30 darčekov pre zdravotné sestričky, ktoré si budú skutočne ceniť

Hľadáte skutočne špeciálny darček pre zdravotnú sestru, aby ste im prejavili uznanie za všetku ich tvrdú prácu? Vyberte si skvelý darček z nášho zoznamu, ktorým dokážete ich prínos oceniť. A je jedno či ho dáte čerstvej absolventke zdravotnej školy, skúsenej zdravotnej sestričke alebo pracovitému zdravotníckemu pracovníkovi – pre každého máme niečo. Od plyšových darčekov, ktoré ich trošku rozmaznajú a podporia úľavu od stresu, až po sentimentálne pripomienky lásky, ktorá ich čaká doma. Tieto darčeky urobia dlhé hodiny na smene o niečo kratšími a rozosmejú každého zdravotného pracovníka.

1 Masážny prístroj na odstránenie stresu

Masážny prístroj na odstránenie stresu

Ak ste unavený, napätý, bolia vás svaly alebo potrebujete len dobrú masáž a rýchlu masáž, je toto multifunkčné masážne zariadenie dobrou voľbou. Účinné zmiernenie nepríjemného napätia a stuhnutosti. Skvelý nástroj pre športovcov na regeneráciu svalov. Napomáha odstrániť príznaky únavy a vyčerpania. Univerzálne použitie na viac častí tela: krk, ramená, chrbát, pas alebo stehna. Príjemná relaxácia po náročnom pracovnom dni.

2 Zvonček sestrička

Zvonček sestrička

Zvonček povolanie patrí medzi najobľúbenejšie mini remeselné diela. Môžte si byť istý, že práve ním potešíte obdarovaného priateľa, či kolegu a vyčaríte mu úsmev na jeho tvári.

3 Hanus Modrý čaj

Hanus Modrý čaj

Tento zaujímavý modrý čaj zlepšuje náladu, výborný pre nervovú sústavu, aj na detoxikáciu, pôsobí pri zápche a má protizápalové účinky.

4 Sloník pre šťastie prívesok

Sloník pre šťastie prívesok

Prívesok z 375 zlata v tvare kontúry slona s chobotom a očkom, ktoré tvorí ligotavý číry zirkón. Povrch je lesklý a hladký.

5 Balenie malých skúmaviek s kampotským korením v darčekovej krabičke

Balenie malých skúmaviek s kampotským korením v darčekovej krabičke

Obľúbené balenie malých skúmaviek s Kampotským korením je späť! Otvorte krabičku a kochajte sa pohľadom na jednotlivé guľôčky, ktorých zber podlieha precíznej selekcii už v Kambodži.  Skvelý darček pre gurmánov, ktorí s Kampotským korením začínajú.
6 Zelená káva s kardamómom

Zelená káva s kardamómom

Nezvyčajná a lahodná káva pre všetkých kávičkárov. Rozpustný cereálny kávovinový nápoj so Zelenou kávou a cejlónskou BIO Škoricou. Obsahuje až 3 g extraktu zo zelenej kávy (coffea arabica L. s obsahom kyseliny chlorogénovej 45 %)! Osvieži, nakopne, navodí pocit pohody. Vhodný na každodennú konzumáciu.

7 Jihlava Zelená káva

Jihlava Zelená káva

Zelená káva s kofeínom, vitamínmi E, C, B3. Je zdrojom železa, vápnika, selénu a prírodných antioxidantov. Má svetlo zelenú farbu a chutí skôr ako bylinný čaj s kofeínom.

8 Chocolate Patrik Bonboniéra slaný karamel 95g

Chocolate Patrik Bonboniéra slaný karamel 95g

Lahodná čokoládová bonboniéra naplnená desiatimi čokoládovými pralinkami ozdobená údenou morskou soľou.

9 Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Chcete urobiť veľkú radosť blízkemu človeku, ktorý sa nepohne z kuchyne? Alebo jednoducho hľadáte krásny, osobitý a zároveň praktický darček? Naša elegantná drevená kuchynská doštička je perfektná na krájanie či servírovanie a vďaka svojmu kvalitnému materiálu bude dlho slúžiť ako pripomienka vášho unikátneho darčeka.

10 Vibračný masážny valček

Vibračný masážny valček

Vibračná masážna terapia je nový hit v kozmetickej technológii. Prispieva k revitalizácii a vyhladeniu pokožky, kde zmierňuje vrásky a opuchy. Odporúčame používať s kozmetickými prípravkami ETANI, ktoré sú určené na lifting pleti.

11 Olejové gule do kúpeľa – Darčeková kazeta

Olejové gule do kúpeľa – Darčeková kazeta

Olejové gule do kúpeľa s príjemnou a dlhotrvajúcou vôňou citrónovej trávy, ruže, nevädze či nechtíka prináša relaxáciu a uvoľnenie tela pri kúpeli. Obsahujú zvláčňujúce zložky, ktoré Vašu pokožku zjemní a hydratujú. Gule popri ďalších prospešných zložiek obsahujú aj bambucké a kakaové maslo, čím zaisťujú pokožke dôslednú hydratáciu a dodávajú jej vitamín E.

12 Vložky do topánok s magnetom

Vložky do topánok s magnetom

S gélovými vložkami do topánok s magnetmi budete chodiť ako po machu. Magnet so svojimi liečebnými účinkami zlepšuje prekrvenie, privádza bunkám živiny a kyslík, tíši bolesti nôh a zmenšuje opuchy.

13 Mini cestovná sada pinziet Slant – Tweezerman

Mini cestovná sada pinziet Slant – Tweezerman

Sada 3 menších ocelových pinziet v ružovom púzdre. Balenie obsahuje tri najobľúbenejšie pinzety Tweezerman. Ikonciká pinzeta Slant so šikmým hrotom je ideálna na úpravu obočia - jej hrot má sklon 25° pre precíznu manipuláciu. Špicatá pinzeta Point pomôže vytrhnúť aj tie najmenšie a zarastajúce chĺpky alebo fúzy. 

14 Skin Food do každej kabelky

Skin Food do každej kabelky

Set Skin Food do každej kabelky v sebe ukrýva nenahraditeľných pomocníkov, ktorých oceníte vždy a všade. Malé balenie multifunkčného krému Skin Food a ošetrujúci balzam Skin Food Lip Butter sú kozmetickými nevyhnutnosťami pre každú ženu. Urobte radosť kamarátke, mamičke alebo pokojne aj sebe! Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

15 Fľaša Stardust Infinity

Fľaša Stardust Infinity

Fľaše EQUA STARDUST vznikli v slovinskom dizajnerskom štúdiu Desnahemisfera. Sú vyrobené z borosilikátového skla, vďaka ktorému sú ľahké a 100% recyklovateľné. Borosilikátové sklo je známe aj pre svoju tvrdosť, odolnosť voči teplu a chemikáliám. Vrchnák je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

16 My káva 100% Arabica

My káva 100% Arabica

Niet krajšieho zážitku ako si vychutnať posedenie pri tak dobrej káve, že nás to "zladí a nabudí". :-) My káva je zmesou tých najlepších Arabík, ktoré sa navzájom dopĺňajú a vyslednej káve dodávajú charakteristickú chuť a vôňu. Je to káva s príjemnou sladkosťou a chuťovou plnosťou. Má ľahké telo a nie príliš dlhú dochuť. Káva je vhodná pre správnych kávopičov.

Ďalšie nápady na darčeky

Alebo môžete minúť svoje ťažko zarobené peniaze na niektorý z týchto darčekov

Maják – soľnička a korenička s olejničkou 3v1

Maják – soľnička a korenička s olejničkou 3v1

Prečo si nedopriať kúsok dovolenky aj vo všedné dni? S dizajnovým setom na dochutenie pokrmov na vás dýchne morský vzduch pri každom jedle. Soľnička, korenička a dávkovač na olejovú zálievku sa na seba môžu naskladať, aby tvorili vysoký pobrežný maják. Či už budete grilovať s priateľmi, dopriavať si piknik vo vode ...

 12.00 Zistiť viac
Obľúbený
Xbox Series S

Xbox Series S

Najmenší Xbox v histórii je tu. Konzola novej generácie, Xbox Series S so sebou prináša všetky kľúčové aspekty pre najnovšie hry: rýchlejšie načítanie, stabilnejšia obrazová frekvencia (frame rate) a bohatší a dynamickejší grafický svet. Ideálny darček pre všetkých, v ktorých stále zostalo kus dieťaťa. Konzola ...

 280.00 Zistiť viac
Olejové gule do kúpeľa – Darčeková kazeta

Olejové gule do kúpeľa – Darčeková kazeta

Olejové gule do kúpeľa s príjemnou a dlhotrvajúcou vôňou citrónovej trávy, ruže, nevädze či nechtíka prináša relaxáciu a uvoľnenie tela pri kúpeli. Obsahujú zvláčňujúce zložky, ktoré Vašu pokožku zjemní a hydratujú. Gule popri ďalších prospešných zložiek obsahujú aj bambucké a kakaové maslo, čím zaisťujú pokožke ...

 12.75 Zistiť viac
PANDORA Harry Potter náramok „Zlatá strela“

PANDORA Harry Potter náramok „Zlatá strela“

PANDORA Shine je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra s pozlátením žltým zlatom. PANDORA Rose je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra s pozlátením ružovým zlatom. Upozorňujeme, že jemná farba šperkov s vysokým obsahom medi sa môže časom v dôsledku nosenia zvýrazniť a jemne ...

 359.00 Zistiť viac
Obľúbený
Univerzálny cestovný adaptér pre 150 krajín

Univerzálny cestovný adaptér pre 150 krajín

Ak často cestujete, určite uvítate tento vysúvací adaptér, ktorý mení najrôznejšie tamojšie zásuvky na použiteľné pre zariadenia s naším štandardom zásuviek. Je kompatibilný s veľkým množstvom svetových štandardov a zároveň je najmenším plne uzemneným 3-pólovým adaptérom vôbec.

 27.90 Zistiť viac
Vŕtací skrutkovač aku v taške

Vŕtací skrutkovač aku v taške

Praktický a ľahký vŕtací aku skrutkovač je určený na doťahovanie a povoľovanie skrutiek, ďalej na vŕtanie do dreva, kovu a plastov. Sada tiež obsahuje puzdro s vrtákmi a bitmi. Všetko náradie a príslušenstvo je uložené v peknej pevnej textilnej taške s organizérom.

 73.00 Zistiť viac
The Pizza Bible

The Pizza Bible

Komplexný sprievodca výrobou pizze, ktorý pokrýva deväť rôznych regionálnych štýlov vrátane štandardov ako neapolský, rímsky a chicagský. Must-have darček pre toho, kto pizzu okrem pojedania aj pečie.

 31.39 Zistiť viac
Podsedák – Medveď

Podsedák – Medveď

Originálne riešenie podsedáku s motívom zvieracích kamarátov si zamilujú nielen deti, ale iste ho ocenia aj dospelí pri zariaďovaní detských ineriérov, pri cestovaní alebo detských párty. Podsedák je vyrobený z jemného mikrovlákna a ľahko sa udržiava. Ideálne aj ako inšpirácia na darček.

 7.00 Zistiť viac
Obľúbený
Prenájom Hummer H2 najdrsnejší off-road sveta

Prenájom Hummer H2 najdrsnejší off-road sveta

Hummer H2 nie je len obrovský, je proste monštrózny a pochopí to ihneď každý majiteľ SUV, ktorý sa pristaví vedľa neho. Dominancia, výkon, neotesaná sila 4x4 a to všetko stále s vodičským oprávnením skupiny B! Spomienka na prenájom Hummer H2 zostane vo vás určite ešte poriadne dlho.

 109.00 Zistiť viac
Obľúbený
Veselé prasiatko do chladničky

Veselé prasiatko do chladničky

Prasiatko do chladničky je vtipnou pomôckou, ako zamedziť častým nájazdom na chladničku. Prasiatko má zabudované čidlo, vďaka ktorému zachrochtá zakaždým, keď otvoríte chladničku a ona sa rozsvieti.

 11.00 Zistiť viac
Neónové Nintendo Switch

Neónové Nintendo Switch

Nintendo Switch je hybridná konzola, ktorej súčasťou je konzola Switch, dokovacia stanica pre Switch a ovládače Joy-Con. Konzola Switch má 4GB RAM a internú pamäť 32 GB. Odnímateľná tabletová časť má 6.2", 720p multi dotykový displej. Hlavnou časťou herného systému je konzola Switch, batériou nabíjaný, tabletu podobný ...

 275.99 Zistiť viac
Obľúbený
Termoska S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

Termoska S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

Termoska nerezová s dekorom S tebou mě baví svět v tvare plechovky je veľmi zaujímavá a nápaditá svojím tvarom. Udrží až 12 hodín teplú a 8 hodín studenú vodu. Čím viac je naplnená, tým lepšie plní svoju funkciu.

 11.00 Zistiť viac
Vyhrievacia topánka

Vyhrievacia topánka

Vyhrievacia topánka spríjemní vaše dni kedykoľvek nie je vonku zrovna teplo. Ponúka rozhraní troch teplotných nastavení. Topánka je prateľná v práčke.

 31.00 Zistiť viac
Svadobné poháre pre nevestu a ženícha

Svadobné poháre pre nevestu a ženícha

Čím iným by si novomanželia v ich veľký deň mali pripiť, než originálnym a štýlovým pohárom? Svadobný pohár pre nevestu je decentne zdobený bielymi ružami a tylom, pohár pre ženícha zas hodvábnou stuhou a zamatovo hebkým motýlikom. Obe na sebe majú dekoráciu v podobe trblietavých kamienkov. Prémiové poháre od ...

 26.00 Zistiť viac
Obľúbený
Profesionálna meteostanica s bezdrôtovým senzorom

Profesionálna meteostanica s bezdrôtovým senzorom

Táto profesionálna meteostanica meria vonkajšiu a vnútornú teplotu, barometrický tlak v relatívnych a absolútnych hodnotách, dažďové zrážky pomocou denného, týždenného a mesačného množstva dažďa (mm/in). Displej ukazuje index počasia pre vnútorný rosný bod, vonkajší chlad vetra, poryv vetra alebo jeho priemernú ...

 97.00 Zistiť viac
Obľúbený
Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Chcete urobiť veľkú radosť blízkemu človeku, ktorý sa nepohne z kuchyne? Alebo jednoducho hľadáte krásny, osobitý a zároveň praktický darček? Naša elegantná drevená kuchynská doštička je perfektná na krájanie či servírovanie a vďaka svojmu kvalitnému materiálu bude dlho slúžiť ako pripomienka vášho unikátneho darčeka.

 23.00 Zistiť viac
Posledné čisté tričko

Posledné čisté tričko

S týmto vtipným tričkom vymaľuješ úsmev na tvárach ľudí. Robiť dobrú náladu sebe aj iným je veľkým darom pre každého, kto taký dar má. Preto tu máte možnosť obdarovať seba či iných vtipným tričkom od Valacha. Tričko je UNISEX.

 10.99 Zistiť viac
Golfový kurz so skúsenými trénermi

Golfový kurz so skúsenými trénermi

Profesionálni tréneri v Best Swing Golf Academy robia tento krásny šport za prístupné ceny, aby klienti akadémie mali z hry čo najväčšiu radosť, správne športové nasadenie a pohyb v peknej prírode. 

 139.90 Zistiť viac
CALVIN KLEIN legíny

CALVIN KLEIN legíny

Doprajte svojej priateľke alebo kamarátke dokonalé pohodlie a nadčasový look s legínami od Calvin Klein. Dokonale sa prispôsobia vašej postave a udržia s vami  tempo počas bežného dňa či jednoduchšieho cvičenia. Sú dostatočne vysoké v páse, pre ešte väčší komfort pri nosení. Elastická pásová guma je širšia aby ...

 26.99 Zistiť viac
Obľúbený
Magnetický pás na zápästie pre každého kutila

Magnetický pás na zápästie pre každého kutila

Kvalitný magnetický pás na náradie je ideálny pomocník pri práci s drobnými kovovými dielmi, ako sú napríklad klince alebo skrutky. Veľmi sa hodí pri prácach vo výškach alebo na tmavých miestach. Zapína sa na suchý zips.

 14.00 Zistiť viac
Luxusné čierne masážne kreslo – NAIPO MGCHR-A150

Luxusné čierne masážne kreslo – NAIPO MGCHR-A150

Čierne masážne kreslo je ideálny darček pre manžela na výročie, keď mu chcete dopriať absolútny relax, či ako darček za promócie pre usilovného študenta, ktorý má za sebou stresujúce obdobie. Poskytne dokonalé uvoľnenie celého vášho tela. Vysoko efektívna masážne kreslo zabezpečí, že počas iba 20 minút si vaše telo ...

 759.90 Zistiť viac
Dámska mikina Athlete Black – GymBeam

Dámska mikina Athlete Black – GymBeam

Dámska mikina Athlete Black bude vašim spoločníkom na ceste za splnením vašich fitness cieľov. Vďaka kvalitnému materiálu si ju počas tréningu zamilujete a štýlový dizajn s kapucňou vám dokonale padne na bežné nosenie. Vďaka nápisu GymBeam budete zároveň reprezentovať svoj životný štýl.

 19.95 Zistiť viac
Stolová lampa Dragonflight

Stolová lampa Dragonflight

Byť voľný ako vták... alebo vážka. Elegantná lampa Dragonflight, ktorá už na prvý pohľad zaujme svojím jedinečným a dômyselným dizajnom v podobe vážky jemne balansujúcej na špičke kužeľového stojana. Môžete ho kedykoľvek odstrániť - bude sa rovnako dobre držať na prste alebo na akomkoľvek inom povrchu. 

 186.00 Zistiť viac
Sada náradia – Pink

Sada náradia – Pink

Táto sada bude skvelým darčekom pre všetky praktické ženy a dievčatá. Nájde uplatnenie v domácnosti i pri zložitejších prácach v dielni. Materiál náradia je uhlíková oceľ s pochrómovaním.

 41.00 Zistiť viac
Ručne vytvorená mandala od Ľuba Slejzáka – vzácne dielo pre váš domov

Ručne vytvorená mandala od Ľuba Slejzáka – vzácne dielo pre váš domov

Ručne vytvorená mandala bude najpôsobivejším bodom vašej domácnosti. Čo vám napadne, keď sa na ňu zahľadíte? Možno nespustíte oči z prepracovaných detailov a každý deň objavíte nový. Možno si niečo tajne zaželáte. A keď sa vám zlepší nálada, upevní zdravie či pribudne viac peňazí na účte, poďakujte sa tomuto kúsku ...

 29.00 Zistiť viac
Obľúbený
Štvorkolka Buzzy – Nitro

Štvorkolka Buzzy – Nitro

Fantastická šliapacia motokára BERG Buzzy - Nitro v dizajne off-road, je vhodná aj pre najmenších vodičov. Vďaka motokáre sa deti ľahko a rýchlo naučia šliapať. Najskôr sa môžu odrážať nohami od zeme a než sa nazdáte, budú mať nožičky na pedáloch.

 162.00 Zistiť viac
Lopta pre psy s lanom

Lopta pre psy s lanom

Kúpte svojmu psíkovi túto skvelú a zábavnú hračku. Vďaka Pešek Dummy loptičke Flamingo si užijete spolu veľa zábavy a spoločne strávených chvíľ v záhrade, v parku alebo na lúke. Ideálna pre malé i veľké psy.

 10.00 Zistiť viac
Akupresúrna bedrová podložka a sedák

Akupresúrna bedrová podložka a sedák

Táto akupresúrna podložka poslúži ako sedák na stoličku alebo ako opierka chrbta. Je anatomicky tvarovaná, čím podporuje správne držanie tela a vzpriamenú polohu pri sedení. Napomáha pri bolestiach hlavy, krku, chrbta, chronickej únave a nespavosti.

 25.00 Zistiť viac
Pozlátený medailón Anjelské krídla

Pozlátený medailón Anjelské krídla

PANDORA ME prívesok - medailón s anjelskými krídlami, ktoré sú symbolom ochrany. Prívesok je zdobený čírymi zirkónmi. Nový koncept PANDORA ME vám dáva ešte väčšiu slobodu v tvorení vlastných kombinácii šperkov. Môžete si tak vychutnať maximálnu originalitu a slobodu.

 55.00 Zistiť viac
Neónová dekorácia Pizza

Neónová dekorácia Pizza

Toto bude milovať každý neskonalý fanúšik pizze. Touto neónovou dekoráciou si ho získate nielen cez jeho žalúdok. Už sa bude tešiť až si objedná chutnú prepečenú pizzu a zapne darček od vás.

 82.00 Zistiť viac
Ľudový pohár vtáčiky

Ľudový pohár vtáčiky

Keramický pohár s tradičným slovenským ľudovým vzorom výborne poslúži na Vašu rannú kávu alebo čaj. Ľudový pohár je vyrobený z kvalitnej keramiky. Určite poteší každého milovníka slovenskej ľudovej tvorby a folkloristov telom ja duchom. Poháre s vysokým povrchovým leskom sú potlačené tradičnými slovenskými ľudovými ...

 8.90 Zistiť viac
Darčeková ploskačka s príslušenstvom

Darčeková ploskačka s príslušenstvom

Nerezová ploskačka v jednoduchom napriek tomu krásnom dizajne, ktorá poteší. Ploskačka sa hodí do spoločnosti, prírody aj na cesty. Pohodlne ju schováte do vrecka alebo do tašky či batohu. 

 16.00 Zistiť viac
My káva 100% Arabica

My káva 100% Arabica

Niet krajšieho zážitku ako si vychutnať posedenie pri tak dobrej káve, že nás to "zladí a nabudí".  My káva je zmesou tých najlepších Arabík, ktoré sa navzájom dopĺňajú a vyslednej káve dodávajú charakteristickú chuť a vôňu. Je to káva s príjemnou sladkosťou a chuťovou plnosťou. Má ľahké telo a nie ...

 27.55 Zistiť viac
2-dielna sada pohárov na whisky

2-dielna sada pohárov na whisky

Pohár EXCLUSIVE na nôžke sa skoseným horným okrajom vyzerá veľmi zaujímavo. Skvele sa hodí na whisky, brandy alebo koňak. Je ručne fúkaný a rezaný. Možno umývať v umývačke riadu.

 11.00 Zistiť viac
Obrátený dáždnik, ktorý vietor nezničí – Kazbrella

Obrátený dáždnik, ktorý vietor nezničí – Kazbrella

Toto je trochu iný dáždnik. Vďaka špeciálnemu mechanizmu sa strecha dáždnika pri otváraní a zatváraní preklopí. Bežné dáždniky sú v zloženom stave na vonkajšej strane mokré od dažďa. S týmto dáždnikom zostane mokrá strana aj po zložení na opačnej strane od tela – a tým nedochádza k zamokreniu oblečenia pri nosení ...

 9.90 Zistiť viac
Obľúbený
Mosadzná valaška veľká

Mosadzná valaška veľká

Valaška v minulosti slúžila pri pohybe v ťažkom horskom teréne, na podopieranie či presekávanie sa húštinami, na sebaobranu, alebo napríklad na sekanie dreva, či priťahovanie oviec pri dojení. Mosadzná valaška je veľmi cenný a hodnotný dar pre vzácne príležitosti, jubileá a zahraničné návštevy.

 119.90 Zistiť viac
Sterilizačný box s ozónom

Sterilizačný box s ozónom

Tento výrobok je určený pre sterilizáciu vecí osobnej potreby alebo potrieb pre domácnosť, ako napr. telefóny, kozmetické štetce, šperky, holiace strojčeky, kefky na zuby, erotické pomôcky, cumlíky, hrebene, okuliare a ďalšie predmety dennej potreby, ktoré majú tendenciu byť infikované vírusmi a baktériami.

 50.00 Zistiť viac
Masážná frekvenčná myš

Masážná frekvenčná myš

Vďaka tejto frekvenčnej myši docielite účinné pulzné masáže brucha, chrbta, zadku a stehien. Má preukázateľne utišujúci vplyv na svalovú bolesť a napätie. Docielite tiež účinného chudnutia a úbytku celulitídy.

 16.00 Zistiť viac
Obľúbený
Sebapoznanie

Sebapoznanie

Hra SEBAPOZNANIE ti má pomôcť prostredníctvom špeciálnych kartičiek spoznať samého/samú seba. Ideálny darček pre kamarátov, s ktorým objavia svoje hĺbky.

 17.99 Zistiť viac
Reflexný postroj s LED pre športovcov

Reflexný postroj s LED pre športovcov

Milujete šport a najlepšie sa pri ňom odreagujete? Neviažte sa viac len na deň, ale užite si beh i bicyklovanie aj počas večerných hodín. O svoju bezpečnosť sa nebudete musieť báť vďaka reflexnému postroju s LED pre športovcov. Samozrejme je vhodný aj pri zvyčajných presunoch v tme.

 21.95 Zistiť viac
Khaki boxerky Gentleman

Khaki boxerky Gentleman

Khaki klasické pánske boxerky. Materiál je vyrobený z modelového vlákna, ktoré je doplnené bavlnou a elastanom. Úplet je vhodný pre všetkých, ktorí hľadajú prírodné materiály.

 7.90 Zistiť viac
Bezpečnostná schránka Paris

Bezpečnostná schránka Paris

Oceľová bezpečnostná schránka v podobe knihy je vhodná pre uchovanie bankoviek a mincí. Chrbát knihy je úplne autentický papier a stránky knihy sú vyrobené v imitácii papiera v plastovom prevedení. Pokladňa je uzamykateľná a je dodávaná vrátane 2 kusu kľúčov.

 13.00 Zistiť viac
Zubná pasta s čiernym uhlím a bielacim účinkom

Zubná pasta s čiernym uhlím a bielacim účinkom

Inovatívna zložka známa ako Teavigo TM (aktívna látka zo zeleného čaju) zaručuje úplnú dentálnu starostlivosť: chráni pred zubným kameňom, má antibakteriálny účinok a zanecháva dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti. Predstavujeme sviežejšiu zubnú pastu s väčším bieliacim efektom, čiernu ako uhlie. Doprajte si ...

 12.90 Zistiť viac
Goral slivovica 52% 3L

Goral slivovica 52% 3L

Veľký darček pre veľkých ľudí, skvelý slovenský destilát z čistých sliviek určite povzbudí telo i dušu. Pilotný produkt línie pravých značkových destilátov, ktoré sú svojou ušľachtilosťou, prírodným charakterom a originálnym dizajnom predurčené stáť na prvých priečkach medzi ovocnými destilátmi vôbec.

 197.99 Zistiť viac
Pokladnička Harry Potter – Zlatá strela

Pokladnička Harry Potter – Zlatá strela

V kovovej pokladničke s metlobalovou zlatou strelou ochránite svoje úspory ešte lepšie než v Gringottbank! Vhoďte mincu a sledujte, ako zmizne, bez toho aby sa vznášajúca ohnivá strela pohla. Skvelá pokladnička pre milovníkov a fanúšikov príbehov Harry Pottera!

 24.99 Zistiť viac
Ľudový hrnček bažant

Ľudový hrnček bažant

Keramický hrnček výborne poslúži na Vašu rannú kávu alebo čaj. Ľudový hrnček je vyrobený z kvalitnej keramiky. Určite poteší každého milovníka slovenskej ľudovej tvorby a folkloristov telom ja duchom. Hrnčeky s vysokým povrchovým leskom sú potlačené tradičnými slovenskými ľudovými vzormi.

 7.90 Zistiť viac
Tmavomodrý pelech pre psíka – Hapet Gya Pet

Tmavomodrý pelech pre psíka – Hapet Gya Pet

Chcete svojmu psíkovi poskytnúť komfortné a rozmerné miesto na spanie? Potom by vás mohol zaujať Hapet Gya Pet pelech pre psa. Tento typ pelechu je vytvorený pre malé plemená. Po materiálovej stránke tvorí pelech pre psa polyester a látka. Polyester je príjemný na dotyk. Látka bude mäkká na dotyk. Iste tiež oceníte, ...

 17.90 Zistiť viac
Kreatívne a rezacie spájkovacie pero – TOOLCRAFT

Kreatívne a rezacie spájkovacie pero – TOOLCRAFT

Táto skvelá pomôcka je určená pre kreatívne a trvanlivé úpravy rôznych materiálov. Slúži na vypaľovanie obrázkov či nápisov do dreva, kože, vosku alebo korku. Pre tieto účely sú k dispozícii rôzne vypaľovacie hroty a raznice. Okrem toho slúži výrobok ako spájkovačka pre menšie spájkovanie, strihanie šablón a rezanie ...

 33.00 Zistiť viac
Elektrický termohrnček

Elektrický termohrnček

Na cesty už len s elektrickým cestovným hrnčekom značky Kalorik. Hrnček disponuje inteligentným systémom regulácie teploty, má 3 rôzne úrovne ohrevu. Veko má navyše vstavaný teplomer, takže môžete skontrolovať teplotu nápoja vždy, keď sa budete chcieť napiť.

 28.00 Zistiť viac
Army kompas

Army kompas

Ste Zálesák na levelu 100 alebo sa len chcete zorientovať v horách? Tento vojenský kompas vám pomôže ľahko nájsť sever aj určiť vzdialenosť pozorovateľných objektov.

 10.95 Zistiť viac
Sada odznakov Friends – Chandler

Sada odznakov Friends – Chandler

Ste fanúšikom legendárneho seriálu Priatelia a chcete to ukázať celému svetu? Pomôžu vám s tým tieto originálne odznaky, ktoré si môžete pripnúť na oblečenie, tašku, či peňaženku a mať Priateľov stále pri sebe!

 5.79 Zistiť viac
Obľúbený
Fľaša Bamboo Infuse 500 ml – VanaVita

Fľaša Bamboo Infuse 500 ml – VanaVita

Fľaša Bamboo Infuse je dizajnová fľaša s objemom 500 ml vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a ekologického bambusového dreva. Je vhodná na horúce aj studené nápoje, a vďaka vynímateľnému cedítku poslúži aj na lúhovanie ovocia, byliniek či čaju. Štýlová fľaša s originálnym logom VanaVita vyrytým do bambusu rozhodne nesmie ...

 16.50 Zistiť viac
Maselnička – nádoba na maslo

Maselnička – nádoba na maslo

Nádoba na maslo alebo tiež ľudovo nazývaná maselnička slúži na uchovávanie a vkusné servírovanie masla. Tanierik s poklopom je prispôsobený na uchovávanie tzv. veľkého 250g masla. Poklop je vybavený praktickým úchopom slúžiacim k lepšej manipulácii.

 16.50 Zistiť viac
Hojdacia sieť s pevnou konštrukciou

Hojdacia sieť s pevnou konštrukciou

Nechajte svojho kolegu odchádzajúceho do dôchodku užívať si s hojdacou sieťou jedinečné momenty beztiažovej relaxácie. Táto sieť sa veľmi ľahko skladá a nosnosť má až 160 kg. Nič mu potom už nebude brániť, užívať si zaslúžený voľný čas.

 84.90 Zistiť viac
Obľúbený
Obličkový pás s baránkom

Obličkový pás s baránkom

Zima nemá šancu proti obličkového pásu z extra hrejivého baránka, ktorý je nepostrádateľným doplnkom počas chladného počasia. Pás skvele udrží váš chrbát v oblasti bedier i obličiek v teple a pomôže tak predísť nepríjemnému prechladnutiu.

 5.00 Zistiť viac
Obľúbený
THOMAS SABO Elements of nature tiger‘s eye gold

THOMAS SABO Elements of nature tiger‘s eye gold

Pánsky textilný náramok s tigrím okom, ktorý je inšpirovaný živlami - oheň, voda, vzduch a zem. A ich vplyvom na znamenia zverokruhu. V strede amuletu je pozlátenie 18 karátovým zlatom a vďaka odlišnej prirodzenej štruktúre tigrieho oka je každý kus skutočný unikát.

 149.00 Zistiť viac
Set príborov na pizzu

Set príborov na pizzu

S týmto setom príborov na pizzu môže párty naozaj začať. Pozvite kamošov, objednajte pizzu a užívajte. Príbory môžu ísť aj do umývačky riadu. Win-win!

 18.66 Zistiť viac
Obľúbený
Záhradný domček s farebným lemovaním – Woody

Záhradný domček s farebným lemovaním – Woody

Detský záhradný domček bude skvelou zábavou pre deti v záhrade. Domček je vyrobený z prírodného materiálu - smrekového dreva, strecha domčeka je s PVC fóliou, bez podlahy. Farba domčeka je prírodná, iba rámy okien, dverí a strechy sú farebne lemované. 

 177.00 Zistiť viac
Jazda so psím záprahom

Jazda so psím záprahom

Miluje krásnu zimnú prírodu, psov a šport. Darujte mu možnosť prevetrať sa bez hluku motora cez zasnežené Donovaly, alebo prírodou Oravy so psím záprahom, bude nadšený. Skúsený mašér ho zasvätí do tajov tohto výnimočného športu. Okrem samotnej jazdy mu tiež predvedie správnu starostlivosť a cvičenie psíkov.

 49.00 Zistiť viac
Ubulená hromádka štěstí

Ubulená hromádka štěstí

Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si...

 7.99 Zistiť viac
Javorový sirup Grade A

Javorový sirup Grade A

100% Javorový sirup bez pridaného cukru a aróm. Javorový sirup obsahuje mnoho zložiek, ktoré pôsobia veľmi pozitívne na ľudské zdravie. Pôsobí kladne na imunitu, produkciu hormónov alebo kardiovaskulárny systém, a navyše chráni cievy pred LDL cholesterolom. Preto je koniec ...

 6.49 Zistiť viac
Rodinné balenie bambusových kefiek

Rodinné balenie bambusových kefiek

Rodinné balenie bambusových kefiek pre dospelých a deti so štetinami soft, štetinami s aktívnym čiernym uhlím pre zosilnený bieliaci a čistiaci efekt. Prírodné, ECO-Friendly a kompostovateľné kefky.

 10.00 Zistiť viac
Obliečka na vankúšik – Mapa sveta

Obliečka na vankúšik – Mapa sveta

Dolaďte spálňu alebo pohovku cestovateľa krásnou obliečkou na vankúšik, ktorá má nádherné farby a precízne detaily. Je vyrobená digitálnou tlačovou technológiou. Predná a zadná strana obliečky je rovnaká.

 9.00 Zistiť viac
Veľký hrejivý perníček s horúcim srdcom

Veľký hrejivý perníček s horúcim srdcom

Potešte svojich blízkych originálnym darčekom. Tento veľký perníček vyzerá ako roztomilá hračka, ukrýva však v sebe špeciálny vankúšik v tvare srdca, ktorý sa dá zohriať a uľaví od bolesti či studených rúk. Ak sa vám však stane úraz a je potrebné niečo zachladiť, srdiečko sa dá tak isto i ochladiť a má potom i druhú, ...

 23.95 Zistiť viac
Champion Backpack

Champion Backpack

Champion brand vznikla v roku 1919. Od začiatku to bolo autentické americké oblečenie športovcov na ihrisku, aj mimo ihriska. Dnes sa kultová športová značka presunula do oblasti streetwear. Oblečenie zostáva kvalitné. V Shooos si nájdete na výber niekoľko pekných kúskov Champion pre ženy, aj pre mužov. Pozrite si ...

 52.00 Zistiť viac
Obľúbený
Darčekový kanister minibar

Darčekový kanister minibar

10-litrový darčekový kanister nadupaný darček pre muža. Poteší ako funkčná dekorácia alebo na aktívne víkendy s priateľmi. Minibar je vyrobený z nového 10l kanistra na benzín alebo naftu. Dvierka sú na pántoch a otváranie je na kovové západky. Z vnútornej strany dvierok je na dreve prichytená malá fľaša whisky. 

 151.85 Zistiť viac
Varič vajec

Varič vajec

Varič vajec Sencor SEG 720BP s priehľadným krytom je plne automatický. Stačí nastaviť režim varenia a varič vajec urobí všetko za vás. Nemusíte nič strážiť. Navyše má časovač so zvukovým signálom. Do nádoby na varenie sa zmestí až 7 vajíčok.

 14.00 Zistiť viac
Načítať ďalšie
Poraď mi darček
Logo