82 darčekov pre priateľku, ktorými sa stane úplne posadnutá

Darčeky pre priateľky bolo ťažké nakupovať, kým ste nenašli tento zoznam premyslených darčekov pre špeciálnu dámu vo vašom živote. Je plný kreatívnych darčekov, ktoré ženy budú milovať – či už k vášmu výročiu, narodeninám alebo len tak. Nájdete tu jedinečné sentimentálne personalizované produkty, vďaka ktorým bude jej srdce spievať. S jedným alebo dvoma darčekmi z tohto zoznamu sa bude vaša priateľka chváliť všetkým svojim kamarátom s tým, aký ste skvelý priateľ. 

1 Harry Potter prívesok Lietajúci kľúč – PANDORA

Harry Potter prívesok Lietajúci kľúč – PANDORA

HARRY POTTER x PANDORA pozlátený prívesok Lietajúci kľúč s detailom zlomeného krídla, ktorý stráži Kameň mudrcov. Preneste sa do sveta čarodejníkov, ktorý je plný kúziel a elixírov. Oslnivá a elegantná pozlátená kolekcia PANDORA je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra a pozlátená žltým zlatom

2 Jemné umenie mať veci v paži

Jemné umenie mať veci v paži

Trefná a vtipná kniha o tom, ako sa skúsiť naučiť nezblázniť sa z nedôležitých detailov, ako brať veci s nadhľadom a ako zdanlivo hrozné veci, vôbec nemusia zle dopadnúť. Ľudské bytosti sú totiž... rozmanité. 🤐

3 Červené masážne kreslo – HANSCRAFT Levante

Červené masážne kreslo – HANSCRAFT Levante

Doprajte si uvoľňujúcu relaxačnú masáž a zabudnite na každodenné starosti s masážnym kreslom Levante od spoločnosti Hanscraft. Vďaka masážnemu kreslu Levante si užijete upokojujúcu masáž v pohodlí svojho domova či v kancelárii. Červené masážne kreslo Hanscraft vás podporí v správnom držaní panvy a chrbtice a pomôže vám rozprúdiť krvný obeh a naštartovať metabolizmus

4 Termoska S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

Termoska S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT

Termoska nerezová s dekorom S tebou mě baví svět v tvare plechovky je veľmi zaujímavá a nápaditá svojím tvarom. Udrží až 12 hodín teplú a 8 hodín studenú vodu. Čím viac je naplnená, tým lepšie plní svoju funkciu.

5 PANDORA Harry Potter náramok „Zlatá strela“

PANDORA Harry Potter náramok „Zlatá strela“

PANDORA Shine je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra s pozlátením žltým zlatom. PANDORA Rose je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra s pozlátením ružovým zlatom. Upozorňujeme, že jemná farba šperkov s vysokým obsahom medi sa môže časom v dôsledku nosenia zvýrazniť a jemne sfarbiť do ružova.

6 Think Like A Monk

Think Like A Monk

Kniha v angličtine o Jay Shettym a jeho učeniu, ktoré sa dá aplikovať do každoenného života. "Jay Shetty, social media superstar and host of the #1 podcast 'On Purpose', distils the timeless wisdom he learned as a practising monk into practical steps anyone can take every day to live a less anxious, more meaningful life."

7 Fľaša Bamboo Infuse 500 ml – VanaVita

Fľaša Bamboo Infuse 500 ml – VanaVita

Fľaša Bamboo Infuse je dizajnová fľaša s objemom 500 ml vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a ekologického bambusového dreva. Je vhodná na horúce aj studené nápoje, a vďaka vynímateľnému cedítku poslúži aj na lúhovanie ovocia, byliniek či čaju. Štýlová fľaša s originálnym logom VanaVita vyrytým do bambusu rozhodne nesmie chýbať vo vašej výbave!

8 Sonický čistič pleti

Sonický čistič pleti

Zbavte svoju pleť nečistôt a odumretých kožných buniek, vďaka tomuto sonickému čističu. Pomáha vyčistiť upchaté póry, výborne odstráni aj make-up. Je vhodný pre každú pleť.

9 Super prsia Bra BOX

Super prsia Bra BOX

Cestovný box Super prsia Bra BOX pre šikovné uskladnenie Vašej podprsenky a spodného prádla na cestu. Už žiadne poškodenia podprsenky v kufri!

10 Medená rolnička – ENGELSRUFER

Medená rolnička – ENGELSRUFER

Rolnička medené srdce. Význam: jemnosť a nežnosť; prináša nádej a pokoj v ťažkých časoch.

11 Travel Bible 2019

Travel Bible 2019

A je tady! Třetí vydání cestovatelské bible, po kterém čtenáři dlouho volali. Cestovat může každý. S hypotékou, s kariérou v korporátu i s malými dětmi. Chce to jen znát pár důležitých triků od těch, kteří už svůj batoh sbalili.

12 Deka s rukávmi Deluxe (rôzne farby)

Deka s rukávmi Deluxe (rôzne farby)

Ak patríte medzi tých, ktorí milujú pokojné chvíle pred televíziou či s dobrou knihou, táto deka s rukávmi Deluxe je stvorená práve pre Vás. Je to kombinácia deky a župana, vďaka ktorej budete mať všetky časti tela pekne v teplúčku. Rukávy zabezpečia pohodlný pohyb rúk bez vyzlečenia a schladenia. Súčasťou tejto takzvanej televíznej deky je i vrecko na ovládanie, a preto sa pri zmene programov nebudete musieť pohnúť z miesta. Deka s rukávmi Deluxe je praktický a hrejivý darček pre všetkých, ktorí sa radi zababušia a vychutnajú si večerný program v teple a pohodlí.
13 Vyhrievacia deka

Vyhrievacia deka

Vyhrievacia deka z príjemného fleecového materiálu, ktorý je šetrný k pokožke. Dečka je priedušná, má 3 stupne nastavenia teploty a patentovaný systém regulácie teploty. Automatické vypnutie po približne 90 minútach.

14 Cestovný vankúšik Ovečka

Cestovný vankúšik Ovečka

Tento krásny plyšový podhlavník je veľmi príjemný na dotyk a deti si ho zaručene zamilujú. Vhodný ako spoločník pre dlhé pohodlné cestovanie. Navyše krásny originálny design vo forme zvieratka.

15 Calvin Klein – čipkované nohavičky

Calvin Klein – čipkované nohavičky

Pre líniu spodného prádla Seductive Comfort je typická super hladká elastická tkanina, doplnená jemnou zvodnou čipkou. Tieto polobedrové nohavičky majú vpredu pás z jemne lesklej elastickej čipky, ktorou je lemovaná aj zadná časť. Čipka perfektne prilieha, čím nevytvára nežiadúce zárezy, viditeľné pod priliehavejším oblečením.

16 Kuchynský robot v retro krémovej farbe – Bella Pico 2G

Kuchynský robot v retro krémovej farbe – Bella Pico 2G

Veľký malý pomocník: kuchynský robot Klarstein Bella Pico 2G prináša nový výkon s obvykle vysokou kvalitou, jednoduchou obsluhou a priestorovo úsporným dizajnom. Má kompaktné rozmery, ktoré sa zmestia aj na menšie pracovné dosky, kombinuje s veľkou miskou na miešanie s objemom 5 litrov a s mimoriadne silným motorom, ktorý s výkonom 1200 W účinne vymiesi aj ťažké kysnuté cesto. Bella Pico 2G tak dokonale pripraví aj veľké množstvo potravín.
17 Ručne vytvorená mandala od Ľuba Slejzáka – vzácne dielo pre váš domov

Ručne vytvorená mandala od Ľuba Slejzáka – vzácne dielo pre váš domov

Ručne vytvorená mandala bude najpôsobivejším bodom vašej domácnosti. Čo vám napadne, keď sa na ňu zahľadíte? Možno nespustíte oči z prepracovaných detailov a každý deň objavíte nový. Možno si niečo tajne zaželáte. A keď sa vám zlepší nálada, upevní zdravie či pribudne viac peňazí na účte, poďakujte sa tomuto kúsku umenia. Autor do neho vložil svojich 15 rokov skúseností so zlepšovaním životov.

18 White Temptation Lay-On vibrátor

White Temptation Lay-On vibrátor

Intímny darček pre ženy - silikónový prikladací vibrátor, ktorý uspokojí všetky vaše erotogénne zóny. Satisfyer White Temptation je vyrobený z antialergického silikónu, ktorý nedráždi a je ideálny pre citlivé intímne partie či pre ľudí s alergiou na latex a iné, menej kvalitné materiály.

19 Sloník pre šťastie prívesok

Sloník pre šťastie prívesok

Prívesok z 375 zlata v tvare kontúry slona s chobotom a očkom, ktoré tvorí ligotavý číry zirkón. Povrch je lesklý a hladký.

20 Dospelosť je mýtus

Dospelosť je mýtus

Milý, zábavný komiks, plný prekvapivých momentov. Ilustruje, ako presurfujeme na internete celé víkendy, trápi nás neznesiteľná agónia, keď sa na ulici držíme za ruky s úžasným chalanom, ... 😏

21 Sada skúmaviek s kampotským korením a s mlynčekom v darčekovom balení

Sada skúmaviek s kampotským korením a s mlynčekom v darčekovom balení

Krásna sada malých skúmaviek s mlynčekom 15cm s patentovaným mechanizmom mletia CeraCut®. Špeciálna pieskovaná povrchová úprava dreva navodzuje pocit súladu s prírodou. Každý mlynček má unikátnu drevenú štruktúru, a preto nikdy nenájdete dva rovnaké kusy. Ručne robená drevená krabička z českého dreva krásne vonia po táboráku.
22 Darčeková manikúra Srdce

Darčeková manikúra Srdce

Táto manikúra vám poskytne všetko potrebné k starostlivosti o vaše nechty. Skladá sa z 8 dielov. Nástroje sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, vďaka tomu sú veľmi odolné. Má krásny červený obal v tvare srdca v dizajne hadej kože.
23 Korzet vystužený so šnurovačkou a nohavičkami

Korzet vystužený so šnurovačkou a nohavičkami

Ailay korzet urobí z vašej priateľky bohyňu mávnutím ruky. Tento zvodný korzet podtrhne krivky jej tela. Strih korzetu umožní si nastaviť stiahnutie ako bude chcieť, čím si môže vykúzliť postavu presýpacích hodín - podporí to prsia, vytvoríte osí pás a necháte vyniknúť boky....

24 ONLINE KURZ: Relaxačné techniky a mentalizmus (3 hod.)

ONLINE KURZ: Relaxačné techniky a mentalizmus (3 hod.)

Fantázia a tvorivosť sú prirodzené vlastnosti dieťaťa. Každé z nich verí, že môže byť, čím chce a vie si to aj predstaviť. Ako sa dá pozitívne tvoriť a ovplyvňovať realita? Každou myšlienkou, predstavou a emóciou, aj negatívnou. Náš život odráža naše myšlienky a pocity. Osvojte si relaxačné a vizualizačné techniky, aby ste si sami vytvorili svet, v ktorom je radosť žiť.

25 Podložka na cvičenie Yoga Mat Elephant – Gaiam

Podložka na cvičenie Yoga Mat Elephant – Gaiam

Podložka na cvičenie Yoga Mat Elephant sa postará o váš maximálny komfort počas cvičenia. protišmykový povrch a poskytne vám dokonalú podporu i stabilitu aj počas tých najintenzívnejších cvikov. Okrem toho zaujme aj obojstranným dizajnom a je na vás, či dnes máte chuť na energickú oranžovú alebo upokojujúcu modrú. Navyše neobsahuje latex a je vyrobená bez šiestich najškodlivejších ftalátov, čo z nej robí ekologickejšiu voľbu pre našu planétu.
26 Intenzívny 4-týždňový kurz Pole Dance pre začiatočníkov

Intenzívny 4-týždňový kurz Pole Dance pre začiatočníkov

Ruky zvierajúce tyč a vaše telo vo vodorovnej polohe dva metre nad zemou. Zapojené sú všetky vaše svaly, ktoré ladne tancujú do rytmu hudby. A to celé na najzvodnejšom kurze v Pole Dance Studio v Ružinove na Miletičovej ulici. Intenzívne kurzy s lekciami 2x do týždňa vás bezpochyby dostanú do formy.

27 Červené granátové srdiečko prsteň

Červené granátové srdiečko prsteň

Zlatý prsteň 375 s tenkými ramenami, červený granát vybrúsený do podoby srdca, nepravidelne zvlnená línia.

28 Chocolate Patrik Bonboniéra slaný karamel 95g

Chocolate Patrik Bonboniéra slaný karamel 95g

Lahodná čokoládová bonboniéra naplnená desiatimi čokoládovými pralinkami ozdobená údenou morskou soľou.

29 Luxusný epilátor PERFECT SKIN – Concept

Luxusný epilátor PERFECT SKIN – Concept

Túžite po hladkej pokožke bez chĺpkov? S IPL epilátorom Concept IL3020 Perfect Skin toho môžete dosiahnuť v pohodlí svojho domova. Využíva technológiu intenzívneho pulzného svetla (IPL), ktorá bola podrobená viac než 15 rokom klinických testov po celom svete. 

30 Vibračný masážny valček

Vibračný masážny valček

Vibračná masážna terapia je nový hit v kozmetickej technológii. Prispieva k revitalizácii a vyhladeniu pokožky, kde zmierňuje vrásky a opuchy. Odporúčame používať s kozmetickými prípravkami ETANI, ktoré sú určené na lifting pleti.

31 Masážne ponožky

Masážne ponožky

Masážne ponožky k individuálnej i partnerskej masáži. Užite si uvoľňujúcu masáž reflexných bodov na chodidlách - úplne jednoducho a v pohodlí domova. Namasírujte sa sami, alebo sa nechajte namasírovať od partnera.
32 Popcornovač – Guzzant

Popcornovač – Guzzant

Popkornovač Guzzanti GZ 134 vás ihneď na prvý pohľad zaujme svojím elegantným štýlom a netradičným spracovaním. Oproti iným modelom je súčasťou prístroja praktická servírovacia miska. Po upražení kukurice jednoducho misku s popcornom zložíte z prístroja a môžete si vychutnávať čerstvý, voňavý popcorn. 

33 Pero Friends – How you doin

Pero Friends – How you doin

Originálne pero s motívmi zo seriálu Priatelia nesmie chýbať v zbierke žiadnemu správnemu fanúšikovi! Či už ste na cestách, v škole, alebo si píšete do diára v pohodlí domova, s týmto perom môžete mať Priateľov stále pri sebe!

34 Masážna sviečka na telo Magnetifico

Masážna sviečka na telo Magnetifico

Prémiová afrodiziakálna masážna sviečka Enjoy it! z radu MAGNETIFICO - power of pheromones s vôňou čiernych ríbezlí a kivi. 70 ml. Vyživuje a hydratuje pokožku.

35 Dámska mikina Athlete Black – GymBeam

Dámska mikina Athlete Black – GymBeam

Dámska mikina Athlete Black bude vašim spoločníkom na ceste za splnením vašich fitness cieľov. Vďaka kvalitnému materiálu si ju počas tréningu zamilujete a štýlový dizajn s kapucňou vám dokonale padne na bežné nosenie. Vďaka nápisu GymBeam budete zároveň reprezentovať svoj životný štýl.
36 Chilli Carolina Reaper omáčka

Chilli Carolina Reaper omáčka

Homemade chilli omáčky vyrobené tradičnou domácou receptúrou bez chémie, konzervantov, éčok a bez zahusťovadiel či škrobu natural 100% NATURAL.
Použitie je univerzálne, vhodné na priamu spotrebu k mäsitým aj bezmäsitým jedlám, polievkam, zeleninovým šalátom alebo tiež na dochucovanie pri varení / pečení / grilovaní.

37 Servírovacia bambusová doštička My Kitchen

Servírovacia bambusová doštička My Kitchen

Radi organizujete pravidelné tapas večery pre svojich blízkych? Čo tak im ho naservírovať štýlovo? Doštička bude vhodná na servírovanie syrov, údenín, pečiva, predjedál, tapas i ako podložka pod horúci hrniec. 

38 Tričká pre pár „Ulovená/Ulovený“

Tričká pre pár „Ulovená/Ulovený“

Darujte tieto skvelé svadobné tričká páru, ktorý uzavrel sviatok manželstva. Garantujeme vám, že sa určite potešia. Svadobné tričká sa skvele dopĺňajú, a tak budú všetci vedieť, že patríte k sebe! 

39 Erotická spoločenská hra – Dynamite sex

Erotická spoločenská hra – Dynamite sex

Dynamite sex je erotická hra pre páry. S touto hrou si môžete rozšíriť svoje možnosti v spálni či mimo nej. Ak hľadáte tie správne slová ako partnerovi povedať po čom túžite či máte chuť okoreniť spoločný večer, táto hra je pre vás ako stvorená. Vhodné aj ako odvážny svadobný dar!
40 Piknikový kôš

Piknikový kôš

K teplým a slnečným dňom neodmysliteľne patria pikniky alebo celé dni strávené pri vode relaxovaním a oddychom. Súčasťou je všetko potrebné náčinie - dve súpravy príborov z nehrdzavejúcej ocele s drevenými rukoväťami, dva opakovane použiteľné taniere a šálky, ako aj otvárač na fľaše. 

41 Bambusový stolík na notebook so zásuvkou

Bambusový stolík na notebook so zásuvkou

Pracujete dlho do noci a nechce sa vám neustále sedieť pri pracovnom stole? Praktický prenosný výškovo nastaviteľný stolík vám ponúkne toľko pohodlia, koľko len budete potrebovať. Vrchná časť je polohovacia, výšku je možné nastaviť do niekoľkých úrovní.

42 Multifunkčný krájač na pizzu 4in1

Multifunkčný krájač na pizzu 4in1

Naozajstná vychytávka! Uľahčí vám prácu a radosť urobí aj ako darček. Každý milovník pizze sa tomuto jednoduchému ale praktickému darčeku určite poteší.

43 Masážna sviečka – hruška a cédrové drevo

Masážna sviečka – hruška a cédrové drevo

Vytvorte si nezameniteľnú atmosféru a doprajte sebe aj svojej polovičke uvoľňujúcu a vzrušujúcu erotickú masáž so sviežou masážnou sviečkou značky Lelo. Jej unikátne zloženie zanechá telo hodvábne jemné, vláčne, pokožka po masáži zostane zvlhčená a šťavnatá. Vyrobená je z prírodného sójového vosku, bambuckého masla, oleja z marhuľových jadier v kombinácii s masážnym olejom. Obohatená je tiež o vitamín E.

44 Latino pre ženy začiatočníčky v Tanečnej škole TOP CENTRUM

Latino pre ženy začiatočníčky v Tanečnej škole TOP CENTRUM

Milujete latino rytmy, túžite po krásnej postave alebo hľadáte perfektné odreagovanie po práci? Nechajte sa zlákať na kurz horúcich latinsko-amerických tancov a spríjemnite si dni skvelým tancom. Latino pre ženy v tančiarni v Starom Meste alebo Petržalke v Tanečnej škole TOP CENTRUM.

45 Skin Food do každej kabelky

Skin Food do každej kabelky

Set Skin Food do každej kabelky v sebe ukrýva nenahraditeľných pomocníkov, ktorých oceníte vždy a všade. Malé balenie multifunkčného krému Skin Food a ošetrujúci balzam Skin Food Lip Butter sú kozmetickými nevyhnutnosťami pre každú ženu. Urobte radosť kamarátke, mamičke alebo pokojne aj sebe! Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

46 Tričko „Rozbaľ si ma“

Tričko „Rozbaľ si ma“

Robiť dobrú náladu sebe aj iným je veľkým darom pre každého, kto taký dar má. Preto tu máte možnosť obdarovať seba či iných vtipným tričkom od Valacha s nádychom jemného humoru či už v podobe slovných zvratov v nárečí Východného Slovenska, alebo s potlačou veselého obrázku.

47 Fľaša Stardust Infinity

Fľaša Stardust Infinity

Fľaše EQUA STARDUST vznikli v slovinskom dizajnerskom štúdiu Desnahemisfera. Sú vyrobené z borosilikátového skla, vďaka ktorému sú ľahké a 100% recyklovateľné. Borosilikátové sklo je známe aj pre svoju tvrdosť, odolnosť voči teplu a chemikáliám. Vrchnák je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

48 Kulma – BaByliss

Kulma – BaByliss

Trojkulma na vlasy BaByliss Deep Waves W2447E vám vytvorí nespútané vlny a dodá vlasom perfektný tvar priebehu niekoľkých minút. Súčasťou balenia je teplu odolný obal.

49 Pozlátený medailón Anjelské krídla

Pozlátený medailón Anjelské krídla

PANDORA ME prívesok - medailón s anjelskými krídlami, ktoré sú symbolom ochrany. Prívesok je zdobený čírymi zirkónmi. Nový koncept PANDORA ME vám dáva ešte väčšiu slobodu v tvorení vlastných kombinácii šperkov. Môžete si tak vychutnať maximálnu originalitu a slobodu.

50 Strieborný náhrdelník dve kontúry sŕdc

Strieborný náhrdelník dve kontúry sŕdc

Nastaviteľný náhrdelník zo striebra 925, dva prepojené obrysy symetrických srdiečok v medenej a zlatej farbe, číry zirkónik.

51 CALVIN KLEIN legíny

CALVIN KLEIN legíny

Doprajte svojej priateľke alebo kamarátke dokonalé pohodlie a nadčasový look s legínami od Calvin Klein. Dokonale sa prispôsobia vašej postave a udržia s vami  tempo počas bežného dňa či jednoduchšieho cvičenia. Sú dostatočne vysoké v páse, pre ešte väčší komfort pri nosení. Elastická pásová guma je širšia aby udržala legíny na svojom mieste a ozdobená logom Calvin Klein.

52 Nákupná taška Museum

Nákupná taška Museum

Kolekcia LOQI Museum obsahuje umelecké diela z najznámejších svetových múzeí. Tašky LOQI boli vyrobené s cieľom vytvoriť krásne a zároveň praktické nákupné tašky na opakované použitie ako reakcia na neudržateľnú prax jednorazových igelitových tašiek. LOQI sú skvelé tašky na opakované použitie, majú šikovné vnútorné vrecko a jednoducho ich poskladáte do kapsičky na zips, ktorá sa hodí aj na Vaše drobnosti. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

53 Cestovná tuba ka kefku

Cestovná tuba ka kefku

Bambusová cestovná tuba s dizajnovými vzormi zo 100% bambusu. Ochráni tvoju kefku a udrží ju čistú.-  2 otvory proti vlhkosti, - 100% rozložiteľná, vhodná do kompostu, - vyrobená z FSC certifikovaných bambusových lesov, - vojdú sa až 2 zubné kefky, - kvalitné spracovanie - bez náterov. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

54 Najväčší a najkomplexnejší online kurz vďačnosti na 6 mesiacov

Najväčší a najkomplexnejší online kurz vďačnosti na 6 mesiacov

Vidíte veci príliš čierno, jednostranne a skreslene? Možno nevidíte mnoho dobrého, ktoré už máte! Zúčastnite sa najväčšieho a najkomplexnejšieho online kurzu vďačnosti na 6 mesiacov. Vďačnosťou dokážete priniesť do života viac radosti, do vzťahov viac vzájomnosti, do práce viac zmysluplnosti. Vďačnosť nám pomáha byť spokojnejšími sami so sebou, šíriť dobro a šťastie a robiť šťastnými aj okolie.

55 Súprava obalov na kvetináč z textilu – Madre Selva Animals Otomi

Súprava obalov na kvetináč z textilu – Madre Selva Animals Otomi

Vyčarte si doma atmosféru ako so slnkom zaliateho Mexika. Značka Madre Selva v sebe spája farebnosť, výrazné vzory a prírodné materiály. Prichádza tak s doplnkami a dekoráciami, ktoré urobia radosť každému milovníkovi tropických destinácií.

Ďalšie nápady na darčeky

Alebo môžete minúť svoje ťažko zarobené peniaze na niektorý z týchto darčekov

Čierna maska na tvár

Čierna maska na tvár

Čierna maska na tvár so strieborným okrajom a zlatými trblietkami. Vďaka plastovému podkladu si stále drží svoj tvar a neohýba sa ako látková maska. Pomocou stuhy si masku uviažete presne podľa vašich potrieb a nemusíte sa obmedzovať dĺžkou gumičky.

 1.00 Zistiť viac
Vonné tyčinky

Vonné tyčinky

Vonné tyčinky Tribal soul sú ručne vyrábané v Indii domácimi remeselníkmi. Na výrobu sa používajú prírodné materiály, najlepšie vonné oleje, bez akýchkoľvek chemických prímesí. Vonné tyčinky slúžia na prevoňanie priestoru, ktorý očistia od negatívnej energie a naplnia ho novou silou, pohodou a harmóniou.Svieža Biela ...

 4.75 Zistiť viac
Dievčenské ľudové šaty

Dievčenské ľudové šaty

Strihovo jednoduché a variabilné šaty na viacero použití. Šatôčky rastú spolu s dievčinkou. Stuhou regulované ramienka sa dajú prispôsobiť podľa potreby. Šaty sa neskôr dajú využiť ako tričko na ramienka. V prípade chladnejšieho počasia vyzerajú dobre s tričkom a legínami. Každé sú originálom, šité z prírodných ...

 20.79 Zistiť viac
Podsedák – Medveď

Podsedák – Medveď

Originálne riešenie podsedáku s motívom zvieracích kamarátov si zamilujú nielen deti, ale iste ho ocenia aj dospelí pri zariaďovaní detských ineriérov, pri cestovaní alebo detských párty. Podsedák je vyrobený z jemného mikrovlákna a ľahko sa udržiava. Ideálne aj ako inšpirácia na darček.

 7.00 Zistiť viac
Vyhrievacia deka

Vyhrievacia deka

Vyhrievacia deka z príjemného fleecového materiálu, ktorý je šetrný k pokožke. Dečka je priedušná, má 3 stupne nastavenia teploty a patentovaný systém regulácie teploty. Automatické vypnutie po približne 90 minútach.

 55.00 Zistiť viac
Obľúbený
Nožnice „bocian“ na obočie – Tweezerman

Nožnice „bocian“ na obočie – Tweezerman

Ostré špicaté nožnice pre presné strihanie. Nožnice s inovatívnym ergonomickým dizajnom a ostrými ultra tenkými čepeľami, ktoré umožňujú optimálnu presnosť a kontrolu pri zastrihávaní a tvarovaní obočia a fúzov. Sú vhodné aj na presné rezanie hodvábneho papiera a podobných materiálov.

 21.90 Zistiť viac
Mikina folklórne srdce

Mikina folklórne srdce

Kvalitná folklórna mikina so sťahovacou kapucňou. Ste FOLKLORISTA telom aj dušou? Láka Vás folklór, staré zvyklosti či pátranie po spôsobe života našich predkov? Práve pre Vás sme vytvorili edíciu folklórnych vzorov, ktoré teraz môžte prezentovať aj na svojom oblečení. UNISEX.

 23.99 Zistiť viac
Hlbina ženskej duše

Hlbina ženskej duše

Hlbina ženskej duše nadväzuje na prvé vydanie Hlbiny – konverzačnej hry, ktorá pomáha spomaliť, reflektovať a lepšie diskutovať 🤔 V rodine, s partnerom či priateľmi.

 19.00 Zistiť viac
Rodinné balenie bambusových kefiek

Rodinné balenie bambusových kefiek

Rodinné balenie bambusových kefiek pre dospelých a deti so štetinami soft, štetinami s aktívnym čiernym uhlím pre zosilnený bieliaci a čistiaci efekt. Prírodné, ECO-Friendly a kompostovateľné kefky.

 10.00 Zistiť viac
Dekoratívna drevená mačka

Dekoratívna drevená mačka

Ak máte vo svojom okolí milovníkov zvierat, iste ich poteší táto dekoratívna mačka. Má roztomilé dlhé fúziky a pod krkom mašličku z prírodného povrázku ozdobenú gombíkom.

 5.00 Zistiť viac
Super prsia Bra BOX

Super prsia Bra BOX

Cestovný box Super prsia Bra BOX pre šikovné uskladnenie Vašej podprsenky a spodného prádla na cestu. Už žiadne poškodenia podprsenky v kufri!

 11.90 Zistiť viac
Germicídna UV lampa

Germicídna UV lampa

Prenosná stolná lampa na dezinfekciu domácností, kancelárií, škôl, chodieb a pod. Lampa dezinfikuje priamo vplyvom UVC žiarenia, nepriamo pomocou plynu O3 - ozón. Jedná sa o veľmi bezpečný a vysoko účinný spôsob dezinfekcie, ktorý nezaťažuje životné prostredie a odpadové hospodárstvo použitými chemickými prípravkami.

 32.00 Zistiť viac
Zvonček sestrička

Zvonček sestrička

Zvonček povolanie patrí medzi najobľúbenejšie mini remeselné diela. Môžte si byť istý, že práve ním potešíte obdarovaného priateľa, či kolegu a vyčaríte mu úsmev na jeho tvári.

 6.70 Zistiť viac
Tričko „Rozbaľ si ma“

Tričko „Rozbaľ si ma“

Robiť dobrú náladu sebe aj iným je veľkým darom pre každého, kto taký dar má. Preto tu máte možnosť obdarovať seba či iných vtipným tričkom od Valacha s nádychom jemného humoru či už v podobe slovných zvratov v nárečí Východného Slovenska, alebo s potlačou veselého obrázku.

 12.50 Zistiť viac
Pobyt v unikátnom domčeku v korunách stromov

Pobyt v unikátnom domčeku v korunách stromov

Ako deti sme všetci túžili po tajnom domčeku na strome. Pozerať sa na svet s nadhľadom, zažívať tajomnú noc v lese a so zatajeným dychom sledovať srnky či poľné zajace. Zažiť noci plné dobrodružstiev môžete v akomkoľvek veku. Pobyt v unikátnom domčeku na strome ponúka rozmanité výhľady, pokoj a kúsok adrenalínu. Noci ...

 130.00 Zistiť viac
Jemné umenie mať veci v paži

Jemné umenie mať veci v paži

Trefná a vtipná kniha o tom, ako sa skúsiť naučiť nezblázniť sa z nedôležitých detailov, ako brať veci s nadhľadom a ako zdanlivo hrozné veci, vôbec nemusia zle dopadnúť. Ľudské bytosti sú totiž... rozmanité. 🤐

 10.99 Zistiť viac
Obľúbený
Univerzálny cestovný adaptér pre 150 krajín

Univerzálny cestovný adaptér pre 150 krajín

Ak často cestujete, určite uvítate tento vysúvací adaptér, ktorý mení najrôznejšie tamojšie zásuvky na použiteľné pre zariadenia s naším štandardom zásuviek. Je kompatibilný s veľkým množstvom svetových štandardov a zároveň je najmenším plne uzemneným 3-pólovým adaptérom vôbec.

 27.90 Zistiť viac
Vložky do topánok s magnetom

Vložky do topánok s magnetom

S gélovými vložkami do topánok s magnetmi budete chodiť ako po machu. Magnet so svojimi liečebnými účinkami zlepšuje prekrvenie, privádza bunkám živiny a kyslík, tíši bolesti nôh a zmenšuje opuchy.

 11.00 Zistiť viac
Tatra balsam ŠPECIÁL + 2 poháriky

Tatra balsam ŠPECIÁL + 2 poháriky

Výnimočný bylinný likér. Základom tohto likéru sú extrakty z byliniek v kompozícii s limetkou, škoricou a medom. Je vyrobený podľa starých domácich receptúr z podtatranských oblastí. Extrakty z horských bylín vybraných špeciálne na tvorbu charakteristických chutí a vôní tohto likéru sú obohatené o jemný podtón ...

 30.09 Zistiť viac
Luxusný epilátor PERFECT SKIN – Concept

Luxusný epilátor PERFECT SKIN – Concept

Túžite po hladkej pokožke bez chĺpkov? S IPL epilátorom Concept IL3020 Perfect Skin toho môžete dosiahnuť v pohodlí svojho domova. Využíva technológiu intenzívneho pulzného svetla (IPL), ktorá bola podrobená viac než 15 rokom klinických testov po celom svete. 

 190.00 Zistiť viac
Obľúbený
MiniKlon „Ostrieľaný gangster“

MiniKlon „Ostrieľaný gangster“

Ostrieľaný gangster odchádza do dôchodku a to je dôvod na zábavu. Objednajte svojmu kolegovi miniklon, bude sa zaručene smiať aj 10 minút v kuse. Fakt super darček!

 40.00 Zistiť viac
Zavlažovací systém na 40 rastlín – Greenkeeper Solar

Zavlažovací systém na 40 rastlín – Greenkeeper Solar

Zavlažovací systém Blumfeldt Greenkeeper Solar umožňuje, aby kvitli kvety na balkónoch aj po dovolenke. Pretože inteligentný dovolenkový zástupca zásobuje až 40 črepníkových a záhradných rastlín a zavlažuje ich plne automaticky pomocou riadiacej jednotky. Sada na dávkovanie vody je prevádzkovaná solárnym panelom a ...

 82.90 Zistiť viac
Svetelná reťaz na fotografie

Svetelná reťaz na fotografie

Chcete si originálne vystaviť svoje spomienky na rodinné oslavy a dovolenky? Kúpte si túto reťaz so svietiacimi štipcami, ktorú si zavesíte na stenu a upevníte do nej jednotlivé fotografie. Vznikne tak originálna dekorácia, ktorú bude obdivovať každá vaša návšteva. 

 11.00 Zistiť viac
Osvetlená servírovacia tácka z medi

Osvetlená servírovacia tácka z medi

Pri dobrom víne záleží nielen na chuti, vôni a farbe, ale aj na tom, ako ho servírujete. A vďaka medenej tácke v elegantnom dizajne bude zážitok z konzumácie úplne dokonalý. Večer ho navyše môžete zapnúť a rozsvietiť príjemným svetlom, ktoré navodí tú správnu atmosféru.

 20.00 Zistiť viac
Čiapka s čelovkou

Čiapka s čelovkou

Praktická čiapka modrej farby s čelovkou, ktorú ľahko dobijete cez USB. Pre vašu bezpečnosť je čiapka zo zadnej strany vybavená odrazovým sklom. Svetlo je možné z čiapky jednoducho vybrať a čiapku vyprať.

 9.00 Zistiť viac
Ružové odrážadlo a šlapadlo

Ružové odrážadlo a šlapadlo

Odrážadlo Berg Go 2v1 v nádhernom ružovom prevedení je vhodné pre malé dievčatká i chlapcov od 10 mesiacov. Odrážadlo rastie s deťmi. Akonáhle si dieťa osvojí jazdu na odrážadle a naučí sa stabilite, môže sa začať pomaly učiť šľapať pomocou sklopných pedálov.

 116.00 Zistiť viac
Ľudová chňapka kytica

Ľudová chňapka kytica

„Na horúce dávaj bacha - vezmi chňapku od Valacha.“ Pestrosť a rozmanitosť slovenských ľudových vzorov nepozná hraníc. Dávame si záležať, aby sme vám pod touto značkou ponúkli kvalitné výrobky a to cez grafické spracovanie až po potlač vykonané na Slovensku.

 5.90 Zistiť viac
Hydrolyzovaný kolagén Inca Collagen

Hydrolyzovaný kolagén Inca Collagen

Inca Collagen je výživový doplnok, ktorý pozitívne ovplyvňuje bunkovú obnovu, regeneráciu a výživu pleti, pokožky, nechtov a vlasov.100% rybí kolagén v prášku na pitiePrémiový trojzložkový kolagén (obsahuje kolagén typu I, II, III)V dennej dávke až 3000 miligramovNajlepší pomer kvality a cenyOverený zákazníkmi

 54.00 Zistiť viac
Kuchynský robot v retro krémovej farbe – Bella Pico 2G

Kuchynský robot v retro krémovej farbe – Bella Pico 2G

Veľký malý pomocník: kuchynský robot Klarstein Bella Pico 2G prináša nový výkon s obvykle vysokou kvalitou, jednoduchou obsluhou a priestorovo úsporným dizajnom. Má kompaktné rozmery, ktoré sa zmestia aj na menšie pracovné dosky, kombinuje s veľkou miskou na miešanie s objemom 5 litrov a s mimoriadne silným motorom, ...

 106.90 Zistiť viac
Obľúbený
Nedymiaci gril

Nedymiaci gril

Nielen dômyselný dizajn a dokonalé spracovanie, ale najmä špičkové a absolútne revolučné funkcie robia z LotusGrillu jeden z najlepších. Žiadny dym, žiadne nepríjemné pachy, jednoduché grilovanie aj na najmenšom balkóne, ale najmä vo vnútri priamo uprostred obývačky!

 199.00 Zistiť viac
Sada odznakov Friends – Chandler

Sada odznakov Friends – Chandler

Ste fanúšikom legendárneho seriálu Priatelia a chcete to ukázať celému svetu? Pomôžu vám s tým tieto originálne odznaky, ktoré si môžete pripnúť na oblečenie, tašku, či peňaženku a mať Priateľov stále pri sebe!

 5.79 Zistiť viac
Champion Backpack

Champion Backpack

Champion brand vznikla v roku 1919. Od začiatku to bolo autentické americké oblečenie športovcov na ihrisku, aj mimo ihriska. Dnes sa kultová športová značka presunula do oblasti streetwear. Oblečenie zostáva kvalitné. V Shooos si nájdete na výber niekoľko pekných kúskov Champion pre ženy, aj pre mužov. Pozrite si ...

 52.00 Zistiť viac
Obľúbený
Mapa sveta – sprchový záves

Mapa sveta – sprchový záves

Elegantný sprchový záves pre všetkých cestovateľov a dobrodruhov. Originálny záves s pestrofarebnou mapou sveta na bielom podklade oživí kúpeľňu a dovolí v mysli cestovať kamkoľvek bez toho, aby ste opustili svoj domov. Vyrobený z vysoko kvalitnej látky.

 6.00 Zistiť viac
Stojanček na vajcia v tvare Mickey Mousa

Stojanček na vajcia v tvare Mickey Mousa

Krásny a farebný stojan na vajíčka, ktorý povzbudí chuť k jedlu. Darček vhodný nielen pre deti, ale pre všetkých milovníkov Mickeyho Mousa. Takže ak máte kolegu uleteného pre túto Disneyho postavu, ďalej už hľadať ani nemusíte.

 15.00 Zistiť viac
Pero Friends – How you doin

Pero Friends – How you doin

Originálne pero s motívmi zo seriálu Priatelia nesmie chýbať v zbierke žiadnemu správnemu fanúšikovi! Či už ste na cestách, v škole, alebo si píšete do diára v pohodlí domova, s týmto perom môžete mať Priateľov stále pri sebe!

 4.99 Zistiť viac
Vodeodolný vak – Cattara

Vodeodolný vak – Cattara

Praktický vodeodolný vak uchová vaše veci v suchu, zabraňuje nielen vniknutiu vody, ale ochráni vaše veci tiež pred znečistením, pieskom alebo prachom. Chráňte svoju elektroniku a ďalšie cennosti. Nájde skvelé využitie na vode, pri kempovaní, cestovaní, atď.

 13.00 Zistiť viac
Afrodiziakálne vonné sviečky TANTRA MAGIC

Afrodiziakálne vonné sviečky TANTRA MAGIC

Unikátna afrodiziakálna vonná sviečka Tantra Magic z rady Magnetifico - power of pheromones pre vytvorenie afrodiziakálnej, jedinečnej, intímnej a zvodnej atmosféry. Špeciálna technológia šetrná k zdraviu. Ručná výroba. Luxusný dizajn.

 15.00 Zistiť viac
Lekárnička – Lifesystems Pocket First Aid Kit

Lekárnička – Lifesystems Pocket First Aid Kit

Malá kompaktná lekárnička na výlety do prírody často príde vhod. Lifesystems Pocket First Aid Kit vám poskytne všetko potrebné pre ošetrenie menších úrazov ako napríklad, rezných rán a pľuzgierov. Obsahuje celkovo 18 položiek.

 17.90 Zistiť viac
ONLINE KURZ: Relaxačné techniky a mentalizmus (3 hod.)

ONLINE KURZ: Relaxačné techniky a mentalizmus (3 hod.)

Fantázia a tvorivosť sú prirodzené vlastnosti dieťaťa. Každé z nich verí, že môže byť, čím chce a vie si to aj predstaviť. Ako sa dá pozitívne tvoriť a ovplyvňovať realita? Každou myšlienkou, predstavou a emóciou, aj negatívnou. Náš život odráža naše myšlienky a pocity. Osvojte si relaxačné a vizualizačné techniky, ...

 80.00 Zistiť viac
Závesy Pizza

Závesy Pizza

Pozor, tieto závesy môžu spúšťať nekontrolovateľnú chuť objednať si šťavnatú voňavú pizzu. Každý milovník pizze by ich mal mať doma, ale použitie na vlastné riziko.

Kulma – BaByliss

Kulma – BaByliss

Trojkulma na vlasy BaByliss Deep Waves W2447E vám vytvorí nespútané vlny a dodá vlasom perfektný tvar priebehu niekoľkých minút. Súčasťou balenia je teplu odolný obal.

 70.00 Zistiť viac
Ľudová zástera kvety

Ľudová zástera kvety

Praktický a vkusný darček nielen pre folkloristky. Pestrosť a rozmanitosť slovenských ľudových vzorov nepozná hraníc. Nechali sme sa inšpirovať, a tak vznikli výrobky pod značkou KUBO. Dávame si záležať, aby sme Vám pod touto značkou ponúkli výrobky kompletne vyrobené na Slovensku. Od ušitia cez grafické spracovanie ...

 9.90 Zistiť viac
Obraz pre milovníkov zajacov

Obraz pre milovníkov zajacov

Súprava dvoch ladiacich obrazov v ráme značky Madre Selva ozdobí múr a dodá izbe osobité čaro. Značka Madre Selva v sebe spája vášeň pre farby, výrazné vzory a prírodné materiály. Prichádza tak s doplnkami a dekoráciami, ktoré urobia radosť každému milovníkovi tropických destinácií.

 61.00 Zistiť viac
Cattara Dýka s koženým puzdrom

Cattara Dýka s koženým puzdrom

Tento všestranný pomocník sa bude hodiť milovníkom campingu, rybárčenia a ďalších outdoor aktivít. Spolu s dýkou je pribalené puzdro pre zavesenie na opasok, môžete ju tak nosiť kdekoľvek v prírode so sebou.

 19.00 Zistiť viac
Kuchynská chňapka s magnetom – Mačky

Kuchynská chňapka s magnetom – Mačky

Chňapka skvele ochráni vaše prsty i zápästie, vďaka jej rozmerom. Je vybavená magnetom a praktickým pútkom pre pohodlné zavesenie kamkoľvek v kuchyni. Výhodou chňapky je teflónový povrch zo spodnej strany, ktorý je odolný voči vysokej teplote a zvyšuje účinnosť samotnej chňapky.

 5.00 Zistiť viac
Fľaša Stardust Infinity

Fľaša Stardust Infinity

Fľaše EQUA STARDUST vznikli v slovinskom dizajnerskom štúdiu Desnahemisfera. Sú vyrobené z borosilikátového skla, vďaka ktorému sú ľahké a 100% recyklovateľné. Borosilikátové sklo je známe aj pre svoju tvrdosť, odolnosť voči teplu a chemikáliám. Vrchnák je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele. Aktuálnu cenu zistíte v ...

 14.99 Zistiť viac
Obľúbený
Trekingové palice

Trekingové palice

Ideálny darček pre aktívnych dôchodcov alebo všetkých, čo sa radi hýbu. Nastaviteľné, odpružené palice, hliníkové telo, gumová krytka na hrote, nastaviteľné pútka, gumové držadlá.

 22.90 Zistiť viac
Rozkladací box na šitie

Rozkladací box na šitie

Klasický box na šijacie potreby vyrobený zo svetlého dreva pojme všetky vaše šijacie potreby alebo iné drobné predmety. Okrem nití, ihiel a gombíkov to môže byť skvelé miesto pre uloženie šperkov, drobných darčekov, pohľadníc a dokonca aj na kozmetiku. Je veľmi priestranný.

 29.00 Zistiť viac
Diár Chrabromil Harry Potter

Diár Chrabromil Harry Potter

Všetky čary a kúzla si teraz môžete zapísať do unikátneho diára s logom fakulty. Chrabromilský diár nesmie chýbať v žiadnom školskom batohu mladého čarodejníka. 

 33.49 Zistiť viac
Set na výrobu vlastnej whisky

Set na výrobu vlastnej whisky

S týmto DIY setom na výrobu vlastnej whisky môže odvážlivec pripraviť úplne originálny nápoj plný chuti exotických ingrediencií. Zvládne to naozaj každý - všetky ingrediencie sú presne odmerané a súčasťou setu sú tiež potrebné pomôcky aj návod. 

 79.00 Zistiť viac
Šiltovka Converse

Šiltovka Converse

Oranžová šiltovka značky Converse bude vďačným darčekom a doplnkom pre každú teenegerku, ktorá túži zažiariť.

 7.50 Zistiť viac
Vreckovka do klopy

Vreckovka do klopy

Šedá bavlnená vreckovka do klopy s čiernym geometrickým vzorom. Materiál: 100 % bavlna Rozmery: 25 cm x 25 cm (v rozloženom stave) Dodávame v darčekovej kartónovej škatuľke.

 10.40 Zistiť viac
Vedomostné kvízová hra s glóbusom – 440 otázok

Vedomostné kvízová hra s glóbusom – 440 otázok

Kde leží galéria Louvre a koľko žien mal Karol IV.? Že tieto otázky odpoviete ľavou zadnou? Potom sa pripravte na rad ďalších a zákerných otázok, ktoré na vás čakajú na 110 kartách so 440 otázkami. S hľadaním odpovedí vám pomôže nádherný historický glóbus s priemerom 15 cm. V balíčku nájdete aj návody na 6 rôznych ...

 20.00 Zistiť viac
Revolučná ECO DOG TOILET pre zvieratá

Revolučná ECO DOG TOILET pre zvieratá

Čistá záhrada bez psích exkrementov a zápachu moču? Exteriérová toaleta pre psíka vám ušetrí veľa starostí. Prírodný feromón v ECO DOG TOILET psa priťahuje a podporuje vykonanie potreby. Tuhý exkrement a moč sústreďuje stanica na jednom mieste, kde sa filtruje i zbavuje zápachu. Výsledkom je neškodná tekutina, ktorá ...

 59.00 Zistiť viac
3D puzzle – Harry Potter Rockville

3D puzzle – Harry Potter Rockville

Rokville je dedina ktorá je jediná čisto čarodejnícka v Anglicku. Študenti z Rokfortu sem chodia cez víkendy. Sú tu rôzne obchody s čarodejníckymi pomôckami ale aj maškrtami.

 49.39 Zistiť viac
Reflexný postroj s LED pre športovcov

Reflexný postroj s LED pre športovcov

Milujete šport a najlepšie sa pri ňom odreagujete? Neviažte sa viac len na deň, ale užite si beh i bicyklovanie aj počas večerných hodín. O svoju bezpečnosť sa nebudete musieť báť vďaka reflexnému postroju s LED pre športovcov. Samozrejme je vhodný aj pri zvyčajných presunoch v tme.

 21.95 Zistiť viac
Sklenená dóza na med – Medvedík

Sklenená dóza na med – Medvedík

Sklenená dóza na med z olovnatého krištáľového skla. Môžete aj experimentovať s rôznym obsahom, fantázii sa medze nekladú. Napríklad do nej skúste nasypať zmes farebných ovocných cukríkov, uložiť do nej kvalitné čokoládové pralinky alebo do nej nasypať napríklad len lentilky. 

 33.00 Zistiť viac
Konopný olej

Konopný olej

Vychutnajte silu nášho CBD oleja a doprajte svojmu telu relax a odpočinok aký si konečne zaslúži. CBD olej z Konopnej farmy Liptov je extrahovaný z certifikovaných konopných odrôd s vysokým obsahom CBD. Konope je pestované organicky bez použitia pesticídov a herbicídov, aby všetky produkty ...

 68.31 Zistiť viac
Sada grilovacieho náradia so zásterou

Sada grilovacieho náradia so zásterou

Táto sada so základnými potrebami pre grilovanie sa bude hodiť do každej domácnosti. Jednotlivé náradie je kvalitne zhotovené z nehrdzavejúcej ocele, nie je nijako zbytočne tvarované, čo významne uľahčuje čistenie. Rukoväte jednotlivých nástrojov sú silikónové a výborne padnú do ruky. 

 17.00 Zistiť viac
Masážná frekvenčná myš

Masážná frekvenčná myš

Vďaka tejto frekvenčnej myši docielite účinné pulzné masáže brucha, chrbta, zadku a stehien. Má preukázateľne utišujúci vplyv na svalovú bolesť a napätie. Docielite tiež účinného chudnutia a úbytku celulitídy.

 16.00 Zistiť viac
Think Like A Monk

Think Like A Monk

Kniha v angličtine o Jay Shettym a jeho učeniu, ktoré sa dá aplikovať do každoenného života. "Jay Shetty, social media superstar and host of the #1 podcast 'On Purpose', distils the timeless wisdom he learned as a practising monk into practical steps anyone can take every day to live a less anxious, more meaningful ...

 18.95 Zistiť viac
Cestovná tuba ka kefku

Cestovná tuba ka kefku

Bambusová cestovná tuba s dizajnovými vzormi zo 100% bambusu. Ochráni tvoju kefku a udrží ju čistú.-  2 otvory proti vlhkosti, - 100% rozložiteľná, vhodná do kompostu, - vyrobená z FSC certifikovaných bambusových lesov, - vojdú sa až 2 zubné kefky, - kvalitné spracovanie - bez náterov. Aktuálnu cenu zistíte v ...

 12.90 Zistiť viac
Rybárske kreslo

Rybárske kreslo

Rybárske kresielko nadchne nejedného rybára. Skladacie kreslo s područkami a držadlom na pitie využijete iste aj v kempoch, na chatách, chalupách či počas dovolenky. Kreslo sa vďaka svojej konštrukcii ľahko prenáša a skladuje.

 33.00 Zistiť viac
Obľúbený
Mosadzná valaška veľká

Mosadzná valaška veľká

Valaška v minulosti slúžila pri pohybe v ťažkom horskom teréne, na podopieranie či presekávanie sa húštinami, na sebaobranu, alebo napríklad na sekanie dreva, či priťahovanie oviec pri dojení. Mosadzná valaška je veľmi cenný a hodnotný dar pre vzácne príležitosti, jubileá a zahraničné návštevy.

 119.90 Zistiť viac
Hojdací kruh – Woody

Hojdací kruh – Woody

Hojdačka pre zábavu i relaxáciu. Sedák je vypletený povrazovou sieťou, kovový rám je tiež chránený povrazom. Použitý materiál umožňuje komfortný odpočinok i bezpečné hojdanie.

 55.00 Zistiť viac
Svietiace obliečky Planetárium

Svietiace obliečky Planetárium

S mäkučkými obliečkami z mikroflanelu sa vám bude aj počas tých najchladnejších nocí spať jedna báseň. Sú tak jemné a hrejivé, že si zimné noci budete doslova užívať. Originálny vesmírny vzor s planétami, slniečkom a raketami na sivom podklade navyše v tme svieti, čo poteší nielen deti, ale všetkých dobrodruhov s ...

 21.00 Zistiť viac
Odrážadlo motorka

Odrážadlo motorka

Odrážadlo motorka je pomocníkom pri prvých krôčikoch vášho malého pretekára. Poskytuje mu dostatočnú oporu a pomáha naučiť udržať rovnováhu. Jazdou na odrážadle si dieťa buduje svalovú hmotu. Krásne modré prevedenie. Vyrobené z kvalitného a odolného materiálu. 

 28.00 Zistiť viac
Šípkový pleťový olej

Šípkový pleťový olej

Za studena lisovaný olej získavaný zo semien divokej ruže patrí medzi luxusné kozmetické oleje. Šípkový olej aktívne spomaľuje prejavy starnutia, tlmí tvorbu vrások a už vytvorené vyhladzuje. Podporuje regeneráciu, zjemňuje, hydratuje a pôsobí protizápalovo. Pokožka bude po ošetrení ...

 26.36 Zistiť viac
Afrodiziakálne vonné sviečky SWEET STRAWBERRIES

Afrodiziakálne vonné sviečky SWEET STRAWBERRIES

Unikátna afrodiziakálna vonná sviečka Sweet Strawberries z rady Magnetifico - power of pheromones pre vytvorenie afrodiziakálnej, jedinečnej, intímnej a zvodnej atmosféry. Špeciálna technológia šetrná k zdraviu. Ručná výroba. Luxusný dizajn.

 15.00 Zistiť viac
Piknikový kôš

Piknikový kôš

K teplým a slnečným dňom neodmysliteľne patria pikniky alebo celé dni strávené pri vode relaxovaním a oddychom. Súčasťou je všetko potrebné náčinie - dve súpravy príborov z nehrdzavejúcej ocele s drevenými rukoväťami, dva opakovane použiteľné taniere a šálky, ako aj otvárač na fľaše. 

 167.00 Zistiť viac
Magnetický držiak telefónu

Magnetický držiak telefónu

Tento univerzálny magnetický držiak telefónu sa uchytáva do mriežky ventilácie automobilu. Telefón stačí opatriť magnetickou samolepkou, ktorá zaistí okamžité prichytenie, pri priložení telefónu k držiaku.

 8.00 Zistiť viac
Obľúbený
Športové hodinky POLAR Vantage V Titan

Športové hodinky POLAR Vantage V Titan

Športové hodinky POLAR Vantage V Titan sú exkluzívne viacúčelové hodinky vhodné pre náročných a profesionálnych športovcov, ktorí sa neboja siahnuť až na pokraj svojich síl. Telo z titánu im dodáva nezameniteľný vzhľad a zároveň značne znižuje hmotnosť celého prístroja. Jedná sa preto o jedny ...

 599.90 Zistiť viac
Pánske polo tričko grafitovej farby

Pánske polo tričko grafitovej farby

Štýlové pánske polo tričko grafitovej farby. Tričko má krátky golier na gombíky a červený kontrastný prvok z vnútornej strany goliera. Pohodlné nosenie zaručuje materiál typu stretch s prídavkom elastanu. Materiál: 92% bavlna, 8% elastan

 58.40 Zistiť viac
Goral MASTER VODKA + 2 poháriky

Goral MASTER VODKA + 2 poháriky

Goral Vodka Master v sebe spája vybranú odrodu tvrdej pšenice, ktorá prešla 7- kolónovou destiláciou. Zjemňuje ju voda z tatranských prameňov a nezameniteľný charakter jej dodáva aj 7-násobná filtrácia cez špeciálnu zmes prírodných materiálov. Ocenená mnohými expertmi a medailami.

 17.99 Zistiť viac
Zemiak – kefa na zeleninu

Zemiak – kefa na zeleninu

Veselá kefa na čistenie zeleniny v tvare zemiaku, s ktorou vám pôjde práca rýchlo od ruky. Kefa má príjemnú matne béžovú farbu a vďaka ideálne dlhým bielym štetinám ľahko odstránite všetky nečistoty z povrchu zeleniny.

 4.00 Zistiť viac
Masticha Active na podporu trávenia

Masticha Active na podporu trávenia

Chioská masticha napomáha zdraviu žalúdka a podporuje zdravé trávenie. Saccharomyces boulardii je špeciálna probiotická kvasinka, ktorá odoláva antibiotikám, silným žalúdočným kyselinám i antibakteriálnym účinkom mastichy. Lactobacillus reuteri DSM17648 pozitívne ovplyvňuje čas terapie. Jablčný ...

 69.99 Zistiť viac
Korzet vystužený so šnurovačkou a nohavičkami

Korzet vystužený so šnurovačkou a nohavičkami

Ailay korzet urobí z vašej priateľky bohyňu mávnutím ruky. Tento zvodný korzet podtrhne krivky jej tela. Strih korzetu umožní si nastaviť stiahnutie ako bude chcieť, čím si môže vykúzliť postavu presýpacích hodín - podporí to prsia, vytvoríte osí pás a necháte vyniknúť boky....

 64.90 Zistiť viac
Harry Potter prívesok Lietajúci kľúč – PANDORA

Harry Potter prívesok Lietajúci kľúč – PANDORA

HARRY POTTER x PANDORA pozlátený prívesok Lietajúci kľúč s detailom zlomeného krídla, ktorý stráži Kameň mudrcov. Preneste sa do sveta čarodejníkov, ktorý je plný kúziel a elixírov. Oslnivá a elegantná pozlátená kolekcia PANDORA je vytvorená jedinečným zlúčením medi a striebra a pozlátená žltým zlatom. 

 79.00 Zistiť viac
Forma na koláč

Forma na koláč

Máločo chutí lepšie ako výborný voňavý koláč. Každá gazdinka ocení túto pomôcku, vďaka ktorej sa dá upiecť tradičný koláč nádherného tvaru. Keramická forma je vhodná na pečenie v elektrických, plynových i mikrovlnných rúrach.

 18.39 Zistiť viac
Načítať ďalšie
Poraď mi darček
Logo