24 darčekov pre páry, ktoré budú milovať obaja

Doprajte svojmu obľúbenému páru darček z jedným z týchto nádherných darčekov pre páry. Nakupovanie pre pár hrdličiek vo vašom živote nie je dvakrát tak náročné, je to totiž dvakrát tak zábavné. Nezáleží na tom, ako dlho sú páry na vašom zozname spolu, od svadobnej cesty cez zoznamovanie až po zasnúbenie, pretože tieto nápady na darčeky pokryjú všetky možnosti. Pre šťastný pár, ktorý sa práve nasťahoval k sebe, vyskúšajte jedinečný darček do domácnosti, ako je kniha receptov, barový vozík alebo doska na krájanie, ktoré môžu spoločne použiť v kuchyni. Páry v prvých fázach lásky sa potešia skvelým darčekom, pomocou ktorých sa dokážu ešte lepšie spoznať. Pre tie páry, ktoré sú spolu už navždy, sú tú darčeky, ktoré utužia alebo zútulnia ich partnerstvo. Všetko v tomto darčekovom sprievodcovi je kreatívne, zábavné, hlúpe, vysokokvalitné alebo praktické, takže zaručene nájdete niečo, čo nemá ani pár, ktorý už má všetko.

1 Originálny darček nielen pre zamilovaných – Spotify, Instagram, Facebook Frame

Originálny darček nielen pre zamilovaných – Spotify, Instagram, Facebook Frame

Prvá spoločná fotografia, neobyčajný moment, zážitok … pripomínajte si výnimočné životné momenty. Spotify, Instagram, Facebook Frame vám nielen ozdobí stenu alebo nočný stolík, ale svoju spomienku si pripomeniete v priebehu niekoľkých sekúnd.

2 Satisfyer Royal One smart vibračný krúžok

Satisfyer Royal One smart vibračný krúžok

Exkluzívny smart vibračný erekčný krúžok od nemeckej firmy Satisfyer, ktorý pomôže oddialiť vyvrcholenie muža a naopak zintenzívniť potešenie ženy! Ideálny darček pre páry.

3 Jedinečná ferrata Veľký Kyseľ v Slovenskom raji s certifikovaným horským sprievodcom

Jedinečná ferrata Veľký Kyseľ v Slovenskom raji s certifikovaným horským sprievodcom

Prechádzka neporušenou prírodou Slovenského raja – roklinou Veľký Kyseľ ferratovým spôsobom. To je jeden z tých zážitkov z kategórie nezabudnuteľných, ktoré na našom krásnom Slovensku môžete zažiť. Trasa je mierne náročná, s prevýšením 600 m, a prejdete ju za 7 až 8 hodín so skúseným certifikovaným horským sprievodcom. Vhodné aj pre začiatočníkov s priemernou fyzickou kondíciou.

4 Sada dvoch spoločenských hier Manželstvo hrou a Svokra to zariadi

Sada dvoch spoločenských hier Manželstvo hrou a Svokra to zariadi

Zábavnú sada dvoch hier, ktoré vás a vášho partnera pobavia. Manželstvo hrou je určené pre dvojicu v manželskom zväzku alebo snúbencov. V hre sa stretnete s celým spektrom životných situácií, problémov a kríz, ktoré môžu vo vzťahu nastať. Zábavnou formou sa tak môžete poučiť a pripraviť. 

5 Afrodiziakálne vonné sviečky TANTRA MAGIC

Afrodiziakálne vonné sviečky TANTRA MAGIC

Unikátna afrodiziakálna vonná sviečka Tantra Magic z rady Magnetifico - power of pheromones pre vytvorenie afrodiziakálnej, jedinečnej, intímnej a zvodnej atmosféry. Špeciálna technológia šetrná k zdraviu. Ručná výroba. Luxusný dizajn.

6 Svadobné poháre pre nevestu a ženícha

Svadobné poháre pre nevestu a ženícha

Čím iným by si novomanželia v ich veľký deň mali pripiť, než originálnym a štýlovým pohárom? Svadobný pohár pre nevestu je decentne zdobený bielymi ružami a tylom, pohár pre ženícha zas hodvábnou stuhou a zamatovo hebkým motýlikom. Obe na sebe majú dekoráciu v podobe trblietavých kamienkov. Prémiové poháre od českého výrobcu si sami zdobíme, aby sme vám zaručili tu najvyššiu kvalitu.

7 Hlbina ženskej duše

Hlbina ženskej duše

Hlbina ženskej duše nadväzuje na prvé vydanie Hlbiny – konverzačnej hry, ktorá pomáha spomaliť, reflektovať a lepšie diskutovať 🤔 V rodine, s partnerom či priateľmi.

8 Precestujte karavanom Slovensko či Európu – prenájom pre 2 až 5 osôb

Precestujte karavanom Slovensko či Európu – prenájom pre 2 až 5 osôb

Tak budú tie hranice otvorené alebo nie? Nevieme. Nikto nevie. Ale vy sa obmedzovať vôbec nemusíte. Veď si to len predstavte – každý deň sa zobúdzať na inom mieste, sedieť s rodinou či priateľmi uprostred prírody a zažiť neopakovateľné prázdniny. A keby čokoľvek, pokojne si svoju trasu môžete zmeniť a vydať sa i po celej Európe!

9 Pobyt v unikátnom domčeku v korunách stromov

Pobyt v unikátnom domčeku v korunách stromov

Ako deti sme všetci túžili po tajnom domčeku na strome. Pozerať sa na svet s nadhľadom, zažívať tajomnú noc v lese a so zatajeným dychom sledovať srnky či poľné zajace. Zažiť noci plné dobrodružstiev môžete v akomkoľvek veku. Pobyt v unikátnom domčeku na strome ponúka rozmanité výhľady, pokoj a kúsok adrenalínu. Noci s výhľadmi na hviezdnu oblohu a rána s raňajkami z farmárskeho košíka.

10 Sada skúmaviek s kampotským korením a s mlynčekom v darčekovom balení

Sada skúmaviek s kampotským korením a s mlynčekom v darčekovom balení

Krásna sada malých skúmaviek s mlynčekom 15cm s patentovaným mechanizmom mletia CeraCut®. Špeciálna pieskovaná povrchová úprava dreva navodzuje pocit súladu s prírodou. Každý mlynček má unikátnu drevenú štruktúru, a preto nikdy nenájdete dva rovnaké kusy. Ručne robená drevená krabička z českého dreva krásne vonia po táboráku.
11 Jedinečná escape room vo virtuálnej realite s extra bonusom

Jedinečná escape room vo virtuálnej realite s extra bonusom

Vstúpte do sveta plného najúžasnejších miest, na ktoré by ste sa v skutočnej realite nikdy nedostali. Beztiažový stav, otvorený vesmír či dno oceánu. Jedinečná úniková hra, v ktorej budete v jednom tíme riešiť osud ľudstva a znovuobjavenie bájnych artefaktov. Podarí sa vám vyriešiť skladačku úloh v stanovenom čase?

12 Luxusný masážny afrodiziakálny olej

Luxusný masážny afrodiziakálny olej

Masážny olej z radu MAGNETIFICO - power of pheromones s piatimi druhmi prírodných olejov, vhodný pre klasickú i intímnu masáž. Vôňa orientálna.

13 Vedomostné kvízová hra s glóbusom – 440 otázok

Vedomostné kvízová hra s glóbusom – 440 otázok

Kde leží galéria Louvre a koľko žien mal Karol IV.? Že tieto otázky odpoviete ľavou zadnou? Potom sa pripravte na rad ďalších a zákerných otázok, ktoré na vás čakajú na 110 kartách so 440 otázkami. S hľadaním odpovedí vám pomôže nádherný historický glóbus s priemerom 15 cm. V balíčku nájdete aj návody na 6 rôznych obmien hry pre jednotlivcov aj väčší počet hráčov.

14 Masážne ponožky

Masážne ponožky

Masážne ponožky k individuálnej i partnerskej masáži. Užite si uvoľňujúcu masáž reflexných bodov na chodidlách - úplne jednoducho a v pohodlí domova. Namasírujte sa sami, alebo sa nechajte namasírovať od partnera.
15 Zlatý dvojprívesok prelomené srdce

Zlatý dvojprívesok prelomené srdce

Prívesok pre párik zo 14K zlata, ploché prelomené srdiečko s lesklým povrchom.

16 Tričko pre páry Pizza

Tričko pre páry Pizza

Čo je lepšie ako jedna pizza? Dve pizze! Dokonalé tričko pre pár, ktorí milujú pizzu a majú zmysel pre humor. 

17 Erotická spoločenská hra – Dynamite sex

Erotická spoločenská hra – Dynamite sex

Dynamite sex je erotická hra pre páry. S touto hrou si môžete rozšíriť svoje možnosti v spálni či mimo nej. Ak hľadáte tie správne slová ako partnerovi povedať po čom túžite či máte chuť okoreniť spoločný večer, táto hra je pre vás ako stvorená. Vhodné aj ako odvážny svadobný dar!
18 Tričká pre pár „Ulovená/Ulovený“

Tričká pre pár „Ulovená/Ulovený“

Darujte tieto skvelé svadobné tričká páru, ktorý uzavrel sviatok manželstva. Garantujeme vám, že sa určite potešia. Svadobné tričká sa skvele dopĺňajú, a tak budú všetci vedieť, že patríte k sebe! 

19 Masážna sviečka – hruška a cédrové drevo

Masážna sviečka – hruška a cédrové drevo

Vytvorte si nezameniteľnú atmosféru a doprajte sebe aj svojej polovičke uvoľňujúcu a vzrušujúcu erotickú masáž so sviežou masážnou sviečkou značky Lelo. Jej unikátne zloženie zanechá telo hodvábne jemné, vláčne, pokožka po masáži zostane zvlhčená a šťavnatá. Vyrobená je z prírodného sójového vosku, bambuckého masla, oleja z marhuľových jadier v kombinácii s masážnym olejom. Obohatená je tiež o vitamín E.

Ďalšie nápady na darčeky

Alebo môžete minúť svoje ťažko zarobené peniaze na niektorý z týchto darčekov

Obľúbený
Hasičské auto s funkčnou striekačkou

Hasičské auto s funkčnou striekačkou

Toto skvelé hasičské auto má plne funkčnú striekačku s dostrekom až 3 m. Do integrovanej nádobky na vodu sa zmestí až 250 ml. Auto má rebrík, ktorý sa otočí až o 270° a vysunie sa až o 60 cm.

 25.00 Zistiť viac
Funny tyrkysové pánske boxerky

Funny tyrkysové pánske boxerky

Funny tyrkysové pánske boxerky. Boxerky sú vyrobené z kvalitné bavlneného materiálu s pridaním elastanu pre pohodlnejšie nosenie. Tento model je ideálny na bežné každodenné nosenie. 

 7.90 Zistiť viac
Obľúbený
Sada náradia – EXTOL-LADY

Sada náradia – EXTOL-LADY

Praktická sada najpoužívanejšieho náradia v ružovej farbe z kvalitnej CrV ocele, vďaka ktorej zvládnete opraviť a zmontovať takmer všetko.

 32.00 Zistiť viac
Zemiak – kefa na zeleninu

Zemiak – kefa na zeleninu

Veselá kefa na čistenie zeleniny v tvare zemiaku, s ktorou vám pôjde práca rýchlo od ruky. Kefa má príjemnú matne béžovú farbu a vďaka ideálne dlhým bielym štetinám ľahko odstránite všetky nečistoty z povrchu zeleniny.

 4.00 Zistiť viac
Laserový merač vzdialenosti

Laserový merač vzdialenosti

Tento merač využijete najmä pri domácom majstrovaní alebo na stavbách. Okrem merania vzdialenosti dokáže tiež vypočítať plochu aj objem. Medzi ďalšie funkcie patrí vodováha. Displej je podsvietený, pri dlhšom nepoužívaní sa automaticky vypne.

 28.00 Zistiť viac
Real Gentleman – Pražená zrnková káva

Real Gentleman – Pražená zrnková káva

Kajšmentke káva pre všetkých kávopičov. 👌 Skutočne vyvážená zmes kávy intenzívnej vône sušených kvetov a tónov mliečnej čokolády a medu bez známok trpkosti a jemnej horkosti, čo ju robí nanajvýš príjemnou kávou.

 9.50 Zistiť viac
Obľúbený
Selfie kruhové svetlo pre smartphone

Selfie kruhové svetlo pre smartphone

LED selfie kruhové svetlo (ring light) s nastavením jasu spoločnosti SBS. Je fantastickým doplnkom pre vytvorenie dokonalých selfie fotografií s požadovaným osvetlením. Svetlo môžete rovnako použiť aj pre živé streamovanie, skupinové rozhovory alebo výukové programy pri slabých svetelných podmienkach.

 10.99 Zistiť viac
Obľúbený
Záhradný domček s farebným lemovaním – Woody

Záhradný domček s farebným lemovaním – Woody

Detský záhradný domček bude skvelou zábavou pre deti v záhrade. Domček je vyrobený z prírodného materiálu - smrekového dreva, strecha domčeka je s PVC fóliou, bez podlahy. Farba domčeka je prírodná, iba rámy okien, dverí a strechy sú farebne lemované. 

 177.00 Zistiť viac
Jihlava Zelená káva

Jihlava Zelená káva

Zelená káva s kofeínom, vitamínmi E, C, B3. Je zdrojom železa, vápnika, selénu a prírodných antioxidantov. Má svetlo zelenú farbu a chutí skôr ako bylinný čaj s kofeínom.

 3.99 Zistiť viac
Darčeková ploskačka s príslušenstvom

Darčeková ploskačka s príslušenstvom

Nerezová ploskačka v jednoduchom napriek tomu krásnom dizajne, ktorá poteší. Ploskačka sa hodí do spoločnosti, prírody aj na cesty. Pohodlne ju schováte do vrecka alebo do tašky či batohu. 

 16.00 Zistiť viac
Obľúbený
Veľká sada náradia

Veľká sada náradia

V tejto praktickej sade náradia nájdete všetko, čo môže potrebovať pre svoju prácu každý domáci majster. Náradie je usporiadané v robustnom hliníkovom kufri v prehľadných poschodiach podľa typu použitia a aj napriek vysokému počtu kusov sa s kufrom vďaka šikovným kolieskam a teleskopickému držadlu ľahko manipuluje.

 82.00 Zistiť viac
Obľúbený
Nedymiaci gril

Nedymiaci gril

Nielen dômyselný dizajn a dokonalé spracovanie, ale najmä špičkové a absolútne revolučné funkcie robia z LotusGrillu jeden z najlepších. Žiadny dym, žiadne nepríjemné pachy, jednoduché grilovanie aj na najmenšom balkóne, ale najmä vo vnútri priamo uprostred obývačky!

 199.00 Zistiť viac
Obľúbený
Záhradná lavička z jedľového dreva

Záhradná lavička z jedľového dreva

Záhradná lavička Blumfeldt Murnau zapôsobí svojím neobvyklým dizajnom a poskytuje hodiny relaxu na terase, na balkóne alebo v záhrade. Bočné podpery záhradnej lavičky , tvarované ako dve kolesá z voza, sprostredkúvajú príjemnú atmosféru slnečných kopcov..

 144.90 Zistiť viac
Obľúbený
Darčeková manikúra Srdce

Darčeková manikúra Srdce

Táto manikúra vám poskytne všetko potrebné k starostlivosti o vaše nechty. Skladá sa z 8 dielov. Nástroje sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, vďaka tomu sú veľmi odolné. Má krásny červený obal v tvare srdca v dizajne hadej kože.

 33.00 Zistiť viac
Akupresúrna podložkas prírodnými kameňmi

Akupresúrna podložkas prírodnými kameňmi

Vyskúšajte túto novinku na trhu - masážnu akupresúrnu podložku YUHUA s prírodnými kameňmi. Odporúčame používať pre polohu ležmo a pre chôdzu. Masáž stimuluje reflexnú oblasť chodidiel, podporuje cirkuláciu krvi a tým urýchľuje látkovú výmenu.

 52.00 Zistiť viac
Predplatné zaujímavého časopisu

Predplatné zaujímavého časopisu

Čo tak darovať predplatné zaujímavého časopisu na jeden rok? Každý mesiac do schránky časopis, ako za starých čias, keď ešte boli noviny namiesto akčných letákov. Tak si na vás obdarovaný bude ešte dlho spomínať. V ponuke sú rôzne tituly, stačí len vybrať ten správny.

Kuchynská chňapka s magnetom – Mačky

Kuchynská chňapka s magnetom – Mačky

Chňapka skvele ochráni vaše prsty i zápästie, vďaka jej rozmerom. Je vybavená magnetom a praktickým pútkom pre pohodlné zavesenie kamkoľvek v kuchyni. Výhodou chňapky je teflónový povrch zo spodnej strany, ktorý je odolný voči vysokej teplote a zvyšuje účinnosť samotnej chňapky.

 5.00 Zistiť viac
Pizza a pivo – najlepší kamoši

Pizza a pivo – najlepší kamoši

Pivo a pizza – najlepšia kombinácia na každej párty alebo pri posedení s priateľmi. Títo kamoši si jednoducho rozumejú a veľmi im to pristane. Darujte tento motív kamarátovi, s ktorým najradšej popíjate a pri tom sa ládujete.

 20.00 Zistiť viac
Travel Bible 2019

Travel Bible 2019

A je tady! Třetí vydání cestovatelské bible, po kterém čtenáři dlouho volali. Cestovat může každý. S hypotékou, s kariérou v korporátu i s malými dětmi. Chce to jen znát pár důležitých triků od těch, kteří už svůj batoh sbalili.

 22.70 Zistiť viac
The Pizza Bible

The Pizza Bible

Komplexný sprievodca výrobou pizze, ktorý pokrýva deväť rôznych regionálnych štýlov vrátane štandardov ako neapolský, rímsky a chicagský. Must-have darček pre toho, kto pizzu okrem pojedania aj pečie.

 31.39 Zistiť viac
Drevená dekorácia víno a pivo

Drevená dekorácia víno a pivo

Zaujímavá dekorácia, do ktorej si môžete schovávať viečka od pivných špeciálov alebo korkové zátky od zaujímavých vín, ktoré ste si vychutnali a vytvoriť si tak originálny bytový doplnok. Dekoráciu môžete tiež zavesiť na stenu.

 8.00 Zistiť viac
Fľaša Stardust Infinity

Fľaša Stardust Infinity

Fľaše EQUA STARDUST vznikli v slovinskom dizajnerskom štúdiu Desnahemisfera. Sú vyrobené z borosilikátového skla, vďaka ktorému sú ľahké a 100% recyklovateľné. Borosilikátové sklo je známe aj pre svoju tvrdosť, odolnosť voči teplu a chemikáliám. Vrchnák je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele. Aktuálnu cenu zistíte v ...

 14.99 Zistiť viac
Proteínová Pizza

Proteínová Pizza

Kto by si nechcel dopriať pizzu bez výčitiek? Proteínová pizza so 42% podielom bielkovín, ktorej príprava trvá len 10 minút. Upustite uzdu fantázii a doprajte si unikátne proteínové jedlo!

 8.95 Zistiť viac
Obľúbený
Záťažová vesta 25 kg na cvičenie – Monstervest

Záťažová vesta 25 kg na cvičenie – Monstervest

Záťažová vesta CAPITAL SPORTS Monstervest je univerzálne a všestranné tréningové zariadenie na upevnenie závaží na telo pri tréningu sily a vytrvalosti. Vďaka nylonovému opasku so suchým zipsom sa záťažová vesta prispôsobí rôznym telesným rozmerom a poskytuje neobmedzenú voľnosť pri nosení.

 152.90 Zistiť viac
Javorový sirup Grade A

Javorový sirup Grade A

100% Javorový sirup bez pridaného cukru a aróm. Javorový sirup obsahuje mnoho zložiek, ktoré pôsobia veľmi pozitívne na ľudské zdravie. Pôsobí kladne na imunitu, produkciu hormónov alebo kardiovaskulárny systém, a navyše chráni cievy pred LDL cholesterolom. Preto je koniec ...

 6.49 Zistiť viac
Jedinečná escape room vo virtuálnej realite s extra bonusom

Jedinečná escape room vo virtuálnej realite s extra bonusom

Vstúpte do sveta plného najúžasnejších miest, na ktoré by ste sa v skutočnej realite nikdy nedostali. Beztiažový stav, otvorený vesmír či dno oceánu. Jedinečná úniková hra, v ktorej budete v jednom tíme riešiť osud ľudstva a znovuobjavenie bájnych artefaktov. Podarí sa vám vyriešiť skladačku úloh v stanovenom čase?

 49.90 Zistiť viac
Náhradný manžel – relaxačný vankúš

Náhradný manžel – relaxačný vankúš

Je vám v posteli smutno alebo spíte radi na boku? Máme pre vás pohodlné riešenie. Vankúš "náhradný manžel" sa dá skvele použiť ako objímací. Relaxačný vankúš pre váš pohodlný a zdravý spánok.

 23.00 Zistiť viac
Obľúbený
Karta prežitia

Karta prežitia

Karta prežitia je extra praktický darček, ktorý váži len 34 gramov, no jej prínos je obrovský. S touto kartou prežitia máte obsiahnuté hneď viaceré praktické veci v jednej malej a šikovnej pomocníčke. Použite ju ako otvárač, skrutkovač, škrabku či nôž. Svoju partiou určite zaskočíte vašou pripravenosťou. 

 1.95 Zistiť viac
Drevený regál na 16 fliaš vína

Drevený regál na 16 fliaš vína

Drevený regál z prírodného borovicového dreva pojme až 16 fliaš vína. Vhodný na uskladnenie fliaš vína v chladných miestnostiach, pivniciach a v špajzách. Regál je vyrobený z čistej prírodnej borovice, ktorá časom krásne stmavne.

 12.00 Zistiť viac
Rodinné balenie bambusových kefiek

Rodinné balenie bambusových kefiek

Rodinné balenie bambusových kefiek pre dospelých a deti so štetinami soft, štetinami s aktívnym čiernym uhlím pre zosilnený bieliaci a čistiaci efekt. Prírodné, ECO-Friendly a kompostovateľné kefky.

 10.00 Zistiť viac
Hrnček Žinčica

Hrnček Žinčica

Keramický hrnček nielen na tradičnú slovenskú žinčicu, praktický ako dar i ako suvenír. Niet lepšieho pocitu, ako piť z vlastného hrnčeka nápoj, ktorý chutí. Poslúži nielen ako praktický a vhodný darček, ale aj ako úžasný suvenír pripomínajúci Slovensko a zelené pláne plné pasúcich sa oviec.

 10.90 Zistiť viac
Obľúbený
Štýlové samostmievacie kukly na zváranie

Štýlové samostmievacie kukly na zváranie

Nepodceňujte ochranu očí a tváre pri zváraní a zabezpečte si kvalitnú zváračskú ochranu. Železiarstvo Klein vám ponúka samostmievacie zváračské kukly s jedinečným dizajnom. Vyberte sebe, vášmu domácemu kutilovi alebo zváračskému profesionálovi z modelov: čierna, karbónová, americký orol, horiaca lebka a ďalšie.

 19.90 Zistiť viac
Nákupná taška na kolieskach

Nákupná taška na kolieskach

Kvalitná nákupná taška na kolieskach Paris je vyrobená z polyesteru, kolieska sú vyrobené z plastu a ich priemer je 20 cm. Celú tašku je možné jednoducho odňať z hliníkovej konštrukcie.

 39.00 Zistiť viac
Kvalitný šampón pre psíkov

Kvalitný šampón pre psíkov

Arpalit Neošampón na umývanie srsti psov, mačiek. Jemný šampón určený k pravidelnému mytiu srsti psov, šteňat, mačiek, mačiatok i iných kožušinových zvierat. Šampón má priaznivý účinok na zdravie a krásu srsti zvierat. Obsahuje vitamíny B3 a B5, olivový olej a elastín, nevysušuje a nedráždi pokožku, jeho pH je ...

 114,858.00 Zistiť viac
Mydlo Dirty Bitch

Mydlo Dirty Bitch

Jahodové mydlo Dirty Bitch, pre všetkých, ktorí majú zmysel pre humor. Originálny a vtipný darček pre mužov a pre ženy za skvelú cenu.

 4.45 Zistiť viac
Fľaša Mismatch Heavens

Fľaša Mismatch Heavens

Sklenená fľaša Mismatch Heavens bola navrhnutá s cieľom spojiť dva navzájom odlišné materiály do harmonického celku. Pevná a odolná sklenená fľaša s koženkovým obalom v kombinácii s kovovým držiakom, ktorý jej dodáva špeciálny lesk a štýl. Aktuálnu cenu zistíte v obchode.

 14.99 Zistiť viac
Solárna sprcha – Happy Green

Solárna sprcha – Happy Green

Solárna sprcha sa hodí napríklad k bazénu či vonkajšej saune. Má pákovú batériu pre reguláciu teploty vytekajúcej vody. Kohútik pre opláchnutie nôh je vyrobený z odolného UV plastu. Sprchu môžete napojiť na záhradnú hadicu.

 180.00 Zistiť viac
Obľúbený
Koreničky so stojanom

Koreničky so stojanom

Sada koreničiek je ako praktický, tak moderný pomocník do vašej kuchyne. 16 koreničiek v drevenom otočnom stojane vašu kuchyňu zaručene oživí, ale aj uľahčí vašu prácu. Stojan je vyrobený z tvrdého dreva. Koreničky s objemom 80 ml sú sklenené s pochrómovaným uzáverom a plastovým sypadlom.

 32.00 Zistiť viac
Veselé ponožky Hasič

Veselé ponožky Hasič

Dokonalý darček pre hasičov. Ponožky Hesty Socks sú navrhované a vyrábané iba na Slovensku. Aj vďaka tomu, že je celá výroba umiestnená výhradne na Slovensku, je možné zachovávať autenticitu, kvalitu a jedinečnosť farebných ponožiek.

 5.99 Zistiť viac
Ľudová zástera kvety

Ľudová zástera kvety

Praktický a vkusný darček nielen pre folkloristky. Pestrosť a rozmanitosť slovenských ľudových vzorov nepozná hraníc. Nechali sme sa inšpirovať, a tak vznikli výrobky pod značkou KUBO. Dávame si záležať, aby sme Vám pod touto značkou ponúkli výrobky kompletne vyrobené na Slovensku. Od ušitia cez grafické spracovanie ...

 9.90 Zistiť viac
3D vankúš Pizza

3D vankúš Pizza

Táto pizza sa nedá jesť, ale vyzerá veľmi realisticky. Pizzový vankúš je vtipný darček, ktorý sa dá využiť aj prakticky. Zostáva už len objednať pizzu!

Samolepka na dvere Nástupište 9 a 3/4

Samolepka na dvere Nástupište 9 a 3/4

Vstúpte do čarovného sveta. Koniec holým a všedným dverám. Nepremýšľajte nad tým, či si kupovať nové. Ide to vyriešiť aj kreatívnym spôsobom. Vydajte sa na nástupište 9 a 3/4 priamo u vás doma.

 45.00 Zistiť viac
Magnetický držiak telefónu

Magnetický držiak telefónu

Tento univerzálny magnetický držiak telefónu sa uchytáva do mriežky ventilácie automobilu. Telefón stačí opatriť magnetickou samolepkou, ktorá zaistí okamžité prichytenie, pri priložení telefónu k držiaku.

 8.00 Zistiť viac
Drevený nosič piva + 6 pivo Buchvald 12%

Drevený nosič piva + 6 pivo Buchvald 12%

Prepravka zo smrekového dreva vyrábaná priamo v pivovare BUCHVALD slúži na prenos 6 fľaší 500ml piva z pivovaru či predajne rovno domov. Tvar a účel prepravky vychádza z toho pôvodného, z minulého storočia, kedy to bol bežný spôsob nosenia piva. TIP: Možnosť využitia odnosky aj na drevený kvetináč s Vašou obľúbenou ...

 25.69 Zistiť viac
Náramok so symbolom ON a ONA

Náramok so symbolom ON a ONA

Kožený hnedý náramok na ktorom je upevnená kovová platnička so symbolom ON a ONA. Kožený náramok má zapínanie posuvné na šnúrke čím sa prispôsobí ruke chlapa v každom veku.

 12.90 Zistiť viac
Čierny dekoračný glóbus

Čierny dekoračný glóbus

Máte radi cestovanie a originálne dekorácie? Kúpte si tento krásny glóbus s podstavcom z mangového dreva, ktorý skvele oživí akýkoľvek interiér.

 25.00 Zistiť viac
Grilovacie náradie sada – Cattara

Grilovacie náradie sada – Cattara

Profesionálna sada grilovacieho náčinia so všetkým, čo pre grilovanie potrebujete. Je úhľadne umiestnená v transportnom alumíniovom kufríku a vhodná aj pre náročných užívateľov. Sada je primárne určená nielen na využitie doma, v záhrade, ale aj na cestách.

 38.00 Zistiť viac
Reflexný postroj s LED pre športovcov

Reflexný postroj s LED pre športovcov

Milujete šport a najlepšie sa pri ňom odreagujete? Neviažte sa viac len na deň, ale užite si beh i bicyklovanie aj počas večerných hodín. O svoju bezpečnosť sa nebudete musieť báť vďaka reflexnému postroju s LED pre športovcov. Samozrejme je vhodný aj pri zvyčajných presunoch v tme.

 21.95 Zistiť viac
Obľúbený
Harry Potter 1 – 7 (box)

Harry Potter 1 – 7 (box)

Zberateľský kúsok všetko v jednom. Harry Potter je sirota, žije v izbičke pod schodmi u príšerných príbuzných a až do jedenástych narodenín si myslí, že je obyčajný chalan. Lenže potom dostane záhadné listy, navštívi ho sympatický obor a dozvie sa niečo, čo mu navždy zmení život.

 89.35 Zistiť viac
Madre Selva – Find The Panda

Madre Selva – Find The Panda

Značka Madre Selva v sebe spája vášeň pre farby, výrazné vzory a prírodné materiály. Prichádza tak s doplnkami a dekoráciami, ktoré urobia radosť každému milovníkovi tropických destinácií. Set 3 uterákov a osušky.

 83.00 Zistiť viac
Luxusné čierne masážne kreslo – NAIPO MGCHR-A150

Luxusné čierne masážne kreslo – NAIPO MGCHR-A150

Čierne masážne kreslo je ideálny darček pre manžela na výročie, keď mu chcete dopriať absolútny relax, či ako darček za promócie pre usilovného študenta, ktorý má za sebou stresujúce obdobie. Poskytne dokonalé uvoľnenie celého vášho tela. Vysoko efektívna masážne kreslo zabezpečí, že počas iba 20 minút si vaše telo ...

 759.90 Zistiť viac
Golfový kurz so skúsenými trénermi

Golfový kurz so skúsenými trénermi

Profesionálni tréneri v Best Swing Golf Academy robia tento krásny šport za prístupné ceny, aby klienti akadémie mali z hry čo najväčšiu radosť, správne športové nasadenie a pohyb v peknej prírode. 

 139.90 Zistiť viac
Nápojová fľaša s kohútikom

Nápojová fľaša s kohútikom

Štýlovo tvarovaná sklenená nádoba s vekom je skvelým pomocníkom pri servírovaní domácej ovocnej šťavy či limonády z čerstvého ovocia, ktoré deti milujú. Dospelí ju využijú nielen za horúcich letných večerov pri posedení s bowle, rôznymi miešanými drinkami aj inými nápojmi.

 29.00 Zistiť viac
Epsomská soľ Harmanček

Epsomská soľ Harmanček

Epsomská minerálna soľ do kúpeľa s harmančekom. Epsomská soľ detoxikuje, uvoľňuje svaly a odbúrava stres. Harmanček vyniká svojou schopnosťou uvoľňovať upchaté dýchacie cesty počas nádchy a zároveň jemne stará o pokožku.

 7.00 Zistiť viac
Pneumerač Digital – 2v1

Pneumerač Digital – 2v1

Praktický merač s LCD displejom umožňuje merať tlak v pneumatikách a zároveň dokáže digitálne zmerať hĺbku dezénu pneumatík. Je vybavený krúžkom pre zavesenie napr. na kľúče a zároveň klipsom pre upnutie na vrecko či opasok.

 10.00 Zistiť viac
Obľúbený
MiniKlon „Ostrieľaný gangster“

MiniKlon „Ostrieľaný gangster“

Ostrieľaný gangster odchádza do dôchodku a to je dôvod na zábavu. Objednajte svojmu kolegovi miniklon, bude sa zaručene smiať aj 10 minút v kuse. Fakt super darček!

 40.00 Zistiť viac
Tričká pre pár „Ulovená/Ulovený“

Tričká pre pár „Ulovená/Ulovený“

Darujte tieto skvelé svadobné tričká páru, ktorý uzavrel sviatok manželstva. Garantujeme vám, že sa určite potešia. Svadobné tričká sa skvele dopĺňajú, a tak budú všetci vedieť, že patríte k sebe! 

 28.96 Zistiť viac
Obľúbený
Cestovný vankúšik Ovečka

Cestovný vankúšik Ovečka

Tento krásny plyšový podhlavník je veľmi príjemný na dotyk a deti si ho zaručene zamilujú. Vhodný ako spoločník pre dlhé pohodlné cestovanie. Navyše krásny originálny design vo forme zvieratka.

 8.00 Zistiť viac
Puzzle Pizza

Puzzle Pizza

Puzzle pizza darček pre všetkých trpezlivých, ktorí radi skladajú, čo majú radi. No a kto nemá rád pizzu? 500 dielikov na (ne)zjedenie.

 8.29 Zistiť viac
Sklenená dóza na med – Medvedík

Sklenená dóza na med – Medvedík

Sklenená dóza na med z olovnatého krištáľového skla. Môžete aj experimentovať s rôznym obsahom, fantázii sa medze nekladú. Napríklad do nej skúste nasypať zmes farebných ovocných cukríkov, uložiť do nej kvalitné čokoládové pralinky alebo do nej nasypať napríklad len lentilky. 

 33.00 Zistiť viac
Obľúbený
Unikátny holiaci strojček s nahrievaním – GILLETTE Labs Heated Razor

Unikátny holiaci strojček s nahrievaním – GILLETTE Labs Heated Razor

Gillette – pre muža to najlepšie. GilletteLabs predstavuje unikátny holiaci strojček Heated Razor s ohrevným účinkom, ktorý z každodenného holenia urobí veľmi príjemný zážitok. Jednoduchým stlačením tlačidla dodáte vašej pokožke pocit nahriateho uteráka, čím docielite jej jemné a precízne oholenie.

 105.90 Zistiť viac
Olejové gule do kúpeľa – Darčeková kazeta

Olejové gule do kúpeľa – Darčeková kazeta

Olejové gule do kúpeľa s príjemnou a dlhotrvajúcou vôňou citrónovej trávy, ruže, nevädze či nechtíka prináša relaxáciu a uvoľnenie tela pri kúpeli. Obsahujú zvláčňujúce zložky, ktoré Vašu pokožku zjemní a hydratujú. Gule popri ďalších prospešných zložiek obsahujú aj bambucké a kakaové maslo, čím zaisťujú pokožke ...

 12.75 Zistiť viac
Vyhrievacia deka

Vyhrievacia deka

Vyhrievacia deka z príjemného fleecového materiálu, ktorý je šetrný k pokožke. Dečka je priedušná, má 3 stupne nastavenia teploty a patentovaný systém regulácie teploty. Automatické vypnutie po približne 90 minútach.

 55.00 Zistiť viac
Afrodiziakálne vonné sviečky TANTRA MAGIC

Afrodiziakálne vonné sviečky TANTRA MAGIC

Unikátna afrodiziakálna vonná sviečka Tantra Magic z rady Magnetifico - power of pheromones pre vytvorenie afrodiziakálnej, jedinečnej, intímnej a zvodnej atmosféry. Špeciálna technológia šetrná k zdraviu. Ručná výroba. Luxusný dizajn.

 15.00 Zistiť viac
Aróma difuzér do auta

Aróma difuzér do auta

Vylaďte svoje vozidlo do atmosféry pohody a pokoja pomocou nášho zvlhčovača vzduchu, ktorý sa zmestí do držiaka na pitie. Je vhodný pre aromaterapiu, chromoterapiu (terapia pomocou svetla), vzhľadom k svojmu dizajnu sa z neho stane aj štýlový interiérový doplnok.

 14.00 Zistiť viac
Obľúbený
Štvorkolka Buzzy – Nitro

Štvorkolka Buzzy – Nitro

Fantastická šliapacia motokára BERG Buzzy - Nitro v dizajne off-road, je vhodná aj pre najmenších vodičov. Vďaka motokáre sa deti ľahko a rýchlo naučia šliapať. Najskôr sa môžu odrážať nohami od zeme a než sa nazdáte, budú mať nožičky na pedáloch.

 162.00 Zistiť viac
Kovové sánky s látkovým sedákom

Kovové sánky s látkovým sedákom

Kovové sánky s pevným látkovým sedákom majú veľmi ľahkú konštrukciu, ktorá umožňuje ľahkú manipuláciu v teréne aj transport. Kovová konštrukcia zaisťuje rýchly a zábavný zjazd. Týmto skvelým sánkam stačí aj malé množstvo ujazdeného snehu! Užite si s deťmi zimu plnú radovánok a skvelých zážitkov.

 23.00 Zistiť viac
Termo miska – 2 ks

Termo miska – 2 ks

Jemnosť a elegancia na každý stôl. Unikátna termo miska s dvojitou stenou nielen skvele vyzerá, ale tiež bude dokonalým doplnkom pre servírovanie zmrzliny alebo domácich dezertov ako je napríklad tiramisu. Vďaka termo prevedeniu totiž vydrží váš dezert dlho studený a zmrzlina sa neroztopí. 

 13.00 Zistiť viac
Sada šitia

Sada šitia

Sada šijacích potrieb je ideálna pre domáce použitie alebo na cestách, všetky šijacie potreby na jednom mieste a vždy prehľadne po ruke! Sada obsahuje rôznorodý sortiment na ručné domáce šitie, hobby šitie, opravy odevov a pod.

 14.00 Zistiť viac
Detské bavlnené obliečky Požiarnik Sam

Detské bavlnené obliečky Požiarnik Sam

Doprajte svojim deťom pohodlný spánok a maximálne dobrodružstvo v ich snoch. Sprevádzať ich budú ich kamaráti z obľúbeného animovaného seriálu. Obliečky majú z každej strany iný vzor, môžete ich tak meniť podľa nálady.

 24.00 Zistiť viac
Lievance s vanilkovou príchuťou

Lievance s vanilkovou príchuťou

Tradičné lievance s vanilkovou príchuťou Express Diet skvele uspokoja chuť na sladké počas diéty. S vysokým obsahom proteínov a nízkym obsahom sacharidov, tukov a kalórií sú vhodné na redukčnú diétu, alebo na doplnenie proteínov do jedálnička. Sú vegan/bez laktózy.

 2.95 Zistiť viac
Čistič do mikrovlnnej rúry – nahnevaný kuchár

Čistič do mikrovlnnej rúry – nahnevaný kuchár

Originálny pomocník do kuchyne Nahnevaný kuchár vás poteší svojou jednoduchosťou - vyčistí vašu mikrovlnnú rúru ekologicky i bez použitia chémie a to počas chvíľky. Naplňte ho mixom vody a octu po vyznačené mierky a on vďaka vzniknutej pare odstráni nečistoty a mastnotu. Potom už len stačí všetko utrieť handričkou ...

 4.00 Zistiť viac
Spevňujúca maska Collagen

Spevňujúca maska Collagen

Plátienková maska Holík Skin Rescue Mask Sheet - Collagen pre spevnenie pleti a vyhladenie vrások. Kolagén má hydratačné, vypínacie a regeneračné vlastnosti. Redukuje vrásky, pomáha vyhladzovať jazvy a zlepšuje vzhľad pleti.

 6.00 Zistiť viac
Pieskovisko drevené – Woody

Pieskovisko drevené – Woody

Rozmery pieskoviska sú 130 x 130 x 27 cm. Pieskovisko je vybavené ochrannou sieťou, ktorá chráni piesok pred zvieratami, opadaným lístím a inými nečistotami v čase, keď si v ňom deti nehrajú. Sieť je vybavená úchytkami a korpus pieskoviska háčikmi.

 58.00 Zistiť viac
Detská kuchynská sada

Detská kuchynská sada

Neviete ako zamestnať v kuchyni malých pomocníkov? Nechajte ich nech Vám pomôžu. Detská kuchynka je výbornou hrou pre deti ktoré priťahuje varenie a pečenie. Pre všetky malé gazdinky.

 21.75 Zistiť viac
Pijačka obaľovaná v koži

Pijačka obaľovaná v koži

Pijačka je tradičný pohárik na ovocné destiláty. Najlepšie chutí samozrejme známa domáca pálená. Tento pohárik používali už naši starí otcovia. Pohárik je obaľovaný v koži s gravírom a koženou šnúrkou na krk.

 8.55 Zistiť viac
Vŕtací skrutkovač aku v taške

Vŕtací skrutkovač aku v taške

Praktický a ľahký vŕtací aku skrutkovač je určený na doťahovanie a povoľovanie skrutiek, ďalej na vŕtanie do dreva, kovu a plastov. Sada tiež obsahuje puzdro s vrtákmi a bitmi. Všetko náradie a príslušenstvo je uložené v peknej pevnej textilnej taške s organizérom.

 73.00 Zistiť viac
Obľúbený
Bol som mizerný ču*ák

Bol som mizerný ču*ák

Kniha, ktorú by si mal prečítať každý, muži i ženy. Trefne, s humorom a bez servítky vám tento „nas*atý terapeut“ ukáže slabé miesta vo vašom živote a naučí vás, ako sa vyhnúť stereotypom, ktoré zhoršujú vaše vzťahy a vašu životnú pohodu.

 12.90 Zistiť viac
Obľúbený
Drevená krájacia doštička

Drevená krájacia doštička

Kuchynská doštička na krájanie je vyrobená z masívneho dreva. Má zvláštnu kresbou dreva, pretože je lepená z malých drevených kvádrov. V bokoch sú prehĺbené úchyty pre pohodlnú manipuláciu.

 21.00 Zistiť viac
Lopta pre psy s lanom

Lopta pre psy s lanom

Kúpte svojmu psíkovi túto skvelú a zábavnú hračku. Vďaka Pešek Dummy loptičke Flamingo si užijete spolu veľa zábavy a spoločne strávených chvíľ v záhrade, v parku alebo na lúke. Ideálna pre malé i veľké psy.

 10.00 Zistiť viac
Dámska asymetrická ružová nočná košeľa

Dámska asymetrická ružová nočná košeľa

Dámska svetloružová nočná košeľa s asymetrickým strihom a dlhými rukávmi. Košeľa je vyrobená zo 100 % viskózy, je veľmi mäkká a príjemná na dotyk. Materiál podobný hodvábu je mimoriadne jemný k pokožke a dobre absorbuje vlhkosť. Materiál: 100 % viskóza

 73.10 Zistiť viac
Obľúbený
Lapač snov

Lapač snov

Tento krásny lapač snov, ktorý podľa indiánskej legendy zachytáva zlé sny, ktoré sú ráno zničené denným svetlom. Zaveste ho voľne do miestnosti alebo priamo nad posteľ.

 6.00 Zistiť viac
Čelovka LED Zoom – Cattara

Čelovka LED Zoom – Cattara

Pri kempovaní i chytaní rýb iste využijete túto výkonnú, vodeodolnú čelovku. Čelovka tak ponúkne dosvit až do vzdialenosti 500 m a je vybavená funkciou Zoom.

 18.00 Zistiť viac
Sada dvoch spoločenských hier Manželstvo hrou a Svokra to zariadi

Sada dvoch spoločenských hier Manželstvo hrou a Svokra to zariadi

Zábavnú sada dvoch hier, ktoré vás a vášho partnera pobavia. Manželstvo hrou je určené pre dvojicu v manželskom zväzku alebo snúbencov. V hre sa stretnete s celým spektrom životných situácií, problémov a kríz, ktoré môžu vo vzťahu nastať. Zábavnou formou sa tak môžete poučiť a pripraviť. 

 14.00 Zistiť viac
Načítať ďalšie
Poraď mi darček
Logo