80 skvelých darčekov pre sestru, ktoré ju úplne dostanú

Bola to vaša prvá najlepšia kamarátka (dobre, možno aj prvá najväčšia nepriateľka) a vždy si tento titul ponechá, takže ju oslávte jedným z týchto skvelých darčekov pre sestry. Staršia sestra, malá sestra a každá sestra – niekedy môžete mať problém s kúpou toho správneho darčeka, ale s výberom týchto darov sa trafíte do čierneho. Môžete jej dopriať nový zážitok alebo darček, ktorý vám spoločne pripomenie vaše detstvo, napríklad pyžamo s jednorožcami! Ak hľadáte darček k narodeninám alebo vianočný darček, medzi týmito božskými nápadmi pre svoju najlepšiu sestru nájdete perfektný darček. 

1 Zlatá rolnička – ENGELSRUFER

Zlatá rolnička – ENGELSRUFER

Rolnička zlaté srdce - symbolizuje bohatstvo a je farbou zrodenia, slnka a čistého jasu.


2 Harry Potter prívesok Lietajúci kľúč – PANDORA

Harry Potter prívesok Lietajúci kľúč – PANDORA

HARRY POTTER x PANDORA pozlátený prívesok Lietajúci kľúč s detailom zlomeného krídla, ktorý stráži Kameň mudrcov. Preneste sa do sveta čarodejníkov, ktorý je plný kúziel a elixírov. Oslnivá a elegantná pozlátená kolekcia PANDORA je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra a pozlátená žltým zlatom

3 Sada šitia

Sada šitia

Sada šijacích potrieb je ideálna pre domáce použitie alebo na cestách, všetky šijacie potreby na jednom mieste a vždy prehľadne po ruke! Sada obsahuje rôznorodý sortiment na ručné domáce šitie, hobby šitie, opravy odevov a pod.

4 Veselé prasiatko do chladničky

Veselé prasiatko do chladničky

Prasiatko do chladničky je vtipnou pomôckou, ako zamedziť častým nájazdom na chladničku. Prasiatko má zabudované čidlo, vďaka ktorému zachrochtá zakaždým, keď otvoríte chladničku a ona sa rozsvieti.
5 Sebapoznanie

Sebapoznanie

Hra SEBAPOZNANIE ti má pomôcť prostredníctvom špeciálnych kartičiek spoznať samého/samú seba. Ideálny darček pre kamarátov, s ktorým objavia svoje hĺbky.
6 Koreničky so stojanom

Koreničky so stojanom

Sada koreničiek je ako praktický, tak moderný pomocník do vašej kuchyne. 16 koreničiek v drevenom otočnom stojane vašu kuchyňu zaručene oživí, ale aj uľahčí vašu prácu. Stojan je vyrobený z tvrdého dreva. Koreničky s objemom 80 ml sú sklenené s pochrómovaným uzáverom a plastovým sypadlom.

7 Korálka PANDORA – Sesterská láska

Korálka PANDORA – Sesterská láska

Strieborná PANDORA korálka v tvare srdiečka s nápisom „Sestra“ a ružovým zirkónom. Pripomínajte si lásku vašej sestry na každom kroku.

8 Harry Potter: Boj o Rokfort (slovenská verzia)

Harry Potter: Boj o Rokfort (slovenská verzia)

Boj o Rokfort je kooperatívna hra, v ktorej hráči spoločnými silami bránia Rokfortskú strednú školu čarodejnícku pred zlosynmi. Hráči hrajú za známe postavy - Harryho, Rona, Hermionu a Nevilla...

9 Termoska S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

Termoska S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

Termoska nerezová s dekorom S tebou mě baví svět v tvare plechovky je veľmi zaujímavá a nápaditá svojím tvarom. Udrží až 12 hodín teplú a 8 hodín studenú vodu. Čím viac je naplnená, tým lepšie plní svoju funkciu.

10 PANDORA Harry Potter náramok „Zlatá strela“

PANDORA Harry Potter náramok „Zlatá strela“

PANDORA Shine je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra s pozlátením žltým zlatom. PANDORA Rose je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra s pozlátením ružovým zlatom. Upozorňujeme, že jemná farba šperkov s vysokým obsahom medi sa môže časom v dôsledku nosenia zvýrazniť a jemne sfarbiť do ružova.

11 Fľaša Bamboo Infuse 500 ml – VanaVita

Fľaša Bamboo Infuse 500 ml – VanaVita

Fľaša Bamboo Infuse je dizajnová fľaša s objemom 500 ml vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a ekologického bambusového dreva. Je vhodná na horúce aj studené nápoje, a vďaka vynímateľnému cedítku poslúži aj na lúhovanie ovocia, byliniek či čaju. Štýlová fľaša s originálnym logom VanaVita vyrytým do bambusu rozhodne nesmie chýbať vo vašej výbave!

12 Obklopený idiotmi

Obklopený idiotmi

Ľahká a pútavá kniha, ideálna ak sa chcete naučiť rozumieť ľudom, ktorým zatiaľ moc nerozumiete 😀 Nie každý, komu nerozumiete, je nevyhnutne idiot. Prelomová metóda vám pomôže konečne porozumieť svojmu šéfovi, kolegom či životnému partnerovi, ba dokonca vlastným deťom. Okrem toho sa veľa dozviete sami o sebe.

13 Sonický čistič pleti

Sonický čistič pleti

Zbavte svoju pleť nečistôt a odumretých kožných buniek, vďaka tomuto sonickému čističu. Pomáha vyčistiť upchaté póry, výborne odstráni aj make-up. Je vhodný pre každú pleť.

14 Elektrická pec na pizzu

Elektrická pec na pizzu

Ak nemáte času nazvyš a napriek tomu si chcete dopriať lahodný a teplý pokrm, je multifunkčná domáca pec na pizzu My Express, použiteľná aj ako elektrická panvica, to pravé pre vás. Je ideálna na zapekanie pizzy a prípravu omeliet, palaciniek, quiche, tortill či typických amerických cookies. 

15 Lapač snov

Lapač snov

Tento krásny lapač snov, ktorý podľa indiánskej legendy zachytáva zlé sny, ktoré sú ráno zničené denným svetlom. Zaveste ho voľne do miestnosti alebo priamo nad posteľ.

16 Obrátený dáždnik, ktorý vietor nezničí – Kazbrella

Obrátený dáždnik, ktorý vietor nezničí – Kazbrella

Toto je trochu iný dáždnik. Vďaka špeciálnemu mechanizmu sa strecha dáždnika pri otváraní a zatváraní preklopí. Bežné dáždniky sú v zloženom stave na vonkajšej strane mokré od dažďa. S týmto dáždnikom zostane mokrá strana aj po zložení na opačnej strane od tela – a tým nedochádza k zamokreniu oblečenia pri nosení dáždnika.

17 Svetelná reťaz na fotografie

Svetelná reťaz na fotografie

Chcete si originálne vystaviť svoje spomienky na rodinné oslavy a dovolenky? Kúpte si túto reťaz so svietiacimi štipcami, ktorú si zavesíte na stenu a upevníte do nej jednotlivé fotografie. Vznikne tak originálna dekorácia, ktorú bude obdivovať každá vaša návšteva. 

18 Travel Bible 2019

Travel Bible 2019

A je tady! Třetí vydání cestovatelské bible, po kterém čtenáři dlouho volali. Cestovat může každý. S hypotékou, s kariérou v korporátu i s malými dětmi. Chce to jen znát pár důležitých triků od těch, kteří už svůj batoh sbalili.

19 Elektrický termohrnček

Elektrický termohrnček

Na cesty už len s elektrickým cestovným hrnčekom značky Kalorik. Hrnček disponuje inteligentným systémom regulácie teploty, má 3 rôzne úrovne ohrevu. Veko má navyše vstavaný teplomer, takže môžete skontrolovať teplotu nápoja vždy, keď sa budete chcieť napiť.

20 Ponožky Čauky Mňauky

Ponožky Čauky Mňauky

Dizajnové ponožky FUSAKLE s motívom mačiek. Nohy nás nosia celý život, zaslúžia si starostlivosť.

21 Čistič do mikrovlnnej rúry – nahnevaný kuchár

Čistič do mikrovlnnej rúry – nahnevaný kuchár

Originálny pomocník do kuchyne Nahnevaný kuchár vás poteší svojou jednoduchosťou - vyčistí vašu mikrovlnnú rúru ekologicky i bez použitia chémie a to počas chvíľky. Naplňte ho mixom vody a octu po vyznačené mierky a on vďaka vzniknutej pare odstráni nečistoty a mastnotu. Potom už len stačí všetko utrieť handričkou alebo hubkou. Všetko sa bude lesknúť.

22 Cestovný vankúšik Ovečka

Cestovný vankúšik Ovečka

Tento krásny plyšový podhlavník je veľmi príjemný na dotyk a deti si ho zaručene zamilujú. Vhodný ako spoločník pre dlhé pohodlné cestovanie. Navyše krásny originálny design vo forme zvieratka.

23 Sada náradia – EXTOL-LADY

Sada náradia – EXTOL-LADY

Praktická sada najpoužívanejšieho náradia v ružovej farbe z kvalitnej CrV ocele, vďaka ktorej zvládnete opraviť a zmontovať takmer všetko.

24 Sloník pre šťastie prívesok

Sloník pre šťastie prívesok

Prívesok z 375 zlata v tvare kontúry slona s chobotom a očkom, ktoré tvorí ligotavý číry zirkón. Povrch je lesklý a hladký.

25 Veľký hrejivý perníček s horúcim srdcom

Veľký hrejivý perníček s horúcim srdcom

Potešte svojich blízkych originálnym darčekom. Tento veľký perníček vyzerá ako roztomilá hračka, ukrýva však v sebe špeciálny vankúšik v tvare srdca, ktorý sa dá zohriať a uľaví od bolesti či studených rúk. Ak sa vám však stane úraz a je potrebné niečo zachladiť, srdiečko sa dá tak isto i ochladiť a má potom i druhú, chladiacu funkciu.
26 Podložka na cvičenie Yoga Mat Elephant – Gaiam

Podložka na cvičenie Yoga Mat Elephant – Gaiam

Podložka na cvičenie Yoga Mat Elephant sa postará o váš maximálny komfort počas cvičenia. protišmykový povrch a poskytne vám dokonalú podporu i stabilitu aj počas tých najintenzívnejších cvikov. Okrem toho zaujme aj obojstranným dizajnom a je na vás, či dnes máte chuť na energickú oranžovú alebo upokojujúcu modrú. Navyše neobsahuje latex a je vyrobená bez šiestich najškodlivejších ftalátov, čo z nej robí ekologickejšiu voľbu pre našu planétu.
27 Hebká baránková deka

Hebká baránková deka

Baránková deka Flowers prinesie ten najmäkší odpočinok aj najväčším zmrzlíkom. Ideálny spoločník pre jesennú a zimnú relaxáciu pri obľúbenom filme, s knižkou alebo napríklad s lahodnou šálkou čaju. Je tiež skvelým tipom na darček pre vašich blízkych.

28 Vibračný masážny valček

Vibračný masážny valček

Vibračná masážna terapia je nový hit v kozmetickej technológii. Prispieva k revitalizácii a vyhladeniu pokožky, kde zmierňuje vrásky a opuchy. Odporúčame používať s kozmetickými prípravkami ETANI, ktoré sú určené na lifting pleti.

29 Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Chcete urobiť veľkú radosť blízkemu človeku, ktorý sa nepohne z kuchyne? Alebo jednoducho hľadáte krásny, osobitý a zároveň praktický darček? Naša elegantná drevená kuchynská doštička je perfektná na krájanie či servírovanie a vďaka svojmu kvalitnému materiálu bude dlho slúžiť ako pripomienka vášho unikátneho darčeka.

30 Popcornovač – Guzzant

Popcornovač – Guzzant

Popkornovač Guzzanti GZ 134 vás ihneď na prvý pohľad zaujme svojím elegantným štýlom a netradičným spracovaním. Oproti iným modelom je súčasťou prístroja praktická servírovacia miska. Po upražení kukurice jednoducho misku s popcornom zložíte z prístroja a môžete si vychutnávať čerstvý, voňavý popcorn. 

31 Olejové gule do kúpeľa – Darčeková kazeta

Olejové gule do kúpeľa – Darčeková kazeta

Olejové gule do kúpeľa s príjemnou a dlhotrvajúcou vôňou citrónovej trávy, ruže, nevädze či nechtíka prináša relaxáciu a uvoľnenie tela pri kúpeli. Obsahujú zvláčňujúce zložky, ktoré Vašu pokožku zjemní a hydratujú. Gule popri ďalších prospešných zložiek obsahujú aj bambucké a kakaové maslo, čím zaisťujú pokožke dôslednú hydratáciu a dodávajú jej vitamín E.

32 Ružový vejár s čerešňovým stromom

Ružový vejár s čerešňovým stromom

Prepracované drevo, jemná kresba čerešňového stromu. Farba na látke postupne prechádza z ružovej do žltej alebo zelenej. Môžete si vybrať, ktorú farbu si želáte. Farbu vidieť hlavne v zatvorenom stave.

33 Nožnice „bocian“ na obočie – Tweezerman

Nožnice „bocian“ na obočie – Tweezerman

Ostré špicaté nožnice pre presné strihanie. Nožnice s inovatívnym ergonomickým dizajnom a ostrými ultra tenkými čepeľami, ktoré umožňujú optimálnu presnosť a kontrolu pri zastrihávaní a tvarovaní obočia a fúzov. Sú vhodné aj na presné rezanie hodvábneho papiera a podobných materiálov.

34 Sada pletených košíkov

Sada pletených košíkov

Štýlová sada pletených košov vám bude robiť parádu v obývacej izbe, spálni a pokojne aj v kúpeľni. Okrem ledabolo zloženej deky totiž ľahko ukryje aj uteráky, osušky alebo ďalšie nevyhnutnosti. Vďaka svojmu prírodnému dizajnu bude navyše štýlovou dekoráciou, či už ich použijete kdekoľvek.

35 Záložka do knihy Harry Potter

Záložka do knihy Harry Potter

Táto záložka z kvalitního kovu se hodí nejen k příběhům z magického světa Harry Pottera! Malý Harry na svém létajícím koštěti vám ohlídá stránku, na které jste právě skončili.

36 Servírovacia bambusová doštička My Kitchen

Servírovacia bambusová doštička My Kitchen

Radi organizujete pravidelné tapas večery pre svojich blízkych? Čo tak im ho naservírovať štýlovo? Doštička bude vhodná na servírovanie syrov, údenín, pečiva, predjedál, tapas i ako podložka pod horúci hrniec. 

37 Zubná pasta s čiernym uhlím a bielacim účinkom

Zubná pasta s čiernym uhlím a bielacim účinkom

Inovatívna zložka známa ako Teavigo TM (aktívna látka zo zeleného čaju) zaručuje úplnú dentálnu starostlivosť: chráni pred zubným kameňom, má antibakteriálny účinok a zanecháva dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti. Predstavujeme sviežejšiu zubnú pastu s väčším bieliacim efektom, čiernu ako uhlie. Doprajte si bielenie zubov na prírodnej báze bez peroxidov. Bez fluoridov. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

38 Ubulená hromádka štěstí

Ubulená hromádka štěstí

Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si...

39 Fľaša Stardust Infinity

Fľaša Stardust Infinity

Fľaše EQUA STARDUST vznikli v slovinskom dizajnerskom štúdiu Desnahemisfera. Sú vyrobené z borosilikátového skla, vďaka ktorému sú ľahké a 100% recyklovateľné. Borosilikátové sklo je známe aj pre svoju tvrdosť, odolnosť voči teplu a chemikáliám. Vrchnák je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

40 Kočky útočí

Kočky útočí

Vtipné ilustrácie opisujúce pocity, s ktorými sa človek každodenne stretáva. 🙃 "Další kniha od autorky komiksů Dospělost je mýtus a Ubulená hromádka štěstí. Nezbytná pro všechny, kteří nemají rádi větší společenství lidí, navazování nových vztahů je děsí, nejlepší kamarád je pro ně kniha – a samozřejmě milují huňaté svetry a kočky."

41 Kulma – BaByliss

Kulma – BaByliss

Trojkulma na vlasy BaByliss Deep Waves W2447E vám vytvorí nespútané vlny a dodá vlasom perfektný tvar priebehu niekoľkých minút. Súčasťou balenia je teplu odolný obal.

42 Skin Food do každej kabelky

Skin Food do každej kabelky

Set Skin Food do každej kabelky v sebe ukrýva nenahraditeľných pomocníkov, ktorých oceníte vždy a všade. Malé balenie multifunkčného krému Skin Food a ošetrujúci balzam Skin Food Lip Butter sú kozmetickými nevyhnutnosťami pre každú ženu. Urobte radosť kamarátke, mamičke alebo pokojne aj sebe! Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

43 Pozlátený medailón Anjelské krídla

Pozlátený medailón Anjelské krídla

PANDORA ME prívesok - medailón s anjelskými krídlami, ktoré sú symbolom ochrany. Prívesok je zdobený čírymi zirkónmi. Nový koncept PANDORA ME vám dáva ešte väčšiu slobodu v tvorení vlastných kombinácii šperkov. Môžete si tak vychutnať maximálnu originalitu a slobodu.

44 Krásna vyhrievaná deka – Compass

Krásna vyhrievaná deka – Compass

Univerzálna vyhrievaná deka do automobilu je vhodná na položenie na sedadlo, alebo napr. pre psa do kufra. Poťah je vyhrievaný na celej svojej ploche. Mimo položenia na sedadlá, či kufra, je možné deku prehodiť napr. cez ramená, či nohy a užiť si tepla.

45 Nákupná taška Museum

Nákupná taška Museum

Kolekcia LOQI Museum obsahuje umelecké diela z najznámejších svetových múzeí. Tašky LOQI boli vyrobené s cieľom vytvoriť krásne a zároveň praktické nákupné tašky na opakované použitie ako reakcia na neudržateľnú prax jednorazových igelitových tašiek. LOQI sú skvelé tašky na opakované použitie, majú šikovné vnútorné vrecko a jednoducho ich poskladáte do kapsičky na zips, ktorá sa hodí aj na Vaše drobnosti. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

46 CALVIN KLEIN legíny

CALVIN KLEIN legíny

Doprajte svojej priateľke alebo kamarátke dokonalé pohodlie a nadčasový look s legínami od Calvin Klein. Dokonale sa prispôsobia vašej postave a udržia s vami  tempo počas bežného dňa či jednoduchšieho cvičenia. Sú dostatočne vysoké v páse, pre ešte väčší komfort pri nosení. Elastická pásová guma je širšia aby udržala legíny na svojom mieste a ozdobená logom Calvin Klein.

47 Chňapka Tortičky

Chňapka Tortičky

Chňapka Tortičky pre pohodlné varenie. Túto chňapku si určite zamilujete vy aj vaše deti, ktoré vám rady v kuchyni pomôžu. Užite si pri varení veľa zábavy s veselými a obľúbenými motívmi. 

48 Cestovná tuba ka kefku

Cestovná tuba ka kefku

Bambusová cestovná tuba s dizajnovými vzormi zo 100% bambusu. Ochráni tvoju kefku a udrží ju čistú.-  2 otvory proti vlhkosti, - 100% rozložiteľná, vhodná do kompostu, - vyrobená z FSC certifikovaných bambusových lesov, - vojdú sa až 2 zubné kefky, - kvalitné spracovanie - bez náterov. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

49 Ruksak Frost Green

Ruksak Frost Green

Klasický ruksak Kånken, ktorý sme úspešne uviedli na trh v roku 1978. Tento model má v chrbtovej časti špeciálnu vystuženú priehradku na 13-palcový laptop. Vystužené ramenné popruhy. Veľký hlavný úložný priestor, jedno bočné vrecko a jedno predné vrecko na zips. Celý ruksak je vyrobený z odolného materiálu Vinylon F. Zmestí sa doňho 13-palcový laptop s maximálnymi rozmermi.

50 Najväčší a najkomplexnejší online kurz vďačnosti na 6 mesiacov

Najväčší a najkomplexnejší online kurz vďačnosti na 6 mesiacov

Vidíte veci príliš čierno, jednostranne a skreslene? Možno nevidíte mnoho dobrého, ktoré už máte! Zúčastnite sa najväčšieho a najkomplexnejšieho online kurzu vďačnosti na 6 mesiacov. Vďačnosťou dokážete priniesť do života viac radosti, do vzťahov viac vzájomnosti, do práce viac zmysluplnosti. Vďačnosť nám pomáha byť spokojnejšími sami so sebou, šíriť dobro a šťastie a robiť šťastnými aj okolie.

51 Súprava obalov na kvetináč z textilu – Madre Selva Animals Otomi

Súprava obalov na kvetináč z textilu – Madre Selva Animals Otomi

Vyčarte si doma atmosféru ako so slnkom zaliateho Mexika. Značka Madre Selva v sebe spája farebnosť, výrazné vzory a prírodné materiály. Prichádza tak s doplnkami a dekoráciami, ktoré urobia radosť každému milovníkovi tropických destinácií.

52 Oceľový dvojprívesok mačka a rybka

Oceľový dvojprívesok mačka a rybka

Prívesky pre dvojicu, chirurgická oceľ striebornej farby - mačka a ryba, zirkónové očká a ňufák, lesklý a hladký povrch.

Ďalšie nápady na darčeky

Alebo môžete minúť svoje ťažko zarobené peniaze na niektorý z týchto darčekov

Obľúbený
Gril Deluxe

Gril Deluxe

Luxusný kontaktný gril umožňuje grilovanie po celý rok a je ideálny pre prípravu rôznych druhov grilovaného mäsa, zeleniny, rýb či sendvičov. Grilovacie dosky s nepriľnavou povrchovou úpravou sú ľahko odnímateľné. 

 67.00 Zistiť viac
Obľúbený
Darčekový kanister minibar

Darčekový kanister minibar

10-litrový darčekový kanister nadupaný darček pre muža. Poteší ako funkčná dekorácia alebo na aktívne víkendy s priateľmi. Minibar je vyrobený z nového 10l kanistra na benzín alebo naftu. Dvierka sú na pántoch a otváranie je na kovové západky. Z vnútornej strany dvierok je na dreve prichytená malá fľaša whisky. 

 151.85 Zistiť viac
Športové digitálne hodiny so stopkami a 6 číslicami

Športové digitálne hodiny so stopkami a 6 číslicami

Časovačom Timer 6 výrobca Capital Sports prináša prakticky a opticky oslovujúce digitálne hodiny, ktoré presne riadia čas jednotlivých častí tréningu, pričom nezáleží na tom, či cvičíte podľa tréningových foriem ako tabata, Cross-Training či sériové cvičenie. Ak sa timer nepoužíva počas tréningu, tak zobrazuje ...

 162.90 Zistiť viac
Ubulená hromádka štěstí

Ubulená hromádka štěstí

Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si...

 7.99 Zistiť viac
Drevený regál na 16 fliaš vína

Drevený regál na 16 fliaš vína

Drevený regál z prírodného borovicového dreva pojme až 16 fliaš vína. Vhodný na uskladnenie fliaš vína v chladných miestnostiach, pivniciach a v špajzách. Regál je vyrobený z čistej prírodnej borovice, ktorá časom krásne stmavne.

 12.00 Zistiť viac
Chladiaca podložka pre psov

Chladiaca podložka pre psov

Zaistite svojim domácim miláčikom ochladenie v sparných letných dňoch. Túto podložku jednoducho vyberiete z obalu a dáte do chladničky. Potom jej umiestnite na zem, najlepšie do tieňa. Chladiaci efekt trvá niekoľko hodín, záleží na okolitej teplote a teplote zvieraťa.

 4.00 Zistiť viac
Obľúbený
Xbox Series S

Xbox Series S

Najmenší Xbox v histórii je tu. Konzola novej generácie, Xbox Series S so sebou prináša všetky kľúčové aspekty pre najnovšie hry: rýchlejšie načítanie, stabilnejšia obrazová frekvencia (frame rate) a bohatší a dynamickejší grafický svet. Ideálny darček pre všetkých, v ktorých stále zostalo kus dieťaťa. Konzola ...

 280.00 Zistiť viac
3D vankúš Pizza

3D vankúš Pizza

Táto pizza sa nedá jesť, ale vyzerá veľmi realisticky. Pizzový vankúš je vtipný darček, ktorý sa dá využiť aj prakticky. Zostáva už len objednať pizzu!

Sklenená dóza na med – Medvedík

Sklenená dóza na med – Medvedík

Sklenená dóza na med z olovnatého krištáľového skla. Môžete aj experimentovať s rôznym obsahom, fantázii sa medze nekladú. Napríklad do nej skúste nasypať zmes farebných ovocných cukríkov, uložiť do nej kvalitné čokoládové pralinky alebo do nej nasypať napríklad len lentilky. 

 33.00 Zistiť viac
Masážna sviečka – hruška a cédrové drevo

Masážna sviečka – hruška a cédrové drevo

Vytvorte si nezameniteľnú atmosféru a doprajte sebe aj svojej polovičke uvoľňujúcu a vzrušujúcu erotickú masáž so sviežou masážnou sviečkou značky Lelo. Jej unikátne zloženie zanechá telo hodvábne jemné, vláčne, pokožka po masáži zostane zvlhčená a šťavnatá. Vyrobená je z prírodného sójového vosku, bambuckého masla, ...

 32.90 Zistiť viac
Proteínová Pizza

Proteínová Pizza

Kto by si nechcel dopriať pizzu bez výčitiek? Proteínová pizza so 42% podielom bielkovín, ktorej príprava trvá len 10 minút. Upustite uzdu fantázii a doprajte si unikátne proteínové jedlo!

 8.95 Zistiť viac
Obľúbený
Ľanový motýlik modrý

Ľanový motýlik modrý

Motýlik vyrobený z ľanu a bavlny je ideálnym doplnkom šatníka nielen elegánov. Nasaď si ľanový motýlik a vyraz do ulíc, akcie alebo letné festivaly. Náš motýlik ocenia všetci folkloristi, hipsteri ale aj veselí ľudia, ktorí sa neboja experimentovať a odviazať sa. 

 14.00 Zistiť viac
Varič – Lauben Sous Vide Stick

Varič – Lauben Sous Vide Stick

Chcete si doma pripraviť mäso, čo sa bude rozpadať na jazyku, ale pritom nestratí na objeme a vždy si zachová svoj tvar a farbu? Lauben Sous Vide Stick je ideálnym pomocníkom do kuchyne pre každého, kto chce ušetriť hodiny strávené pri sporáku, a napriek tomu dostať z ingrediencií maximum. Vďaka metóde varenia sous ...

 105.00 Zistiť viac
Vreckovka do klopy

Vreckovka do klopy

Šedá bavlnená vreckovka do klopy s čiernym geometrickým vzorom. Materiál: 100 % bavlna Rozmery: 25 cm x 25 cm (v rozloženom stave) Dodávame v darčekovej kartónovej škatuľke.

 10.40 Zistiť viac
Pneumerač Digital – 2v1

Pneumerač Digital – 2v1

Praktický merač s LCD displejom umožňuje merať tlak v pneumatikách a zároveň dokáže digitálne zmerať hĺbku dezénu pneumatík. Je vybavený krúžkom pre zavesenie napr. na kľúče a zároveň klipsom pre upnutie na vrecko či opasok.

 10.00 Zistiť viac
Tmavomodrý pelech pre psíka – Hapet Gya Pet

Tmavomodrý pelech pre psíka – Hapet Gya Pet

Chcete svojmu psíkovi poskytnúť komfortné a rozmerné miesto na spanie? Potom by vás mohol zaujať Hapet Gya Pet pelech pre psa. Tento typ pelechu je vytvorený pre malé plemená. Po materiálovej stránke tvorí pelech pre psa polyester a látka. Polyester je príjemný na dotyk. Látka bude mäkká na dotyk. Iste tiež oceníte, ...

 17.90 Zistiť viac
Lievance s vanilkovou príchuťou

Lievance s vanilkovou príchuťou

Tradičné lievance s vanilkovou príchuťou Express Diet skvele uspokoja chuť na sladké počas diéty. S vysokým obsahom proteínov a nízkym obsahom sacharidov, tukov a kalórií sú vhodné na redukčnú diétu, alebo na doplnenie proteínov do jedálnička. Sú vegan/bez laktózy.

 2.95 Zistiť viac
Darčekový 8 pack pivný Box

Darčekový 8 pack pivný Box

Prídu chvíle, keď chceme potešiť zmysly blízkeho alebo vzácneho človeka výnimočným darčekom. Plnosť chutí, jedinečný darček z jedinečného pivovaru s výnimočným pasterizovaným remeselným IPA pivom.

 19.65 Zistiť viac
Neónová dekorácia Pizza

Neónová dekorácia Pizza

Toto bude milovať každý neskonalý fanúšik pizze. Touto neónovou dekoráciou si ho získate nielen cez jeho žalúdok. Už sa bude tešiť až si objedná chutnú prepečenú pizzu a zapne darček od vás.

 82.00 Zistiť viac
Predplatné zaujímavého časopisu

Predplatné zaujímavého časopisu

Čo tak darovať predplatné zaujímavého časopisu na jeden rok? Každý mesiac do schránky časopis, ako za starých čias, keď ešte boli noviny namiesto akčných letákov. Tak si na vás obdarovaný bude ešte dlho spomínať. V ponuke sú rôzne tituly, stačí len vybrať ten správny.

Stan Víla

Stan Víla

Stan pre dievčatká s motívom víly, materiál polyester, látka, biele vzpery, rozmery výrobku: 112 x 112 x 94 cm, výrobok obsahuje dlhšie šnúrky, preto nie je vhodný pre deti mladšie 36 mesiacov.

 20.00 Zistiť viac
Magnetický držiak telefónu

Magnetický držiak telefónu

Tento univerzálny magnetický držiak telefónu sa uchytáva do mriežky ventilácie automobilu. Telefón stačí opatriť magnetickou samolepkou, ktorá zaistí okamžité prichytenie, pri priložení telefónu k držiaku.

 8.00 Zistiť viac
Obľúbený
Veselé prasiatko do chladničky

Veselé prasiatko do chladničky

Prasiatko do chladničky je vtipnou pomôckou, ako zamedziť častým nájazdom na chladničku. Prasiatko má zabudované čidlo, vďaka ktorému zachrochtá zakaždým, keď otvoríte chladničku a ona sa rozsvieti.

 11.00 Zistiť viac
Darčeková ploskačka s príslušenstvom

Darčeková ploskačka s príslušenstvom

Nerezová ploskačka v jednoduchom napriek tomu krásnom dizajne, ktorá poteší. Ploskačka sa hodí do spoločnosti, prírody aj na cesty. Pohodlne ju schováte do vrecka alebo do tašky či batohu. 

 16.00 Zistiť viac
Obľúbený
Záťažová vesta 25 kg na cvičenie – Monstervest

Záťažová vesta 25 kg na cvičenie – Monstervest

Záťažová vesta CAPITAL SPORTS Monstervest je univerzálne a všestranné tréningové zariadenie na upevnenie závaží na telo pri tréningu sily a vytrvalosti. Vďaka nylonovému opasku so suchým zipsom sa záťažová vesta prispôsobí rôznym telesným rozmerom a poskytuje neobmedzenú voľnosť pri nosení.

 152.90 Zistiť viac
Protišmykový schodík k vani

Protišmykový schodík k vani

Ak chcete zvýšiť bezpečnosť v kúpeľni v prípade, že máte napríklad pohybové ťažkosti, zakúpte si tento schodík. Vhodný je tiež pre seniorov. Umožňuje bezpečný vstup do vane či sprchy.

 41.00 Zistiť viac
Osvetlená servírovacia tácka z medi

Osvetlená servírovacia tácka z medi

Pri dobrom víne záleží nielen na chuti, vôni a farbe, ale aj na tom, ako ho servírujete. A vďaka medenej tácke v elegantnom dizajne bude zážitok z konzumácie úplne dokonalý. Večer ho navyše môžete zapnúť a rozsvietiť príjemným svetlom, ktoré navodí tú správnu atmosféru.

 20.00 Zistiť viac
Zvonček sestrička

Zvonček sestrička

Zvonček povolanie patrí medzi najobľúbenejšie mini remeselné diela. Môžte si byť istý, že práve ním potešíte obdarovaného priateľa, či kolegu a vyčaríte mu úsmev na jeho tvári.

 6.70 Zistiť viac
Forma na koláč

Forma na koláč

Máločo chutí lepšie ako výborný voňavý koláč. Každá gazdinka ocení túto pomôcku, vďaka ktorej sa dá upiecť tradičný koláč nádherného tvaru. Keramická forma je vhodná na pečenie v elektrických, plynových i mikrovlnných rúrach.

 18.39 Zistiť viac
Obľúbený
Športové hodinky POLAR Vantage V Titan

Športové hodinky POLAR Vantage V Titan

Športové hodinky POLAR Vantage V Titan sú exkluzívne viacúčelové hodinky vhodné pre náročných a profesionálnych športovcov, ktorí sa neboja siahnuť až na pokraj svojich síl. Telo z titánu im dodáva nezameniteľný vzhľad a zároveň značne znižuje hmotnosť celého prístroja. Jedná sa preto o jedny ...

 599.90 Zistiť viac
Rozkladací box na šitie

Rozkladací box na šitie

Klasický box na šijacie potreby vyrobený zo svetlého dreva pojme všetky vaše šijacie potreby alebo iné drobné predmety. Okrem nití, ihiel a gombíkov to môže byť skvelé miesto pre uloženie šperkov, drobných darčekov, pohľadníc a dokonca aj na kozmetiku. Je veľmi priestranný.

 29.00 Zistiť viac
Párty pizza hra

Párty pizza hra

Vtipná hra vhodná pre akúkoľvek párty. Plňte úlohy, ktoré vám pizza vyberie a nechajte sa unášať zábavou. A nezabudnite si objednať skutočnú a voňavú pizzu!

 21.40 Zistiť viac
Závesy Pizza

Závesy Pizza

Pozor, tieto závesy môžu spúšťať nekontrolovateľnú chuť objednať si šťavnatú voňavú pizzu. Každý milovník pizze by ich mal mať doma, ale použitie na vlastné riziko.

Kočky útočí

Kočky útočí

Vtipné ilustrácie opisujúce pocity, s ktorými sa človek každodenne stretáva. 🙃 "Další kniha od autorky komiksů Dospělost je mýtus a Ubulená hromádka štěstí. Nezbytná pro všechny, kteří nemají rádi větší společenství lidí, navazování nových vztahů je děsí, nejlepší kamarád je pro ně kniha – a samozřejmě milují huňaté ...

 7.99 Zistiť viac
Set na výrobu vlastnej whisky

Set na výrobu vlastnej whisky

S týmto DIY setom na výrobu vlastnej whisky môže odvážlivec pripraviť úplne originálny nápoj plný chuti exotických ingrediencií. Zvládne to naozaj každý - všetky ingrediencie sú presne odmerané a súčasťou setu sú tiež potrebné pomôcky aj návod. 

 79.00 Zistiť viac
Obľúbený
Štvorkolka Buzzy – Nitro

Štvorkolka Buzzy – Nitro

Fantastická šliapacia motokára BERG Buzzy - Nitro v dizajne off-road, je vhodná aj pre najmenších vodičov. Vďaka motokáre sa deti ľahko a rýchlo naučia šliapať. Najskôr sa môžu odrážať nohami od zeme a než sa nazdáte, budú mať nožičky na pedáloch.

 162.00 Zistiť viac
Kĺbová výživa sirup pre psov

Kĺbová výživa sirup pre psov

Veterinárny prípravok pre psov na zmiernenie bolesti kĺbov, zlepšuje hybnosť a výkonnosť. Odporúčame užívať preventívne od 3 mesiacov veku a ako podporu terapie psov s poškodenými kĺbmi.

 7.99 Zistiť viac
Akupresúrna bedrová podložka a sedák

Akupresúrna bedrová podložka a sedák

Táto akupresúrna podložka poslúži ako sedák na stoličku alebo ako opierka chrbta. Je anatomicky tvarovaná, čím podporuje správne držanie tela a vzpriamenú polohu pri sedení. Napomáha pri bolestiach hlavy, krku, chrbta, chronickej únave a nespavosti.

 25.00 Zistiť viac
Obľúbený
Nedymiaci gril

Nedymiaci gril

Nielen dômyselný dizajn a dokonalé spracovanie, ale najmä špičkové a absolútne revolučné funkcie robia z LotusGrillu jeden z najlepších. Žiadny dym, žiadne nepríjemné pachy, jednoduché grilovanie aj na najmenšom balkóne, ale najmä vo vnútri priamo uprostred obývačky!

 199.00 Zistiť viac
Obľúbený
Veľká sada náradia

Veľká sada náradia

V tejto praktickej sade náradia nájdete všetko, čo môže potrebovať pre svoju prácu každý domáci majster. Náradie je usporiadané v robustnom hliníkovom kufri v prehľadných poschodiach podľa typu použitia a aj napriek vysokému počtu kusov sa s kufrom vďaka šikovným kolieskam a teleskopickému držadlu ľahko manipuluje.

 82.00 Zistiť viac
Akčná basketbalová loptička

Akčná basketbalová loptička

Kúpte svojmu psíkovi túto skvelú a zábavnú hračku. Vďaka akčnej loptičke Flamingo si užijete spolu veľa zábavy a spoločne strávených chvíľ v záhrade, v parku alebo na lúke. Ideálna pre malé i veľké psy.

 12.00 Zistiť viac
Detská kuchynská sada

Detská kuchynská sada

Neviete ako zamestnať v kuchyni malých pomocníkov? Nechajte ich nech Vám pomôžu. Detská kuchynka je výbornou hrou pre deti ktoré priťahuje varenie a pečenie. Pre všetky malé gazdinky.

 21.75 Zistiť viac
Rodinné balenie bambusových kefiek

Rodinné balenie bambusových kefiek

Rodinné balenie bambusových kefiek pre dospelých a deti so štetinami soft, štetinami s aktívnym čiernym uhlím pre zosilnený bieliaci a čistiaci efekt. Prírodné, ECO-Friendly a kompostovateľné kefky.

 10.00 Zistiť viac
Kuchynská sada – 9-dielna

Kuchynská sada – 9-dielna

Táto sada sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej kuchyne. Nájdete v nej pomocníkov všetkého druhu, ktorí uľahčia prácu pri varení. Vyrobené z kvalitného dreva.

 31.00 Zistiť viac
Obľúbený
Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Kuchynská doštička drevená – srdce s gravírovaním

Chcete urobiť veľkú radosť blízkemu človeku, ktorý sa nepohne z kuchyne? Alebo jednoducho hľadáte krásny, osobitý a zároveň praktický darček? Naša elegantná drevená kuchynská doštička je perfektná na krájanie či servírovanie a vďaka svojmu kvalitnému materiálu bude dlho slúžiť ako pripomienka vášho unikátneho darčeka.

 23.00 Zistiť viac
Obľúbený
Darčeková manikúra Srdce

Darčeková manikúra Srdce

Táto manikúra vám poskytne všetko potrebné k starostlivosti o vaše nechty. Skladá sa z 8 dielov. Nástroje sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, vďaka tomu sú veľmi odolné. Má krásny červený obal v tvare srdca v dizajne hadej kože.

 33.00 Zistiť viac
Posledné čisté tričko

Posledné čisté tričko

S týmto vtipným tričkom vymaľuješ úsmev na tvárach ľudí. Robiť dobrú náladu sebe aj iným je veľkým darom pre každého, kto taký dar má. Preto tu máte možnosť obdarovať seba či iných vtipným tričkom od Valacha. Tričko je UNISEX.

 10.99 Zistiť viac
Obľúbený
Profesionálna meteostanica s bezdrôtovým senzorom

Profesionálna meteostanica s bezdrôtovým senzorom

Táto profesionálna meteostanica meria vonkajšiu a vnútornú teplotu, barometrický tlak v relatívnych a absolútnych hodnotách, dažďové zrážky pomocou denného, týždenného a mesačného množstva dažďa (mm/in). Displej ukazuje index počasia pre vnútorný rosný bod, vonkajší chlad vetra, poryv vetra alebo jeho priemernú ...

 97.00 Zistiť viac
Obľúbený
Carolina reaper – tekuté chilli

Carolina reaper – tekuté chilli

Pre gurmánov, fajnšmekrov, na obranu aj na útok. Extrémne štipľavá chilli paprička Carolina Reaper je najštipľavejšou chilli na svete. Je zapísaná do Guinessovej knihy rekordov. Svojou pálivosťou okolo 2 200 000 SHU si vyžaduje rešpekt pri konzumácii ako aj pri manipulácii s ...

 12.19 Zistiť viac
Ružové odrážadlo a šlapadlo

Ružové odrážadlo a šlapadlo

Odrážadlo Berg Go 2v1 v nádhernom ružovom prevedení je vhodné pre malé dievčatká i chlapcov od 10 mesiacov. Odrážadlo rastie s deťmi. Akonáhle si dieťa osvojí jazdu na odrážadle a naučí sa stabilite, môže sa začať pomaly učiť šľapať pomocou sklopných pedálov.

 116.00 Zistiť viac
Sada dvoch spoločenských hier Manželstvo hrou a Svokra to zariadi

Sada dvoch spoločenských hier Manželstvo hrou a Svokra to zariadi

Zábavnú sada dvoch hier, ktoré vás a vášho partnera pobavia. Manželstvo hrou je určené pre dvojicu v manželskom zväzku alebo snúbencov. V hre sa stretnete s celým spektrom životných situácií, problémov a kríz, ktoré môžu vo vzťahu nastať. Zábavnou formou sa tak môžete poučiť a pripraviť. 

 14.00 Zistiť viac
Tričko Slovak folk art

Tričko Slovak folk art

Trendy dámske tričko s folklórnou tématikou pre nežné polovičky. Robiť dobrú náladu sebe aj iným je veľkým darom pre každého, kto taký dar má. Preto tu máte možnosť obdarovať seba či iných slovenským tričkom od Valacha s nádychom jemného humoru či už v podobe slovných zvratov v nárečí východného ...

 15.99 Zistiť viac
Set príborov na pizzu

Set príborov na pizzu

S týmto setom príborov na pizzu môže párty naozaj začať. Pozvite kamošov, objednajte pizzu a užívajte. Príbory môžu ísť aj do umývačky riadu. Win-win!

 18.66 Zistiť viac
My káva 100% Arabica

My káva 100% Arabica

Niet krajšieho zážitku ako si vychutnať posedenie pri tak dobrej káve, že nás to "zladí a nabudí".  My káva je zmesou tých najlepších Arabík, ktoré sa navzájom dopĺňajú a vyslednej káve dodávajú charakteristickú chuť a vôňu. Je to káva s príjemnou sladkosťou a chuťovou plnosťou. Má ľahké telo a nie ...

 27.55 Zistiť viac
Veľký hrejivý perníček s horúcim srdcom

Veľký hrejivý perníček s horúcim srdcom

Potešte svojich blízkych originálnym darčekom. Tento veľký perníček vyzerá ako roztomilá hračka, ukrýva však v sebe špeciálny vankúšik v tvare srdca, ktorý sa dá zohriať a uľaví od bolesti či studených rúk. Ak sa vám však stane úraz a je potrebné niečo zachladiť, srdiečko sa dá tak isto i ochladiť a má potom i druhú, ...

 23.95 Zistiť viac
Detská zástera Psík

Detská zástera Psík

Krásna kuchynská zástera Psík, vyrobená z veľmi kvalitného materiálu, iste ju ocenia malí aj veľkí kuchári. Zástera slúži hlavne na praktické účely.

 5.00 Zistiť viac
Domček bylinný z čaju

Domček bylinný z čaju

Exkluzívny darček na chvíle pohody s BIO bylinným mixom čajov. Čaje v BIO Domčeku sú zložené z ekologických liečivých rastlín a plodov z oblasti Ľubovnianskej vrchoviny, ktorá patrí ku klimaticky najčistejším oblastiam strednej Európy. Domček sa dá dopĺňať novým čajom.

 11.99 Zistiť viac
Kvalitný šampón pre psíkov

Kvalitný šampón pre psíkov

Arpalit Neošampón na umývanie srsti psov, mačiek. Jemný šampón určený k pravidelnému mytiu srsti psov, šteňat, mačiek, mačiatok i iných kožušinových zvierat. Šampón má priaznivý účinok na zdravie a krásu srsti zvierat. Obsahuje vitamíny B3 a B5, olivový olej a elastín, nevysušuje a nedráždi pokožku, jeho pH je ...

 114,858.00 Zistiť viac
Oceľový sejf s elektronickým zámkom

Oceľový sejf s elektronickým zámkom

Oceľový trezor s elektronickým zámkom v moderných pastelových farbách. Uložte si svoje cennosti štýlovo. Trezor je možné ukotviť do steny alebo podlahy. Balenie obsahuje 2 núdzové kľúče, oceľové hmoždinky a skrutky.

 47.00 Zistiť viac
Vychádzková skladacia palica so svetlom

Vychádzková skladacia palica so svetlom

Ak radi chodíte na prechádzky a výlety, ale máte problémy s chôdzou, pomôže Vám táto vychádzková palica s ergonomickou rukoväťou. Uľahčí vám chôdzu, dodá oporu a väčšiu istotu pohybu. Veľkou výhodou je zabudované LED svetlo, ktoré posvieti na cestu a zvýši viditeľnosť i bezpečnosť pri večerných vychádzkach.

 22.00 Zistiť viac
Intenzívny 4-týždňový kurz Pole Dance pre začiatočníkov

Intenzívny 4-týždňový kurz Pole Dance pre začiatočníkov

Ruky zvierajúce tyč a vaše telo vo vodorovnej polohe dva metre nad zemou. Zapojené sú všetky vaše svaly, ktoré ladne tancujú do rytmu hudby. A to celé na najzvodnejšom kurze v Pole Dance Studio v Ružinove na Miletičovej ulici. Intenzívne kurzy s lekciami 2x do týždňa vás bezpochyby dostanú do formy.

 32.00 Zistiť viac
Krtko – samolepka

Krtko – samolepka

Krtko má svoje vytúžené nohavice s vreckami, toľko miesta kam uložiť všetky poklady. Samolepka s veselým krtkom a jeho kamarátmi sa stane skvelou dekoráciou v detskej izbe vašich ratolestí.

 12.00 Zistiť viac
Prútený košík na hríby

Prútený košík na hríby

Klasický oválny košík by nemal chýbať vo výbave žiadneho hubára. Tento má ideálnu veľkosť, tvar i hmotnosť, vďaka ktorej sa pohodlne prenáša.

 20.00 Zistiť viac
Jablká v jablkovici a mede

Jablká v jablkovici a mede

Med s ovocím a kvapôčkou kvalitného destilátu. Med so sušenými jablkami a jablkovicou si môžete vychutnať ako prísadu do rôznych drinkov, pre rôzne príležitosti alebo ho môžete darovať vašim známym ako zaujímavý, chutný a podnetný darček.

 8.49 Zistiť viac
Obľúbený
Sada karafy a pohárov na whisky

Sada karafy a pohárov na whisky

Elegantná karafa na whisky pre milovníkov lahodných a kvalitných nápojov. Krištáľovo jantárový alkohol bude to pre pravé pre túto karafu. Lom skla spôsobuje, že svetlo prechádzajúce nádobou sa hrá s farbou nápoja a tým zdôrazňuje jeho krásu.

 16.00 Zistiť viac
Načítať ďalšie
Poraď mi darček
Logo