36 krásnych narodeninových darčekov pre mamu, ktoré bude zbožňovať

Blahoželáme, s týmto zoznamom narodeninových darčekov pre mamu sa stanete dieťaťom roka. Tieto darčeky by schválila každá mama. Sú zmysluplné, premyslené a užitočné. Nájdete tu niečo pre všetky mamičky, či staré mamy. Potešte čerstvú mamičku darčekmi, ako sú perličkové kúpele a sviečky, ktoré jej pomôžu relaxovať a odbúrať stres. Prekvapte ju personalizovaným darčekom, ktorý nesie jej meno alebo mená jej detí. Buďte však pripravení, že tieto darčeky si vaša mama tak zamiluje, že si to všimne aj otec, a nedočkavo bude očakávať niečo rovnako cool aj na svoje narodeniny.

1 Termoska S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

Termoska S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

Termoska nerezová s dekorom S tebou mě baví svět v tvare plechovky je veľmi zaujímavá a nápaditá svojím tvarom. Udrží až 12 hodín teplú a 8 hodín studenú vodu. Čím viac je naplnená, tým lepšie plní svoju funkciu.

2 Elegantný sonický čistič pleti – Orava

Elegantný sonický čistič pleti – Orava

Tento čistič je vhodný pre každý typ pleti aj vekovú kategóriu. Jemne a efektívne zbaví pleť nečistôt, odumretých kožných buniek, uvoľňuje póry od nadbytočného mazu, baktérií a toxických látok. Stimuluje krvný obeh.

3 Obrátený dáždnik, ktorý vietor nezničí – Kazbrella

Obrátený dáždnik, ktorý vietor nezničí – Kazbrella

Toto je trochu iný dáždnik. Vďaka špeciálnemu mechanizmu sa strecha dáždnika pri otváraní a zatváraní preklopí. Bežné dáždniky sú v zloženom stave na vonkajšej strane mokré od dažďa. S týmto dáždnikom zostane mokrá strana aj po zložení na opačnej strane od tela – a tým nedochádza k zamokreniu oblečenia pri nosení dáždnika.

4 Elektrický termohrnček

Elektrický termohrnček

Na cesty už len s elektrickým cestovným hrnčekom značky Kalorik. Hrnček disponuje inteligentným systémom regulácie teploty, má 3 rôzne úrovne ohrevu. Veko má navyše vstavaný teplomer, takže môžete skontrolovať teplotu nápoja vždy, keď sa budete chcieť napiť.

5 Ručne vytvorená mandala od Ľuba Slejzáka – vzácne dielo pre váš domov

Ručne vytvorená mandala od Ľuba Slejzáka – vzácne dielo pre váš domov

Ručne vytvorená mandala bude najpôsobivejším bodom vašej domácnosti. Čo vám napadne, keď sa na ňu zahľadíte? Možno nespustíte oči z prepracovaných detailov a každý deň objavíte nový. Možno si niečo tajne zaželáte. A keď sa vám zlepší nálada, upevní zdravie či pribudne viac peňazí na účte, poďakujte sa tomuto kúsku umenia. Autor do neho vložil svojich 15 rokov skúseností so zlepšovaním životov.

6 Sloník pre šťastie prívesok

Sloník pre šťastie prívesok

Prívesok z 375 zlata v tvare kontúry slona s chobotom a očkom, ktoré tvorí ligotavý číry zirkón. Povrch je lesklý a hladký.

7 Machový obraz do vášho domova

Machový obraz do vášho domova

Kúsok prírody priamo u vás doma. A bez toho, aby ste ho museli zalievať, presádzať, hnojiť či riešiť starostlivosť cez dovolenku. V takejto podobe vydrží 7 – 10 rokov a okrem dizajnu má množstvo ďalších výhod. Čistí vzduch, predchádza plesniam, zlepšuje akustiku, podporuje vašu koncentráciu a je hypoalergénny, teda vhodný aj pre alergikov. Obraz navyše vytvárali šikovné slovenské ruky.

8 Darčeková manikúra Srdce

Darčeková manikúra Srdce

Táto manikúra vám poskytne všetko potrebné k starostlivosti o vaše nechty. Skladá sa z 8 dielov. Nástroje sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, vďaka tomu sú veľmi odolné. Má krásny červený obal v tvare srdca v dizajne hadej kože.
9 Epilátor – Braun Silk-expert Pro 5

Epilátor – Braun Silk-expert Pro 5

Odstraňujte chĺpky IPL svetlom rýchlejšie než predtým s IPL epilátorom Braun Silk Expert Pre 5 PL5124. Rýchlejší režim posúvania po pokožke zrýchli proces odstraňovania chĺpkov. Zároveň máte na výber z troch komfortných režimov a pre uloženie v balení dostanete praktické puzdro.

10 ONLINE KURZ: Relaxačné techniky a mentalizmus (3 hod.)

ONLINE KURZ: Relaxačné techniky a mentalizmus (3 hod.)

Fantázia a tvorivosť sú prirodzené vlastnosti dieťaťa. Každé z nich verí, že môže byť, čím chce a vie si to aj predstaviť. Ako sa dá pozitívne tvoriť a ovplyvňovať realita? Každou myšlienkou, predstavou a emóciou, aj negatívnou. Náš život odráža naše myšlienky a pocity. Osvojte si relaxačné a vizualizačné techniky, aby ste si sami vytvorili svet, v ktorom je radosť žiť.

11 Červené granátové srdiečko prsteň

Červené granátové srdiečko prsteň

Zlatý prsteň 375 s tenkými ramenami, červený granát vybrúsený do podoby srdca, nepravidelne zvlnená línia.

12 Luxusné hodinky THOMAS SABO Garden Spirit tiger‘s eye gold

Luxusné hodinky THOMAS SABO Garden Spirit tiger‘s eye gold

Dámske hodinky Thomas sabo "Garden Spirit tiger‘s eye gold". Ciferník je z ocele, pozlátený žltým zlatom, tigrie oko. Remienok je pozlátený žltým zlatom - milánsky ťah.

13 Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Chcete urobiť veľkú radosť blízkemu človeku, ktorý sa nepohne z kuchyne? Alebo jednoducho hľadáte krásny, osobitý a zároveň praktický darček? Naša elegantná drevená kuchynská doštička je perfektná na krájanie či servírovanie a vďaka svojmu kvalitnému materiálu bude dlho slúžiť ako pripomienka vášho unikátneho darčeka.

14 Manikúra a pedikúra – 23 dielov

Manikúra a pedikúra – 23 dielov

Sada na manikúru a pedikúru od nemeckej firmy GGS Solingen obsahuje 23 dielov vyrobených z kvalitnej ušľachtilej ocele. Použitie prvotriednej nerezovej ocele s označením 18/10, tzn. že obsahuje 18% chrómu a 10% niklu, zaručuje dlhoročnú trvanlivosť a odolnosť výrobku voči opotrebovaniu.

15 Hydrolyzovaný kolagén Inca Collagen

Hydrolyzovaný kolagén Inca Collagen

Inca Collagen je výživový doplnok, ktorý pozitívne ovplyvňuje bunkovú obnovu, regeneráciu a výživu pleti, pokožky, nechtov a vlasov.

  • 100% rybí kolagén v prášku na pitie
  • Prémiový trojzložkový kolagén (obsahuje kolagén typu I, II, III)
  • V dennej dávke až 3000 miligramov
  • Najlepší pomer kvality a ceny
  • Overený zákazníkmi
16 Stolová lampa Dragonflight

Stolová lampa Dragonflight

Byť voľný ako vták... alebo vážka. Elegantná lampa Dragonflight, ktorá už na prvý pohľad zaujme svojím jedinečným a dômyselným dizajnom v podobe vážky jemne balansujúcej na špičke kužeľového stojana. Môžete ho kedykoľvek odstrániť - bude sa rovnako dobre držať na prste alebo na akomkoľvek inom povrchu. 

17 Bioaktívny krém s hadím jedom

Bioaktívny krém s hadím jedom

Luxusný krém vyvinutý na základe najnovších poznatkov z oblasti fytofarmacie, dermatológie a kozmetickej starostlivosti. V kréme je obsiahnutý syntetický hadí jed, ktorý má vysoký liftingový účinok, vyhladzuje vrásky a upravuje tonus pleti.
18 Drevená krájacia doštička

Drevená krájacia doštička

Kuchynská doštička na krájanie je vyrobená z masívneho dreva. Má zvláštnu kresbou dreva, pretože je lepená z malých drevených kvádrov. V bokoch sú prehĺbené úchyty pre pohodlnú manipuláciu.

19 Oceľový sejf s elektronickým zámkom

Oceľový sejf s elektronickým zámkom

Oceľový trezor s elektronickým zámkom v moderných pastelových farbách. Uložte si svoje cennosti štýlovo. Trezor je možné ukotviť do steny alebo podlahy. Balenie obsahuje 2 núdzové kľúče, oceľové hmoždinky a skrutky.

20 Masážny valček

Masážny valček

Sila liečivého kameňa pre vašu tvár. Masážny valček na tvár a dekolt Jade Roller ETANI Nefrit. Jedná sa o kombináciu masáže a prírodnej sily drahokamov, ktoré regenerujú svaly v tvári, na krku a dekolte. Táto jemná masáž tváre dokonalo podporuje cirkuláciu krvi a tým dochádza k zmierneniu opuchov a zmenšeniu hlbokých vrások. Pleťové bunky a tkanivá sa spevňujú a telo začne prirodzenou cestou produkovať viac kolagénu.

21 Prírodný ANTI-AGING komplex sérum+elixír

Prírodný ANTI-AGING komplex sérum+elixír

Vyladená kombinácia účinných látok pre vyhladenie vrások a omladenie pokožky v BIO kvalite. Zabezpečuje potrebnú hydratáciu, ktorú si pleť vyžaduje. Obsahuje kombináciu nízko a vysokomolekulárnej kyseliny hyaluronovej. Nízkomolekulárna dokáže lepšie prenikať do hlbších vrstiev pokožky, a pôsobí tak proti vráskam. Vysokomolekulárna pôsobí na povrchu a ihneď zlepšuje hydratáciu pokožky. 

22 Strieborný náhrdelník dve kontúry sŕdc

Strieborný náhrdelník dve kontúry sŕdc

Nastaviteľný náhrdelník zo striebra 925, dva prepojené obrysy symetrických srdiečok v medenej a zlatej farbe, číry zirkónik.

23 Červený šijací stroj – Guzzanti

Červený šijací stroj – Guzzanti

Šijací stroj je výborným pomocníkom v domácnosti, s jeho pomocou si ľahko opravíte poškodené odevy alebo ušijete nový kúsok do šatníka. Elektronický šijací stroj Guzzanti GZ 119 nesmie chýbať v žiadnej domácnosti.

24 Prívesok zo žltého zlata Mama

Prívesok zo žltého zlata Mama

Okrúhly zlatý 14K prívesok, biely perleťový podklad, nápis Mama a malý kvietok s čírym zirkónom uprostred.

25 Nedymiaci gril

Nedymiaci gril

Nielen dômyselný dizajn a dokonalé spracovanie, ale najmä špičkové a absolútne revolučné funkcie robia z LotusGrillu jeden z najlepších. Žiadny dym, žiadne nepríjemné pachy, jednoduché grilovanie aj na najmenšom balkóne, ale najmä vo vnútri priamo uprostred obývačky!

Ďalšie nápady na darčeky

Alebo môžete minúť svoje ťažko zarobené peniaze na niektorý z týchto darčekov

Obľúbený
Sada skúmaviek s kampotským korením a s mlynčekom v darčekovom balení

Sada skúmaviek s kampotským korením a s mlynčekom v darčekovom balení

Krásna sada malých skúmaviek s mlynčekom 15cm s patentovaným mechanizmom mletia CeraCut®. Špeciálna pieskovaná povrchová úprava dreva navodzuje pocit súladu s prírodou. Každý mlynček má unikátnu drevenú štruktúru, a preto nikdy nenájdete dva rovnaké kusy. Ručne robená drevená krabička z českého dreva krásne vonia po ...

 99.99 Zistiť viac
Kožená kapsa vypaľovaná JELEŇ

Kožená kapsa vypaľovaná JELEŇ

Jedinečná kombinácia kože a estetiky, tak sa dá nazvať brašna - kožená kapsa s vypaľovaným poľovníckym motívom. Poteší milovníkov poľovačky, ale aj všetkých, ktorý chcú tráviť čas v prírode, a nielen v nej. Táto kapsa je totiž vynikajúcim módnym doplnkom pre osobitých pánov, možno aj pre odvážne dámy.

 89.90 Zistiť viac
Maselnička – nádoba na maslo

Maselnička – nádoba na maslo

Nádoba na maslo alebo tiež ľudovo nazývaná maselnička slúži na uchovávanie a vkusné servírovanie masla. Tanierik s poklopom je prispôsobený na uchovávanie tzv. veľkého 250g masla. Poklop je vybavený praktickým úchopom slúžiacim k lepšej manipulácii.

 16.50 Zistiť viac
Gin Jan II for Maria Pink

Gin Jan II for Maria Pink

Gin London Dry obohatený o príchuť lesných jahôd a vôňou borievok dotvorené macerátom zo 7 bylín z regiónu Spiš. Spoločne tak tvoria neopakovateľnú jemnú ovocnú vôňu a bohatú vyváženú chuť. Produkt si zachováva svoju kvalitu vďaka procesu spojitej 7 - stupňovej destilácie, ktorá prebieha ...

 13.95 Zistiť viac
Calvin Klein – čipkované nohavičky

Calvin Klein – čipkované nohavičky

Pre líniu spodného prádla Seductive Comfort je typická super hladká elastická tkanina, doplnená jemnou zvodnou čipkou. Tieto polobedrové nohavičky majú vpredu pás z jemne lesklej elastickej čipky, ktorou je lemovaná aj zadná časť. Čipka perfektne prilieha, čím nevytvára nežiadúce zárezy, viditeľné ...

 19.99 Zistiť viac
Športové digitálne hodiny so stopkami a 6 číslicami

Športové digitálne hodiny so stopkami a 6 číslicami

Časovačom Timer 6 výrobca Capital Sports prináša prakticky a opticky oslovujúce digitálne hodiny, ktoré presne riadia čas jednotlivých častí tréningu, pričom nezáleží na tom, či cvičíte podľa tréningových foriem ako tabata, Cross-Training či sériové cvičenie. Ak sa timer nepoužíva počas tréningu, tak zobrazuje ...

 162.90 Zistiť viac
Madre Selva – Find The Panda

Madre Selva – Find The Panda

Značka Madre Selva v sebe spája vášeň pre farby, výrazné vzory a prírodné materiály. Prichádza tak s doplnkami a dekoráciami, ktoré urobia radosť každému milovníkovi tropických destinácií. Set 3 uterákov a osušky.

 83.00 Zistiť viac
Kuchynský robot v retro krémovej farbe – Bella Pico 2G

Kuchynský robot v retro krémovej farbe – Bella Pico 2G

Veľký malý pomocník: kuchynský robot Klarstein Bella Pico 2G prináša nový výkon s obvykle vysokou kvalitou, jednoduchou obsluhou a priestorovo úsporným dizajnom. Má kompaktné rozmery, ktoré sa zmestia aj na menšie pracovné dosky, kombinuje s veľkou miskou na miešanie s objemom 5 litrov a s mimoriadne silným motorom, ...

 106.90 Zistiť viac
Obľúbený
Koreničky so stojanom

Koreničky so stojanom

Sada koreničiek je ako praktický, tak moderný pomocník do vašej kuchyne. 16 koreničiek v drevenom otočnom stojane vašu kuchyňu zaručene oživí, ale aj uľahčí vašu prácu. Stojan je vyrobený z tvrdého dreva. Koreničky s objemom 80 ml sú sklenené s pochrómovaným uzáverom a plastovým sypadlom.

 32.00 Zistiť viac
Luxusný epilátor PERFECT SKIN – Concept

Luxusný epilátor PERFECT SKIN – Concept

Túžite po hladkej pokožke bez chĺpkov? S IPL epilátorom Concept IL3020 Perfect Skin toho môžete dosiahnuť v pohodlí svojho domova. Využíva technológiu intenzívneho pulzného svetla (IPL), ktorá bola podrobená viac než 15 rokom klinických testov po celom svete. 

 190.00 Zistiť viac
Forma na koláč

Forma na koláč

Máločo chutí lepšie ako výborný voňavý koláč. Každá gazdinka ocení túto pomôcku, vďaka ktorej sa dá upiecť tradičný koláč nádherného tvaru. Keramická forma je vhodná na pečenie v elektrických, plynových i mikrovlnných rúrach.

 18.39 Zistiť viac
Načítať ďalšie
Poraď mi darček
Logo