14 darčekov pre milovníkov psov, ktoré schváli každá labka

Jediná vec, ktorá je na tomto zozname darčekov pre milovníkov psov zložitá, je vybrať pre svojho psíka iba jednu vec. Každá psia mama alebo psí otec uvíta darček ozdobený odtlačkami labiek. Možno túžite po niečom personalizovanom len pre svojho domáceho maznáčika, ako je napríklad vlastný portrét domáceho maznáčika. Ak ste si práve zaobstarali nové šteniatko, nájdete tu praktické darčeky, ktoré vám pomôžu na vašej ceste „rodičovstvom“ napríklad postele pre psíkov. Zaručene tu nájdete aj špeciálne pochúťky pre svojich obľúbených maznáčov, ktorá im vyčarí úsmev na tvári.

1 Revolučná ECO DOG TOILET pre zvieratá

Revolučná ECO DOG TOILET pre zvieratá

Čistá záhrada bez psích exkrementov a zápachu moču? Exteriérová toaleta pre psíka vám ušetrí veľa starostí. Prírodný feromón v ECO DOG TOILET psa priťahuje a podporuje vykonanie potreby. Tuhý exkrement a moč sústreďuje stanica na jednom mieste, kde sa filtruje i zbavuje zápachu. Výsledkom je neškodná tekutina, ktorá neohrozuje trávnik ani podzemné vody a vaša rodina je chránená pred baktériami.

2 Tmavomodrý pelech pre psíka – Hapet Gya Pet

Tmavomodrý pelech pre psíka – Hapet Gya Pet


Chcete svojmu psíkovi poskytnúť komfortné a rozmerné miesto na spanie? Potom by vás mohol zaujať Hapet Gya Pet pelech pre psa. Tento typ pelechu je vytvorený pre malé plemená. Po materiálovej stránke tvorí pelech pre psa polyester a látka. Polyester je príjemný na dotyk. Látka bude mäkká na dotyk. Iste tiež oceníte, že ho možno prať v práčke.

3 Výcviková maškrta – Brit Jerky Venison Protein Bar

Výcviková maškrta – Brit Jerky Venison Protein Bar

Maškrty pre psov – výcvikové, divinová príchuť, pre všetky plemená s normálnou aktivitou, živočíšne bielkoviny 85%, bez obilnín.

4 Jazda so psím záprahom

Jazda so psím záprahom

Miluje krásnu zimnú prírodu, psov a šport. Darujte mu možnosť prevetrať sa bez hluku motora cez zasnežené Donovaly, alebo prírodou Oravy so psím záprahom, bude nadšený. Skúsený mašér ho zasvätí do tajov tohto výnimočného športu. Okrem samotnej jazdy mu tiež predvedie správnu starostlivosť a cvičenie psíkov.

5 Interaktívna hračka na maškrty s tenisovou loptičkou – Flamingo

Interaktívna hračka na maškrty s tenisovou loptičkou – Flamingo

Interaktívna hračka pre psov pre všetky plemená, s otvorom na maškrty, interaktívna, podporujúca rozvoj zmyslov.

6 Kolagén pre psy s fľašou na pitie

Kolagén pre psy s fľašou na pitie

Pre dobrého majiteľa by teda stopercentná starostlivosť o psa mala byť samozrejmosťou. A takáto starostlivosť, to nie je len dostatok krmiva a občasná návšteva veterinára. Skutočne kvalitný prístup v chove vášho najlepšieho kamaráta vyžaduje ešte čosi naviac.

7 Kvalitný šampón pre psíkov

Kvalitný šampón pre psíkov

Arpalit Neošampón na umývanie srsti psov, mačiek. Jemný šampón určený k pravidelnému mytiu srsti psov, šteňat, mačiek, mačiatok i iných kožušinových zvierat. Šampón má priaznivý účinok na zdravie a krásu srsti zvierat. Obsahuje vitamíny B3 a B5, olivový olej a elastín, nevysušuje a nedráždi pokožku, jeho pH je neutrálne. Srsť po pravidelnom ošetrení získáva jemnosť, pevnosť, pružnosť, hlboký lesk a jasné sfarbenie.
8 Nástenné hodiny – psík

Nástenné hodiny – psík

Nástenné hodiny so "živým motívom". Quartzový hodinový strojček poháňaný batériou. Záruka 2 roky.Talianska firma Lowell sa špecializuje na výrobu hodín od roku 1972. Trendy designy a kolekcie pre túto značku navrhujú s jemným talianskym citom známa štúdia. 

9 Kĺbová výživa sirup pre psov

Kĺbová výživa sirup pre psov

Veterinárny prípravok pre psov na zmiernenie bolesti kĺbov, zlepšuje hybnosť a výkonnosť. Odporúčame užívať preventívne od 3 mesiacov veku a ako podporu terapie psov s poškodenými kĺbmi.

10 Taška na bicykel pre psov – do 10 kg

Taška na bicykel pre psov – do 10 kg

Taška na bicykel Beeztees Xoex je skvelým spoločníkom na výlety a vychádzky na bicykli s vašimi psími miláčikmi. Ponúka malému psíkovi bezpečné a tiež pohodlné miesto.

11 Chladiaca podložka pre psov

Chladiaca podložka pre psov

Zaistite svojim domácim miláčikom ochladenie v sparných letných dňoch. Túto podložku jednoducho vyberiete z obalu a dáte do chladničky. Potom jej umiestnite na zem, najlepšie do tieňa. Chladiaci efekt trvá niekoľko hodín, záleží na okolitej teplote a teplote zvieraťa.

12 Vyčesávatko pre psov – FURminator

Vyčesávatko pre psov – FURminator

Darček za ktorý vám majitelia psov 100x poďakujú! Pes sa prestane škrabkať, mačka vylizovať a po byte prestanú lietať chlpy. FURminator deShedding Tool M Krátkosrsté plemena je praktický nástroj, ktorý pri pravidelnom používaní znižuje vypadávanie srsti až o 99%. Kefa na psa s kovovými hrotmi pre krátkosrsté plemená, vyčesávací, samočistiaci, pre zdravú srsť, pre lesklú srsť, odstraňuje uvoľnenú srsť, odstraňuje podsadu, redukcia pĺznutia, ergonomická rukoväť a odolný.
13 Akčná basketbalová loptička

Akčná basketbalová loptička

Kúpte svojmu psíkovi túto skvelú a zábavnú hračku. Vďaka akčnej loptičke Flamingo si užijete spolu veľa zábavy a spoločne strávených chvíľ v záhrade, v parku alebo na lúke. Ideálna pre malé i veľké psy.

14 Lopta pre psy s lanom

Lopta pre psy s lanom

Kúpte svojmu psíkovi túto skvelú a zábavnú hračku. Vďaka Pešek Dummy loptičke Flamingo si užijete spolu veľa zábavy a spoločne strávených chvíľ v záhrade, v parku alebo na lúke. Ideálna pre malé i veľké psy.

Ďalšie nápady na darčeky

Alebo môžete minúť svoje ťažko zarobené peniaze na niektorý z týchto darčekov

Dámska mikina Athlete Black – GymBeam

Dámska mikina Athlete Black – GymBeam

Dámska mikina Athlete Black bude vašim spoločníkom na ceste za splnením vašich fitness cieľov. Vďaka kvalitnému materiálu si ju počas tréningu zamilujete a štýlový dizajn s kapucňou vám dokonale padne na bežné nosenie. Vďaka nápisu GymBeam budete zároveň reprezentovať svoj životný štýl.

 19.95 Zistiť viac
Fľaša Mismatch Heavens

Fľaša Mismatch Heavens

Sklenená fľaša Mismatch Heavens bola navrhnutá s cieľom spojiť dva navzájom odlišné materiály do harmonického celku. Pevná a odolná sklenená fľaša s koženkovým obalom v kombinácii s kovovým držiakom, ktorý jej dodáva špeciálny lesk a štýl. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

 14.99 Zistiť viac
Obľúbený
Tričko žinčica Unisex

Tričko žinčica Unisex

Máte radi humor? Výborne! Robiť dobrú náladu sebe aj iným je veľkým darom pre každého, kto taký dar má. Preto tu máte možnosť obdarovať seba či iných vtipným tričkom od Valacha s nádychom jemného humoru či už v podobe slovných zvratov v nárečí Východného Slovenska, alebo s potlačou veselého ...

 12.50 Zistiť viac
Latino pre ženy začiatočníčky v Tanečnej škole TOP CENTRUM

Latino pre ženy začiatočníčky v Tanečnej škole TOP CENTRUM

Milujete latino rytmy, túžite po krásnej postave alebo hľadáte perfektné odreagovanie po práci? Nechajte sa zlákať na kurz horúcich latinsko-amerických tancov a spríjemnite si dni skvelým tancom. Latino pre ženy v tančiarni v Starom Meste alebo Petržalke v Tanečnej škole TOP CENTRUM.

 89.99 Zistiť viac
Thrustmaster Ferrari Spider – pre Xbox One

Thrustmaster Ferrari Spider – pre Xbox One

Vychutnajte si autentický pohlcujúci pretekársky zážitok na Xbox One s oficiálnym Ferrari 458 Spider! Pretekárskym volantom Ferrari 458 Spider ponúka Thrustmaster to najlepšie zo svojich rozsiahlych skúseností, aby umožnil všetkým hráčom - od začiatočníkov až po najskúsenejších používateľov - premeniť svoju rutinu pri ...

 109.99 Zistiť viac
Energizujúci šampón pre telo aj vlasy – Zúrivosť tigra

Energizujúci šampón pre telo aj vlasy – Zúrivosť tigra

Energizujúci šampón pre telo a vlasy TIGER je určený pre mužov, ktorí potrebujú po celom dni povzbudiť telo i myseľ! Organická Rozchodnica ružová je silný prírodný energetický stimulant, ktorý zaisťuje pleti aj vlasom vitalitu, redukuje viditeľné známky stresu a zvyšuje Vašu výkonnosť. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

 2.29 Zistiť viac
Multifunkčný ohrievač a sterilizátor – TrueLife Invio BW Double

Multifunkčný ohrievač a sterilizátor – TrueLife Invio BW Double

Ak chcete pre svoje dieťa vždy len to najlepšie, ale zároveň šetríte čas, vybavte svoju domácnosť kvalitným ohrievačom dojčenských fľašiek. Invio BW Double ohrieva materské mlieko alebo príkrm v dojčenskej fľaške rovnomerne a to vďaka cirkulácii ohrevu v pravidelných intervaloch a zároveň udržiava konštantnú teplotu.

 49.90 Zistiť viac
Ružové odrážadlo a šlapadlo

Ružové odrážadlo a šlapadlo

Odrážadlo Berg Go 2v1 v nádhernom ružovom prevedení je vhodné pre malé dievčatká i chlapcov od 10 mesiacov. Odrážadlo rastie s deťmi. Akonáhle si dieťa osvojí jazdu na odrážadle a naučí sa stabilite, môže sa začať pomaly učiť šľapať pomocou sklopných pedálov.

 116.00 Zistiť viac
Obľúbený
Kuchynský komplet Grill party

Kuchynský komplet Grill party

Staňte sa majstrom kuchárom a upečte celej rodine ich obľúbené dobrôtky s kuchynskou sadou Grill party. Sada sa stane skvelým doplnkom aj praktickým pomocníkom doma v kuchyni i pri záhradnom grilovaní.

 11.00 Zistiť viac
Najväčší a najkomplexnejší online kurz vďačnosti na 6 mesiacov

Najväčší a najkomplexnejší online kurz vďačnosti na 6 mesiacov

Vidíte veci príliš čierno, jednostranne a skreslene? Možno nevidíte mnoho dobrého, ktoré už máte! Zúčastnite sa najväčšieho a najkomplexnejšieho online kurzu vďačnosti na 6 mesiacov. Vďačnosťou dokážete priniesť do života viac radosti, do vzťahov viac vzájomnosti, do práce viac zmysluplnosti. Vďačnosť nám pomáha byť ...

 59.00 Zistiť viac
Super prsia Bra BOX

Super prsia Bra BOX

Cestovný box Super prsia Bra BOX pre šikovné uskladnenie Vašej podprsenky a spodného prádla na cestu. Už žiadne poškodenia podprsenky v kufri!

 11.90 Zistiť viac
Ľudový pohár vtáčiky

Ľudový pohár vtáčiky

Keramický pohár s tradičným slovenským ľudovým vzorom výborne poslúži na Vašu rannú kávu alebo čaj. Ľudový pohár je vyrobený z kvalitnej keramiky. Určite poteší každého milovníka slovenskej ľudovej tvorby a folkloristov telom ja duchom. Poháre s vysokým povrchovým leskom sú potlačené tradičnými slovenskými ľudovými ...

 8.90 Zistiť viac
Zelená káva s kardamómom

Zelená káva s kardamómom

Nezvyčajná a lahodná káva pre všetkých kávičkárov. Rozpustný cereálny kávovinový nápoj so Zelenou kávou a cejlónskou BIO Škoricou. Obsahuje až 3 g extraktu zo zelenej kávy (coffea arabica L. s obsahom kyseliny chlorogénovej 45 %)! Osvieži, nakopne, navodí pocit pohody. Vhodný na každodennú konzumáciu.

 3.80 Zistiť viac
Obľúbený
Bambusový stolík na notebook so zásuvkou

Bambusový stolík na notebook so zásuvkou

Pracujete dlho do noci a nechce sa vám neustále sedieť pri pracovnom stole? Praktický prenosný výškovo nastaviteľný stolík vám ponúkne toľko pohodlia, koľko len budete potrebovať. Vrchná časť je polohovacia, výšku je možné nastaviť do niekoľkých úrovní.

 23.00 Zistiť viac
Harry Potter prívesok Lietajúci kľúč – PANDORA

Harry Potter prívesok Lietajúci kľúč – PANDORA

HARRY POTTER x PANDORA pozlátený prívesok Lietajúci kľúč s detailom zlomeného krídla, ktorý stráži Kameň mudrcov. Preneste sa do sveta čarodejníkov, ktorý je plný kúziel a elixírov. Oslnivá a elegantná pozlátená kolekcia PANDORA je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra a pozlátená žltým zlatom. 

 79.00 Zistiť viac
Veľký hrejivý perníček s horúcim srdcom

Veľký hrejivý perníček s horúcim srdcom

Potešte svojich blízkych originálnym darčekom. Tento veľký perníček vyzerá ako roztomilá hračka, ukrýva však v sebe špeciálny vankúšik v tvare srdca, ktorý sa dá zohriať a uľaví od bolesti či studených rúk. Ak sa vám však stane úraz a je potrebné niečo zachladiť, srdiečko sa dá tak isto i ochladiť a má potom i druhú, ...

 23.95 Zistiť viac
Vodeodolný vak – Cattara

Vodeodolný vak – Cattara

Praktický vodeodolný vak uchová vaše veci v suchu, zabraňuje nielen vniknutiu vody, ale ochráni vaše veci tiež pred znečistením, pieskom alebo prachom. Chráňte svoju elektroniku a ďalšie cennosti. Nájde skvelé využitie na vode, pri kempovaní, cestovaní, atď.

 13.00 Zistiť viac
Biely box s červenými ružami

Biely box s červenými ružami

🌷 Čierny box s červenými ružami (L,XL,XXL) |🚚 Donáška kvetov, kytíc a darčekov v Bratislave a jej okolí.| Doručujeme každý deň aj počas sviatkov. 😎 | Najväčšie kvetinárstvo v Bratislave | Donáška kvetov a darčekov 24/7

 3.20 Zistiť viac
Masážny prístroj na odstránenie stresu

Masážny prístroj na odstránenie stresu

Ak ste unavený, napätý, bolia vás svaly alebo potrebujete len dobrú masáž a rýchlu masáž, je toto multifunkčné masážne zariadenie dobrou voľbou. Účinné zmiernenie nepríjemného napätia a stuhnutosti. Skvelý nástroj pre športovcov na regeneráciu svalov. Napomáha odstrániť príznaky únavy a vyčerpania. Univerzálne ...

 49.95 Zistiť viac
Detské bavlnené obliečky Požiarnik Sam

Detské bavlnené obliečky Požiarnik Sam

Doprajte svojim deťom pohodlný spánok a maximálne dobrodružstvo v ich snoch. Sprevádzať ich budú ich kamaráti z obľúbeného animovaného seriálu. Obliečky majú z každej strany iný vzor, môžete ich tak meniť podľa nálady.

 24.00 Zistiť viac
Bezpečnostná schránka Paris

Bezpečnostná schránka Paris

Oceľová bezpečnostná schránka v podobe knihy je vhodná pre uchovanie bankoviek a mincí. Chrbát knihy je úplne autentický papier a stránky knihy sú vyrobené v imitácii papiera v plastovom prevedení. Pokladňa je uzamykateľná a je dodávaná vrátane 2 kusu kľúčov.

 13.00 Zistiť viac
Čistič do mikrovlnnej rúry – nahnevaný kuchár

Čistič do mikrovlnnej rúry – nahnevaný kuchár

Originálny pomocník do kuchyne Nahnevaný kuchár vás poteší svojou jednoduchosťou - vyčistí vašu mikrovlnnú rúru ekologicky i bez použitia chémie a to počas chvíľky. Naplňte ho mixom vody a octu po vyznačené mierky a on vďaka vzniknutej pare odstráni nečistoty a mastnotu. Potom už len stačí všetko utrieť handričkou ...

 4.00 Zistiť viac
Odrážadlo motorka

Odrážadlo motorka

Odrážadlo motorka je pomocníkom pri prvých krôčikoch vášho malého pretekára. Poskytuje mu dostatočnú oporu a pomáha naučiť udržať rovnováhu. Jazdou na odrážadle si dieťa buduje svalovú hmotu. Krásne modré prevedenie. Vyrobené z kvalitného a odolného materiálu. 

 28.00 Zistiť viac
Lievance s vanilkovou príchuťou

Lievance s vanilkovou príchuťou

Tradičné lievance s vanilkovou príchuťou Express Diet skvele uspokoja chuť na sladké počas diéty. S vysokým obsahom proteínov a nízkym obsahom sacharidov, tukov a kalórií sú vhodné na redukčnú diétu, alebo na doplnenie proteínov do jedálnička. Sú vegan/bez laktózy.

 2.95 Zistiť viac
Stan Víla

Stan Víla

Stan pre dievčatká s motívom víly, materiál polyester, látka, biele vzpery, rozmery výrobku: 112 x 112 x 94 cm, výrobok obsahuje dlhšie šnúrky, preto nie je vhodný pre deti mladšie 36 mesiacov.

 20.00 Zistiť viac
Dievčenské ľudové šaty

Dievčenské ľudové šaty

Strihovo jednoduché a variabilné šaty na viacero použití. Šatôčky rastú spolu s dievčinkou. Stuhou regulované ramienka sa dajú prispôsobiť podľa potreby. Šaty sa neskôr dajú využiť ako tričko na ramienka. V prípade chladnejšieho počasia vyzerajú dobre s tričkom a legínami. Každé sú originálom, šité z prírodných ...

 20.79 Zistiť viac
Pijačka obaľovaná v koži

Pijačka obaľovaná v koži

Pijačka je tradičný pohárik na ovocné destiláty. Najlepšie chutí samozrejme známa domáca pálená. Tento pohárik používali už naši starí otcovia. Pohárik je obaľovaný v koži s gravírom a koženou šnúrkou na krk.

 8.55 Zistiť viac
Prútený kôš na piknik

Prútený kôš na piknik

Krásny a štýlový kôš z vŕbového prútia a môžete si dopriať pravé raňajky, obed alebo večeru v tráve. Užijete si tak skvelé chvíle so svojou rodinou alebo priateľmi.

 29.00 Zistiť viac
Obľúbený
Športové hodinky POLAR Vantage V Titan

Športové hodinky POLAR Vantage V Titan

Športové hodinky POLAR Vantage V Titan sú exkluzívne viacúčelové hodinky vhodné pre náročných a profesionálnych športovcov, ktorí sa neboja siahnuť až na pokraj svojich síl. Telo z titánu im dodáva nezameniteľný vzhľad a zároveň značne znižuje hmotnosť celého prístroja. Jedná sa preto o jedny ...

 599.90 Zistiť viac
Obľúbený
Sada karafy a pohárov na whisky

Sada karafy a pohárov na whisky

Elegantná karafa na whisky pre milovníkov lahodných a kvalitných nápojov. Krištáľovo jantárový alkohol bude to pre pravé pre túto karafu. Lom skla spôsobuje, že svetlo prechádzajúce nádobou sa hrá s farbou nápoja a tým zdôrazňuje jeho krásu.

 16.00 Zistiť viac
Kuchynská chňapka s magnetom – Mačky

Kuchynská chňapka s magnetom – Mačky

Chňapka skvele ochráni vaše prsty i zápästie, vďaka jej rozmerom. Je vybavená magnetom a praktickým pútkom pre pohodlné zavesenie kamkoľvek v kuchyni. Výhodou chňapky je teflónový povrch zo spodnej strany, ktorý je odolný voči vysokej teplote a zvyšuje účinnosť samotnej chňapky.

 5.00 Zistiť viac
Obľúbený
Meter – samolepka

Meter – samolepka

Kúpte svojim deťom tento krásny samolepiaci meter, ktorý okrem okrasnej funkcie plní aj tú praktickú. Samolepky nie sú určené len na stenu, možno ich lepiť aj na hladké povrchy, ako sú skrine, dvere alebo napríklad zrkadlo.

 18.00 Zistiť viac
Obľúbený
Štýlové samostmievacie kukly na zváranie

Štýlové samostmievacie kukly na zváranie

Nepodceňujte ochranu očí a tváre pri zváraní a zabezpečte si kvalitnú zváračskú ochranu. Železiarstvo Klein vám ponúka samostmievacie zváračské kukly s jedinečným dizajnom. Vyberte sebe, vášmu domácemu kutilovi alebo zváračskému profesionálovi z modelov: čierna, karbónová, americký orol, horiaca lebka a ďalšie.

 19.90 Zistiť viac
Obľúbený
Trekingové palice

Trekingové palice

Ideálny darček pre aktívnych dôchodcov alebo všetkých, čo sa radi hýbu. Nastaviteľné, odpružené palice, hliníkové telo, gumová krytka na hrote, nastaviteľné pútka, gumové držadlá.

 22.90 Zistiť viac
Závesy Pizza

Závesy Pizza

Pozor, tieto závesy môžu spúšťať nekontrolovateľnú chuť objednať si šťavnatú voňavú pizzu. Každý milovník pizze by ich mal mať doma, ale použitie na vlastné riziko.

Fľaša Stardust Infinity

Fľaša Stardust Infinity

Fľaše EQUA STARDUST vznikli v slovinskom dizajnerskom štúdiu Desnahemisfera. Sú vyrobené z borosilikátového skla, vďaka ktorému sú ľahké a 100% recyklovateľné. Borosilikátové sklo je známe aj pre svoju tvrdosť, odolnosť voči teplu a chemikáliám. Vrchnák je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele. Aktuálnu cenu zistíte v ...

 14.99 Zistiť viac
Masážna sviečka – hruška a cédrové drevo

Masážna sviečka – hruška a cédrové drevo

Vytvorte si nezameniteľnú atmosféru a doprajte sebe aj svojej polovičke uvoľňujúcu a vzrušujúcu erotickú masáž so sviežou masážnou sviečkou značky Lelo. Jej unikátne zloženie zanechá telo hodvábne jemné, vláčne, pokožka po masáži zostane zvlhčená a šťavnatá. Vyrobená je z prírodného sójového vosku, bambuckého masla, ...

 32.90 Zistiť viac
Predplatné zaujímavého časopisu

Predplatné zaujímavého časopisu

Čo tak darovať predplatné zaujímavého časopisu na jeden rok? Každý mesiac do schránky časopis, ako za starých čias, keď ešte boli noviny namiesto akčných letákov. Tak si na vás obdarovaný bude ešte dlho spomínať. V ponuke sú rôzne tituly, stačí len vybrať ten správny.

Hydrolyzovaný kolagén Inca Collagen

Hydrolyzovaný kolagén Inca Collagen

Inca Collagen je výživový doplnok, ktorý pozitívne ovplyvňuje bunkovú obnovu, regeneráciu a výživu pleti, pokožky, nechtov a vlasov.100% rybí kolagén v prášku na pitiePrémiový trojzložkový kolagén (obsahuje kolagén typu I, II, III)V dennej dávke až 3000 miligramovNajlepší pomer kvality a cenyOverený zákazníkmi

 54.00 Zistiť viac
Army kompas

Army kompas

Ste Zálesák na levelu 100 alebo sa len chcete zorientovať v horách? Tento vojenský kompas vám pomôže ľahko nájsť sever aj určiť vzdialenosť pozorovateľných objektov.

 10.95 Zistiť viac
Zemiak – kefa na zeleninu

Zemiak – kefa na zeleninu

Veselá kefa na čistenie zeleniny v tvare zemiaku, s ktorou vám pôjde práca rýchlo od ruky. Kefa má príjemnú matne béžovú farbu a vďaka ideálne dlhým bielym štetinám ľahko odstránite všetky nečistoty z povrchu zeleniny.

 4.00 Zistiť viac
Sklenená dóza na med – Medvedík

Sklenená dóza na med – Medvedík

Sklenená dóza na med z olovnatého krištáľového skla. Môžete aj experimentovať s rôznym obsahom, fantázii sa medze nekladú. Napríklad do nej skúste nasypať zmes farebných ovocných cukríkov, uložiť do nej kvalitné čokoládové pralinky alebo do nej nasypať napríklad len lentilky. 

 33.00 Zistiť viac
Osvetlená servírovacia tácka z medi

Osvetlená servírovacia tácka z medi

Pri dobrom víne záleží nielen na chuti, vôni a farbe, ale aj na tom, ako ho servírujete. A vďaka medenej tácke v elegantnom dizajne bude zážitok z konzumácie úplne dokonalý. Večer ho navyše môžete zapnúť a rozsvietiť príjemným svetlom, ktoré navodí tú správnu atmosféru.

 20.00 Zistiť viac
Obľúbený
Hasičské auto s funkčnou striekačkou

Hasičské auto s funkčnou striekačkou

Toto skvelé hasičské auto má plne funkčnú striekačku s dostrekom až 3 m. Do integrovanej nádobky na vodu sa zmestí až 250 ml. Auto má rebrík, ktorý sa otočí až o 270° a vysunie sa až o 60 cm.

 25.00 Zistiť viac
Obľúbený
Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Chcete urobiť veľkú radosť blízkemu človeku, ktorý sa nepohne z kuchyne? Alebo jednoducho hľadáte krásny, osobitý a zároveň praktický darček? Naša elegantná drevená kuchynská doštička je perfektná na krájanie či servírovanie a vďaka svojmu kvalitnému materiálu bude dlho slúžiť ako pripomienka vášho unikátneho darčeka.

 23.00 Zistiť viac
Obľúbený
Sada skúmaviek s kampotským korením a s mlynčekom v darčekovom balení

Sada skúmaviek s kampotským korením a s mlynčekom v darčekovom balení

Krásna sada malých skúmaviek s mlynčekom 15cm s patentovaným mechanizmom mletia CeraCut®. Špeciálna pieskovaná povrchová úprava dreva navodzuje pocit súladu s prírodou. Každý mlynček má unikátnu drevenú štruktúru, a preto nikdy nenájdete dva rovnaké kusy. Ručne robená drevená krabička z českého dreva krásne vonia po ...

 99.99 Zistiť viac
BUĎ CHLAP ponožky

BUĎ CHLAP ponožky

Pánske bambusové ponožky v granátovej farbe s logom Buďchlap!, ktoré musí mať každý správny muž. Bambusové spevnené ponožky s froté pätou a špičkou pre široké využitie.

 3.12 Zistiť viac
Náradie Highlander Condor

Náradie Highlander Condor

Náradie Highlander Condor je vreckové multifunkčné náradie s kliešťami, ktoré sa zmestí do každého vrecka. Nevyhnutná pomôcka pre drobné opravy doma aj v prírode. Súčasťou balenia je aj polyamidové puzdro na opasok. Ideálny darček pre veľkých dobrodruhov.

 29.90 Zistiť viac
PANDORA Harry Potter náramok „Zlatá strela“

PANDORA Harry Potter náramok „Zlatá strela“

PANDORA Shine je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra s pozlátením žltým zlatom. PANDORA Rose je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra s pozlátením ružovým zlatom. Upozorňujeme, že jemná farba šperkov s vysokým obsahom medi sa môže časom v dôsledku nosenia zvýrazniť a jemne ...

 359.00 Zistiť viac
ONLINE KURZ: Relaxačné techniky a mentalizmus (3 hod.)

ONLINE KURZ: Relaxačné techniky a mentalizmus (3 hod.)

Fantázia a tvorivosť sú prirodzené vlastnosti dieťaťa. Každé z nich verí, že môže byť, čím chce a vie si to aj predstaviť. Ako sa dá pozitívne tvoriť a ovplyvňovať realita? Každou myšlienkou, predstavou a emóciou, aj negatívnou. Náš život odráža naše myšlienky a pocity. Osvojte si relaxačné a vizualizačné techniky, ...

 80.00 Zistiť viac
Think Like A Monk

Think Like A Monk

Kniha v angličtine o Jay Shettym a jeho učeniu, ktoré sa dá aplikovať do každoenného života. "Jay Shetty, social media superstar and host of the #1 podcast 'On Purpose', distils the timeless wisdom he learned as a practising monk into practical steps anyone can take every day to live a less anxious, more meaningful ...

 18.95 Zistiť viac
Afrodiziakálne vonné sviečky TANTRA MAGIC

Afrodiziakálne vonné sviečky TANTRA MAGIC

Unikátna afrodiziakálna vonná sviečka Tantra Magic z rady Magnetifico - power of pheromones pre vytvorenie afrodiziakálnej, jedinečnej, intímnej a zvodnej atmosféry. Špeciálna technológia šetrná k zdraviu. Ručná výroba. Luxusný dizajn.

 15.00 Zistiť viac
Obľúbený
Termoska S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

Termoska S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

Termoska nerezová s dekorom S tebou mě baví svět v tvare plechovky je veľmi zaujímavá a nápaditá svojím tvarom. Udrží až 12 hodín teplú a 8 hodín studenú vodu. Čím viac je naplnená, tým lepšie plní svoju funkciu.

 11.00 Zistiť viac
Set príborov na pizzu

Set príborov na pizzu

S týmto setom príborov na pizzu môže párty naozaj začať. Pozvite kamošov, objednajte pizzu a užívajte. Príbory môžu ísť aj do umývačky riadu. Win-win!

 18.66 Zistiť viac
Detská trampolína so zvukmi

Detská trampolína so zvukmi

Veľa zábavy a zdravého pohybu zaistí deťom táto skvelá trampolína so zvukmi. Je ideálna pre deti od 18 mesiacov. Má štyri pohybom aktivované zvuky oceánu. Jej pekné modré prevedenie s obrázkami zvierat z oceánu je vhodné pre chlapcov i dievčatá.

 72.00 Zistiť viac
Kovové sánky s látkovým sedákom

Kovové sánky s látkovým sedákom

Kovové sánky s pevným látkovým sedákom majú veľmi ľahkú konštrukciu, ktorá umožňuje ľahkú manipuláciu v teréne aj transport. Kovová konštrukcia zaisťuje rýchly a zábavný zjazd. Týmto skvelým sánkam stačí aj malé množstvo ujazdeného snehu! Užite si s deťmi zimu plnú radovánok a skvelých zážitkov.

 23.00 Zistiť viac
Krásny aróma difuzér – svetlé drevo

Krásny aróma difuzér – svetlé drevo

Dizajnový elektrický aróma difuzér Vulcan je vhodný do každej domácnosti na zvlhčenie vzduchu. Vylaďte svoj domov do atmosféry pohody a pokoja. Difuzér je vhodný pre aromaterapiu, chromoterapiu (terapia pomocou svetla), vzhľadom k svojmu dizajnu je tento prístroj aj štýlovým interiérovým doplnkom.

 19.00 Zistiť viac
Ružový vejár s čerešňovým stromom

Ružový vejár s čerešňovým stromom

Prepracované drevo, jemná kresba čerešňového stromu. Farba na látke postupne prechádza z ružovej do žltej alebo zelenej. Môžete si vybrať, ktorú farbu si želáte. Farbu vidieť hlavne v zatvorenom stave.

 2,002.80 Zistiť viac
Varič – Lauben Sous Vide Stick

Varič – Lauben Sous Vide Stick

Chcete si doma pripraviť mäso, čo sa bude rozpadať na jazyku, ale pritom nestratí na objeme a vždy si zachová svoj tvar a farbu? Lauben Sous Vide Stick je ideálnym pomocníkom do kuchyne pre každého, kto chce ušetriť hodiny strávené pri sporáku, a napriek tomu dostať z ingrediencií maximum. Vďaka metóde varenia sous ...

 105.00 Zistiť viac
Teplovzdušná fritéza z nehrdzavejúcej ocele – AeroVital Deluxe

Teplovzdušná fritéza z nehrdzavejúcej ocele – AeroVital Deluxe

S teplovzdušnou fritézou Klarstein AeroVital Deluxe je nízkotučné varenie jedla rýchle a jednoduché. Fritéza AeroVital Deluxe frituje, pečie, griluje alebo opeká pomocou cirkulujúceho horúceho vzduchu s výkonom 1700 W. Teplo sa pritom distribuuje rýchlo a optimálne pomocou technológie highspeed-convection-technology a ...

 174.90 Zistiť viac
Domček bylinný z čaju

Domček bylinný z čaju

Exkluzívny darček na chvíle pohody s BIO bylinným mixom čajov. Čaje v BIO Domčeku sú zložené z ekologických liečivých rastlín a plodov z oblasti Ľubovnianskej vrchoviny, ktorá patrí ku klimaticky najčistejším oblastiam strednej Európy. Domček sa dá dopĺňať novým čajom.

 11.99 Zistiť viac
Zavlažovací systém na 40 rastlín – Greenkeeper Solar

Zavlažovací systém na 40 rastlín – Greenkeeper Solar

Zavlažovací systém Blumfeldt Greenkeeper Solar umožňuje, aby kvitli kvety na balkónoch aj po dovolenke. Pretože inteligentný dovolenkový zástupca zásobuje až 40 črepníkových a záhradných rastlín a zavlažuje ich plne automaticky pomocou riadiacej jednotky. Sada na dávkovanie vody je prevádzkovaná solárnym panelom a ...

 82.90 Zistiť viac
White Temptation Lay-On vibrátor

White Temptation Lay-On vibrátor

Intímny darček pre ženy - silikónový prikladací vibrátor, ktorý uspokojí všetky vaše erotogénne zóny. Satisfyer White Temptation je vyrobený z antialergického silikónu, ktorý nedráždi a je ideálny pre citlivé intímne partie či pre ľudí s alergiou na latex a iné, menej kvalitné materiály.

 33.90 Zistiť viac
Erotická spoločenská hra – Dynamite sex

Erotická spoločenská hra – Dynamite sex

Dynamite sex je erotická hra pre páry. S touto hrou si môžete rozšíriť svoje možnosti v spálni či mimo nej. Ak hľadáte tie správne slová ako partnerovi povedať po čom túžite či máte chuť okoreniť spoločný večer, táto hra je pre vás ako stvorená. Vhodné aj ako odvážny svadobný dar!

 9.90 Zistiť viac
Lopta pre psy s lanom

Lopta pre psy s lanom

Kúpte svojmu psíkovi túto skvelú a zábavnú hračku. Vďaka Pešek Dummy loptičke Flamingo si užijete spolu veľa zábavy a spoločne strávených chvíľ v záhrade, v parku alebo na lúke. Ideálna pre malé i veľké psy.

 10.00 Zistiť viac
Svadobné poháre pre nevestu a ženícha

Svadobné poháre pre nevestu a ženícha

Čím iným by si novomanželia v ich veľký deň mali pripiť, než originálnym a štýlovým pohárom? Svadobný pohár pre nevestu je decentne zdobený bielymi ružami a tylom, pohár pre ženícha zas hodvábnou stuhou a zamatovo hebkým motýlikom. Obe na sebe majú dekoráciu v podobe trblietavých kamienkov. Prémiové poháre od ...

 26.00 Zistiť viac
Intenzívny 4-týždňový kurz Pole Dance pre začiatočníkov

Intenzívny 4-týždňový kurz Pole Dance pre začiatočníkov

Ruky zvierajúce tyč a vaše telo vo vodorovnej polohe dva metre nad zemou. Zapojené sú všetky vaše svaly, ktoré ladne tancujú do rytmu hudby. A to celé na najzvodnejšom kurze v Pole Dance Studio v Ružinove na Miletičovej ulici. Intenzívne kurzy s lekciami 2x do týždňa vás bezpochyby dostanú do formy.

 32.00 Zistiť viac
Elegantný sonický čistič pleti – Orava

Elegantný sonický čistič pleti – Orava

Tento čistič je vhodný pre každý typ pleti aj vekovú kategóriu. Jemne a efektívne zbaví pleť nečistôt, odumretých kožných buniek, uvoľňuje póry od nadbytočného mazu, baktérií a toxických látok. Stimuluje krvný obeh.

 42.00 Zistiť viac
Obľúbený
Sebapoznanie

Sebapoznanie

Hra SEBAPOZNANIE ti má pomôcť prostredníctvom špeciálnych kartičiek spoznať samého/samú seba. Ideálny darček pre kamarátov, s ktorým objavia svoje hĺbky.

 17.99 Zistiť viac
Cattara Dýka s koženým puzdrom

Cattara Dýka s koženým puzdrom

Tento všestranný pomocník sa bude hodiť milovníkom campingu, rybárčenia a ďalších outdoor aktivít. Spolu s dýkou je pribalené puzdro pre zavesenie na opasok, môžete ju tak nosiť kdekoľvek v prírode so sebou.

 19.00 Zistiť viac
Stolné hodiny – starý telefón

Stolné hodiny – starý telefón

Retro dizajn stále frčí. Kúpte si tieto štýlové hodiny so vzhľadom starého telefónu, ktoré oživia aj inak nudnú miestnosť. Ciferník má klasické arabské číslice. Hodiny nemajú budík.

 25.00 Zistiť viac
Nakličovacia miska

Nakličovacia miska

Ekologické, zábavné a zdravé. Mladé klíčky si môžete vypestovať sami pomocou našej nakličovacej misky. Nakličovať môžeme všetky semená, ktoré nie sú chemicky ošetrené, alebo morené.

 8.55 Zistiť viac
Výčapné zariadenie

Výčapné zariadenie

To, že čapované pivo chutí zo všetkých najlepšie, je bez diskusie. S výčapom Bomann si doprajete komfort čapovaného piva aj u vás doma. Vďaka kompaktným rozmerom výčapného zariadenia ho môžete umiestniť takmer kamkoľvek. 

 165.00 Zistiť viac
Ľanové vrecko na chlieb

Ľanové vrecko na chlieb

Zdravý obal na Váš živý chlieb. Tento rozmer je vhodný na domáci pečený chlebík alebo menšie 700g chlebíky, či pečivo z vašej pekárne. Vrecko sa dá v hornej časti zaviazať.

 9.99 Zistiť viac
Hovoriaci vankúš Harry Potter – Triediaci Klobúk

Hovoriaci vankúš Harry Potter – Triediaci Klobúk

Triediaci Klobúk každoročne víta prvákov na ceremónii fakúlt, a vyberá tú správnu pre mladých čarodejníkov. Vďaka hovoriacemu vankúšiku bude tento vzácny artefakt Rokfortu s vašimi deťmi každú noc, a navyše pre nich vyberie tú správnu fakultu.

 29.99 Zistiť viac
Obľúbený
Harry Potter 1 – 7 (box)

Harry Potter 1 – 7 (box)

Zberateľský kúsok všetko v jednom. Harry Potter je sirota, žije v izbičke pod schodmi u príšerných príbuzných a až do jedenástych narodenín si myslí, že je obyčajný chalan. Lenže potom dostane záhadné listy, navštívi ho sympatický obor a dozvie sa niečo, čo mu navždy zmení život.

 89.35 Zistiť viac
Solárna sprcha – Happy Green

Solárna sprcha – Happy Green

Solárna sprcha sa hodí napríklad k bazénu či vonkajšej saune. Má pákovú batériu pre reguláciu teploty vytekajúcej vody. Kohútik pre opláchnutie nôh je vyrobený z odolného UV plastu. Sprchu môžete napojiť na záhradnú hadicu.

 180.00 Zistiť viac
Ručne vytvorená mandala od Ľuba Slejzáka – vzácne dielo pre váš domov

Ručne vytvorená mandala od Ľuba Slejzáka – vzácne dielo pre váš domov

Ručne vytvorená mandala bude najpôsobivejším bodom vašej domácnosti. Čo vám napadne, keď sa na ňu zahľadíte? Možno nespustíte oči z prepracovaných detailov a každý deň objavíte nový. Možno si niečo tajne zaželáte. A keď sa vám zlepší nálada, upevní zdravie či pribudne viac peňazí na účte, poďakujte sa tomuto kúsku ...

 29.00 Zistiť viac
Deka s rukávmi Deluxe (rôzne farby)

Deka s rukávmi Deluxe (rôzne farby)

Ak patríte medzi tých, ktorí milujú pokojné chvíle pred televíziou či s dobrou knihou, táto deka s rukávmi Deluxe je stvorená práve pre Vás. Je to kombinácia deky a župana, vďaka ktorej budete mať všetky časti tela pekne v teplúčku. Rukávy zabezpečia pohodlný pohyb rúk bez vyzlečenia a schladenia. Súčasťou tejto ...

 24.47 Zistiť viac
Závesná cestovná váha

Závesná cestovná váha

Milujete cestovanie, ale letiskové kontroly sú pre vás nočnou morou? Nikdy neviete, či váš kufor neváži viac, než je povolené? Táto skvelá cestovná váha HWS01 sa stane ideálnym partnerom na cesty.

 9.00 Zistiť viac
Rybárske kreslo

Rybárske kreslo

Rybárske kresielko nadchne nejedného rybára. Skladacie kreslo s područkami a držadlom na pitie využijete iste aj v kempoch, na chatách, chalupách či počas dovolenky. Kreslo sa vďaka svojej konštrukcii ľahko prenáša a skladuje.

 33.00 Zistiť viac
Originálne tričko Pizza

Originálne tričko Pizza

Tričko s krátkym rukávom je vyrobené z mäkkého a na dotyk príjemného materiálu. Je nevtieravé, ale zároveň dáva jasný odkaz: Nositeľ trička miluje pizzu!

 5.20 Zistiť viac
Načítať ďalšie
Poraď mi darček
Logo