Tipy na darčeky k 18. narodeninám, ktoré si po párty nebudete pamätať

Ak sa váš kamarát alebo kamarátka chystá osláviť 18-ku potrebujete originálne nápady na darčeky k 18. narodeninám. Tento zoznam darčekov je jedinečný a zábavný a zaistí, aby každý oslávenec alebo oslávenkyňa prežili tú najlepšiu párty svojho života. Začnite narodeninovú oslavu s veselými hrami, ktoré sa stanú obľúbencami večierkov, nezabudnuteľnými zážitkami, liekmi na kocovinu, knihami, ktoré ich prevedú ďalšími rokmi ich života, kreatívnou výzdobou, doplnkami k obľúbenému alkoholu alebo pivom. Váš kamarát bude mať osemnásť rokov iba raz, takže je to príležitosť, ktorú stojí za to osláviť v tom najpôsobivejšom štýle s epickým darom, na ktorý budú vždy spomínať.

1 Spoločenská hra pre dospelých Človeče, napi sa!

Spoločenská hra pre dospelých Človeče, napi sa!

Zahrajte si túto zábavnú hru s priateľmi na párty. Cieľom je dostať figúrky do domčeka. Cesta po hernom pláne je však plná nástrah a prekvapení. Hráči môžu využívať skratky, blúdia po kruhovom objazde, berú karty a vzájomne sa obťažujú,, fľaškou".

2 Goral slivovica 52% 3L

Goral slivovica 52% 3L

Veľký darček pre veľkých ľudí, skvelý slovenský destilát z čistých sliviek určite povzbudí telo i dušu. Pilotný produkt línie pravých značkových destilátov, ktoré sú svojou ušľachtilosťou, prírodným charakterom a originálnym dizajnom predurčené stáť na prvých priečkach medzi ovocnými destilátmi vôbec.

3 Xbox Series S

Xbox Series S

Najmenší Xbox v histórii je tu. Konzola novej generácie, Xbox Series S so sebou prináša všetky kľúčové aspekty pre najnovšie hry: rýchlejšie načítanie, stabilnejšia obrazová frekvencia (frame rate) a bohatší a dynamickejší grafický svet. Ideálny darček pre všetkých, v ktorých stále zostalo kus dieťaťa. Konzola neumožňuje hranie hier z kompaktných diskov - nemá optickú mechaniku. Hry je možné získať a uchovať len v digitálnej podobe!
4 Precestujte karavanom Slovensko či Európu – prenájom pre 2 až 5 osôb

Precestujte karavanom Slovensko či Európu – prenájom pre 2 až 5 osôb

Tak budú tie hranice otvorené alebo nie? Nevieme. Nikto nevie. Ale vy sa obmedzovať vôbec nemusíte. Veď si to len predstavte – každý deň sa zobúdzať na inom mieste, sedieť s rodinou či priateľmi uprostred prírody a zažiť neopakovateľné prázdniny. A keby čokoľvek, pokojne si svoju trasu môžete zmeniť a vydať sa i po celej Európe!

5 Dospelosť je mýtus

Dospelosť je mýtus

Milý, zábavný komiks, plný prekvapivých momentov. Ilustruje, ako presurfujeme na internete celé víkendy, trápi nás neznesiteľná agónia, keď sa na ulici držíme za ruky s úžasným chalanom, ... 😏

6 Prenájom Hummer H2 najdrsnejší off-road sveta

Prenájom Hummer H2 najdrsnejší off-road sveta

Hummer H2 nie je len obrovský, je proste monštrózny a pochopí to ihneď každý majiteľ SUV, ktorý sa pristaví vedľa neho. Dominancia, výkon, neotesaná sila 4x4 a to všetko stále s vodičským oprávnením skupiny B! Spomienka na prenájom Hummer H2 zostane vo vás určite ešte poriadne dlho.

7 Alkoholtester – Sencor

Alkoholtester – Sencor

Tento profesionálny tester zistí presnú hodnotu alkoholu v krvi z vášho dychu behom pár sekúnd. Pomocou kalibrovaného elektrochemického senzora (Fuel Cell - palivový článok) prebieha meranie alkoholu v dychu s presnosťou lepšou ako 0,08 ‰ promile (BAC).

8 Cesty do dospělosti

Cesty do dospělosti

"Tým sociologů z Institutu pro výzkum dětí, mládeže a rodiny na FSS MU sledoval během uplynulých pěti let asi tisícovku lidí narozených v letech 1990–1994. Zajímá vás, jak tito mladí lidé uvažují o sobě a o světě? Kde a s kým..."

Ďalšie nápady na darčeky

Alebo môžete minúť svoje ťažko zarobené peniaze na niektorý z týchto darčekov

Obľúbený
Hanus Modrý čaj

Hanus Modrý čaj

Tento zaujímavý modrý čaj zlepšuje náladu, výborný pre nervovú sústavu, aj na detoxikáciu, pôsobí pri zápche a má protizápalové účinky.

 4.08 Zistiť viac
The Pizza Bible

The Pizza Bible

Komplexný sprievodca výrobou pizze, ktorý pokrýva deväť rôznych regionálnych štýlov vrátane štandardov ako neapolský, rímsky a chicagský. Must-have darček pre toho, kto pizzu okrem pojedania aj pečie.

 31.39 Zistiť viac
Ponožky Feetee Pizza Hawai

Ponožky Feetee Pizza Hawai

Ananás na pizzu? Nieeeee. Aj tieto ponožky pred tým utekajú. Večná téma hádok, lenže proti chuti sa nedá bojovať. Vtipné ponožky pre pizza milovníkov!

 7.53 Zistiť viac
ONLINE KURZ: Relaxačné techniky a mentalizmus (3 hod.)

ONLINE KURZ: Relaxačné techniky a mentalizmus (3 hod.)

Fantázia a tvorivosť sú prirodzené vlastnosti dieťaťa. Každé z nich verí, že môže byť, čím chce a vie si to aj predstaviť. Ako sa dá pozitívne tvoriť a ovplyvňovať realita? Každou myšlienkou, predstavou a emóciou, aj negatívnou. Náš život odráža naše myšlienky a pocity. Osvojte si relaxačné a vizualizačné techniky, ...

 80.00 Zistiť viac
Obklopený idiotmi

Obklopený idiotmi

Ľahká a pútavá kniha, ideálna ak sa chcete naučiť rozumieť ľudom, ktorým zatiaľ moc nerozumiete 😀 Nie každý, komu nerozumiete, je nevyhnutne idiot. Prelomová metóda vám pomôže konečne porozumieť svojmu šéfovi, kolegom či životnému partnerovi, ba dokonca vlastným deťom. Okrem toho sa veľa dozviete sami o sebe.

 15.90 Zistiť viac
Aróma difuzér do auta

Aróma difuzér do auta

Vylaďte svoje vozidlo do atmosféry pohody a pokoja pomocou nášho zvlhčovača vzduchu, ktorý sa zmestí do držiaka na pitie. Je vhodný pre aromaterapiu, chromoterapiu (terapia pomocou svetla), vzhľadom k svojmu dizajnu sa z neho stane aj štýlový interiérový doplnok.

 14.00 Zistiť viac
Whisky Nestville 40% 0,7L + súdok

Whisky Nestville 40% 0,7L + súdok

Súdok spolu s pravou slovenskou whisky výnimočnej chuti a kvality. Jedna z najdôležitejších pohnútok k začatiu výroby Whisky Nestville bola kvalitná a krištáľovo čistá voda, jej rozbor ukázal minerálne zloženie, ktoré je mimoriadne vhodné pre produkciu whisky. Práve táto, zložením unikátna voda, bohatá na Ca, Mg, Fe, ...

 104.59 Zistiť viac
MiniKlon „Nažhavený hasič“

MiniKlon „Nažhavený hasič“

Vyberte si z veľkého množstva originálnych MiniKlonov, nahrajte fotografiu v čo najvyššej kvalite a potom už len sledujte prekvapený a pobavený výraz v tvári vašich blízkych, až z elegantnej darčekovej krabice vytiahnu unikátny MiniKlon. 

 40.00 Zistiť viac
Afrodiziakálne vonné sviečky TANTRA MAGIC

Afrodiziakálne vonné sviečky TANTRA MAGIC

Unikátna afrodiziakálna vonná sviečka Tantra Magic z rady Magnetifico - power of pheromones pre vytvorenie afrodiziakálnej, jedinečnej, intímnej a zvodnej atmosféry. Špeciálna technológia šetrná k zdraviu. Ručná výroba. Luxusný dizajn.

 15.00 Zistiť viac
Obľúbený
Darčekový kanister minibar

Darčekový kanister minibar

10-litrový darčekový kanister nadupaný darček pre muža. Poteší ako funkčná dekorácia alebo na aktívne víkendy s priateľmi. Minibar je vyrobený z nového 10l kanistra na benzín alebo naftu. Dvierka sú na pántoch a otváranie je na kovové západky. Z vnútornej strany dvierok je na dreve prichytená malá fľaša whisky. 

 151.85 Zistiť viac
Ružové odrážadlo a šlapadlo

Ružové odrážadlo a šlapadlo

Odrážadlo Berg Go 2v1 v nádhernom ružovom prevedení je vhodné pre malé dievčatká i chlapcov od 10 mesiacov. Odrážadlo rastie s deťmi. Akonáhle si dieťa osvojí jazdu na odrážadle a naučí sa stabilite, môže sa začať pomaly učiť šľapať pomocou sklopných pedálov.

 116.00 Zistiť viac
Kulma – BaByliss

Kulma – BaByliss

Trojkulma na vlasy BaByliss Deep Waves W2447E vám vytvorí nespútané vlny a dodá vlasom perfektný tvar priebehu niekoľkých minút. Súčasťou balenia je teplu odolný obal.

 70.00 Zistiť viac
Akupresúrna masážna podložka s magnetmi

Akupresúrna masážna podložka s magnetmi

Akupresúrna masážna podložka s magnetmi má hroty zoskupené podľa anatómie chodidiel, nimi vykonávate účinnú reflexnú masáž. Využijete ju pri každodennej hygiene v kúpeľni, pri žehlení pod.

 17.00 Zistiť viac
Obľúbený
Darčeková manikúra Srdce

Darčeková manikúra Srdce

Táto manikúra vám poskytne všetko potrebné k starostlivosti o vaše nechty. Skladá sa z 8 dielov. Nástroje sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, vďaka tomu sú veľmi odolné. Má krásny červený obal v tvare srdca v dizajne hadej kože.

 33.00 Zistiť viac
Obľúbený
Xbox Series S

Xbox Series S

Najmenší Xbox v histórii je tu. Konzola novej generácie, Xbox Series S so sebou prináša všetky kľúčové aspekty pre najnovšie hry: rýchlejšie načítanie, stabilnejšia obrazová frekvencia (frame rate) a bohatší a dynamickejší grafický svet. Ideálny darček pre všetkých, v ktorých stále zostalo kus dieťaťa. Konzola ...

 280.00 Zistiť viac
Drôtený krížik

Drôtený krížik

Hej, drotári, drotári, ako sivé husi, každý z vás po svete potĺkať sa musí. Krásny a jednoduchý darček pre babičku alebo mamičku, ktorá bude vedieť ako veľmi ju ľúbite a modlíte sa za ňu.

 5.55 Zistiť viac
Obľúbený
Športové hodinky POLAR Vantage V Titan

Športové hodinky POLAR Vantage V Titan

Športové hodinky POLAR Vantage V Titan sú exkluzívne viacúčelové hodinky vhodné pre náročných a profesionálnych športovcov, ktorí sa neboja siahnuť až na pokraj svojich síl. Telo z titánu im dodáva nezameniteľný vzhľad a zároveň značne znižuje hmotnosť celého prístroja. Jedná sa preto o jedny ...

 599.90 Zistiť viac
Krásna vyhrievaná deka – Compass

Krásna vyhrievaná deka – Compass

Univerzálna vyhrievaná deka do automobilu je vhodná na položenie na sedadlo, alebo napr. pre psa do kufra. Poťah je vyhrievaný na celej svojej ploche. Mimo položenia na sedadlá, či kufra, je možné deku prehodiť napr. cez ramená, či nohy a užiť si tepla.

 25.00 Zistiť viac
Pokladnička Harry Potter – Zlatá strela

Pokladnička Harry Potter – Zlatá strela

V kovovej pokladničke s metlobalovou zlatou strelou ochránite svoje úspory ešte lepšie než v Gringottbank! Vhoďte mincu a sledujte, ako zmizne, bez toho aby sa vznášajúca ohnivá strela pohla. Skvelá pokladnička pre milovníkov a fanúšikov príbehov Harry Pottera!

 24.99 Zistiť viac
Skin Food do každej kabelky

Skin Food do každej kabelky

Set Skin Food do každej kabelky v sebe ukrýva nenahraditeľných pomocníkov, ktorých oceníte vždy a všade. Malé balenie multifunkčného krému Skin Food a ošetrujúci balzam Skin Food Lip Butter sú kozmetickými nevyhnutnosťami pre každú ženu. Urobte radosť kamarátke, mamičke alebo pokojne aj sebe! Aktuálnu cenu zistíte v ...

 22.40 Zistiť viac
Ručne vytvorená mandala od Ľuba Slejzáka – vzácne dielo pre váš domov

Ručne vytvorená mandala od Ľuba Slejzáka – vzácne dielo pre váš domov

Ručne vytvorená mandala bude najpôsobivejším bodom vašej domácnosti. Čo vám napadne, keď sa na ňu zahľadíte? Možno nespustíte oči z prepracovaných detailov a každý deň objavíte nový. Možno si niečo tajne zaželáte. A keď sa vám zlepší nálada, upevní zdravie či pribudne viac peňazí na účte, poďakujte sa tomuto kúsku ...

 29.00 Zistiť viac
Obľúbený
Drevená krájacia doštička

Drevená krájacia doštička

Kuchynská doštička na krájanie je vyrobená z masívneho dreva. Má zvláštnu kresbou dreva, pretože je lepená z malých drevených kvádrov. V bokoch sú prehĺbené úchyty pre pohodlnú manipuláciu.

 21.00 Zistiť viac
Obľúbený
Sebapoznanie

Sebapoznanie

Hra SEBAPOZNANIE ti má pomôcť prostredníctvom špeciálnych kartičiek spoznať samého/samú seba. Ideálny darček pre kamarátov, s ktorým objavia svoje hĺbky.

 17.99 Zistiť viac
Detský termofor s motívom žabky

Detský termofor s motívom žabky

Príjemný pletený obal v tvare roztomilej žabky v sebe ukrýva ECO termofor. Svojim deťom tak môžete dopriať hrejivý vankúšik, ktorý neobsahuje PVC ani ftaláty.Termofor (zahrievacia fľaša) je báječný pomocník, ktorého ocení každý, kto potrebuje trochu zahriať a uvoľniť sa.

 16.00 Zistiť viac
Kožená kapsa vypaľovaná JELEŇ

Kožená kapsa vypaľovaná JELEŇ

Jedinečná kombinácia kože a estetiky, tak sa dá nazvať brašna - kožená kapsa s vypaľovaným poľovníckym motívom. Poteší milovníkov poľovačky, ale aj všetkých, ktorý chcú tráviť čas v prírode, a nielen v nej. Táto kapsa je totiž vynikajúcim módnym doplnkom pre osobitých pánov, možno aj pre odvážne dámy.

 89.90 Zistiť viac
Varič vajec

Varič vajec

Varič vajec Sencor SEG 720BP s priehľadným krytom je plne automatický. Stačí nastaviť režim varenia a varič vajec urobí všetko za vás. Nemusíte nič strážiť. Navyše má časovač so zvukovým signálom. Do nádoby na varenie sa zmestí až 7 vajíčok.

 14.00 Zistiť viac
White Temptation Lay-On vibrátor

White Temptation Lay-On vibrátor

Intímny darček pre ženy - silikónový prikladací vibrátor, ktorý uspokojí všetky vaše erotogénne zóny. Satisfyer White Temptation je vyrobený z antialergického silikónu, ktorý nedráždi a je ideálny pre citlivé intímne partie či pre ľudí s alergiou na latex a iné, menej kvalitné materiály.

 33.90 Zistiť viac
Krásny aróma difuzér – svetlé drevo

Krásny aróma difuzér – svetlé drevo

Dizajnový elektrický aróma difuzér Vulcan je vhodný do každej domácnosti na zvlhčenie vzduchu. Vylaďte svoj domov do atmosféry pohody a pokoja. Difuzér je vhodný pre aromaterapiu, chromoterapiu (terapia pomocou svetla), vzhľadom k svojmu dizajnu je tento prístroj aj štýlovým interiérovým doplnkom.

 19.00 Zistiť viac
Obľúbený
Smetiarske auto – Mercedes

Smetiarske auto – Mercedes

Toto SKVELÉ auto s odnímateľnou nádobou a kontajnerom na kolieskach je snom každého dieťaťa. Je vyrobené z veľmi kvalitného plastu.

 29.00 Zistiť viac
Štartovacie káble

Štartovacie káble

Štartovacie káble patria k základnej výbave osobného automobilu. Sú vyrobené zo 100% medi, neobsahujú žiadne prísady iných kovov, ktoré znižujú účinnost štartovacích káblov. Sú uložené v praktickom uzatvárateľnom obale.

 12.00 Zistiť viac
Ľanové vrecko na chlieb

Ľanové vrecko na chlieb

Zdravý obal na Váš živý chlieb. Tento rozmer je vhodný na domáci pečený chlebík alebo menšie 700g chlebíky, či pečivo z vašej pekárne. Vrecko sa dá v hornej časti zaviazať.

 9.99 Zistiť viac
Sterilizačný box s ozónom

Sterilizačný box s ozónom

Tento výrobok je určený pre sterilizáciu vecí osobnej potreby alebo potrieb pre domácnosť, ako napr. telefóny, kozmetické štetce, šperky, holiace strojčeky, kefky na zuby, erotické pomôcky, cumlíky, hrebene, okuliare a ďalšie predmety dennej potreby, ktoré majú tendenciu byť infikované vírusmi a baktériami.

 50.00 Zistiť viac
Vonné tyčinky

Vonné tyčinky

Vonné tyčinky Tribal soul sú ručne vyrábané v Indii domácimi remeselníkmi. Na výrobu sa používajú prírodné materiály, najlepšie vonné oleje, bez akýchkoľvek chemických prímesí. Vonné tyčinky slúžia na prevoňanie priestoru, ktorý očistia od negatívnej energie a naplnia ho novou silou, pohodou a harmóniou.Svieža Biela ...

 4.75 Zistiť viac
Tričko Slovak folk art

Tričko Slovak folk art

Trendy dámske tričko s folklórnou tématikou pre nežné polovičky. Robiť dobrú náladu sebe aj iným je veľkým darom pre každého, kto taký dar má. Preto tu máte možnosť obdarovať seba či iných slovenským tričkom od Valacha s nádychom jemného humoru či už v podobe slovných zvratov v nárečí východného ...

 15.99 Zistiť viac
Ponožky super babka

Ponožky super babka

Ako sa vraví, rodičia sú na vychovávanie a starí rodičia sú na rozmaznávanie. Preto, keď majú príležitosť venujú sa svojim vnúčatám a rodine na 100%. No nesmieme zabúdať ani na nich a trošku ich tiež rozmaznať. Napríklad milým darčekom ako sú ponožky super babka.

 8.95 Zistiť viac
Ruksak Frost Green

Ruksak Frost Green

Klasický ruksak Kånken, ktorý sme úspešne uviedli na trh v roku 1978. Tento model má v chrbtovej časti špeciálnu vystuženú priehradku na 13-palcový laptop. Vystužené ramenné popruhy. Veľký hlavný úložný priestor, jedno bočné vrecko a jedno predné vrecko na zips. Celý ruksak je vyrobený z odolného materiálu Vinylon F. ...

 86.00 Zistiť viac
Reppertum

Reppertum

Ak patríte k tým, komu nie je ľahostajné, ako nás učili dejepis a chceli by ste zažiť vzrušenie z nového pohľadu na našu históriu, ste na správnej adrese. Nevyberá si len to, čo je vhodné, práve naopak, všíma si to, čo oni nepovažujú v slovenských dejinách za dôležité.

 19.99 Zistiť viac
Servírovacia bambusová doštička My Kitchen

Servírovacia bambusová doštička My Kitchen

Radi organizujete pravidelné tapas večery pre svojich blízkych? Čo tak im ho naservírovať štýlovo? Doštička bude vhodná na servírovanie syrov, údenín, pečiva, predjedál, tapas i ako podložka pod horúci hrniec. 

 6.00 Zistiť viac
Stojanček na vajcia v tvare Mickey Mousa

Stojanček na vajcia v tvare Mickey Mousa

Krásny a farebný stojan na vajíčka, ktorý povzbudí chuť k jedlu. Darček vhodný nielen pre deti, ale pre všetkých milovníkov Mickeyho Mousa. Takže ak máte kolegu uleteného pre túto Disneyho postavu, ďalej už hľadať ani nemusíte.

 15.00 Zistiť viac
Kreatívne a rezacie spájkovacie pero – TOOLCRAFT

Kreatívne a rezacie spájkovacie pero – TOOLCRAFT

Táto skvelá pomôcka je určená pre kreatívne a trvanlivé úpravy rôznych materiálov. Slúži na vypaľovanie obrázkov či nápisov do dreva, kože, vosku alebo korku. Pre tieto účely sú k dispozícii rôzne vypaľovacie hroty a raznice. Okrem toho slúži výrobok ako spájkovačka pre menšie spájkovanie, strihanie šablón a rezanie ...

 33.00 Zistiť viac
Obľúbený
MiniKlon „Ostrieľaný gangster“

MiniKlon „Ostrieľaný gangster“

Ostrieľaný gangster odchádza do dôchodku a to je dôvod na zábavu. Objednajte svojmu kolegovi miniklon, bude sa zaručene smiať aj 10 minút v kuse. Fakt super darček!

 40.00 Zistiť viac
Rozkladací box na šitie

Rozkladací box na šitie

Klasický box na šijacie potreby vyrobený zo svetlého dreva pojme všetky vaše šijacie potreby alebo iné drobné predmety. Okrem nití, ihiel a gombíkov to môže byť skvelé miesto pre uloženie šperkov, drobných darčekov, pohľadníc a dokonca aj na kozmetiku. Je veľmi priestranný.

 29.00 Zistiť viac
Laserový merač vzdialenosti

Laserový merač vzdialenosti

Tento merač využijete najmä pri domácom majstrovaní alebo na stavbách. Okrem merania vzdialenosti dokáže tiež vypočítať plochu aj objem. Medzi ďalšie funkcie patrí vodováha. Displej je podsvietený, pri dlhšom nepoužívaní sa automaticky vypne.

 28.00 Zistiť viac
Nástenné hodiny – psík

Nástenné hodiny – psík

Nástenné hodiny so "živým motívom". Quartzový hodinový strojček poháňaný batériou. Záruka 2 roky.Talianska firma Lowell sa špecializuje na výrobu hodín od roku 1972. Trendy designy a kolekcie pre túto značku navrhujú s jemným talianskym citom známa štúdia. 

 36.00 Zistiť viac
Super prsia Bra BOX

Super prsia Bra BOX

Cestovný box Super prsia Bra BOX pre šikovné uskladnenie Vašej podprsenky a spodného prádla na cestu. Už žiadne poškodenia podprsenky v kufri!

 11.90 Zistiť viac
Latino pre ženy začiatočníčky v Tanečnej škole TOP CENTRUM

Latino pre ženy začiatočníčky v Tanečnej škole TOP CENTRUM

Milujete latino rytmy, túžite po krásnej postave alebo hľadáte perfektné odreagovanie po práci? Nechajte sa zlákať na kurz horúcich latinsko-amerických tancov a spríjemnite si dni skvelým tancom. Latino pre ženy v tančiarni v Starom Meste alebo Petržalke v Tanečnej škole TOP CENTRUM.

 89.99 Zistiť viac
Grilovacie náradie sada – Cattara

Grilovacie náradie sada – Cattara

Profesionálna sada grilovacieho náčinia so všetkým, čo pre grilovanie potrebujete. Je úhľadne umiestnená v transportnom alumíniovom kufríku a vhodná aj pre náročných užívateľov. Sada je primárne určená nielen na využitie doma, v záhrade, ale aj na cestách.

 38.00 Zistiť viac
Obľúbený
Profesionálna meteostanica s bezdrôtovým senzorom

Profesionálna meteostanica s bezdrôtovým senzorom

Táto profesionálna meteostanica meria vonkajšiu a vnútornú teplotu, barometrický tlak v relatívnych a absolútnych hodnotách, dažďové zrážky pomocou denného, týždenného a mesačného množstva dažďa (mm/in). Displej ukazuje index počasia pre vnútorný rosný bod, vonkajší chlad vetra, poryv vetra alebo jeho priemernú ...

 97.00 Zistiť viac
Revolučná ECO DOG TOILET pre zvieratá

Revolučná ECO DOG TOILET pre zvieratá

Čistá záhrada bez psích exkrementov a zápachu moču? Exteriérová toaleta pre psíka vám ušetrí veľa starostí. Prírodný feromón v ECO DOG TOILET psa priťahuje a podporuje vykonanie potreby. Tuhý exkrement a moč sústreďuje stanica na jednom mieste, kde sa filtruje i zbavuje zápachu. Výsledkom je neškodná tekutina, ktorá ...

 59.00 Zistiť viac
Krtko – samolepka

Krtko – samolepka

Krtko má svoje vytúžené nohavice s vreckami, toľko miesta kam uložiť všetky poklady. Samolepka s veselým krtkom a jeho kamarátmi sa stane skvelou dekoráciou v detskej izbe vašich ratolestí.

 12.00 Zistiť viac
Digitálna vodováha a uhlomer

Digitálna vodováha a uhlomer

Túto digitálny vodováhu s uhlomerom využije každý kutil. Je ideálna pre nastavenie uhlov na obrábacom stroji. Maximálny nastaviteľný uhol je 360°. Má magnety na spodnej strane, vďaka tomu sa ľahko uchytí na kovové povrchy a nástroje.

 31.00 Zistiť viac
Lievance s vanilkovou príchuťou

Lievance s vanilkovou príchuťou

Tradičné lievance s vanilkovou príchuťou Express Diet skvele uspokoja chuť na sladké počas diéty. S vysokým obsahom proteínov a nízkym obsahom sacharidov, tukov a kalórií sú vhodné na redukčnú diétu, alebo na doplnenie proteínov do jedálnička. Sú vegan/bez laktózy.

 2.95 Zistiť viac
Červený šijací stroj – Guzzanti

Červený šijací stroj – Guzzanti

Šijací stroj je výborným pomocníkom v domácnosti, s jeho pomocou si ľahko opravíte poškodené odevy alebo ušijete nový kúsok do šatníka. Elektronický šijací stroj Guzzanti GZ 119 nesmie chýbať v žiadnej domácnosti.

 210.00 Zistiť viac
Varič – Lauben Sous Vide Stick

Varič – Lauben Sous Vide Stick

Chcete si doma pripraviť mäso, čo sa bude rozpadať na jazyku, ale pritom nestratí na objeme a vždy si zachová svoj tvar a farbu? Lauben Sous Vide Stick je ideálnym pomocníkom do kuchyne pre každého, kto chce ušetriť hodiny strávené pri sporáku, a napriek tomu dostať z ingrediencií maximum. Vďaka metóde varenia sous ...

 105.00 Zistiť viac
Champion Backpack

Champion Backpack

Champion brand vznikla v roku 1919. Od začiatku to bolo autentické americké oblečenie športovcov na ihrisku, aj mimo ihriska. Dnes sa kultová športová značka presunula do oblasti streetwear. Oblečenie zostáva kvalitné. V Shooos si nájdete na výber niekoľko pekných kúskov Champion pre ženy, aj pre mužov. Pozrite si ...

 52.00 Zistiť viac
Sviečka včelí vosk červená srdce

Sviečka včelí vosk červená srdce

Tieto sviece sú vyrábané točením z medzistienok pravého včelieho vosku. Je to stopercentne prírodný materiál, ktorý je nielen peknou bytovou dekoráciou, ale aj nádherne vonia. Pri horení tieto sviečky eliminujú cigaretový pach a ich plameň upokojuje. Vhodná na romantické i slávnostné príležitosti.

 6.25 Zistiť viac
Obľúbený
Záťažová vesta 25 kg na cvičenie – Monstervest

Záťažová vesta 25 kg na cvičenie – Monstervest

Záťažová vesta CAPITAL SPORTS Monstervest je univerzálne a všestranné tréningové zariadenie na upevnenie závaží na telo pri tréningu sily a vytrvalosti. Vďaka nylonovému opasku so suchým zipsom sa záťažová vesta prispôsobí rôznym telesným rozmerom a poskytuje neobmedzenú voľnosť pri nosení.

 152.90 Zistiť viac
My káva 100% Arabica

My káva 100% Arabica

Niet krajšieho zážitku ako si vychutnať posedenie pri tak dobrej káve, že nás to "zladí a nabudí".  My káva je zmesou tých najlepších Arabík, ktoré sa navzájom dopĺňajú a vyslednej káve dodávajú charakteristickú chuť a vôňu. Je to káva s príjemnou sladkosťou a chuťovou plnosťou. Má ľahké telo a nie ...

 27.55 Zistiť viac
Čarovná záhradná studňa z jedľového dreva

Čarovná záhradná studňa z jedľového dreva

Nechajte sa očariť! Blumfeldt Loreley studňa prianí prinesie magické momenty do záhrady alebo na terasu. S Blumfeldt Loreley záhradnou studničkou dodáte záhrade úplne novú, romantickú atmosféru. 135 cm vysoká studnička prianí kompletne vyhotovená z jedľového dreva okamžite prebúdza spomienky na Žabieho kráľa a prináša ...

 165.90 Zistiť viac
Obľúbený
Sada náradia – EXTOL-LADY

Sada náradia – EXTOL-LADY

Praktická sada najpoužívanejšieho náradia v ružovej farbe z kvalitnej CrV ocele, vďaka ktorej zvládnete opraviť a zmontovať takmer všetko.

 32.00 Zistiť viac
Vodeodolný vak – Cattara

Vodeodolný vak – Cattara

Praktický vodeodolný vak uchová vaše veci v suchu, zabraňuje nielen vniknutiu vody, ale ochráni vaše veci tiež pred znečistením, pieskom alebo prachom. Chráňte svoju elektroniku a ďalšie cennosti. Nájde skvelé využitie na vode, pri kempovaní, cestovaní, atď.

 13.00 Zistiť viac
Tričko „Rozbaľ si ma“

Tričko „Rozbaľ si ma“

Robiť dobrú náladu sebe aj iným je veľkým darom pre každého, kto taký dar má. Preto tu máte možnosť obdarovať seba či iných vtipným tričkom od Valacha s nádychom jemného humoru či už v podobe slovných zvratov v nárečí Východného Slovenska, alebo s potlačou veselého obrázku.

 12.50 Zistiť viac
Osvetlená servírovacia tácka z medi

Osvetlená servírovacia tácka z medi

Pri dobrom víne záleží nielen na chuti, vôni a farbe, ale aj na tom, ako ho servírujete. A vďaka medenej tácke v elegantnom dizajne bude zážitok z konzumácie úplne dokonalý. Večer ho navyše môžete zapnúť a rozsvietiť príjemným svetlom, ktoré navodí tú správnu atmosféru.

 20.00 Zistiť viac
Tmavomodrý pelech pre psíka – Hapet Gya Pet

Tmavomodrý pelech pre psíka – Hapet Gya Pet

Chcete svojmu psíkovi poskytnúť komfortné a rozmerné miesto na spanie? Potom by vás mohol zaujať Hapet Gya Pet pelech pre psa. Tento typ pelechu je vytvorený pre malé plemená. Po materiálovej stránke tvorí pelech pre psa polyester a látka. Polyester je príjemný na dotyk. Látka bude mäkká na dotyk. Iste tiež oceníte, ...

 17.90 Zistiť viac
Čierny pánsky kabát

Čierny pánsky kabát

Pánsky čierny kabát ideálny na zimné obdobie. Kabát dlhšieho strihu so zapínaním na gombíky. Tento model pánskeho kabátu je vybavený vreckami umiestnenými po bokoch. Súčasťou je i náprsné vrecko a vnútorné vrecko na cennosti.

 100.00 Zistiť viac
Afrodiziakálne vonné sviečky SWEET STRAWBERRIES

Afrodiziakálne vonné sviečky SWEET STRAWBERRIES

Unikátna afrodiziakálna vonná sviečka Sweet Strawberries z rady Magnetifico - power of pheromones pre vytvorenie afrodiziakálnej, jedinečnej, intímnej a zvodnej atmosféry. Špeciálna technológia šetrná k zdraviu. Ručná výroba. Luxusný dizajn.

 15.00 Zistiť viac
Infralampa s infražiarovkou – PHILIPS

Infralampa s infražiarovkou – PHILIPS

Infralampa vydáva infračervené žiarenie s vlnovou dĺžkou 780 - 1400 nm, ktoré sa v spodných vrstvách pokožky mení na teplo. Infračervená lampa sa používa napríklad pri svalových kŕčoch a bolestiach, reumatizme či pri zápaloch.

 39.00 Zistiť viac
CALVIN KLEIN legíny

CALVIN KLEIN legíny

Doprajte svojej priateľke alebo kamarátke dokonalé pohodlie a nadčasový look s legínami od Calvin Klein. Dokonale sa prispôsobia vašej postave a udržia s vami  tempo počas bežného dňa či jednoduchšieho cvičenia. Sú dostatočne vysoké v páse, pre ešte väčší komfort pri nosení. Elastická pásová guma je širšia aby ...

 26.99 Zistiť viac
Deka „Nemusím“

Deka „Nemusím“

Urobte radosť touto vtipnou a krásnou hrejivou dekou, ktorá ľahko nájde využitie v každodennom živote. Vtipný a zároveň praktický darček, ktorý bude navždy pripomínať, že je čas oddychovať.

Jemné umenie mať veci v paži

Jemné umenie mať veci v paži

Trefná a vtipná kniha o tom, ako sa skúsiť naučiť nezblázniť sa z nedôležitých detailov, ako brať veci s nadhľadom a ako zdanlivo hrozné veci, vôbec nemusia zle dopadnúť. Ľudské bytosti sú totiž... rozmanité. 🤐

 10.99 Zistiť viac
Obľúbený
Sada skúmaviek s kampotským korením a s mlynčekom v darčekovom balení

Sada skúmaviek s kampotským korením a s mlynčekom v darčekovom balení

Krásna sada malých skúmaviek s mlynčekom 15cm s patentovaným mechanizmom mletia CeraCut®. Špeciálna pieskovaná povrchová úprava dreva navodzuje pocit súladu s prírodou. Každý mlynček má unikátnu drevenú štruktúru, a preto nikdy nenájdete dva rovnaké kusy. Ručne robená drevená krabička z českého dreva krásne vonia po ...

 99.99 Zistiť viac
Detská šmykľavka

Detská šmykľavka

Kúpte svojim deťom na záhradu túto krásnu šmýkačku, na ktorej si iste užijú veľa zábavy. Šmykľavka je vďaka svojmu materiálu i širokým schodíkom stabilná a zábava vašich detí tak bude bezpečná.

 23.00 Zistiť viac
Jablká v jablkovici a mede

Jablká v jablkovici a mede

Med s ovocím a kvapôčkou kvalitného destilátu. Med so sušenými jablkami a jablkovicou si môžete vychutnať ako prísadu do rôznych drinkov, pre rôzne príležitosti alebo ho môžete darovať vašim známym ako zaujímavý, chutný a podnetný darček.

 8.49 Zistiť viac
Masážne ponožky

Masážne ponožky

Masážne ponožky k individuálnej i partnerskej masáži. Užite si uvoľňujúcu masáž reflexných bodov na chodidlách - úplne jednoducho a v pohodlí domova. Namasírujte sa sami, alebo sa nechajte namasírovať od partnera.

 9.00 Zistiť viac
Ľudová zástera kvety

Ľudová zástera kvety

Praktický a vkusný darček nielen pre folkloristky. Pestrosť a rozmanitosť slovenských ľudových vzorov nepozná hraníc. Nechali sme sa inšpirovať, a tak vznikli výrobky pod značkou KUBO. Dávame si záležať, aby sme Vám pod touto značkou ponúkli výrobky kompletne vyrobené na Slovensku. Od ušitia cez grafické spracovanie ...

 9.90 Zistiť viac
Rohožka Home Is Where the Pizza Is

Rohožka Home Is Where the Pizza Is

Rohožka je vec, ktorá sa s vami lúči pri každom vašom odchode. A keď sa vraciate domov, je to to prvé, čo vidíte. A preto vyberte kúsok, ktorý vyčarí úsmev na tvári ako vám, tak aj návšteve a susedom. 

 24.40 Zistiť viac
Machový obraz do vášho domova

Machový obraz do vášho domova

Kúsok prírody priamo u vás doma. A bez toho, aby ste ho museli zalievať, presádzať, hnojiť či riešiť starostlivosť cez dovolenku. V takejto podobe vydrží 7 – 10 rokov a okrem dizajnu má množstvo ďalších výhod. Čistí vzduch, predchádza plesniam, zlepšuje akustiku, podporuje vašu koncentráciu a je hypoalergénny, teda ...

 29.99 Zistiť viac
Načítať ďalšie
Poraď mi darček
Logo