKAO A LIESKOVCE

Medová mňamka KAKAO A LIESKOVCE

Kakao a lieskovce v mede – traja králi skutočných labužníkov. Zdravá verzia obľúbenej nugátovej pochúťky na pečivo či kašu. Spojenie maškrty s horúcim mliekom vytvorí mliečny nápoj, z ktorého odpadnete od šťastia!

 7.99 Zistiť viac
Luxusné čierne masážne kreslo – NAIPO MGCHR-A150

Luxusné čierne masážne kreslo – NAIPO MGCHR-A150

Čierne masážne kreslo je ideálny darček pre manžela na výročie, keď mu chcete dopriať absolútny relax, či ako darček za promócie pre usilovného študenta, ktorý má za sebou stresujúce obdobie. Poskytne dokonalé uvoľnenie celého vášho tela. Vysoko efektívna masážne kreslo zabezpečí, že počas iba 20 minút si vaše telo ...

 759.90 Zistiť viac
Tričko Slovak folk art

Tričko Slovak folk art

Trendy dámske tričko s folklórnou tématikou pre nežné polovičky. Robiť dobrú náladu sebe aj iným je veľkým darom pre každého, kto taký dar má. Preto tu máte možnosť obdarovať seba či iných slovenským tričkom od Valacha s nádychom jemného humoru či už v podobe slovných zvratov v nárečí východného ...

 15.99 Zistiť viac
Obľúbený
Bambusový stolík na notebook so zásuvkou

Bambusový stolík na notebook so zásuvkou

Pracujete dlho do noci a nechce sa vám neustále sedieť pri pracovnom stole? Praktický prenosný výškovo nastaviteľný stolík vám ponúkne toľko pohodlia, koľko len budete potrebovať. Vrchná časť je polohovacia, výšku je možné nastaviť do niekoľkých úrovní.

 23.00 Zistiť viac
Originálne tričko Pizza

Originálne tričko Pizza

Tričko s krátkym rukávom je vyrobené z mäkkého a na dotyk príjemného materiálu. Je nevtieravé, ale zároveň dáva jasný odkaz: Nositeľ trička miluje pizzu!

 5.20 Zistiť viac
Obľúbený
Magnetický pás na zápästie pre každého kutila

Magnetický pás na zápästie pre každého kutila

Kvalitný magnetický pás na náradie je ideálny pomocník pri práci s drobnými kovovými dielmi, ako sú napríklad klince alebo skrutky. Veľmi sa hodí pri prácach vo výškach alebo na tmavých miestach. Zapína sa na suchý zips.

 14.00 Zistiť viac
Obľúbený
Vejár – Čierna mačka

Vejár – Čierna mačka

Vejár ako stvorený pre milovníkov mačiek 🙂 Elegantná kombinácia čierneho dreva a bodkovanej látky. Tvár mačky je maľovaná ručne fúkaním farby. Šnúrka je súčasťou vejáru.

 10.90 Zistiť viac
Podsedák – Medveď

Podsedák – Medveď

Originálne riešenie podsedáku s motívom zvieracích kamarátov si zamilujú nielen deti, ale iste ho ocenia aj dospelí pri zariaďovaní detských ineriérov, pri cestovaní alebo detských párty. Podsedák je vyrobený z jemného mikrovlákna a ľahko sa udržiava. Ideálne aj ako inšpirácia na darček.

 7.00 Zistiť viac
Krtko – samolepka

Krtko – samolepka

Krtko má svoje vytúžené nohavice s vreckami, toľko miesta kam uložiť všetky poklady. Samolepka s veselým krtkom a jeho kamarátmi sa stane skvelou dekoráciou v detskej izbe vašich ratolestí.

 12.00 Zistiť viac
Elektrická pec na pizzu

Elektrická pec na pizzu

Ak nemáte času nazvyš a napriek tomu si chcete dopriať lahodný a teplý pokrm, je multifunkčná domáca pec na pizzu My Express, použiteľná aj ako elektrická panvica, to pravé pre vás. Je ideálna na zapekanie pizzy a prípravu omeliet, palaciniek, quiche, tortill či typických amerických cookies. 

 49.00 Zistiť viac
Obľúbený
Tričko žinčica Unisex

Tričko žinčica Unisex

Máte radi humor? Výborne! Robiť dobrú náladu sebe aj iným je veľkým darom pre každého, kto taký dar má. Preto tu máte možnosť obdarovať seba či iných vtipným tričkom od Valacha s nádychom jemného humoru či už v podobe slovných zvratov v nárečí Východného Slovenska, alebo s potlačou veselého ...

 12.50 Zistiť viac
Darčeková truhlica so šampanským

Darčeková truhlica so šampanským

Najskôr medzi nami nie je nikto, kto by aspoň raz za život neochutnal delikátnu chuť šampanského. Táto darčeková truhlica je zložená len z tých najchutnejších produktov, ktoré sme mali tú česť ochutnať a delikátneho šampanského, ktoré vám s radosťou naservírujeme priamo do truhlice s pílkou a zámkou.

 135.00 Zistiť viac
Načítať ďalšie
Poraď mi darček
Logo